Konačno Sejo u prvih 11

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Jedno je fuliti a drugo kad ti golman odbrani.Joselu je bas fulio,sa par metara nebu pod oblake.mandraX je napisao/la:Fulio je i Salihaga onu jednu priliku, sa 3-4 metra glavom, sam... pravo u golmana.
Al hoff ide u cvajtu ko brzi vozmaximusdecimus je napisao/la:što to niko ne napisa da ga Salihaga metnu iz penala? ajd ja cu..Salihaga ga metno iz penala
Vratio ga je sa klupe ali ja nikako ne mogu da se otmem dojmu da je saliju ovaj hoff vrhunac, najvecu gresku je on napravio kada nije presao u bayern ako moze luiz gustavo zasto on ne bi mogao ali eto kontao je ide sve naprijed ostat ce tamo jos malo i on i vedaga idu jos dalje i **** ih povrede... Dobar je idalje igra odlicno hoff vezni red izgleda dosta bolje sa njim ovu proslu sam gledao ali jednostavno ekipa je raspad sistema lik ih je unistio izbacivanjem na klupu napdaca i nemaju niko nezz zabit go a pored toga odbrana je spremna da u svakoj tekmi primi makar 2 XD Nadam se da ide negdje ove zime ljeta ali nigdje van BLPrincipatus je napisao/la:Ovaj ugovor sto je potpisao je nesto najgore sto je mogao uraditi za svoju karijeru. U vrhuncu forme ga je ovaj visoki strucnjak stavio na klupu. Ali vecinom igraci imaju u ugovoru dozvolu da napuste klub, ako ovaj ode u 2. ligu, sto ce se Hoffenheimu vjerovatno i desiti.
neznam kakav on kredit ima da igra za reprezentaciju neko ga gura jer niti igra u klubu a ni u bh timudijalog je napisao/la:jel on zabio 2 gola u karijeri iz igre?? 98% iz penala, par iz slobodnjaka...
dijalog je napisao/la:jel on zabio 2 gola u karijeri iz igre?? 98% iz penala, par iz slobodnjaka...
Suti ne izdaji se,jer bi po tom Ibro propao sa kreditima k'o i Grcka.Ibro17 je napisao/la:neznam kakav on kredit ima da igra za reprezentaciju neko ga gura jer niti igra u klubu a ni u bh timudijalog je napisao/la:jel on zabio 2 gola u karijeri iz igre?? 98% iz penala, par iz slobodnjaka...
Cuj ovog,napokon iz igre.Pa od tri gola ove sezone,ovo mu je drugi iz igre.dijalog je napisao/la:evo ga napokon gol iz igre.
neka ide iz ovog hoffenheima bilo gdje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.