FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Izgleda da je odbio produljenje (Gazzeta) i da je izgledna razmjena s PSG-om.Sneijder za Pastorea.
Čekamo službenu potvrdu...
Čekamo službenu potvrdu...
Pises gluposti. Ovdje se radi o Turkinjama u Holandiji i o tome kako Turkinje ne smiju sa drugima ali Turci bi pojahali svaku (dok svoje ne daju). Zezancija je ovo, nista vise ali u svakom slucaju dobro za vidjeti.farisija je napisao/la:ovaj video je omalovazavanje muslimana, ovdje se radi o prostitutki koja je pokrivena kao muslimanka, drugo jedan od brace opsan eksplozivom, mislim da ti vjerovatno nije bila namjera, zenska je jako zgodna, ipak malo obratite paznju sta objavljujete
NEMA VEZE SA PROSTITUCIJOM.
wes i po primanjima i po ponasanju na terenu ne izgleda kao dio tima , a to interu pravi puno problema ,ako on na terenu pokazuje da vrijedi te plate niko se nece pitati da li je visoka i svi ce ga okivati u zvijezda ali ako cu ga gledati da mase rukama kad izgubi loptu ili je pola sezone povrijedjen a nadje se uvrijedjen jer mu se ponudio revidirani ugovor onda nemam razumijevanja , fudbal vec odavno nije sport nego biznis a wesov rad ne vrijedi tolikog novca , sad on naravno ima pravo da ga odbije kao sto inter ima pravo da igraca kojeg placa drzi na tribini ili klupi , najbolja opcije za obe strane bi bila prodaja .
nije mi logicno da se stavljas na njegovu stranu ili da je bilo koji drugi igrac u pitanju , evo handa je pokazao da je potez sa JC bio ispravan , takodje lucio , ili maicon kog sad kad pogledam u cityu mi nije jasno kako nema nikakve slicnosti sa onim maiconom najboljim desnim bekom na svijetu
mislim da se pravi jedan novi sistim i novi tim a wes se tu ne uklapa najvise zbog njega samog jer je bezvoljan i takav igrac sa tako velikim primanjima je velika smetnja za ostvarivanje tog plana
nije mi logicno da se stavljas na njegovu stranu ili da je bilo koji drugi igrac u pitanju , evo handa je pokazao da je potez sa JC bio ispravan , takodje lucio , ili maicon kog sad kad pogledam u cityu mi nije jasno kako nema nikakve slicnosti sa onim maiconom najboljim desnim bekom na svijetu
mislim da se pravi jedan novi sistim i novi tim a wes se tu ne uklapa najvise zbog njega samog jer je bezvoljan i takav igrac sa tako velikim primanjima je velika smetnja za ostvarivanje tog plana
necu da raspravljam s tobom jer je ovo sportski forum, video omalovazava zenu muslimanku, ova zenska je prostitutka iz kambodze, to koga turci, kome ne daju su banalne stvari, braca ovdje prikazani kao teroristi, sto aludira na muslimane, nisam te uvrijedio, kazem da si nenamjerno ovo stavio, drugi put pazi, imas milione zenski razgoliceni pa stavljaj, ovakve stvari ne, i nemoj mi vise replicirati, svi imaju oci da vide sta je u ovom videu
Ova zena je YOLANTHE SNEIJDER - zena od igraca o kojem diskutujemo (Wesley Sneijder).farisija je napisao/la:necu da raspravljam s tobom jer je ovo sportski forum, video omalovazava zenu muslimanku, ova zenska je prostitutka iz kambodze, to koga turci, kome ne daju su banalne stvari, braca ovdje prikazani kao teroristi, sto aludira na muslimane, nisam te uvrijedio, kazem da si nenamjerno ovo stavio, drugi put pazi, imas milione zenski razgoliceni pa stavljaj, ovakve stvari ne, i nemoj mi vise replicirati, svi imaju oci da vide sta je u ovom videu
Neko je spomenuo da je bolje nju postaviti na teren nego njega i ja sam postavio video IZ ZEZANCIJE.
Da, slazem se, Yolanthe ima sta pokazati.
NE ZELIM NI JA S TOBOM DISKUTOVATI, ALI BAS NIKAKO!
ima se sta vidjeti , zaista je lijepo , ateista sam pa me ne zanimaju vjerski odnosi , naravno ne zelim nekog uvrijediti ali bi trebali da se vratimo na temu intera , wesa a evo sad i pastorea , ja sam za tu opciju pogotovu jer javier vec ima veliko iskustvo igranja u seria A
prije nego sam htio ista odg, htio sam da provjerim o kome se radi, ako je wesova zena ok pogrijesio sam, ali da video omalovazava muslimane tu nema dileme, jos jednom razumijem da ti nije bila namjera, al daj prestani pravdati da video nije antimuslim
Pastore bi bio strasno pojacanje, nada sam se da ce nekako zavrsit posli one sezone kod nas al eto nije. Bilo bi mi zao Sneijdera ali siguran sam da bi ga Pastore dostojno zamjenio, samo njegova placa uopce nebi bila nista manja od Sneijderove to sam siguran tako da bas i nisam optimistican sta se ove zamjene tice.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Pastore sad u PSG-u ima 3 miliona godisnje, sto znaci da njegova plata ne bi pravila toliki problem..
ja cisto sumnjam da ce njeg PSG dat samo za Sneijdera jer su ga platili 42 miliona ako se ne varam
ja cisto sumnjam da ce njeg PSG dat samo za Sneijdera jer su ga platili 42 miliona ako se ne varam
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
de dobar je videofarisija je napisao/la:prije nego sam htio ista odg, htio sam da provjerim o kome se radi, ako je wesova zena ok pogrijesio sam, ali da video omalovazava muslimane tu nema dileme, jos jednom razumijem da ti nije bila namjera, al daj prestani pravdati da video nije antimuslim
nego ako PSG stvarno daje Pastorea u straight swap ( kako pisu mediji ) onda to trebamo objerucke
meni je pastore trenutno top igrac, plus 5 godina mladji.
taj transfer bi mi bio ko med
inace ?
-
neroazzuro
- Kontakt:
Kad ste se vec dotakli "nepravde" prema Sneijderu u vezi zelje da mu se smanji ugovor i price jel to pravedno ili ne,samo da vas potsjetim da su isti ti igraci na celu s njim doveli do smanjenja prihoda kluba propustanjem LŠ.
Sjecam se prije 10-ak godina slucaja kad su Interovi igraci zbog ekonomske krize SAMI predlozili smanjenje placa. Kasnije su to slijedili igraci jos nekih klubova,ali poenta je da ce,ako je igracu zaista stalo do kluba, pristati na smanjenje ugovora. Na kraju krajeva,visina tog istog ugovora je i bila glavna prepreka njegovoj prodaji MUTD-u lani.
Nemojte ga previse branit.
Sjecam se prije 10-ak godina slucaja kad su Interovi igraci zbog ekonomske krize SAMI predlozili smanjenje placa. Kasnije su to slijedili igraci jos nekih klubova,ali poenta je da ce,ako je igracu zaista stalo do kluba, pristati na smanjenje ugovora. Na kraju krajeva,visina tog istog ugovora je i bila glavna prepreka njegovoj prodaji MUTD-u lani.
Nemojte ga previse branit.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
I dalje bez Sneijdera, a sad nema ni RickyaPortieri: 1 Samir Handanovic, 12 Luca Castellazzi, 27 Vid Belec;
Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Matias Silvestre, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 31 Alvaro Pereira, 33 Ibrahima Mbaye, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 55 Yuto Nagatomo;
Centrocampisti: 14 Fredy Guarin, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 21 Walter Gargano, 24 Marco Benassi, 41 Alfred Duncan, 52 Andrea Romanò;
Attaccanti: 7 Philippe Coutinho, 8 Rodrigo Palacio, 22 Diego Milito, 88 Marko Livaja.
Ako sad Strama ne stavi Coutinha od prve nek se goni u tri lijepe, pa momak ima idealnu priliku odigratu punu tekmu, imao je i proslu, ali ovo je prilika da ga Strama gurne u igru...
Sneijder je spreman al eto po svemu sudeci njega vise necemo gledati kako igra za Inter. Hvala mu na svemu sto je uradio al je i vrijeme da ide.
Sutra moramo dobit. Volio bih ovakvu formaciju:
Samir Handanovic
Andrea Ranocchia-Walter Samuel-Juan Jesus
Javier Zanetti-Fredy Guarin-Esteban Cambiasso-Yuto Nagatomo
Philippe Coutinho
Rodrigo Palacio-Diego Milito
Sutra moramo dobit. Volio bih ovakvu formaciju:
Samir Handanovic
Andrea Ranocchia-Walter Samuel-Juan Jesus
Javier Zanetti-Fredy Guarin-Esteban Cambiasso-Yuto Nagatomo
Philippe Coutinho
Rodrigo Palacio-Diego Milito
ma treba se rijesiti i wesa i rickya , a cou treba dobiti par tekmi sansu ako pokaze ono kao sto je igrao do sad i njemu dati nogu
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za današnji meč sa Sicilijancima

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
neroazzuro
- Kontakt:
Hajde da vidim vise i tog Dybalu sto smo ga skautirali...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Inter: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus; 4 Zanetti, 21 Gargano, 19 Cambiasso, 31 Pereira; 7 Coutinho; 8 Palacio, 22 Milito.
A disposizione: 12 Castellazzi, 27 Belec, 6 Silvestre, 14 Guarin,17 Mariga, 24 Benassi, 33 Mbaye, 41 Duncan, 42 Jonathan, 52 Romanò, 55 Nagatomo, 88 Livaja.
Allenatore: Andrea Stramaccioni.
Palermo: 1 Ujkani, 6 Munoz, 25 Von Bergen, 29 Garcia; 89 Morganella, 5 Barreto, 28 Kurtic, 31 Pisano; 27 Ilicic, 21 Brienza, 9 Dybala.
A disposizione: 22 Brichetto, 99 Benussi, 4 Cetto, 7 Viola, 15 Milanovic, 16 Zahavi, 17 Giorgi, 18 Labrin, 19 Budan, 20 Arevalo Rios, 50 Sanseverino, 55 Goldaniga.
Allenatore: Gian Piero Gasperini.
Arbitro: Mauro Bergonzi (sez. arbitrale di Genova)
A disposizione: 12 Castellazzi, 27 Belec, 6 Silvestre, 14 Guarin,17 Mariga, 24 Benassi, 33 Mbaye, 41 Duncan, 42 Jonathan, 52 Romanò, 55 Nagatomo, 88 Livaja.
Allenatore: Andrea Stramaccioni.
Palermo: 1 Ujkani, 6 Munoz, 25 Von Bergen, 29 Garcia; 89 Morganella, 5 Barreto, 28 Kurtic, 31 Pisano; 27 Ilicic, 21 Brienza, 9 Dybala.
A disposizione: 22 Brichetto, 99 Benussi, 4 Cetto, 7 Viola, 15 Milanovic, 16 Zahavi, 17 Giorgi, 18 Labrin, 19 Budan, 20 Arevalo Rios, 50 Sanseverino, 55 Goldaniga.
Allenatore: Gian Piero Gasperini.
Arbitro: Mauro Bergonzi (sez. arbitrale di Genova)
Couti u prvoj, pa hvala Bogu vise. Idemo po pobjedu napokon.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Sporo i tromo djelujemo ... Onaj nas niz pobjeda je uredu, ali mi djelujemo kao prosjecna ekipa koja ne moze da drzi loptu kod sebe, koja ne moze da vrsi presing nikad, i koja ima jako limitirane igrace na sredini terena ... Thiago Motta je ucitelj za sve ove koje trenutno imamo .
Lose, kriminalno lose.
Coutinho i Zanetti su jedini koji nesto pokusavaju. Fali tu Guarin u sredini da uzme loptu i povede je, Gargano bi kao treba bit njegova zamjena ali on nije taj kapacitet. Obija nam se od glavu sta nestavljamo Sneijdera.
Perreira je najveca nogometna prevara u zadnjih x godina, lik nezna nista, uvijek isto, sutne loptu u for 4-5 metara ispred sebe i sprint, i onda centarsut na drugi kraj terena.
Mislim da ce ova utakmica zavrsit isto kao protiv Siene.
Coutinho i Zanetti su jedini koji nesto pokusavaju. Fali tu Guarin u sredini da uzme loptu i povede je, Gargano bi kao treba bit njegova zamjena ali on nije taj kapacitet. Obija nam se od glavu sta nestavljamo Sneijdera.
Perreira je najveca nogometna prevara u zadnjih x godina, lik nezna nista, uvijek isto, sutne loptu u for 4-5 metara ispred sebe i sprint, i onda centarsut na drugi kraj terena.
Mislim da ce ova utakmica zavrsit isto kao protiv Siene.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.