Ako hocesnele-BHF je napisao/la:Da uplatim?
Sta ti mislis
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ako hocesnele-BHF je napisao/la:Da uplatim?
Ne pratim košarku care, samo fudbal, a ima se nešto na računu, pa mi žao da se večeras nešto ne iskoristi.dr.van nostrand je napisao/la:Ako hocesnele-BHF je napisao/la:Da uplatim?![]()
Sta ti mislispo meni su overi izgledniji, a moguce da bude i kontra.
amarosim je napisao/la:NBA:Miami-San Antonio 1 1,55 premier
Spursima ce ovo biti 4.utakmica u 5 dana na turneji po istocnoj obali,nedostaju im Leonard i Jackson tako da je rotacija dosta smanjena,Popovich je prosle sezone dva puta odmarao Parkera i Duncana u ovakvim situacijama kad su bili na turnejama,ne kazem da ce to vcrs uraditi ali bi se umor barem malo trebao osjetiti....s druge strane Miami igra prvu utakmicu nakon 5 dana pauze,mozda malo prevelika pauza ali preiskusni su da bi im to henikep bio......
Brose-CSKA +8,5 1 wwin
Njemcima vrlo bitna utakmica,ako pobjede idu dalje sigurno,CSKA dolazi sa oporavljenim Krsticem ali je pitanje koliko ce igrati,prosle sezone ista situacija je bila gdje je CSKA vec bila osigurala drugi krug,dobili su utak tricom Teodosica sa istekom vremena,mislim da Brose moze pruziti dobra otpor......
Lampe 10,5 više betlive
Ponovo igram na Poljaka,zadnju sa Zalgirisom je imao problema sa faulima,za 18min je zabio 5 poena,vcrs ako ne bude glupav i ne bude radio glupe faule,igrat ce 35min a to znaci da je vrlo vjerovatno da ce prebaciti ovu granicu,Bourussis nije neki obrambeni igrac......
izgleda da uopste nisu otisli u majami, odmara ih za utakmicu protiv memfisacunga je napisao/la:veceras MIAMI -SAN ANTONIO odmaraju parker , duncan , ginobili , green
nek zabija ko hoce,,tiket ispunjenPapilon20 je napisao/la:Tako je ,sva cetvorica su vec kuci tako da ne vidim nacin na koji ih San Antonio moze pobijediti ,ali opet to je Nba ,nebi me cudilo da Spliter zabije 40![]()
http://www.sportando.net/eng/usa/nba/47 ... green.html" onclick="window.open(this.href);return false;
odmara ih za orlando..i da napomenem da je dosad greg igrao 3 ovakva susreta gdje je odmarao ove igrace i jednu je izgubio mislim 40 razlike a 2 je dobio..nick je napisao/la:izgleda da uopste nisu otisli u majami, odmara ih za utakmicu protiv memfisacunga je napisao/la:veceras MIAMI -SAN ANTONIO odmaraju parker , duncan , ginobili , green
Miami 1, nije mi dao hendikep.merdo21 je napisao/la:
nek zabija ko hoce,,tiket ispunjen
miami hendikep 1
D.Wade-vise
A.iguodala-vise
pa sta bude)
Evo sta bi ja igro da imam love na racunu,Lisac je napisao/la:E jesam naso trenutak kad da bankrotiram,al da ja uplatim desilo bi se neko cudo ovako je sigurica
kavaz_ je napisao/la:Ne odmara je, nego nema ljudi. Duncan, Parker, Ginobili i Green nisu uopste dosli na utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.