Jbg, svi gledamo da izađemo što jači iz tradea. Z-Boa bih dao samo u slučaju da meni dođe Grifonja. Sad što je to "krađa" (kako bi ti nazvao), jbg. Ko ti je kriv što nisi izabr'o Irwinga.
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Pa valjda će svi imati pravo zaštiti određene igrače, ne samo ti koji imaju Duranta.
Ih. Nemoj mi oĐe pucati blefove.
Jbg, svi gledamo da izađemo što jači iz tradea. Z-Boa bih dao samo u slučaju da meni dođe Grifonja. Sad što je to "krađa" (kako bi ti nazvao), jbg. Ko ti je kriv što nisi izabr'o Irwinga.
(Moram malo, znam da'š ti halalit)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Oj Adriano botu jedan, al te covjek nadjeMonolog je napisao/la:Pa valjda će svi imati pravo zaštiti određene igrače, ne samo ti koji imaju Duranta.![]()
Cuj Irvinga u prvoj/drugoj rundi
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa brate dajes mi Irvinga (de mu makar ime pravilno napisiMonolog je napisao/la:Pa valjda će svi imati pravo zaštiti određene igrače, ne samo ti koji imaju Duranta.Ih. Nemoj mi oĐe pucati blefove.
![]()
Jbg, svi gledamo da izađemo što jači iz tradea. Z-Boa bih dao samo u slučaju da meni dođe Grifonja. Sad što je to "krađa" (kako bi ti nazvao), jbg. Ko ti je kriv što nisi izabr'o Irwinga.(Moram malo, znam da'š ti halalit)
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Šta se to igrači mogu zadržavati i za sljedeću sezonu?

@adirano, imaš ponudu
@adirano, imaš ponudu
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
@adriano, Lou Williams za Landryja?
Čisto da vidiš odnos prije-kasnije, radim trade isključivo jer mi treba neko ko može igrati SF:

Čisto da vidiš odnos prije-kasnije, radim trade isključivo jer mi treba neko ko može igrati SF:

- adriano_leite
- Kontakt:
Ovo moze proci, nisam mogao uzeti onog malog iz Bucksa, ipak ima preslab ucinak, a meni treba suter koji moze i PG igrati. Posalji to i prihvatam, btw. Landry ce kod tebe proraditi i biljezit ce 15 10, nesto sam siguran da kad ode od mene da ce biljeziti dobre partije kao sto je biljezio prije dolaska meni, nesto slicno kada mi je otisao Evan Turner, lik proradiCarlo je napisao/la:@adriano, Lou Williams za Landryja?
Edit: poslao sam ja tebi.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Prihvatio sam, zahvaljujem na tradeu fakat mi je trebao neko ko može igrati SF obzirom da samo Barnes i James mogu igrati tu poziciju. Dobio si i ti igrača koji kada postane "hot" može ubaciti bez ikakvih problema 20+ poena, a zna nekada iznenaditi i sa skokovima i asistencijama. U svakom slučaju dobar trade za obje ekipe 
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma Landrya sam se zelio rijesiti sto prije, a Lou mi je drag jos dok je igrao u Sixersima (na pocetku svoje karijere).Carlo je napisao/la:Prihvatio sam, zahvaljujem na tradeu fakat mi je trebao neko ko može igrati SF obzirom da samo Barnes i James mogu igrati tu poziciju. Dobio si i ti igrača koji kada postane "hot" može ubaciti bez ikakvih problema 20+ poena, a zna nekada iznenaditi i sa skokovima i asistencijama. U svakom slučaju dobar trade za obje ekipe
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Donnie odobri onaj trade
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da se stupasim za sljedeću sezonu
Nadam se ću biti u vidu
Nadam se ću biti u vidu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
@LBJ, koga bi za Josha Smitha? Fale mi blokade užasno 
LeBron ostali tvoji mi nisu zanimljivi a kako znam da njega ne mogu dobiti ništa od tog tradea 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jarane, kako nikoga nećeš? Hoćeš Ašika? Čovjek je zvijerLBJ MVP je napisao/la:LeBron ostali tvoji mi nisu zanimljivi a kako znam da njega ne mogu dobiti ništa od tog tradea

Nema šta zvijer
Smanjićeš turnovereLBJ MVP je napisao/la:
Nema šta zvijer
Tražim nekog blokera s statistikom 2+ po tekmi, ko je zainteresovan za trade (a ima takvog igrača) neka javi
Evo ti Howard za Jamesa 
moze li lopez 2,2 blokaCarlo je napisao/la:Smanjićeš turnovereLBJ MVP je napisao/la:
Nema šta zvijer![]()
Tražim nekog blokera s statistikom 2+ po tekmi, ko je zainteresovan za trade (a ima takvog igrača) neka javi
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ajde ljudi odgovorite mi za Rule_HZ, sta cemo sa njim, ja sam mu pisao ovdje dva puta i slao privatnu poruku, ne reaguje, po mom misljenju bi ga trebalo zamjeniti, imam igraca na cekanju pa ako hocete da ga ubacimo? Zao mi je sto se rule ne javlja ipak je sampion.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
@Carlo imam ti ja jednog sa 2.5 a drugog sa 1.7(Lopez i KK),pa javi ako si zainteresovan..
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Tracy3McGrady je napisao/la:Ajde ljudi odgovorite mi za Rule_HZ, sta cemo sa njim, ja sam mu pisao ovdje dva puta i slao privatnu poruku, ne reaguje, po mom misljenju bi ga trebalo zamjeniti, imam igraca na cekanju pa ako hocete da ga ubacimo? Zao mi je sto se rule ne javlja ipak je sampion.
ubaci drugog,ako budete cekali ionako ce mu bit prekasno za plasiranje u play off
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.