Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Kakva je ovo golema glupost.Gluplje nego fuzija BASK-a i Novog Pazara pre dve godine. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nemoj se brinuti. Čuvaj sebe.Devil je napisao/la:Kakva je ovo golema glupost.Gluplje nego fuzija BASK-a i Novog Pazara pre dve godine.
Ma sami Bog zna koliko se lopinaš zadužio i pod imenom Olimpic, pa sad ponovo bježi. Naravno fuzijom i novim imenom račun ponovo na nuli. Kako je glupa ova država . Dao bi ja njemu fuziju al iz Kantonalne lige fino kreni i prenesi sve kredite koje si podigao !
U novi boj...
Naravno da se ne brinem.ekran je napisao/la:Nemoj se brinuti. Čuvaj sebe.Devil je napisao/la:Kakva je ovo golema glupost.Gluplje nego fuzija BASK-a i Novog Pazara pre dve godine.
A ti nemoj bespotrebno trolovati.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Mislim da ovo uopste nije glupo i da je to odlicno resenje pogotovo za slobodu, za olimpic sa stanovista navijaca je katastrofoalno.
Šala družeDevil je napisao/la:Naravno da se ne brinem.ekran je napisao/la:Nemoj se brinuti. Čuvaj sebe.Devil je napisao/la:Kakva je ovo golema glupost.Gluplje nego fuzija BASK-a i Novog Pazara pre dve godine.
A ti nemoj bespotrebno trolovati.

-
- Kontakt:
Od Olimpika nasta Olimpic,a evidentno od Olimpica bi mogao nastati Sloboda Olimpik.... To samo na ovim prostorima se može raditi (naravno bilo je fuzija i u Evropi) i na taj način bježati od dugova... kakva država,takva liga,kakva liga takvi klubovi.
Vi vjerujete u to ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
moguce je i to, samo onda se opet ne radi o Slobodi, nego nekom novom klubu koji cisto treba da zauzme njegov polozaj zbog navijaca, podrske kantona itd.Maniaacs je napisao/la:Ali zato sto se spaja sa Olimpikom ide u rang gdje je on nastupao (Premijer liga)..A da se samo mijenja ime kluba, mislim da se osniva novi (da nema spajanja Slobode i Olimpica), onda bi morao krenut iz zadnje ligeDesole je napisao/la:dugovi bi mogli nestati jedino kada bi se radilo o osnivanju novog kluba, a to znaci da bi se isti morao takmiciti iz najnizeg ranga...
doduse to i jeste prvi Gracicev cilj

Ne znam o cemu govoris, ali ako o ovom http://sportsport.ba/bh_fudbal/gracic-i ... luce/92959" onclick="window.open(this.href);return false;ZZtop10 je napisao/la:Vi vjerujete u to ?
- SarajlijaTM
Kakav je komentar na ovo dalo udruzenje taksista otoka?
pabizo ?
pabizo ?

ma ja ne vjerujem da ce doci do te fuzije. Sta je sa onim seihovima i Sarajevo Citijem ? i svim onim pricama o pravljenu velikog kluba ?Maniaacs je napisao/la:Ne znam o cemu govoris, ali ako o ovom http://sportsport.ba/bh_fudbal/gracic-i ... luce/92959" onclick="window.open(this.href);return false;ZZtop10 je napisao/la:Vi vjerujete u to ?
I onda kada više ne bude me ovdje
Izgleda da je to palo u vodu.. Mada moguce je i da ovo bude isto, ali cini mi se sad ozbiljanZZtop10 je napisao/la:ma ja ne vjerujem da ce doci do te fuzije. Sta je sa onim seihovima i Sarajevo Citijem ? i svim onim pricama o pravljenu velikog kluba ?Maniaacs je napisao/la:Ne znam o cemu govoris, ali ako o ovom http://sportsport.ba/bh_fudbal/gracic-i ... luce/92959" onclick="window.open(this.href);return false;ZZtop10 je napisao/la:Vi vjerujete u to ?

pa bilo je nešto slicno prošle godine, onaj napredak sašk se ugasio i igrao prvu ligu, a famos kantonalnu i sastavili se i famos hrasnica igrao prvu ligu prošle godine 

nema potpisa
Jos jedna glupost u reziji BiH antifudbalskih mozgova, dobili bi jos jednu Đerzelez Zenicu (Olimpic Tuzla) koji bi igrao sezonu max dvije i ugasio se
Ok prelazak u neki grad jer u Sarajevu pored Zelje i Sarajeva nikad nece imat navijace a tesko i simpatizere, al' fuzije presmjesno i prelose.

Ok prelazak u neki grad jer u Sarajevu pored Zelje i Sarajeva nikad nece imat navijace a tesko i simpatizere, al' fuzije presmjesno i prelose.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ako se ostvari plan gracica, to samo znaci da olimpik prestaje da postoji... uzece ime sloboda i igrace u tuzli a olimpik kao klub ce prestati da postoji... steta za zelju, vazda smo ih karali... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Nije to baš tako jednostavno. Ko prestaje da postoji i kako to ide. Uglavnom Olimpica ne bi bilo u Sarajevu i to je možda dobro, možda nije. Možete vi to zvati kako hoćete, ali Sloboda bi ostala. Na svoma stadionu, sa svojim navijačima, u svom gradu, koliko vidim i sa svojim imenom. Historiju se ne može izbrisati, samo zato što to neki navijač želi.szlaja je napisao/la:Ne, nego Sloboda prestaje da postoji, a Olimpic ce samo da promijeni ime i adresu. Naravno ako se sve ostvari.jovanmaksimovic je napisao/la:ako se ostvari plan gracica, to samo znaci da olimpik prestaje da postoji... uzece ime sloboda i igrace u tuzli a olimpik kao klub ce prestati da postoji... steta za zelju, vazda smo ih karali...
Predlazem SLOLIMPIC
Pokušavam biti realan.
EDIT: Kada malo bolje razmislim. Ispočetka mi se ta ideja učinila sjajnom. Ipak, mislim da je Olimpic na dobrom putu i tu u Sarajevu i da ne treba pustiti da se preko ovog kluba sada sukobljavaju struje kojih je u Slobodi dosta.
Ova ideja je samo borba za medijski prostor za kojim vapi ekipa oko Olimpika. I otkud 40 uposlenih i 450 djece ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
-
- Kontakt:
@ekran on najvjerovatnije ide iz sarajeva, ako ovi iz tuzle ne prihvate naci ce manji grad i klub za tu fuziju
da je pametan da ide u gorazde, tamo bi mu bilo najbolje
da je pametan da ide u gorazde, tamo bi mu bilo najbolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.