FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 nov 2012, 00:19

Elegant je napisao/la:Onda nam nista drugo ne preostaje nego uzeti tiutulu i kup, a u evropi "pokusati" ne bas odsustati. Samo da nas vise ne nabijaju, da makar izgubimo 2:0, 2:1.
VIdis ja nikada nisam mogao svatiti Amara po tom pitanju. U svim medijskim intervjuima izjavama pred evropu on izjavi da mi imamo veoma male sanse i da se mi ne mozemo nadigravati sa tim timovima. Dode evropa, mi uvijek prvo poluvijeme odigramo za deset i onda blam. Pa majku mu, ako znamo da se ne mozemo nadigravati sa njima, igrajmo opstrukciju igre kao Grcka.

Doduse, jeste da mi nemamo igraca koji su dovoljno fizicki pripremljeni za tu vrstu igre, ali opet, ako nista, bolje i ta opstrukcija nego novi petak u mrezi.. ;) Eto Olmic stalno protiv nas igra tu vrstu igre, pa se uvijek mucimo sa njima. Neka se onda ovi u evropi muce sa nama, ako nista.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 30 nov 2012, 00:40

England je napisao/la:Ovo je nes' novo? Drama.

slika
Da malo mozga imaš i da pratiš znao bi da su na ovoj slici momci privedeni u Širokom nakon što je Vedran ubijen pa iz poštovanja prema njemu ne bi ovo širio, a debil koji je napravio imao je milion drugih slika ako je htio ispasti duhovit
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 30 nov 2012, 00:49

Vi ( pitari ) da ste imalo pametni ne bi svim srcem navijali za SB u utakmici sa Zeljom bas zbog ovih ovdje momaka koji su zbog istog slobodu izgubili a i zbog Vedrana koji je izgubio puno vise, zivot.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 30 nov 2012, 00:53

@ hearts

Protiv sam ove slike, jer znam sta se desilo. Ali odakle vama sad to sve, odjednom moralisti nekakvi.... A dobro znate pjesme o Ivici kakve ste pjevali, o Grbavici kako je nazivate i sl stvari a isto to su sve prosli....Budi pametan...

PS. nemoj samo molim te pricu ja to nisam nikad i sl, usput napominjem protiv sam ove slike.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 30 nov 2012, 01:11

o sole mio je napisao/la:@ hearts

Protiv sam ove slike, jer znam sta se desilo. Ali odakle vama sad to sve, odjednom moralisti nekakvi.... A dobro znate pjesme o Ivici kakve ste pjevali, o Grbavici kako je nazivate i sl stvari a isto to su sve prosli....Budi pametan...

PS. nemoj samo molim te pricu ja to nisam nikad i sl, usput napominjem protiv sam ove slike.
Mojne padati na njihovu suplju. Oni su navijali u 15. kolu za Siroki a navijat ce i u 30. A Vedran ovo ono to je ba suplja prica. 10% navijaca zna, postuje, sjeca se i cijeni Vedrana ovo ostalo je sve hamelj.

Oni bi Vedrana 2 puta otkopali i zakopali samo da Zeljo ne uzme titulu a da je oni uzmu. A zna se na koje se navijace ovo odonosi. Prave raje medju njima je ostalo veoma malo. Mislim nije malo ali malo je aktivnih a normalnih. Pouvkli su kad su onda kad je teleca glava donijela onaj ekran da gledaju derbi na Kosevu.

Oni psuju Ivicu zato sto je Zeljina legenda i to je bitnije za njihov bolesni mozak nego sto je covjek spasio ovaj smrdljivi nogomet i ovu reprezentaciju na baterije. Nemoj te im se pravdati niti sa njima diskutovati o Vedranu.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 30 nov 2012, 01:26

zeljocity je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ko prica o milionima i za manji novac se mogu dovesti koji nas mogu pogurati u Europi.Zadnjih nekoliko godina u Zelju dolaze igraci na koje drugi klubovi ne racunaju i onim kojim je istekao ugovor.Novac od Dzeke i ostalih transfera nije utrosen ni na jednog igraca koji bi po kvaliteti odskakao od ostalih.
Zeljo mora na nivo Maribora da bi igrao u EL a ako se misli na malo vise, onda se mora ici na nivo npr. Dinama. I za jedno i za drugo su potrebni milioni ili nekoliko godina postepenog dizanja, kao sto je to sada slucaj.
Amar objasnio a imas gore iznad u mom komentaru sta i kako.

Dobro ti rece covjek, predlozi te jeftine igrace koji su dovoljno dobri za Evrope, za kvalifikacije LP??
Saurman Amarova logika je ovdje vrlo jednostavna a to je uzmes solidnog igraca das mu redovna primanja solidna za nase uslove obezbjedis mu dobre pripreme i rezultat nece izostati. to je upravo sto Amar radi. Kad bude extra para eh ond apocinje upgradiranje ali do tada reci amin i na ovome.

samoZeljo sta je nivo Maribora? 1) dobar stadion 2) budzet barem 2 put veci od naseg 3) biti u stanju prodati igraca za 3,4,5 miliona maraka 4) ziv ti meni bio ali mani me se Dinama jer to je one man sou koliko kuzim i bez Mamica ce im krenuti nizbrdo, zivi bili pa vidjeli.
Nisam ja rekao da moramo biti kopija Maribora i Dinama, nego sma uzeo primjer kad su u pitanju plate igraca, kupovina i prodaja.
Odgovorio sam momku koji kaze da se bez miliona mogu dovesti igraci za Evrope. Ja bi volio znati gdje i koji su to igraci?

Ne mora biti Dinamo, nek bude Hapuel. Uglavnom, to je nivo za Evrope a ne ovo kod nas.
Zato kazem, nama preostaje samo RAD a ne misliti kako se preko noci od nista moze napraviti nesto. Ne moze. Moze u PL BiH zato sto nema konkurencije. Tamo gdje ima konkurencije moras i ti biti konkurentan.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 30 nov 2012, 02:25

o sole mio je napisao/la:@ hearts

Pod broj 1, pjesme o Ivici se ne mogu ni porediti sa ovim, ni priblizno! ! ! :!: :!: :!:
I vi nas zovete kitari,hadison, cak u vasim pjesmama, onim klasicnim sto se za derby na tribinama pjevaju, je posveceno mnogo vise psovki ka nama ali to su klasicna prepucavanja, ne vidim veliki problem u tome.

Pod broj 2 i mi smo vama odali pocast za svakog preminulog sa vase tribine (Dzilda,Paco,Aner) kao sto ste i vi nama i to je ok ;)

Pod broj 3, nismo navijali za siroki, kao ni za Zelju.Nismo ni gledali vasu utakmicu a licno najdrazi rezultat meni bi bila miroljubiva podjela bodova :mrgreen:

@pl bih
E ti nam reci kolko je kod nas raje ostalo i kolko % (posto) nas se sjeca Vedrana.Je li to 10,15,20,80 ili 90%. :?
I ti nam reci da bi ga mi otkopali (tobe jarabi) radi necega...fuj! Ko si ti to da kazes uopste?
Imate vi jos legendi pa ih ne psujemo, zapitaj se sto

LP i LN za sve normalne

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 30 nov 2012, 02:48

samosarajvo je napisao/la: Imate vi jos legendi pa ih ne psujemo, zapitaj se sto
Psujete zato sto ste plitki, zato sto se papci, zato sto vam je lakse kriviti bilo koga za vase neuspjehe nego li vase "zvjezdice".
Cast izuzetcima.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 30 nov 2012, 08:15

malta071 je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la: Imate vi jos legendi pa ih ne psujemo, zapitaj se sto
Psujete zato sto ste plitki, zato sto se papci, zato sto vam je lakse kriviti bilo koga za vase neuspjehe nego li vase "zvjezdice".
Cast izuzetcima.
Psujete porodicu Osim, jer kao Ivica pomaze Amaru, a svi znamo da vam je Amar iz godine u godinu trn u oku, jer je unistio vase mitove, koje ste sami kreirali, da ste najbolji i najuspjesniji klub... skace vam secer i pritisak koliko se nervirate zbog njega i ako nekad Amar postane selektor naseg nacionalnog tima vecina vas ce poceti navijati za Srbiju, Hrvatsku, Kamerun, Francusku, Island, Maltu, Andoru, ali samo protiv Amara... pa vi vise mrzite porodicu Osim nego Radovana i Mladica koji su nas ubijali i ranjavali... ali neka, psujte i dalje, mani licno odgovara to da mislite da jedna velicina kao Ivica Osim stima Zelji titule i steli tekme... e sad zasto mi odgovara... odgovara mi, jer dok vi mislite da je to razlog sto vi ne mozete da uzmete ni jesenju titulu, a o tituli na kraju i kupu necu ni da pricam, a da nije problem sto vas godinama lazu i prave budalama pocevsi od bika Blekonje koji vam je naplacivao po 3 KM da gledate derbi na Kosevu i s tim parama otisao gledati utakmicu Lige prvaka, Irfana sa velikim pojacanjima i raznim drugim mitomanima... dakle, samo vjerujte u vase teorije zavjere i stimanju Zelji, i dalje pljujte po Ivici i spregu Ivica-Amar krivite za vase neuspjehe, jer dok je tako znam da nam ne mozete ni prismrdit...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 30 nov 2012, 08:35

Ovo je naša tema i oni nisu vrijedni pažnje ni pomena, s obzirom na njihovu ne baš časnu istoriju samog nastanka. Druga stvar treba im na svakom koraku vaditi mast da ako pocrkaju što prije od muke. Na našoj to temi imamo pravo i da radimo, nedo bog da su oni koji slučajem osvojili jesenju titulu pa nebi mogao od njih živjeti, otišli gore u bijeljinu i od kupusara izgubili. :lol: Danas ću taman sastavit kupusnu kalju naum mi je pala čim mislim o njima. :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 30 nov 2012, 09:01

Da malo mozga imaš i da pratiš znao bi da su na ovoj slici momci privedeni u Širokom
Mozak je ekskluziva, stvarno nemam namjeru pratiti gdje je , zašto i kada je koji pitar priveden.Mislim da to nije moj problem.A plakat je totalno isprdavanje, baš kako si i navikao , sve ove godine..Pozitivan smijeh, kako samo i kaže brilijantno , lukavo i sve o čemu možeš sanjati, nadam se i ne samo ti, možda i tvoja djeca i unuci, potop ste , mrak i nemate dara, ni vjestina, a da vas pratim, to nikako, nemoj sanjati.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 30 nov 2012, 10:52

Glupo je polemisati ali zamisli da se neko našali sa medicinskim fenomenom i poigra se sa slikama osimovog moždanog udara ? Je li lijepo ? Nije sada vi nastavite sa pričama i dalje blatite ko bi grobove otkopavao itd, itd... Izvinjavam se na malom off-u
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 nov 2012, 10:54

hearts je napisao/la:Glupo je polemisati ali zamisli da se neko našali sa medicinskim fenomenom i poigra se sa slikama osimovog moždanog udara ? Je li lijepo ? Nije sada vi nastavite sa pričama i dalje blatite ko bi grobove otkopavao itd, itd... Izvinjavam se na malom off-u
Imate pjesme o tome,pisete o tome... znaci treba slika da bi to bilo to HAHAHAH.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 30 nov 2012, 10:59

terabajt je napisao/la:
hearts je napisao/la:Glupo je polemisati ali zamisli da se neko našali sa medicinskim fenomenom i poigra se sa slikama osimovog moždanog udara ? Je li lijepo ? Nije sada vi nastavite sa pričama i dalje blatite ko bi grobove otkopavao itd, itd... Izvinjavam se na malom off-u
Imate pjesme o tome,pisete o tome... znaci treba slika da bi to bilo to HAHAHAH.
Mali je silovan .100%
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 nov 2012, 11:11

"My Favorite Ring is Always the Next One"

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 nov 2012, 11:53

Ma dajte ljudi, pustite se raspava sa sitnicama kojima je Zeljo trn u oku. Pa kada je Pusina bio glavni u savezu oni su i igrali dobro (Jer su uvijek mutili) sada kada nema Pusine, kada je Osim tu, oni nama prepisuju sto su oni radili da radimo i mi. Tko najvise prica o tome, taj zapravo najvise i radi van terenskih aktivnosti. To je cinjenica od koje se ne moze pobjeci.

Oni blate naseg Svabu, koji im je bukvalno sve omogucio. Ne bi oni ni vode imali sebi platiti, da nije bilo necega.. otom potom...Evropu im donio, (opet mogucnost da nesto zarade jada). Ali nema veze, kao sto kaze PL BIH1 ima njih 10% koji znaju i razumiju, ovo ostalo sirotinje ne zna gdje urada, a smatraju se velikim navijacima FK Sarajeva.

Vjerujte vi meni, oni su toliko gore vrijedali Osima da to vise prelazi svaku mjeru, ali zato kada mi nekoga vrijedamo do je MEDIJSKA HAJKA, NEVIDENA. Zato ostavite se propagandnog kluba i prvaka svemira... Svako ce pricati svoju pricu, jer da Zeljo sutra osvoji Ligu prvaka dusman bi rekao, bio offside kod gola i slicne stvari...

**** ovu pricu vise, nigdje ne vodi vjerujte mi, oni samo sebi evoj ego zadovoljavaju radi svega sto im se desilo i traze alibi, a ovo je nacin da izbace taj bol iz sebe...

Da se vratimo terenu, po meni timovi sa prostora bivse Juge koji su znatno napredovali u poslijednih pet godina, pa da vidimo gdje se to nalazimo....Ovo dakle nije poredenje, tko je dogurao vise u evropi, vec jednostavno rad u klubu, revovna primanja, ugovori i slicne stvari...

1. Dinamo Zagreb
2. Partizan Beograd
3. Maribor
4. Vojdovina
5. Crvena Zvezda

Prvih pet timova sa zaista iznad nas po svemu, doduse ovdje samo je upitna Crvena Zvezda koja je u silim dugovanjima, ali poznavajuci sve oko Zvezda vjerujem da ce oni pronaci adekvatan nacin i za ta dugovanja.

6. Olimpija Ljubljana
7. Zeljeznicar
8. Hajduk Split
9. Siroki Brijeg
10. Sarajevo

Medu ostale, spadamo i mi. Napredujemo ali to jos nije taj nivo koji bi mi svi zeljeli.
Ako ima neko svojih ideja ili zamisli neka me odmah ispavlja....

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 30 nov 2012, 12:28

jedino se ne slazem da je Hajduk ispod nas, jbg jesu ljudi u velikoj krizi, kako u finansijskoj tako i u rezultatskoj, al opet Hajduk je daleko ispred nas po svemu.
Volim te Zeljo!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 nov 2012, 12:32

zlatandr je napisao/la:jedino se ne slazem da je Hajduk ispod nas, jbg jesu ljudi u velikoj krizi, kako u finansijskoj tako i u rezultatskoj, al opet Hajduk je daleko ispred nas po svemu.
Pa i Siroki svidjalo se to nekom ili ne, nazalost po nas.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 30 nov 2012, 12:41

Zvezda 48 miliona eura duga :D :D :D :D :D

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 nov 2012, 12:43

Dobro u sustini jeste tacno, jer mi jos nismo u stanju prodati igraca za 1.000.000 €. Slozio bi se sa piletom i za Siroki, sto se tice organizacije, ali rezultatski u domacem prvenstvu nisu dugo nesto osvojili, dok mi jesmo..

FCS je li to zvanican info?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, mavi, Napaceni87 i 41 gost.