Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Cartman
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Cartman » 29 nov 2012, 16:44

Zekoo je napisao/la:
Kuruz je napisao/la:Ma kako će se drugačije izjasniti ,pa na narednom popisu većina RS će se izjasniti kao Srbi a ne kao Bosanci i Hercegovci prvi ti ćeš staviti da si Bošnjak na Bosanac i o toj temi dosta.

Nije politici mjesto ovde...
Nije bitno to što je njegova nacionalnost srbin, već je fora sto na sajtu pise nacionalnost a ne drzavljanstvo!!!
Ma yebo to, zanimljivo da je jednom liku u Borcu najdraza pjesma "Zek, Zek". :lol: Ali zato je Grahovcu Eminemova "Lose Yourself". 8-)

Simpa im je sajt.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 nov 2012, 17:34

"Kada bih znao da me ljudi iz bh. Saveza žele, sve bi bilo lakše."

Kaze Seferovic. I ovom recenicom kaze u stvari ono sto je najvaznije. Igraci moraju znati, da se na njih racuna. Niko nece napustati svoje sigurno mjesto u svicarskoj reprezentaciji, u kojoj je odrastao, kako bih se nadao da ce ga neko mozda pozvati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 29 nov 2012, 17:39

Kuruz je napisao/la:Ma kako će se drugačije izjasniti ,pa na narednom popisu većina RS će se izjasniti kao Srbi a ne kao Bosanci i Hercegovci prvi ti ćeš staviti da si Bošnjak na Bosanac i o toj temi dosta.

druze sto dalje od nacionalizma to me uopste ne zanima. nek se izjasne kako hoce, ja pricam o drzavljanstvu i ne prave dobru informaciju na tom sajtu kad pisu nacionalnost umjesto drzavljanstvo. ja mislim da nikog ne zanima jel ko srbin bosnjak hrvat ili bosanac. necu da otvaram politicku raspravu.

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 29 nov 2012, 18:49

Sakuragi je napisao/la:

druze sto dalje od nacionalizma to me uopste ne zanima. nek se izjasne kako hoce, ja pricam o drzavljanstvu i ne prave dobru informaciju na tom sajtu kad pisu nacionalnost umjesto drzavljanstvo. ja mislim da nikog ne zanima jel ko srbin bosnjak hrvat ili bosanac. necu da otvaram politicku raspravu.
Ma ne zanima nikoda ni koja je omiljena boja, životinja ili knjiga nekog nogometaša. Kao da je stranica nekog enigmatskog magazina, a ne sportskog kluba.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 29 nov 2012, 20:29

legenda reala je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Pa Ibricic je nas treci napadac, lijepo ti gore momak napisao. :lol:
pa to je Safet rekao, kaže ima Misimovića i Ibričića ua napadu i ne trebaju mi novi, Ibro je naš treći napadač :P
Veznjaci koji su ofanzivni i pripadaju navali ili ti ga napadu i tu nije nista Susic pogrijesio,to je i sam bio,ali nigdje nije rekao da su to centarfori. Ne vidim ovdje razlog da se pljuju Vrsajevic,Ibricic,Svraka,Sesar zbog Seferovica,jer oni apsolutno nista zajednickog sa Seferovicem nemaju.

Sto se tice @pljuvaca ,sjecate li se kad Vrsajevic nije dobio vizu da putuje,meni se cini za Wales? A imo je mislim par dana prije utakmicu protiv Intera,pa kako su se ti isti pljuvaci raspisali i pljuvali po Susicu ,sto mu on nije sredio vizu,jer je kvalitetan. Dvolicnjaka ovdje gluho bilo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 nov 2012, 22:15

Principatus je napisao/la:Treba Seferovica polako zvati.

Da ne bude ponovo: "Pa vjerovatno je izgubljen za nas, cuo sam se sa njim tamo negdje 2010te zadnji put i iznenadjen sam kako su ga Svicarci tako lako privolili da igra za njih. Mozda je stalni kontakt sa Hitzfeldom razlog za to. Ako ga Hitzfeld sad pozove bit ce vjerovatno izgubljen za nas, sta cu ja tu."
Da ne bude k'o sa Izmetom.''Sta ima veze,sto me Hitzffo zove,malo cu ja to''prejateljska je''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 29 nov 2012, 22:52

Lik iz BigSoccer:
Dino Arslanagic played 90 minutes for Standard in their 1-0 loss against Genk in the semi finals of the Belgian Cup.

---

He played pretty well actually. Had some nice tackles and shut down alot of attacks from his opponents. Definitely NT material from what I've seen.
Znaci Dino Arslanagic je igrao 90 minuta protiv Genka. Ovaj gledao utakmicu i kaze da je bio fantastican i da je materijal za A reprezentaciju.

Inace igrao par puta za mlade selekcije Belgije. Ne smijemo ga izgubit..

slika

Arslanagic, Kolasinac, Bicakcic,..

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 29 nov 2012, 22:53

harishp je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Treba Seferovica polako zvati.

Da ne bude ponovo: "Pa vjerovatno je izgubljen za nas, cuo sam se sa njim tamo negdje 2010te zadnji put i iznenadjen sam kako su ga Svicarci tako lako privolili da igra za njih. Mozda je stalni kontakt sa Hitzfeldom razlog za to. Ako ga Hitzfeld sad pozove bit ce vjerovatno izgubljen za nas, sta cu ja tu."
Da ne bude k'o sa Izmetom.''Sta ima veze,sto me Hitzffo zove,malo cu ja to''prejateljska je''
ili da ne bude da lik propadne skroz, ionako mu "prejaka" statistika u italiji..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 29 nov 2012, 22:55

Pa nije baš lako izboriti mjesto pored Jovetića, Tonija, Ljajića. Ne znam čemu sarkazam :?
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Ibro17
Kontakt:

Post Postao/la Ibro17 » 29 nov 2012, 22:55

kakiba seferović na kojem bi mjestu igro koga bi mjenjo imamo mi ibričića tu a ni medunjanin nije loš nema ovaj kvalitet za bh tim
Senijade Nedimko te, voli do jaja a ko nas nevoli najeboje?i mujćina takođe.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 29 nov 2012, 22:58

JTS je napisao/la:Pa nije baš lako izboriti mjesto pored Jovetića, Tonija, Ljajića. Ne znam čemu sarkazam :?
pa dok ne bude igrao redovno i napredovao nema mjesta za njega u nasoj repki. nemoze se izboriti za mjesto pored jovetica i tonia a mogao bi pored dzeke i vedada?
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 nov 2012, 23:02

Principatus je napisao/la:"Kada bih znao da me ljudi iz bh. Saveza žele, sve bi bilo lakše."

Kaze Seferovic. I ovom recenicom kaze u stvari ono sto je najvaznije. Igraci moraju znati, da se na njih racuna. Niko nece napustati svoje sigurno mjesto u svicarskoj reprezentaciji, u kojoj je odrastao, kako bih se nadao da ce ga neko mozda pozvati.
To je ono o cemu vecina nas ovdje cijelo vrijeme pise.Pola tih igraca uopce savez nikad nije kontaktirao i onda ako odaberu drugu zemlju pljuju se sa svih strana.Mislim da nije sam Seferovic koji nije kontaktiran,da vjerovatno nikada nisu kontaktirali ni Dilavera,M.Vrancica,Vuckica i dr.Samo se nadam da su kontaktirali Bicakcica i Kolasinca,da njih dva necemo izgubiti.
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 30 nov 2012, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 29 nov 2012, 23:58

Kuruz je napisao/la:Subića treba zvati da igra za U-19.
Nema on pravo nastupa za U-19. 1994. godište i mlađi.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 30 nov 2012, 01:08

redarmy0 je napisao/la:Lik iz BigSoccer:
Dino Arslanagic played 90 minutes for Standard in their 1-0 loss against Genk in the semi finals of the Belgian Cup.

---

He played pretty well actually. Had some nice tackles and shut down alot of attacks from his opponents. Definitely NT material from what I've seen.
Znaci Dino Arslanagic je igrao 90 minuta protiv Genka. Ovaj gledao utakmicu i kaze da je bio fantastican i da je materijal za A reprezentaciju.

Inace igrao par puta za mlade selekcije Belgije. Ne smijemo ga izgubit..

slika

Arslanagic, Kolasinac, Bicakcic,..
Kako si iz
He played pretty well actually
uspio prevesti da kaže da je bio fantastičan :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 30 nov 2012, 01:18

Sve ove nove nade donekle razumijem al jedan je MIRALEM PJANIĆ

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 30 nov 2012, 02:01

Dylan Dog je napisao/la: Kako si iz
He played pretty well actually
uspio prevesti da kaže da je bio fantastičan :mrgreen:
hahaha ni sam neznam jbg. :lol:

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 30 nov 2012, 02:15

Ali yebo majku, koliko talenata imamo sada da zaboli glava.. Halilovic (Dinamo uskoro Man City, Real Madrid,??), Modic braca (Milan), Arslanagic (Standard), Kolasinac (Schalke), Seferovic (Fiorentina), Atajic (Celtic),..... da ne brojimo Hadzica, Bicakcica, itd. Prvo bi pozvao Kolasinca i Bicakcica od ovija.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 30 nov 2012, 02:22

Nemogu da vjerujem da ovaj mali Dino Arslanagic nema mjesta u nasoj u21 reprezentaciji a ima mjesta u belgiji. :roll:

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 30 nov 2012, 06:22

adriano_leite je napisao/la:
Hypnose je napisao/la: Sto se tice Hajrovica, momak vjerovatno ima nase papire jer je msm igrao za mladu repku jednu tekmu, a to se ne moze bez nasih papira sigurno, samo sto Teletina boy to presucuje, jer ako to izadje na vidjelo kako ce onda zvati kloca Avdiju, Sesara i ostale poltrone sa klupe izuzev dva genijalca, Ibre Sehica i Svrake....
Mislim da bismo osvojili Svjetsko prvenstvo ako nam na klupi budu Svraka aka Iniesta, Sehic aka Gigi Buffon, Adilovic aka Van Basten, Kvesic aka Roberto Carlos, Bekric aka Xavi, Zeba aka Zizu, Stilic aka Messi i Cocalic aka Rio Ferdinand :lol: .

Ponovo iste price na forumu, treba ovog zvati treba onog zvati, ne valja ovaj, ne valja onaj, a nasa repka nikad nije bolje i ljepse igrala od svog postojanja :roll: . Daj Boze da se moze zvati 50 igraca, pa da svi ti vasi igraju, jer ko je Pape, ne zna Pape nista u poredjenju sa vama. Vi ste gospodo izmislili trenerski posao za Papeta, zato i tarlahate po forumu :roll: .

@Adi_Zepce vidim ponovo prizivas Izeta Hajrovica, iako si mu ebao sve po spisku ovdje po forumu. Izuzetna sposobnost mijenjanja misljenja kako vjetar puse ;) .
Osma tabletice popio nisi? :D to je ta ljubav prema Zelji priznaj!! :lol:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 30 nov 2012, 10:10

Sakuragi je napisao/la:Nemogu da vjerujem da ovaj mali Dino Arslanagic nema mjesta u nasoj u21 reprezentaciji a ima mjesta u belgiji. :roll:
Bio je prije par godina intervju sa njegovim starim,dok je momak igrao za U15 Belgije cini mi se.I pitali su ga da li ima sanse da malac zaigra za BiH u buducnosti.A stari mu je tada rekao da su mu bolje sanse za razvoj u mladjim selekcijama Belgije,ali da kada dodje vrijeme da igra za A tim,da ce se tada odluciti da igra za BiH.Sad da li ce tako biti ostaje da vidimo
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, denza, Fudbalmozak2, Google Adsense [Bot] i 23 gosta.