Nije u tome stvar. Naravno da moze proci. Samo nema smisla stavljati parove ako ne zelis da objasnis, zato mi nema svrhu. U svakom slucaju sretno.eldo je napisao/la:ev pocelo je, vidjet cemo zastomasteRofPoker je napisao/la:Zasto?eldo je napisao/la:cedevita -73,5 manje...... kvota 1,85
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- masteRofPoker
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Ljudi, gdje mogu vidjeti koseve igraca pojedinacno?
- BenjooJutub
- Kontakt:
euroleague.netnime_tm87 je napisao/la:Ljudi, gdje mogu vidjeti koseve igraca pojedinacno?
Pa tamo sa desne strane imaš utakmice i samo klikneš na rezultat
Partizan 1
Constanta - Savehof under 58,5
Randers prolaz 1
Alba Berlin 1
Miami 1
Ribe-Esbjerg - Holstebro (-2,5) H1
Kvota: 11,90
E radi ovog **** tiketa sam pokiso ko nikad u zivotu
Aj valjda bude hajra 
Constanta - Savehof under 58,5
Randers prolaz 1
Alba Berlin 1
Miami 1
Ribe-Esbjerg - Holstebro (-2,5) H1
Kvota: 11,90
E radi ovog **** tiketa sam pokiso ko nikad u zivotu
SAMO ČELIK !
Jaooo ne. Jos jedno pitanje, slabo igram kosarku pa nisam pazio ...KEC 1 na nekog igraca je vise ili manje koseva? Ja mislio vise... jel to tacno?
Ne, manje je
Nije, to je manjenime_tm87 je napisao/la:Jaooo ne. Jos jedno pitanje, slabo igram kosarku pa nisam pazio ...KEC 1 na nekog igraca je vise ili manje koseva? Ja mislio vise... jel to tacno?
SAMO ČELIK !
A u pm...
- BenjooJutub
- Kontakt:
I koševi bi trebali ići over, bez brigeBenjooJutub je napisao/la:Danas NE IGRAJTE na Caju i Efes.
Kvota na Caji izuzetno mala 1,55, navlakuša, a Armani novog trenera ima, odma 3 pobijede zaredom, Burusis im se vraća u ovoj utakmici.. Kod Caje ne igra N. Bjelica koji je zabio Armaniju u prvoj utakmici 20 poena i tako donio Caji jedinu pobjedu do sada.. Armani se želi revanširat i moraju dobit utakmicu da bi se "obezbijedili" jer Cedevita igra sve bolje i bolje i vrlo je moguće da ih sustignu na toj četvrtoj poziciji.
Caja - Armani x2 - 2,00 ili
Caja - Armani (1. čet) 2 - 2,30
__________________________________________________________________________________________________
Cedevita ima odličan roster, i da nije bilo onog nesretnog poraza protiv Olimpijakosa, sad bi bili u istoj poziciji kao i Armani, a ovako jednostavno moraju dobit Efes, žele li ostati u borbi za četvrto mjesto. Trener je sada Aco Petrović, koji forsira brzu košarku, sa dosta šuteva, tako da bi ovdje mogao doć i over na koševe.
Cedevita - Efes 1X - 2,10 ili
Cedevita - Efes (1. čet) 1 - 2,30
Cedevita - Efes /151,5/ 2 - 1,75
Probati još Gelabala over 11,5 - 1,75 i
Thompsona (Alba) over 13,5 - 1,75 (Ove godine u Euro ligi nije išao ispod 17 koševa, kod kuće kad su igrali)
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ko prati Švabe drugu ligu, imam keca na Hertu, jel kritično?
Nije kritično.BenjooJutub je napisao/la:Ko prati Švabe drugu ligu, imam keca na Hertu, jel kritično?
Kritično je.BenjooJutub je napisao/la:Ko prati Švabe drugu ligu, imam keca na Hertu, jel kritično?
Ja volim volim volim samo tebe... !
RIP Vedran Puljic
RIP Vedran Puljic
- _karabaja_
- Kontakt:
@hodza svaka cast na Gelabal, prodje lagano, a i broj koseva ide za sad dobro i ako nastave ovako prebacit ce
. Nako sto sam par puta sumnjao u tvoje parove ovaj put nisam pametovao nego prepisao
.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
More bit bidne, more bit ne bidneBenjooJutub je napisao/la:Ko prati Švabe drugu ligu, imam keca na Hertu, jel kritično?
SAMO ČELIK !
ma proce lahko,Herta je sila.Jos moraju da prate onaj Braunschweig jucer su pobjedili. Koln je slab,doduse dizu se kako sezona odmice,ja imam iz keca u kec pa cemo da vidimo sveBenjooJutub je napisao/la:Ko prati Švabe drugu ligu, imam keca na Hertu, jel kritično?
- harisbokii
- Kontakt:
BenjooJutub je napisao/la:Ko prati Švabe drugu ligu, imam keca na Hertu, jel kritično?
Trebao si x2 i miran @ 2.05 kvota
Kako god sretno
Mogla bi Cedevita ovo uzeti 
- pintol_TM87
- Kontakt:
Aleghe vs Asiago x @4.2
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
hodža je napisao/la:danas idem ovako :
Cedevita-Efes...Over 151,5...1,85
Gelabale...Over 11,5...1,85
kvota : 3,42
Cedevita has allowed the most points in the Euroleague this season through five games – 83.9 points per game.
Ako na ovo dodamo da im je došao Aco Petrović koji forsira run'n'gun košarku, onda ova granica ne bi trebala predstavljati problem. U prvoj tekmi je bio 151 koš a Efes je uzeo 19 razlike. Mislim da će danas biti neizvjesnija utakmica, ali ako krene šut obje ekipe ode ovo i do 170 koševa
U takvom razvoju situacije, Gelabale bi trebao ići u over. On je inače vodeći strijelac ekipe sa prosjekom od 13,5 p po utakmici, i ukoliko rano ne uđe u probleme sa ličnim trebao bi ovo prebaciti. U prvoj tekmi je zabio 9 p za 25 minuta a vjerujem da će danas imati i veću minutažu.
kad ovo prođe, idemo dalje
_karabaja_ je napisao/la:@hodza svaka cast na Gelabal, prodje lagano, a i broj koseva ide za sad dobro i ako nastave ovako prebacit ce. Nako sto sam par puta sumnjao u tvoje parove ovaj put nisam pametovao nego prepisao
.
FORZA MARŠAL !!!
dali 73 hahahahaheldo je napisao/la:cedevita -73,5 manje...... kvota 1,85
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.