FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovo bi bilo odlicno za Slobodu i futbal u tuzli. Sto se tice imena nek ostave ime sloboda a nek se doda nesto uz ime posto ja mislim ne moze biti isto ime. Ja se bojim da ce se to tesko realizovat zbog nekih ljudi . Svaka uprava koja je bila do sada je bila losa i svi su samo sebe gledali i slobodu uvlacili u dugove a zna se kakav je gracic po tom pitanuju. Covjek hoce odrijesene ruke a to ce u ovakvoj sredini biti vrlo tesko.
- kupus army
- Kontakt:
Ma ovo je dobra stvar za Slobodu i njene navijace,realno ovaj Gracic je lud frajer,ulozice bruku para i vjerovatno napravit od Slobode stalnog ucesnika u evropi,vjerovatno i pretendenta za trofeje.Mante se vi ovih ultrasa,kezualaca,quraca i palaca,sto ne daju prodaju imena i toga,ovo je jedini nacin da Sloboda bude u vrhu BH fudbala.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Nijaz Gracic sve objasnio u ovom intervju
MOLIM TE BOZE POMOZI DA OVI NASI MAKAR JEDNOM UKLJUCE MOZAK !!!
"Bog mi je svjedok da sa ovim klubom imam samo čiste namjere.

MOLIM TE BOZE POMOZI DA OVI NASI MAKAR JEDNOM UKLJUCE MOZAK !!!
"Bog mi je svjedok da sa ovim klubom imam samo čiste namjere.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
A kad bi doslo do ovog spajanja u kojoj ligi bi igrali u premijer ligi gdje je olimpic ili u federalnoj gdje je sloboda.
Ja mislim kada bi prije pocetka proljetnog dijela prvenstva doslo do fuzije ova dva tima da bi Sloboda nastavila takmicnje u PL BiH !terabajt je napisao/la:A kad bi doslo do ovog spajanja u kojoj ligi bi igrali u premijer ligi gdje je olimpic ili u federalnoj gdje je sloboda.
iskreno zelim sve najbolje,ali imamo primjer Dzerzeleza i Zenice,pa gdje su sad? Samo oprezno
Celik u srcu
Gdje vidiš poređenje Slobode i ta dva kluba. Evo neka ti bude za Olimpic.realno je napisao/la:iskreno zelim sve najbolje,ali imamo primjer Dzerzeleza i Zenice,pa gdje su sad? Samo oprezno
Mislim da se ovdje svjesno zamjenjuju teze. Olimpic ovdje igra glavnu ulogu, a ne Sloboda, sto je svakako jako bitno i za Slobodu. Olimic je duzan cirka 200.000 KM, a Sloboda desetak miliona. Ovo je jako bitno i mislim da Gracic ponovo pokazuje svoj poslovni njuh. Dao Bog da do ovog dodje, svi zadovoljni. Mislim da je Gracic u ovom intervju sve rekao, pogotovo mi se svidja ovo oko imena, gradjani Tuzle odlucite.
poznavajuci stvari famos-sask kada je fuzija u pitanju vazila bi tek od pocetka sledeceg prvenstvaharry_90 je napisao/la:Ja mislim kada bi prije pocetka proljetnog dijela prvenstva doslo do fuzije ova dva tima da bi Sloboda nastavila takmicnje u PL BiH !terabajt je napisao/la:A kad bi doslo do ovog spajanja u kojoj ligi bi igrali u premijer ligi gdje je olimpic ili u federalnoj gdje je sloboda.
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
izgleda da je ovo ozbiljna stvar cim Gracic po medijima intervjue daje itd, trebalo bi izvrsit neki pritisak na Opcinu (jer evidentno je do njih) da se ovo pogura, da nadju mehanizam da sprijece ove kojima to ne odgovara (ove sto muzu klub godinama i ostvaruju licnu korist i koje ce ovo najvise pogoditi) da blokiraju spajanje....za sad izgleda previse dobro da bi bilo istinito i ako je stvarno ovako kako se prica NE SMIJEMO DOPUSTITI DA OVO PROPADNE ZBOG ISTIH LIKOVA ZBOG KOJIH JE SLOBODA I DOSPJELA OVDJE GDJE JESTE....
svasta ce oni pricat, kako je ovo gasenje kluba, pokusavat okrenut javnost , svacim se sluzit, pa cak i lazima da bi mogli i dalje da muzu Slobodu . ako treba i neki skup podrske ili sta vec da ovo izadje na pravi put -i to treba organizovati, treba biti oprezan ali prilika je velika i ako je sve ovako kako se prica moramo uciniti sve sto je u nasoj moci da izvrsimo pritisak gdje god treba da ovo prodje i da sprijecimo manipulacije ovih koji su Slobodu doveli ovdje gdje jeste, znaju oni i podmazat na par mijesta pa cak i "navijace" da krene kampanja kako je ovo lose kako je ovo gasenje i toga se treba cuvat jer oni su pokazali koliko "vole" Slobodu i samo ce ustvari braniti svoju kravu muzaru
svasta ce oni pricat, kako je ovo gasenje kluba, pokusavat okrenut javnost , svacim se sluzit, pa cak i lazima da bi mogli i dalje da muzu Slobodu . ako treba i neki skup podrske ili sta vec da ovo izadje na pravi put -i to treba organizovati, treba biti oprezan ali prilika je velika i ako je sve ovako kako se prica moramo uciniti sve sto je u nasoj moci da izvrsimo pritisak gdje god treba da ovo prodje i da sprijecimo manipulacije ovih koji su Slobodu doveli ovdje gdje jeste, znaju oni i podmazat na par mijesta pa cak i "navijace" da krene kampanja kako je ovo lose kako je ovo gasenje i toga se treba cuvat jer oni su pokazali koliko "vole" Slobodu i samo ce ustvari braniti svoju kravu muzaru
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
OFK SLOBODA TUZLA nek se tako zove novi klub.......

@ ultrasstyle_tz
Bravo, skup podrške. To je to, na taj način pokazati da su navijači za fuziju. Vrijedi pokušati.
Bravo, skup podrške. To je to, na taj način pokazati da su navijači za fuziju. Vrijedi pokušati.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
znaci da bi Sloboda sa pete pozicije prve lige mogla otici u PL bez ikakvog takmicenja i zaslugaharry_90 je napisao/la:Ja mislim kada bi prije pocetka proljetnog dijela prvenstva doslo do fuzije ova dva tima da bi Sloboda nastavila takmicnje u PL BiH !terabajt je napisao/la:A kad bi doslo do ovog spajanja u kojoj ligi bi igrali u premijer ligi gdje je olimpic ili u federalnoj gdje je sloboda.

Ali ako je vec fuzija 2 kluba onda bi mojom logikom trebali nastaviti takmicenje u nizoj ligi u kojoj se nalazi jedan od dva kluba. Jer to bi i bio sav rizik fuzije zar ne? Mislim da je tako svuda u svijetu...
Al u ovoj zemlji sve naopako pa me nista ne iznenadjuje

Na kraju krajeva, isto je, jer bi Sloboda sa Gracicem usla u PL ionako do kraja sezone, al mislim da bi to onda bilo fer takmicarski a ne ovo sad ovako

inace ?
Mislim da bi mi kao Fukare trebali iznijeti saopstenje za javnost da priistajemo na to sve,i da otvoreno kazemo iza cega stojimo i kako hocemo,treba vrsit neki pritisak ranije na one ****,dok nam i ovo nije propalo,treba se ljudi dic' sad ili nikad!
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- SarajlijaTM
neka se zove PINKY

Salu na stranu,ima i drugo rijesenje,ako pravni uslovi o kontroli kluba budu zadovoljeni,sto je prvo na spisku gracicevih zelja,moze on pricu svoju prosipati taksistima sa otoke,al tako je. U tom slucaju posto olimpic ni ove god nece vidjeti evropu ,to je budali jasno,ni za 10g,moze komotno svoj prvi tim poslati slobodi u drugu ligu da je vrati nazad u PL. s obzirom na razliku u kvaliteti liga,olimpic bi pregazio prvu ligu federacije,po ponovnom ulasku slobode u PL,olimpic se vjerovatno gasi i u PL ulaze 3 kluba.
Nekako najrealniji ishod "fuzije" ako se zeli sto prije vratiti u PL.
Gracic po meni nit smrdi,nit mirise,u svemu sto je poceo je uspio i dosao na korak do cilja al ga nikad prosao nije.
Za vas idealan,jer bez neceg takvog slijedi vam sudbina vecine ekipa koje su napustile PL,a to je dugogodisnja patnja u nizim rangovima,takodjer mrzi i Amara i Želju i Manijake,a bgm i Pitare i sve sto je vezano ga Grad Sarajevo,sto znaci za vas idealan. neka vam je sa srecom tuzlaci,ja sam vazda za vise jacih klubova u PL,a manje slabijih i samim tim jace takmicenje

Salu na stranu,ima i drugo rijesenje,ako pravni uslovi o kontroli kluba budu zadovoljeni,sto je prvo na spisku gracicevih zelja,moze on pricu svoju prosipati taksistima sa otoke,al tako je. U tom slucaju posto olimpic ni ove god nece vidjeti evropu ,to je budali jasno,ni za 10g,moze komotno svoj prvi tim poslati slobodi u drugu ligu da je vrati nazad u PL. s obzirom na razliku u kvaliteti liga,olimpic bi pregazio prvu ligu federacije,po ponovnom ulasku slobode u PL,olimpic se vjerovatno gasi i u PL ulaze 3 kluba.
Nekako najrealniji ishod "fuzije" ako se zeli sto prije vratiti u PL.
Gracic po meni nit smrdi,nit mirise,u svemu sto je poceo je uspio i dosao na korak do cilja al ga nikad prosao nije.
Za vas idealan,jer bez neceg takvog slijedi vam sudbina vecine ekipa koje su napustile PL,a to je dugogodisnja patnja u nizim rangovima,takodjer mrzi i Amara i Želju i Manijake,a bgm i Pitare i sve sto je vezano ga Grad Sarajevo,sto znaci za vas idealan. neka vam je sa srecom tuzlaci,ja sam vazda za vise jacih klubova u PL,a manje slabijih i samim tim jace takmicenje
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 29 nov 2012, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Niste fer izbačeni iz lige i šta vas briga kako ćete se vratiti.
EDIT: Evo neću reći na kojem portalu.
Direktor Vukova naglašava da se radi tek o ideji, ali misli da to oko imena za Olimpic nije najbitnije.
“To je stvar koja puno znači navijačima Slobode i zašto im tu išta uzimati. Treba im dati borce na terenu, velike utakmice i radost. Fukare su navijači koji su doživjeli najviše razočaranja, iako su tako vjerni klubu. Sa druge strane, dres je forma i može biti lijep ili ružan u svakoj boji. Bitno je koliko je taj dres natopljen znojem, ko ga nosi i šta je sve spreman učiniti za taj dres. Uostalom crno-crveni dres može izgledati veoma moćno, ako se ispune neki preduslovi”, zaključio je naš sagovornik.
EDIT: Evo neću reći na kojem portalu.
Direktor Vukova naglašava da se radi tek o ideji, ali misli da to oko imena za Olimpic nije najbitnije.
“To je stvar koja puno znači navijačima Slobode i zašto im tu išta uzimati. Treba im dati borce na terenu, velike utakmice i radost. Fukare su navijači koji su doživjeli najviše razočaranja, iako su tako vjerni klubu. Sa druge strane, dres je forma i može biti lijep ili ružan u svakoj boji. Bitno je koliko je taj dres natopljen znojem, ko ga nosi i šta je sve spreman učiniti za taj dres. Uostalom crno-crveni dres može izgledati veoma moćno, ako se ispune neki preduslovi”, zaključio je naš sagovornik.
Zadnja izmjena: irh, dana/u 29 nov 2012, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
A sta ce biti sa dugovanjima koje ima Sloboda ? Je li Gracic mora njih izmiriti ili ?
ZELJEZNICAR 1921!
Prvo da se ova fuzija odradi,ime kluba kao sto Gracic rece neka gradjani odluce,mada se vec zna ime samo neka pise Sloboda 
A to odakle ce nastupati imaju ljudi koji se brinu o tome,mada mislim da Gracic nece dozvolit da klub krene iz druge lige ,ko ce ga znati

A to odakle ce nastupati imaju ljudi koji se brinu o tome,mada mislim da Gracic nece dozvolit da klub krene iz druge lige ,ko ce ga znati

Ne, to je kao "novi klub", sve se briše ja mislim..hamzaTM87 je napisao/la:A sta ce biti sa dugovanjima koje ima Sloboda ? Je li Gracic mora njih izmiriti ili ?
Iskreno sumnjam da će se ova ideja realizovat iz čistog razloga što Gracić želi da ima apsolutnu vlast u klubu, što mu kokošari iz trenutne garniture neće dozvolit (hoće i oni svoj dio kolača ). Slično je bilo u Sarajevu i Gracić je brzo digao ruke od svega. Mada bilo bi odlično kad bi se ispunilo, još jedan kandidat za titulu sigurno .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.