New York Knicks

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Carlo
Kontakt:

Re: New York Knicks

Post Postao/la Carlo » 29 nov 2012, 03:24

SheldonCooper je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
SheldonCooper je napisao/la:Kakva krađa Prigionia i poeni :D Copeland se prepao šanse u prvom poluvremenu, glumi Statue of liberty :lol:
Za sad izjednačena, malo previše prekršaja Knicksa
Ipak je rookie, šta se može :D Dobro igramo, samo treba malo napumpati ovu prednost, dati Melu loptu i neka on sam šica :D

Da je Carmelo opucao onih 18 lopti Feltona pa makar i sa 10m, ubacio bi duplo više od onog i donio pobjedu Knicksima :D
Dobra ova zadnja dionica, solo tačka Carmela :lol: Sad udrugom odmah dić prednost za još 5 i onda polako :D
Rekoh ti ja samo treba njemu staviti loptu u ruke i to je to. Eh kad se vrate Shump, Kidd i Amare onda neka se vrti pick and roll i kakve druge akcije mada i tad može izolacija za Mela :D

Dobar Melo, 20 poena za dvije četvrtine. Nakucaće on to do 35-40 :D

Fantastičan početak drugog poluvremena :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 nov 2012, 04:15

Fina pobjeda. U petak protiv Wizardsa u MSGu.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 nov 2012, 22:44

Amar'e Stoudemire would accept a role as the New York Knicks' sixth man if asked, two **** with knowledge of Stoudemire's thinking told ESPNNewYork.com.

"All he cares about right now is helping the team and winning," said one sou.rce, who has been around Stoudemire regularly in recent weeks. "He'd be fine with coming off the bench if that's what they want."
http://espn.go.com/new-york/nba/story/_ ... ources-say" onclick="window.open(this.href);return false;

Amare pravi timski igrač, ne znam kakva bi situacija bila kada bi Melo bio u istoj situaciji kao što je sada Amare, sumnjam da bi bio zadovoljan klupom. Svaka čast Amareu mada bih ga ja više volio vidjeti u startnoj petorci.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 29 nov 2012, 22:54

Samo nek se on vrati. :D
Nisam ove dve utakmice pogledao uzivo bio prva, uzelio sam se pravo. :)
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 29 nov 2012, 22:55

Carlo je napisao/la:
Amar'e Stoudemire would accept a role as the New York Knicks' sixth man if asked, two **** with knowledge of Stoudemire's thinking told ESPNNewYork.com.

"All he cares about right now is helping the team and winning," said one sou.rce, who has been around Stoudemire regularly in recent weeks. "He'd be fine with coming off the bench if that's what they want."
http://espn.go.com/new-york/nba/story/_/id/8688804/****" onclick="window.open(this.href);return false;

Amare pravi timski igrač, ne znam kakva bi situacija bila kada bi Melo bio u istoj situaciji kao što je sada Amare, sumnjam da bi bio zadovoljan klupom. Svaka čast Amareu mada bih ga ja više volio vidjeti u startnoj petorci.
Bila bi takva situacija da bi vi dobili Pau-a i Metu i mozda jos kog dodatnog igraca(mada ni jedan vise ne vrijedi osim startera lakersa) za njega i feltona npr....prvo sto bi mu zeni bilo dobro radi glumacke karijere a drugo naravno Stern... :lol: :lol:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 29 nov 2012, 22:58

Carlo je napisao/la:

http://espn.go.com/new-york/nba/story/_/id/8688804/****" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja šta će nego u prvu petorku,kakva klupa, Brewer će na klupu! Pitanje je samo u kakvoj će formi bti al dotjerat će se to. Možda će prve 2-3 utakmice ulazit s klupe, najvjerovatnije će a onda standardno.
Carmelo bi ovo isto izjavio i onda igro u prvoj petorci, nitko normalan igrače ovog kalibra nebi držao na klupi, smješno je i pomisliti na to.
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 29 nov 2012, 23:04

Carlo je napisao/la:

Ja šta će nego u prvu petorku,kakva klupa, Brewer će na klupu! Pitanje je samo u kakvoj će formi bti al dotjerat će se to. Možda će prve 2-3 utakmice ulazit s klupe, najvjerovatnije će a onda standardno.
Carmelo bi ovo isto izjavio i onda igro u prvoj petorci, nitko normalan igrače ovog kalibra nebi držao na klupi, smješno je i pomisliti na to.
OKC?Harden?Poznato??
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 29 nov 2012, 23:10

Melo15 je napisao/la: OKC?Harden?Poznato??
Je Harden je odličan igrač ali nije on još na nivou Amarea i Carmela, ni blizu. Ima on još da gradi svoju karijeru. Polako tek je počeo
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 29 nov 2012, 23:13

Melo15 je napisao/la: OKC?Harden?Poznato??
Je Harden je odličan igrač ali nije on još na nivou Amarea i Carmela, ni blizu. Ima on još da gradi svoju karijeru. Polako tek je počeo
Na nivou Amare-a iz PHO nije,ali na nivou ovog Amare-a pogotovo nakon povrede bas i nije tesko biti...
Al to sto ce ulaziti sa klupe ne mora da znaci da ce igrati minute igraca sa klupe..tako nesta je i Karl zamislio za McGee-a kod nas al se Koufos dobro pokazao pa dijele minutazu..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 nov 2012, 23:15

Možda bude imao ulogu sixth mana, 25-30 minuta po utakmici, a isto tako treba vidjeti koliko je on spreman igrati po utakmici zbog koljena.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 30 nov 2012, 20:04

Vcrs +30, nista ispod. :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 nov 2012, 20:29

NYKnicks Fan je napisao/la:Vcrs +30, nista ispod. :D
Večeras lagano odmoriti Chandlera i Mela, važna je pobjeda, a razlika i ne :D

slika

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 nov 2012, 20:50

Vi grijesite,ako mislite da cete imati laganu utakmicu u kojoj cete moci odmoriti nekoga...Nisu oni tako losi,kao sto to rekord pokazuje,a i Nene im se vratio...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 nov 2012, 21:04

NEZALAGANJE je napisao/la:Vi grijesite,ako mislite da cete imati laganu utakmicu u kojoj cete moci odmoriti nekoga...Nisu oni tako losi,kao sto to rekord pokazuje,a i Nene im se vratio...
Sve zavisi od našeg pristupa igri, prvenstveno u odbrani. Ako budemo vodili više od deset-petnaest razlike logično da će ih Woody odmoriti.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 nov 2012, 21:57

Zaboravih prenijeti dvije veoma dobre vijesti. Amare je danas bio na shootaroundu, malo je šutirao slobodna, malo šutao s poludistance, kretao je i tako to. Očekuje se da se vrati protiv Laksersa 25. decembra, ne mogu dočekati.

Druga vijest je da će Kidd biti spreman za road-trip sljedeće sedmice.

[youtube][/youtube]

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 30 nov 2012, 22:33

U koliko je tekma, i hoce biti neki link? :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 nov 2012, 22:33

NYKnicks Fan je napisao/la:U koliko je tekma, i hoce biti neki link? :D
Tekma je 01:30, a linkova će biti kao i uvijek :D

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 30 nov 2012, 22:35

Carlo je napisao/la:
To se trazi :D A nije vala ni kasno :D

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 30 nov 2012, 23:02

Carlo je napisao/la:
Carlo, ajd pocni navijati za Cavse, pa da trazis linkove :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 30 nov 2012, 23:09

adriano_leite je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
Carlo, ajd pocni navijati za Cavse, pa da trazis linkove :lol: .
First row sports googlaj uvijek bude prenos svake nba utakmice...stabilni streamovi nikad ne stopaju....

Btw nemojte se previse odmarat mogo bi i vas stern kaznit....
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.