Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

zlatan1982
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la zlatan1982 » 30 nov 2012, 02:53

pa daleko lakše je tada(50-te pa do sredine 90-ih) bilo osvojiti kup/ligu prvaka nego sad...sad imaš po 3-4 kluba iz 5-6 najjačih liga europe i samim tim za protivnike imaš samu elitu...prije su zvezda,aek,fenerbahče, briž, sparta p. cska, ferencvaroš, goteborg,valerenga i ostali nacionalni prvaci,uz 4-5 ovih prvaka iz liga petice bili protivnici...

Emir77
Kontakt:

Post Postao/la Emir77 » 30 nov 2012, 03:06

zlatan1982 je napisao/la:pa daleko lakše je tada(50-te pa do sredine 90-ih) bilo osvojiti kup/ligu prvaka nego sad...sad imaš po 3-4 kluba iz 5-6 najjačih liga europe i samim tim za protivnike imaš samu elitu...prije su zvezda,aek,fenerbahče, briž, sparta p. cska, ferencvaroš, goteborg,valerenga i ostali nacionalni prvaci,uz 4-5 ovih prvaka iz liga petice bili protivnici...
Bila je mocna Benfika :)
Tad su ti klubovi bili jaki, u nogometnom smislu.
Zasto niko te godine nije sprašio recimo Zvezdu, a eng. prvak City je prava moc modernog nogometa, Celzi takodjer. Arsenal svake godine igra CL i pravi je konkurent za naslov i zato je Zvezda Zvezda a Arsenal mali klub 8-)
.
Cini mi se da je Barsa sa Realom igrala 1/2 1960 :roll: čudno dva tima iz iste lige.

Nego sta reci za EP i SP repki ako se pozivamo na logiku bilo je manje lakse je.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 nov 2012, 12:02

M4kaveli je napisao/la:Haj on i ovi madridisti al sto je i Monolog kao nesto poceo provocirat, dijelit banove bez razloga ( ako si mene poslao u banovice za ono, trebao bi 90% ovog foruma ) i pisat kako ja imam kao 2 profila.
Sve zna o tome koji su ciji profili i ko koliko ima al o meni kao ne zna pa postavi neku sliku i ovi nasjednu na taj fazon.
A Monolog je staro zlopamtilo, ko mu smeta na licnoj bazi taj je donji u svakom slucaju, samo je pitanje vremena.
Sad se naoštrio na nas dvojicu da nas syebe: pa sad provocira u postovima, nabacuje centaršuteve sa strane i nada se da mu da odgovorimo, tj. da mu damo materijala za ban...preofirno se naklatio na kosti.....uglavnom ,klasicna zloupotreba položaja - tako su komunisticki funkcioneri syebali Yugoslaviju.

Ali žalit cemo se Visokom predstavniku tj. vlasniku potrala ;) :mrgreen:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 nov 2012, 12:42

hahahahhaa jao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
naprijed rejal

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 nov 2012, 12:43

Ne znate kako treba sa @Dijalogom, onaj @Monologom :lol:
Gajba pive može da riješi sve nesuglasice. :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 nov 2012, 13:34

:lol:
Ih, pa da sam takvo zlopamtilo, budi siguran da se ti ne bi mogao registrovati pod drugim nickom. Ustvari, pod devetim da budem precizniji. :mrgreen:
Zna Mandrak kako se Jugoslavija raspala. Učili su to u Barceloni u, ako se ne varam, sedmom razredu osnovne škole. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 nov 2012, 13:43

Monolog je napisao/la::lol:
Ih, pa da sam takvo zlopamtilo, budi siguran da se ti ne bi mogao registrovati pod drugim nickom. Ustvari, pod devetim da budem precizniji. :mrgreen:
Zna Mandrak kako se Jugoslavija raspala. Učili su to u Barceloni u, ako se ne varam, sedmom razredu osnovne škole. :mrgreen:
Nemaš baš toliki stepen samovolje, ali si me licno svojom rukom banovao sa svih predhotnih 8-9 nickova (ili koliko si ih vec izbrojao i zapamtio).
Pravada mora biti slijepa, gluha i nijema....cim dobije neko od ovih cula, onda postaje subjektivna i prestaje biti pravda....da si bio toliko brz i ažuran kod banovanja ostalih forumaša sa istim aferimima kao i mojim, danas nebi imao 90% foruma i ti to dobro znaš.

Kolege forumaši, moramo se organizovati i osnovati neki forumski sindikat kroz kojeg cemo štititi svoja prava, evo ja se dobrovoljno predlažem za predsjednika....necemo više trpiti samovolju i ugnjetavanje kojima smo svakodnevno izloženi...ustanimo protiv toga.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 nov 2012, 14:18

:facepalm:
naprijed rejal

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 nov 2012, 14:57

Haj organizujte se vi Culesi i napustite forum.Kvaliteta postova i iq na forumu bi naglo porasli :D
Ercegovac može ostat :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 nov 2012, 15:06

LBJ MVP je napisao/la:Haj organizujte se vi Culesi i napustite forum.Kvaliteta postova i iq na forumu bi naglo porasli :D
Ercegovac može ostat :lol:
Nesto tako arogantno se dugo i u Spaniji desavalo a sad Katalonci ostajte, ne idite i sl. :)
Ne znam zasto smetamo. :shock:

Pa nije valjda da su portillo, sveti, dzoni, D10S i Spartak sve ono sto vrijedi na ovom pdf. :oops:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 nov 2012, 15:47

@ripper, heroj a ne zločinac!!!
LBJ MVP je napisao/la: Ercegovac može ostat :lol:
Moj čo'ek. 8-) :mrgreen:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 30 nov 2012, 16:11

Čuj ovog gore sindikat,pa nismo potonuli k'o Krivaja Zavidovići valjda pa da se spašavamo.Ako će bit od pomoći koleZi ustupicemo mu svoje profile,a ima nas koje @Monolog ne smije banovat.Hijerarhijski gledano on je za nas mala maca :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

zlatan1982
Kontakt:

Post Postao/la zlatan1982 » 30 nov 2012, 16:14

Emir77 je napisao/la:
zlatan1982 je napisao/la:pa daleko lakše je tada(50-te pa do sredine 90-ih) bilo osvojiti kup/ligu prvaka nego sad...sad imaš po 3-4 kluba iz 5-6 najjačih liga europe i samim tim za protivnike imaš samu elitu...prije su zvezda,aek,fenerbahče, briž, sparta p. cska, ferencvaroš, goteborg,valerenga i ostali nacionalni prvaci,uz 4-5 ovih prvaka iz liga petice bili protivnici...
Bila je mocna Benfika :)
Tad su ti klubovi bili jaki, u nogometnom smislu.
Zasto niko te godine nije sprašio recimo Zvezdu, a eng. prvak City je prava moc modernog nogometa, Celzi takodjer. Arsenal svake godine igra CL i pravi je konkurent za naslov i zato je Zvezda Zvezda a Arsenal mali klub 8-)
.
Cini mi se da je Barsa sa Realom igrala 1/2 1960 :roll: čudno dva tima iz iste lige.

Nego sta reci za EP i SP repki ako se pozivamo na logiku bilo je manje lakse je.
samo je zemlja koja je ranije osvojila kup šampiona mogla imati dva predstavnika,vjerovatno odatle real i barsa te 60-te...
Zadnja izmjena: zlatan1982, dana/u 30 nov 2012, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 nov 2012, 16:14

Centre forward je napisao/la:Čuj ovog gore sindikat,pa nismo potonuli k'o Krivaja Zavidovići valjda pa da se spašavamo.Ako će bit od pomoći koleZi ustupicemo mu svoje profile,a ima nas koje @Monolog ne smije banovat.Hijerarhijski gledano on je za nas mala maca :mrgreen:
al brate čuj ovog rerne, kao MI smetali u španiji a sad govoriTE nemojte ići

hahahhahahahaha yebo te :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
naprijed rejal

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 30 nov 2012, 16:30

:lol:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 nov 2012, 16:42

Biti prvi od 4 tima nije bio fazon.... :P
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Mile87
Kontakt:

Post Postao/la Mile87 » 30 nov 2012, 17:40

Barcelona 79 trofeja Real Madrid 76 pogledaj te na Wikipediji bez nevaznih trofeja hvala lijepo... :lol:

madridist
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la madridist » 30 nov 2012, 17:44

Jos da si NAM sta opsovo vako s nogu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 nov 2012, 17:46

Mile87 je napisao/la:Barcelona 79 trofeja Real Madrid 76 pogledaj te na Wikipediji bez nevaznih trofeja hvala lijepo... :lol:
Ooooooo ne sad ce opet belaj :D Hajmo sad po Metuzalemske titule :shock:

madridist
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la madridist » 30 nov 2012, 17:51

Za tipa koji se sjeca Gerd Mulera koristit izraz Matuzalem je autodestruktivno.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []