Zadnji minut i po nisu koš dali, al nije mi jasno kako bookmakeri uvijek stave granicu da bude gusto, ovdje je lagano i over mogao ići, čista sreća.eldo je napisao/la:dali 73 hahahahaheldo je napisao/la:cedevita -73,5 manje...... kvota 1,85
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Pustiću sunce da topi ljubav!
Nachbar...Over 15,5...1,85
Gordon...Over 9,5...1,85
Weems...Over 14,5...1,85
kvota : 6,33
Gordon...Over 9,5...1,85
Weems...Over 14,5...1,85
kvota : 6,33
FORZA MARŠAL !!!
cini mi se tri minute do kraja su dali 70 i onda ona trica i do kraja nista...hoshafka je napisao/la:Zadnji minut i po nisu koš dali, al nije mi jasno kako bookmakeri uvijek stave granicu da bude gusto, ovdje je lagano i over mogao ići, čista sreća.eldo je napisao/la:dali 73 hahahahaheldo je napisao/la:cedevita -73,5 manje...... kvota 1,85
- BenjooJutub
- Kontakt:
BenjooJutub je napisao/la:I koševi bi trebali ići over, bez brigeBenjooJutub je napisao/la:Danas NE IGRAJTE na Caju i Efes.
Kvota na Caji izuzetno mala 1,55, navlakuša, a Armani novog trenera ima, odma 3 pobijede zaredom, Burusis im se vraća u ovoj utakmici.. Kod Caje ne igra N. Bjelica koji je zabio Armaniju u prvoj utakmici 20 poena i tako donio Caji jedinu pobjedu do sada.. Armani se želi revanširat i moraju dobit utakmicu da bi se "obezbijedili" jer Cedevita igra sve bolje i bolje i vrlo je moguće da ih sustignu na toj četvrtoj poziciji.
Caja - Armani x2 - 2,00 ili
Caja - Armani (1. čet) 2 - 2,30
__________________________________________________________________________________________________
Cedevita ima odličan roster, i da nije bilo onog nesretnog poraza protiv Olimpijakosa, sad bi bili u istoj poziciji kao i Armani, a ovako jednostavno moraju dobit Efes, žele li ostati u borbi za četvrto mjesto. Trener je sada Aco Petrović, koji forsira brzu košarku, sa dosta šuteva, tako da bi ovdje mogao doć i over na koševe.
Cedevita - Efes 1X - 2,10 ili
Cedevita - Efes (1. čet) 1 - 2,30
Cedevita - Efes /151,5/ 2 - 1,75
Probati još Gelabala over 11,5 - 1,75 i
Thompsona (Alba) over 13,5 - 1,75 (Ove godine u Euro ligi nije išao ispod 17 koševa, kod kuće kad su igrali)

Kvota 39
Izgleda da će me samo Thompson z.ajebat.. J.ebem ti nesreću..
Sta misli raja za moju sutrasnju "petorku" na kladionici:
1. Krasnodar (10) - Kuban Krasnodar (4) 1
2. Aalen (5) - 1860 Munchen (6) 1
3. Horsens (7) - SönderjyskiE (10) 1
4. Catania (8) - Milan (9) 2
5. Real Murcia (10) - Real Madrid Castilla (12) 1
Uplata:
20 SEK (4,51 KM)
Moguci dobitak:
971 SEK (219,18 KM)
1. Krasnodar (10) - Kuban Krasnodar (4) 1
2. Aalen (5) - 1860 Munchen (6) 1
3. Horsens (7) - SönderjyskiE (10) 1
4. Catania (8) - Milan (9) 2
5. Real Murcia (10) - Real Madrid Castilla (12) 1
Uplata:
20 SEK (4,51 KM)
Moguci dobitak:
971 SEK (219,18 KM)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ima li koja stranica za pracenje zbroja koseva igraca ?? bio bi mu zahvalan ko postavi ako ima 
Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
- BenjooJutub
- Kontakt:
http://www.euroleague.net/" onclick="window.open(this.href);return false;merdo21 je napisao/la:ima li koja stranica za pracenje zbroja koseva igraca ?? bio bi mu zahvalan ko postavi ako ima
Treći put večeras postavljam
- harisbokii
- Kontakt:
pik X @1.70harisbokii je napisao/la:BenjooJutub je napisao/la:Ko prati Švabe drugu ligu, imam keca na Hertu, jel kritično?
Trebao si x2 i miran @ 2.05 kvota![]()
, cisto sto se Koln dize i nece izgubiti radi forme pik X i x2 najbolje
...
Kako god sretno

Dosta za danas
BenjooJutub je napisao/la:http://www.euroleague.net/" onclick="window.open(this.href);return false;merdo21 je napisao/la:ima li koja stranica za pracenje zbroja koseva igraca ?? bio bi mu zahvalan ko postavi ako ima
Treći put večeras postavljam
nisam vidio,,hvala ti
Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
-
ibra_barca
- Kontakt:
-
ibra_barca
- Kontakt:
Velika sreca za Koln sto su osvojili bod, jer je Herta cijelu utakmicu napadala i bila bolji protivnik, provukli su se pravo.ibra_barca je napisao/la:Herta-Koln 1-1
samo to kazem x2
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
I čorava koka ubode zrno.ibra_barca je napisao/la:Herta-Koln 1-1
samo to kazem x2
Niko ti nista nije rekao loše jarane.
Samo kada nesto postavis treba provjeriti sve elemente, a ne samo na prvu.
Ti si mozda uplatio 1 KM, neko ce 100 KM, tako da trebas voditi računa kada postavljas neke informacije o povredama, sastavima ili bilo čemu.
btw, a ti ako mislis da si tolik odobar i da sebesmatras profesionlcem, javi mi se na pm.
To vazi i za ostale.
Potpis !Nexus je napisao/la:I čorava koka ubode zrno.ibra_barca je napisao/la:Herta-Koln 1-1
samo to kazem x2
Niko ti nista nije rekao loše jarane.
Samo kada nesto postavis treba provjeriti sve elemente, a ne samo na prvu.
Ti si mozda uplatio 1 KM, neko ce 100 KM, tako da trebas voditi računa kada postavljas neke informacije o povredama, sastavima ili bilo čemu.
btw, a ti ako mislis da si tolik odobar i da sebesmatras profesionlcem, javi mi se na pm.
To vazi i za ostale.
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 29 nov 2012, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Igoudala 15,5 over
Lik im je u obje ovosezonske ut. prebacivao granicu od 15 poena, 19 p - 29 p.
Poznato da je slabost Warriorsa pod kosem, trebao bi imati prostora za igru i otici ponovo u over.
Gallinari over 15,5
Oba medjusobna susreta odigrana ove sezone zavrsio u overu, 21 i 20 poena.
Mislim da bi trebao prebaciti ponovo, jer ut. bi trebala biti sa mnogo koseva.
107:101 u gostima (produzeci) i 102:91 kuci.
Curry 19,5 under
Takodjer isao u oba susreta u under 19 - 6 poena.
GS protiv ekipa koje su dobre pod kosem forsiraju Curryja i njegov sut, ali kada igraju protiv ekipa koje dozvoljavaju Leeju i Landryju igru pod kosem, koriste manje Curryjev sut, Lee bi trebao odigrati solidnu ut. a Curry ponovo ne bi trebao zabiti preko 20 poena.
Lee ubacio 21 poen i 18 poena u dva prethodna susreta, takodjer Landry 22 p i 19 p.
Oni bi trebali veceras biti na svom nivou, dok ipak mislim da je visoka granica na Curryja, moguce da prebaci ali nekako su sanse vece za under.
GL
Lik im je u obje ovosezonske ut. prebacivao granicu od 15 poena, 19 p - 29 p.
Poznato da je slabost Warriorsa pod kosem, trebao bi imati prostora za igru i otici ponovo u over.
Gallinari over 15,5
Oba medjusobna susreta odigrana ove sezone zavrsio u overu, 21 i 20 poena.
Mislim da bi trebao prebaciti ponovo, jer ut. bi trebala biti sa mnogo koseva.
107:101 u gostima (produzeci) i 102:91 kuci.
Curry 19,5 under
Takodjer isao u oba susreta u under 19 - 6 poena.
GS protiv ekipa koje su dobre pod kosem forsiraju Curryja i njegov sut, ali kada igraju protiv ekipa koje dozvoljavaju Leeju i Landryju igru pod kosem, koriste manje Curryjev sut, Lee bi trebao odigrati solidnu ut. a Curry ponovo ne bi trebao zabiti preko 20 poena.
Lee ubacio 21 poen i 18 poena u dva prethodna susreta, takodjer Landry 22 p i 19 p.
Oni bi trebali veceras biti na svom nivou, dok ipak mislim da je visoka granica na Curryja, moguce da prebaci ali nekako su sanse vece za under.
GL
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Isto tako i ja kazem, nadji mi nekoliko sigurnih parova za sutra da ulozim 20 KM mozel ? posto vidim da si expert za pogadjanje utakmica 
Nista nije sigurno, ali dugorocno se isplati pratiti moje prijedloge.fukara87 je napisao/la:Isto tako i ja kazem, nadji mi nekoliko sigurnih parova za sutra da ulozim 20 KM mozel ? posto vidim da si expert za pogadjanje utakmica
Na kraju krajeva, pogledas i uvjeris se.
btw, bit ce jedna kao besplatan tip, sto sam ja odigrao, vec dok nije kvota palafukara87 je napisao/la:Isto tako i ja kazem, nadji mi nekoliko sigurnih parova za sutra da ulozim 20 KM mozel ? posto vidim da si expert za pogadjanje utakmica
- harisbokii
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.