Ma znam da znaš
Košarkaška Reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije
[quote="nerminh74"][/quote]
Ma znam da znaš
Samo još jednom naglašavam 
Ma znam da znaš
Mens sana in corpore sano.
ma uzimajte sve sto je vase 
- djoleprijedor
- Kontakt:
Pa logično,nećemo uzimati Nurkića ili Planinića.lumani je napisao/la:ma uzimajte sve sto je vase
Zar nije bilo priče da bi Savović mogao igrati za Bih??? Ili sam ja nešta istripovao.
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Pa rođen je u Trebinju,a ima i državljanstvo Srbije,to znači da ima pravo izbora,u slučaju poziva Petrovića ili IvkovićaDubravko je napisao/la:Zar nije bilo priče da bi Savović mogao igrati za Bih??? Ili sam ja nešta istripovao.
Nisam stvarno znao gdje rođen,ali sam pretpostavljao, u svakom slučaju zahvalan igrač,vidjećemo da li Duda smatra da mu isti treba.... ima do tog avgusta još dosta i priprema.... Samo nebi volio da bude nekakve priče kako neko nekom nekog otima...Ne sumnjam čiji bi dres Savović više volio nositi.... 
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ma kakvo crno otimanje...to je meni stvarno otrcan izraz...Niko ne može natjerati nekoga da igra za nekog..To je stvar uvjerenja i sklonosti pojedinca.Ja se nadam da će ga Duda zovnuti,a i Duda voli ovakve igrače.Dubravko je napisao/la:Nisam stvarno znao gdje rođen,ali sam pretpostavljao, u svakom slučaju zahvalan igrač,vidjećemo da li Duda smatra da mu isti treba.... ima do tog avgusta još dosta i priprema.... Samo nebi volio da bude nekakve priče kako neko nekom nekog otima...Ne sumnjam čiji bi dres Savović više volio nositi....
Vidjećemo šta će biti na kraju,nadat se da će i Savović ostati konstantno dobar,da će ga povrede zaobići,sve ostalo je tehnička stvar.
Čuj "jest da je cigan".djoleprijedor je napisao/la:Jest da je cigan,ali Savović mora biti na spisku reprezentacije..može biti veoma od koristi.
Ja sam se mogao zakleti da sam ga vidio u dresu Crne Gore... Kako god, mijenjam mišljenje o njemu, treba ga zvati, puno bi nam dao... Od kada Veličković ne igra mi nemamo skoka i dobre odbrane... On nam može dati skok, i fin broj poena u napadu... Najbolje Zvezdino pojačanje....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
djoleprijedor je napisao/la:Pa logično,nećemo uzimati Nurkića ili Planinića.lumani je napisao/la:ma uzimajte sve sto je vase
Mozda,Savovic kaze,ne ja sam Bosanac
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ja bi se iskreno iznenadio da kaze ''ne, ja sam Bosanac'', s obzirom da je rodjen u Hercegovini. 
...Život za Široki...
ŠB_Fidelis je napisao/la:Ja bi se iskreno iznenadio da kaze ''ne, ja sam Bosanac'', s obzirom da je rodjen u Hercegovini.
-
samoradnik
- Kontakt:
Ljudi sam vas molim nemojte o krvnim zrncima na ovoj temi....
Savović je dobar košarkaš za koga god odabere da igra,nije izdajnik nikakav, već jednostavno ono što izabere smatraće najboljim za svoju karijeru i napredak.... pa makar to bio i Island...
Štimac nastavlja sa sjajnim partijama....
Savović je dobar košarkaš za koga god odabere da igra,nije izdajnik nikakav, već jednostavno ono što izabere smatraće najboljim za svoju karijeru i napredak.... pa makar to bio i Island...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Zna Savović šta je ,bolje i od tebe i od mene, a realno ne može biti Bosanac jer ta kategorija u etničkim skupinama ne postoji,može biti Srbin,Hrvat,Bošnjak ili neki drugi,a igrat npr za Bosnu kao i mnogi drugi..."Hercegovac" je termin jedne geografske cjeline,kao i Ličanin,ili Krajišnik itd...Ali ovo sad stvarno nema veze sa košarkom i reprezentacijom Srbije...Nek igra za koga hoće,a to će uveliko i zavisiti od toga i ko ga pozove...Dobar je igrač i biće od koristi za koga god bude igrao.Lično bih volio da to bude Srbija.lumani je napisao/la:djoleprijedor je napisao/la:Pa logično,nećemo uzimati Nurkića ili Planinića.lumani je napisao/la:ma uzimajte sve sto je vase
Mozda,Savovic kaze,ne ja sam BosanacI Markovicu su nudili drugi,covjek izabrao Bih
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:Od kada Veličković ne igra mi nemamo skoka i dobre odbrane... On nam može dati skok, i fin broj poena u napadu...
skroz tačno. na prošlom evropskom skok nam je bio ogroman problem. trebalo bi ivković da to uzme u obzir pri odluci dal će ga zvati ili neće.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
samoradnik je napisao/la:Ljudi sam vas molim nemojte o krvnim zrncima na ovoj temi....
Nisam nista lose mislio
-
samoradnik
- Kontakt:
lumani ni ja.
Nemanja Nedović sjajan večeras....
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pazi, ne zanima me tko je sta il necije osobno misljenje o tome, to sve se mora postovati i uvazavati, te pustiti Savovica da sam odluci sto zeli, kao sto je jedino moguce, ali, samo da te ispravim sekundu za to Hercegovac. Naime, to ne mozes usporediti sa Licanin, Krajisnik i slicnim kategorijama. Prvo navedeno nisu nikakve zemljopisno-teritorijalno zasebne kategorije kakvom je bila Hercegovina, niti crpe ikakvu drzavotvornost za razliku od prethodno navedene koja je kao takva i egzistirala. Hercegovina, odnosno Hum, je pojam koji je u povijesti stariji od Bosne, npr., i duze je od iste i postojao kao drzava/protektorat/sto vec, tako da je krajnje nezahvalno i apsolutno sa svakog moguceg stajalista (osim neobrazovanog ili namjerno pristranog, naravno) pogresno referirati je kao regiju, kategoriju unutar iste. To za gore navedene primjere ne mozes reci.djoleprijedor je napisao/la:
Zna Savović šta je ,bolje i od tebe i od mene, a realno ne može biti Bosanac jer ta kategorija u etničkim skupinama ne postoji,može biti Srbin,Hrvat,Bošnjak ili neki drugi,a igrat npr za Bosnu kao i mnogi drugi..."Hercegovac" je termin jedne geografske cjeline,kao i Ličanin,ili Krajišnik itd...Ali ovo sad stvarno nema veze sa košarkom i reprezentacijom Srbije...Nek igra za koga hoće,a to će uveliko i zavisiti od toga i ko ga pozove...Dobar je igrač i biće od koristi za koga god bude igrao.Lično bih volio da to bude Srbija.
Postoji puna legitimnost da se netko u BiH izjasnjava Bosancem ili Hercegovcem i ja bi to osobno stavio u Ustav kao jednu od opcija, svakome na izbor, iako nacionalne kategorije kao takve ne moraju nuzno postojati, dopustanjem gore navedenog bi se mozda isprofilirale.
Toliko o tome da ne ide u OT rasprava o reprezentaciji Srbije.
...Život za Široki...
samoradnik je napisao/la:lumani ni ja.
Стварно је $ сјајно... " % $ " " " у " " се ? са " ",$ & " ? $ у ", " је " -.... $ " у ' " ? " $ "......за % ?.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.