Pa nemoj bar ti. Ti uglavnom stvari gledaš realno. Idemo brojati. Igrači, treneri, ne znam u klubu itd. Koliko je to? A djeca su škola fudbala. Ispravi me ako griješim, ali ova računica po meni stoji.hearts je napisao/la:Ova ideja je samo borba za medijski prostor za kojim vapi ekipa oko Olimpika. I otkud 40 uposlenih i 450 djece ?
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Spominje se i drugi grad osim Tuzle koji se nalazi u istočnoj Bosni..Moguće da je to Goražde..burek pita je napisao/la:@ekran on najvjerovatnije ide iz sarajeva, ako ovi iz tuzle ne prihvate naci ce manji grad i klub za tu fuziju
da je pametan da ide u gorazde, tamo bi mu bilo najbolje

OFK Gradina Srebrenik
@ekran Realno, i jeste tako. Ako se ovo desi biće mi žao Olimpica, iz razloga što ne da nestaje iz Sarajeva već skroz nestaje; jedan klub koji podsjeća (bar imenom) na jedno Olimpijsko Sarajevo, na Vučka, na otpor u ratu, u smislu da se i dalje teži normalnom životu, sportu, osnivanjem kluba, jednostavno da dokažeš da te nisu ubili... A Slobode, nje bi svakako bilo kako god da se okrene, ili bi se sadašnja nekako izvukla ili bi nastala jedna nova Sloboda. Sarajevo gubi a Tuzla dobija...
@hearts I meni djeluje tako, ne treba zaboraviti da je Gracić pričao i o prelasku na Ilidžu, fuzijom koliko se sjećam sa Famosom. Uvijek kao da počne sa ovakvom ili sličnom pričom kada želi da Općina Novi Grad nešto učini za Olimpic...
@hearts I meni djeluje tako, ne treba zaboraviti da je Gracić pričao i o prelasku na Ilidžu, fuzijom koliko se sjećam sa Famosom. Uvijek kao da počne sa ovakvom ili sličnom pričom kada želi da Općina Novi Grad nešto učini za Olimpic...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
@Zel Ovaj dio koji si meni odgovorio je zaista tačan. Ovo drugo, vala ne znam, niti me zanima.Zel je napisao/la:@ekran Realno, i jeste tako. Ako se ovo desi biće mi žao Olimpica, iz razloga što ne da nestaje iz Sarajeva već skroz nestaje; jedan klub koji podsjeća (bar imenom) na jedno Olimpijsko Sarajevo, na Vučka, na otpor u ratu, u smislu da se i dalje teži normalnom životu, sportu, osnivanjem kluba, jednostavno da dokažeš da te nisu ubili... A Slobode, nje bi svakako bilo kako god da se okrene, ili bi se sadašnja nekako izvukla ili bi nastala jedna nova Sloboda. Sarajevo gubi a Tuzla dobija...
-
- Kontakt:
zar ima i neko kome je zao olimpica i gracicaZel je napisao/la:@ekran Realno, i jeste tako. Ako se ovo desi biće mi žao Olimpica, iz razloga što ne da nestaje iz Sarajeva već skroz nestaje; jedan klub koji podsjeća (bar imenom) na jedno Olimpijsko Sarajevo, na Vučka, na otpor u ratu, u smislu da se i dalje teži normalnom životu, sportu, osnivanjem kluba, jednostavno da dokažeš da te nisu ubili... A Slobode, nje bi svakako bilo kako god da se okrene, ili bi se sadašnja nekako izvukla ili bi nastala jedna nova Sloboda. Sarajevo gubi a Tuzla dobija...
burek pita@,znam da vi zbog gracica mrzite olimpic al olimpic je pravo simpatican klub i u zadnjim godinama su postigli fantasticne rezultate i mislim da su medju 5 klubova po svemu u premijer ligi i grad sarajevo bi izgubilo odlaskom kluba sigurno.burek pita je napisao/la:zar ima i neko kome je zao olimpica i gracicaZel je napisao/la:@ekran Realno, i jeste tako. Ako se ovo desi biće mi žao Olimpica, iz razloga što ne da nestaje iz Sarajeva već skroz nestaje; jedan klub koji podsjeća (bar imenom) na jedno Olimpijsko Sarajevo, na Vučka, na otpor u ratu, u smislu da se i dalje teži normalnom životu, sportu, osnivanjem kluba, jednostavno da dokažeš da te nisu ubili... A Slobode, nje bi svakako bilo kako god da se okrene, ili bi se sadašnja nekako izvukla ili bi nastala jedna nova Sloboda. Sarajevo gubi a Tuzla dobija...
ekran je napisao/la:Pa nemoj bar ti. Ti uglavnom stvari gledaš realno. Idemo brojati. Igrači, treneri, ne znam u klubu itd. Koliko je to? A djeca su škola fudbala. Ispravi me ako griješim, ali ova računica po meni stoji.hearts je napisao/la:Ova ideja je samo borba za medijski prostor za kojim vapi ekipa oko Olimpika. I otkud 40 uposlenih i 450 djece ?
Sa svim trenerima igračima i uposlenim mislim da ih je 5 ili 6 nema 40. Po toj logici Sarajevo i željo imaju po 100 zaposlenih. A ovo za 450 djece je prežvakana priča maksimum 100 djece Olimpik ima ostalo je Novi Grad

Odlaskom iz Sarajeva najviše gubi Olimpik, pa tek onda svi ostali
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Podrzavam Gracica kao pitar a i pola navijaca Sarajeva voljela bi vise nego ista da se vrati.U Sarajevu i Zelji su veci dugovi nego slobodini samo nasi(citaj sarajevski)mediji nece o tome pisati.Nije tajna da se duguje vise od tri mjeseca u oba kluba na ime plata,kako cemo dobiti licencu,nas ceka jos gora situacija a pricamo i ruzimo sta god je taj covjek krenuo da uradi a on je od nicega napravio nesto. Pricati da trecina djece koja su trenirala i takmicila se u saveznoj lizi ostaju i bez kluba i takmicenja jeli sva ona mogu se takmiciti preko zelje i sarajeva,to je sustina problema.
Pa jeste Novi Grad i Olimpic sigurno ima brojku od 450 i na njih se misli kada se kaže da nemaju uslova. Samo pogrešno si shvatio ovo za broj 40. Očigledno misliš na ljude koji su zaposleni, radni odnos i to. Ja sam ovo shvatio kao 40 ljudi koji primaju platu. Ne ulazim u njihov status.hearts je napisao/la:ekran je napisao/la:Pa nemoj bar ti. Ti uglavnom stvari gledaš realno. Idemo brojati. Igrači, treneri, ne znam u klubu itd. Koliko je to? A djeca su škola fudbala. Ispravi me ako griješim, ali ova računica po meni stoji.hearts je napisao/la:Ova ideja je samo borba za medijski prostor za kojim vapi ekipa oko Olimpika. I otkud 40 uposlenih i 450 djece ?
Sa svim trenerima igračima i uposlenim mislim da ih je 5 ili 6 nema 40. Po toj logici Sarajevo i željo imaju po 100 zaposlenih. A ovo za 450 djece je prežvakana priča maksimum 100 djece Olimpik ima ostalo je Novi Grad
Odlaskom iz Sarajeva najviše gubi Olimpik, pa tek onda svi ostali
EDIT: @svejedno Dobra ti je ta teza da bi najlošije prošla djeca, jer po logici stvari sada imaju put od najmlađih do seniora. Inače bi se završavalo na nekih 12-13 godina.
300stotinjak djece se moze rasporediti po skolama fudbala po gradu ili u Bubamaru, Sarajevo i Zeljeznicar.
Nisam ja pogrešno shvatio nego se pogrešno manipuliše tim ciframa i hranjenjem porodica itd.... Ali nebitno Nijaz je postigao što je htio zvijezda je večeri medju ukupno 9673 čovjeka koja prate PL BiH. I još sutra će se pričati o ovome i gotovo.
Ako ode u Slobodu kome će onda Sarajevo isplatiti pare za tužbu solidarno sa NSBiH ?
Djeca će ostati u Novom Gradu gdje su i sada tako da nije frka za njih
Ako ode u Slobodu kome će onda Sarajevo isplatiti pare za tužbu solidarno sa NSBiH ?
Djeca će ostati u Novom Gradu gdje su i sada tako da nije frka za njih
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Slobodi,jbg :lol:Gracicu i jare i pare 

Onda velezu 

-
- Kontakt:
Nijaze dodji u velez crvena armija te ceka rasirenih ruka
vrati velezu staru slavu
vrati velezu staru slavu
Jašta, jašta. Jedinstvu, Goraždu, čak sam vidio i čini mi se Krajina, Rudar Kakanj ili nešto slično. Samo nemojte me pogrešno shvatiti, ali koliko vidim ni Slobodi se nije obećao. Pominje da ima svoje uslove.
Kada pogledam ove " velikane " BiH fudbala kao što su Velež, Sloboda, Čelik i koliko je ljudi oko tih klubova , kakvu podršku imaju itd. tek tada dobijaju na značaju rezultati Olimpika koji su već nekoliko godina u uzlaznoj putanji. Ako bi se kojim slučajem zaposlio u Sarajevu sigurno bih dolazio na utakmice tog kluba jer je to zdrav klub, i pored Sparsa i još nekih prava rijetkost na BIH sportskoj sceni.
Bilo bi ovo korisno da se uradi nebitno Tuzla ili neki veci grad koji ima tim sa dosta navijača. Jer bi se tako stvorio još jedan "ozbiljan" tim uz Želju, Široki i Sarajevo donekle Borac...
ovo mi liči da pokušava koju paru dobiti od opštine i kantona kao ako date pare ostajem u Sarajevu a ako nedate odo u Tuzlu. pa idi paša ovu je ko zna koja fuzija od kad ih je Gracić preuzeo. prvo Famos pa se spominjala i fuzija sa Igamnom (Ilidža). ko je slijedeći poslije Slobode...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.