Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

adriano_leite
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la adriano_leite » 29 nov 2012, 22:46

Sveti je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Kopiraj i drugi dio posta, koji se odnosi na te kitalonske i bajramske turnire i tu sam ti normalno napisao da se informises i ne pravis pametan. Ovo za kitu, mnogo je spominjes, tako da sam napisao ono sto ti mnogo puta pises, tako da to i ne moze biti uvreda. Ako sam ja tebe uvrijedio tim pitanjem, onda ti vrijedjas sve simpatizere Barce iz dana u dan nazivajuci ih kitaloncima, navijacima kitalone itd. Sad si jos i zrtva, ja tebe uvrijedio, iako ti pises kitalonci ovo, kitalonci ono. Ako je moj ulet bio seljacki, onda je svaki tvoj post seljacki, jer vrijedjas vecu grupu ljudi iz dana u dan. Ne mislim da sam te uvrijedio tim pitanjem, jer ocigledno je ko je prvi poceo sa tim nadimcima, koji su djeciji, a cak se moze reci i da su debilni i retardirani. Moje pitanje, odnosno zakljucak je bio, ko toliko spominje kitu, istu i voli, sto je manje seljacki nego nekog nazivati kitaloncem.

Osnova nemas da nazoves nekog kitaloncem, dok ima osnova da tog koji nekog zove kitaloncem, pitas odnosno konstatujes, da je ocigledno da voli kitu jer je toliko spominje.
a čekaj malo, znači ti ustvari ne raspoznaješ trollanje i zayebavanje od uvrede? pa onda ja nemam o čemu s tobom više da pišem. Ti ove stvari očigledno shvataš prelično, pa vjerujem da ti je glava već krvava od lupanja glavom o zid nakon svake zayebancije na račun barcelone ili obratno. jer, ja kada kažem kitalonci, znači da zayebavam raju koja je ovdje, usljed trolanja s jedne i druge strane, prepucavanja i sl. a ti uletiš i nazoveš mene direktno ****, i to tebi nije seljački? Još si se počeo da slažeš i sa rernom koji izmišlja moje odgovore na svoje postove na koje mu zapravo nisam ni odgovorio, što je vjerovatno prelično shvatio kao i ti sad.

Dakle, bruku puta si rekao da imaš život, da ti forum nije sve, a vidiš da se demantuješ ;)
Meni koristenje foruma nije trolanje, meni je koristenje foruma normalna razmjena misljenja, pa i podjebavanje nekih navijaca u normalnim granicama (a podjebavanje nikako nije naziv kitalonci itd.), a ako hocu da se zajebavam i dobro provedem, ne sjedim za kompom i ne trolam, nego izadjem s rajom napijem se, pogledam komediju, citam viceve, srolam gandju s rajom itd. Ne visim na forumu da bih nekome suknuo, nego jednostavno kada mi je dosadno, dodjem na forum, da razmijenim koju s rajom, ali kad otvorim temu Barce ili ovu. citam kitalonci ovo, kitalonci ono, sto je u najmanju ruku retardirano. Ocigledno ne shvatamo forum svi isto. Nekome je zabavno trolanje, nekome je zabavno da s nekim diskutuje o klubu koji simpatise, voli, prati iz dana u dan.

Medjutim, ovdje je to ocigledno nemoguce, zato vrlo malo i pisem na temi Barce i ovdje, a vise pisem na NBA dijelu foruma, gdje su ljudi normalniji i koji jednostavno uzivaju prateci kosarku i svoje timove. Dobro si rekao, nemamo sta vise pricati, tebi je zanimljivo trolati, meni je to retardirano i sve pet, na kraju smo se ipak razumjeli. Drago mi je ako si samo trolao, da ne mislis ozbiljno sa tim pogrdnim nazivima ;) . Zivio...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 29 nov 2012, 22:48

kako god, ne želim da misliš da nekoga vrijeđam. u svakom slučaju, živio ;)
naprijed rejal

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 nov 2012, 22:49

bparena je napisao/la:@adriano_leite
mani to - nego de mi reci kad je ponovo kup Spanije ? Kojeg datuma ?
Kad Barcelona ponovo igra kup ?
Ako sam dobro vidio, igramo sa Cordobom 12. 12. u gostima, a uzvrat je 19. 12. Tako pise na stranici Barce, sad ne znam da li je sta izmijenjeno.

Mes Que Un Club!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 nov 2012, 23:00

adriano_leite je napisao/la:
Ako sam dobro vidio, igramo sa Cordobom 12. 12. u gostima, a uzvrat je 19. 12. Tako pise na stranici Barce, sad ne znam da li je sta izmijenjeno.
Ne znam ja kako god sam gledao rasporede nisam nasao vise kup u ovoj godini. Daj mi link da vidim.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 nov 2012, 23:18

bparena je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
Ne znam ja kako god sam gledao rasporede nisam nasao vise kup u ovoj godini. Daj mi link da vidim.
http://www.fcbarcelona.cat/futbol/prime ... /calendari" onclick="window.open(this.href);return false; evo brate. Prije Valladolida je uzvrat, a prva je izmedju utakmica sa Betisom i Atl. Madridom.

Mes Que Un Club!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 29 nov 2012, 23:24

M4kaveli je napisao/la:Real jeste veci klub od Barcelone.
To bi trebalo vec svi da znaju.
Medjutim, Barcelona u zadnjih 5-6 godina je najjaci i najbolji tim svih vremena.
Jos kad dodamo da je 80% igraca iz La Masie .. sta reci ?

Eh to je ono sto ovim nasim madridistima smeta i na sto su ljubomorni.
Jer vjerovatno nece ni doziviti da Real bude ovako dominantan, sa svojom prepoznatljivom igrom, sa svojim igracima, sa najboljim veznim redom svih vremena i vjerovatno ( na kraju karijere ) najboljim igracem svih vremena.
To je taj kompleks .. a on pocinje od ere Ronaldinha.

Tako da danasnjim simpatizerima Reala ( bar u zadnjih 10-15 godina ) ostaje samo prica o mocnom Realu iz 50-tih godina koji je 5 puta osvojio LP .
Covjek objasnio !

I da nesto napisem ovim manje pametnim.
Real iz 50-tih, Milan iz 80-tih ili Bayern iz 70-tih su mozda i bili sile ali fudbal je od tog vremena toliko napredovao da to nije normalno.
Barcelona u zadnjih 5-6 godina je najmocnija ekipa koja je ikad igrala fudbala.
To svako normalan, pametan, razuman vidi i zna.
Usudit cu se pa cu reci da su za klasu bolji od svih klubova danas.
A vi sad kontajte kako, zasto i pokusajte me ismijati.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 29 nov 2012, 23:28

meni samo nije jasno zašto citiraš sebe i govoriš "čovjek objasnio" :mrgreen:

Imaš drugi račun, pa si mislio da si na njemu da sam sebe pohvališ a ? :lol:
naprijed rejal

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 29 nov 2012, 23:32

Pa da ljudi nesto pametno i realno procitaju na ovom forumu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 29 nov 2012, 23:36

M4kaveli je napisao/la:
Medjutim, Barcelona u zadnjih 5-6 godina je najjaci i najbolji tim svih vremena.

Jer vjerovatno nece ni doziviti da Real bude ovako dominantan, sa svojom prepoznatljivom igrom, sa svojim igracima, sa najboljim veznim redom svih vremena i vjerovatno ( na kraju karijere ) najboljim igracem svih vremena.

Tako da danasnjim simpatizerima Reala ( bar u zadnjih 10-15 godina ) ostaje samo prica o mocnom Realu iz 50-tih godina koji je 5 puta osvojio LP .
Covjek objasnio !

Real iz 50-tih, Milan iz 80-tih ili Bayern iz 70-tih su mozda i bili sile ali fudbal je od tog vremena toliko napredovao da to nije normalno.
sve navedeno je tacno, ali glupo je ponizavati fudbal koji se igrao prije 50 godina, isto ko sto ti sad omalozavas taj fudbal tako ce i za 50 godina neke nove generacije pricati o danasnjoj generaciji barce ko sto vi pricate o nekadasnjem realu

fudbal je ba fudbal, pravila igre su ista ko i danas,

pitaj dedu ili djeda kako vec zoves pa vidi sta ce ti reci o tadasnjim igracima i kako ce ti u superlativima pricati
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 nov 2012, 23:38

Sveti je napisao/la:meni samo nije jasno zašto citiraš sebe i govoriš "čovjek objasnio" :mrgreen:

slika
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 29 nov 2012, 23:44

:lol: :lol: :lol:

što ga lola provali momački :lol:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 29 nov 2012, 23:47

Prescritto je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:

Covjek objasnio !

sve navedeno je tacno, ali glupo je ponizavati fudbal koji se igrao prije 50 godina, isto ko sto ti sad omalozavas taj fudbal tako ce i za 50 godina neke nove generacije pricati o danasnjoj generaciji barce ko sto vi pricate o nekadasnjem realu

fudbal je ba fudbal, pravila igre su ista ko i danas,

pitaj dedu ili djeda kako vec zoves pa vidi sta ce ti reci o tadasnjim igracima i kako ce ti u superlativima pricati
Pa da ga omalozavam ne bi napisao da je Real veci klub od Barcelone ?
Jer ne bi imao 9 titula LP od kojih je 5 osvojio 50-tih godina ..
Samo vise cijenim moderni, atomski ( nazovi ga kako hoces ) fudbal, a on pocinje negdje od 2000-te godine sa pojavom Ronalda, Zidana, Rivalda itd ,...
Kao i vecina uostalom .. osim madridista naravno :mrgreen:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 nov 2012, 23:48

Sveti je napisao/la:meni samo nije jasno zašto citiraš sebe i govoriš "čovjek objasnio" :mrgreen:

početničke greške :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 nov 2012, 23:50

slika
Naš i vaš mforkaveli je upravo uradio ovo :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 29 nov 2012, 23:54

M4kaveli je napisao/la:
Pa da ga omalozavam ne bi napisao da je Real veci klub od Barcelone ?
Jer ne bi imao 9 titula LP od kojih je 5 osvojio 50-tih godina ..
Samo vise cijenim moderni, atomski ( nazovi ga kako hoces ) fudbal, a on pocinje negdje od 2000-te godine sa pojavom Ronalda, Zidana, Rivalda itd ,...
Kao i vecina uostalom .. osim madridista naravno :mrgreen:
trebas razlikovat klub i tim, imati dominantiniji tim u jednom periodu ne znaci biti veci klub u konacnici, barca trenutno ima bolji tim, al je real veci klub, to si napiso u svojoj prvoj recenici, zato ti je ostatak posta nebitan, još te sad i ovi ostali počeli zaebavat, :D

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 nov 2012, 00:00

Donnie Darko je napisao/la:Pazi lijevo, eno ga desno, gore, spustaj! Fjuu, jesi spustio? Jesam...
Čovjek objasnio!!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 nov 2012, 00:02

LBJ MVP je napisao/la:slika
Naš i vaš mforkaveli je upravo uradio ovo :D
:lol: :lol: :lol: :lol:

@monolog, al ga uhakah a :lol: :lol: :lol:
naprijed rejal

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 nov 2012, 00:05

Koji likovi.
Pa nisam ja od onih koji imaju po 2-3 ili 15 profila na ovom forumu.
Naravno da nemam a to vam vjerovatno moze potvrditi i Monolog.
Ili neko ko moze pogledati koja je IP u pitanju ..

Nema odgovora ?
Sta je bilo ba :lol:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 nov 2012, 00:35

M4kaveli je napisao/la:Koji likovi.
Pa nisam ja od onih koji imaju po 2-3 ili 15 profila na ovom forumu.
Naravno da nemam a to vam vjerovatno moze potvrditi i Monolog.
Ili neko ko moze pogledati koja je IP u pitanju ..

Nema odgovora ?
Sta je bilo ba :lol:
Pusti ti madridiste i njihove usijane pp u dogovoru kako da ismijaju navijace Barce. Sveti filozof samo provocira ljude. Naviknite na to i onda ignore...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 nov 2012, 00:40

Haj on i ovi madridisti al sto je i Monolog kao nesto poceo provocirat, dijelit banove bez razloga ( ako si mene poslao u banovice za ono, trebao bi 90% ovog foruma ) i pisat kako ja imam kao 2 profila.
Sve zna o tome koji su ciji profili i ko koliko ima al o meni kao ne zna pa postavi neku sliku i ovi nasjednu na taj fazon.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []