Protiv Verona igramo u 1/8, ako prodjemo ceka nas ili Napoli ili Bologna
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Udruženje profesionalnih nogometaša (FIFPro) upozorilo je talijanski Inter da prestane vršiti pritisak na nizozemskog veznjaka Wesleyja Sneijdera...
Igrač koji je 2010. bio ključan na putu ''nerazzurra'' do naslova europskih prvaka danas je ''na ledu'' u milanskom klubu jer ne želi pristati na smanjena primanja. Inter želi produljiti ugovor s njim do 2017. godine, ali uz uvjet da igrač umjesto dosadašnjih šest milijuna eura, godišnje zarađuje četiri milijuna. Sneijder to zasad odbija, pa zbog toga i ne igra.
- Ovo je ozbiljno i neprihvatljivo kršenje igračevih prava. Za mene je ova situacija iznenađujuća budući da se Inter dosad uvijek ponašao korektno prema svojim igračima - istaknuo je predsjednik FIFPro-a Leo Grosso.

Vukova zenaPuma je napisao/la:Ko je ova cickava ?
Kakva ucjena?Ponuđeno mu je smanjenje,može potpisat ili se zahvalit.To što ne igra je stvar trenera.Nije preplaćen na prvih 11.Uostalom bez njega u sastavu je i krenuo onaj niz od 10 pobjeda.SamoZeljo je napisao/la:Ne znam kako nekom moze biti normalno ovo sto rade Sneijderu.
Volim Inter ali ovo je nesto najnize sto klub moze uraditi igracu. UCJENA mi se uvijek gadila i gadi mi se i kad je fudbal u pitanju.
Wesley Sneijder ima vazeci ugovor i ne mora pristati na smanjenje plate. Ako sada ima 6 miliona, zasto bi pristao na novi ugovor u kojem bi imao platu 4 miliona? Ima validan ugovor i to je to. Mozda bi potpisao za neki drugi klub da Inter nije ponudio 6 miliona platu.
Koji ciganluk!! Navuci igraca da potpise ugovor (platu od 6 miliona) i kansije ga ucjenjivati da pristane na smanjenje (2 miliona manje) inace nece igrati.
Sad je trebalo napraviti jer trener mora znat na koga može računat u nastavku prvenstva.Zašto bi uigravao igrača koji će u siječnju napustiti klub i vraćao ga u formu za nekog drugog?arminz je napisao/la:prvo sto to uopste nisu trebali radit sad, nego na zimu pa ako nece produzit sikter i gotovo..
Sve to nema veze. Covjek ima ugovor i to je to. Sve da nije ni dirnuo lopte.materazzi je napisao/la:sad tko je dobar u trazenju statisika da nam pokaze ucinak wesa u prosloj sezoni , golovi , asistencije , procenat uspjesnosti pasova, vrijeme provedeno na terenu , vrijeme u kojem je bio ozlijedjenj i td
sto se mene tice ja bih ga dao dzaba samo da ide , toliko me nervira kad pogrijesi u pasu i mase rukama kriveci nekog drugog , igraj placen si , ako nam treba glumac onda bolje da stavimo jolandu na teren imalo bi se sta vidjeti
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.