Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
- zlatan1982
- Kontakt:
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
pa daleko lakše je tada(50-te pa do sredine 90-ih) bilo osvojiti kup/ligu prvaka nego sad...sad imaš po 3-4 kluba iz 5-6 najjačih liga europe i samim tim za protivnike imaš samu elitu...prije su zvezda,aek,fenerbahče, briž, sparta p. cska, ferencvaroš, goteborg,valerenga i ostali nacionalni prvaci,uz 4-5 ovih prvaka iz liga petice bili protivnici...
Bila je mocna Benfikazlatan1982 je napisao/la:pa daleko lakše je tada(50-te pa do sredine 90-ih) bilo osvojiti kup/ligu prvaka nego sad...sad imaš po 3-4 kluba iz 5-6 najjačih liga europe i samim tim za protivnike imaš samu elitu...prije su zvezda,aek,fenerbahče, briž, sparta p. cska, ferencvaroš, goteborg,valerenga i ostali nacionalni prvaci,uz 4-5 ovih prvaka iz liga petice bili protivnici...
Tad su ti klubovi bili jaki, u nogometnom smislu.
Zasto niko te godine nije sprašio recimo Zvezdu, a eng. prvak City je prava moc modernog nogometa, Celzi takodjer. Arsenal svake godine igra CL i pravi je konkurent za naslov i zato je Zvezda Zvezda a Arsenal mali klub
.
Cini mi se da je Barsa sa Realom igrala 1/2 1960
Nego sta reci za EP i SP repki ako se pozivamo na logiku bilo je manje lakse je.
A Monolog je staro zlopamtilo, ko mu smeta na licnoj bazi taj je donji u svakom slucaju, samo je pitanje vremena.M4kaveli je napisao/la:Haj on i ovi madridisti al sto je i Monolog kao nesto poceo provocirat, dijelit banove bez razloga ( ako si mene poslao u banovice za ono, trebao bi 90% ovog foruma ) i pisat kako ja imam kao 2 profila.
Sve zna o tome koji su ciji profili i ko koliko ima al o meni kao ne zna pa postavi neku sliku i ovi nasjednu na taj fazon.
Sad se naoštrio na nas dvojicu da nas syebe: pa sad provocira u postovima, nabacuje centaršuteve sa strane i nada se da mu da odgovorimo, tj. da mu damo materijala za ban...preofirno se naklatio na kosti.....uglavnom ,klasicna zloupotreba položaja - tako su komunisticki funkcioneri syebali Yugoslaviju.
Ali žalit cemo se Visokom predstavniku tj. vlasniku potrala
Ne znate kako treba sa @Dijalogom, onaj @Monologom
Gajba pive može da riješi sve nesuglasice.
Gajba pive može da riješi sve nesuglasice.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ih, pa da sam takvo zlopamtilo, budi siguran da se ti ne bi mogao registrovati pod drugim nickom. Ustvari, pod devetim da budem precizniji.
Zna Mandrak kako se Jugoslavija raspala. Učili su to u Barceloni u, ako se ne varam, sedmom razredu osnovne škole.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nemaš baš toliki stepen samovolje, ali si me licno svojom rukom banovao sa svih predhotnih 8-9 nickova (ili koliko si ih vec izbrojao i zapamtio).Monolog je napisao/la:![]()
Ih, pa da sam takvo zlopamtilo, budi siguran da se ti ne bi mogao registrovati pod drugim nickom. Ustvari, pod devetim da budem precizniji.![]()
Zna Mandrak kako se Jugoslavija raspala. Učili su to u Barceloni u, ako se ne varam, sedmom razredu osnovne škole.
Pravada mora biti slijepa, gluha i nijema....cim dobije neko od ovih cula, onda postaje subjektivna i prestaje biti pravda....da si bio toliko brz i ažuran kod banovanja ostalih forumaša sa istim aferimima kao i mojim, danas nebi imao 90% foruma i ti to dobro znaš.
Kolege forumaši, moramo se organizovati i osnovati neki forumski sindikat kroz kojeg cemo štititi svoja prava, evo ja se dobrovoljno predlažem za predsjednika....necemo više trpiti samovolju i ugnjetavanje kojima smo svakodnevno izloženi...ustanimo protiv toga.
Haj organizujte se vi Culesi i napustite forum.Kvaliteta postova i iq na forumu bi naglo porasli
Ercegovac može ostat
Ercegovac može ostat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nesto tako arogantno se dugo i u Spaniji desavalo a sad Katalonci ostajte, ne idite i sl.LBJ MVP je napisao/la:Haj organizujte se vi Culesi i napustite forum.Kvaliteta postova i iq na forumu bi naglo porasli![]()
Ercegovac može ostat
Ne znam zasto smetamo.
Pa nije valjda da su portillo, sveti, dzoni, D10S i Spartak sve ono sto vrijedi na ovom pdf.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
@ripper, heroj a ne zločinac!!!

Moj čo'ek.LBJ MVP je napisao/la: Ercegovac može ostat
- Centre forward
- Kontakt:
Čuj ovog gore sindikat,pa nismo potonuli k'o Krivaja Zavidovići valjda pa da se spašavamo.Ako će bit od pomoći koleZi ustupicemo mu svoje profile,a ima nas koje @Monolog ne smije banovat.Hijerarhijski gledano on je za nas mala maca 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- zlatan1982
- Kontakt:
samo je zemlja koja je ranije osvojila kup šampiona mogla imati dva predstavnika,vjerovatno odatle real i barsa te 60-te...Emir77 je napisao/la:Bila je mocna Benfikazlatan1982 je napisao/la:pa daleko lakše je tada(50-te pa do sredine 90-ih) bilo osvojiti kup/ligu prvaka nego sad...sad imaš po 3-4 kluba iz 5-6 najjačih liga europe i samim tim za protivnike imaš samu elitu...prije su zvezda,aek,fenerbahče, briž, sparta p. cska, ferencvaroš, goteborg,valerenga i ostali nacionalni prvaci,uz 4-5 ovih prvaka iz liga petice bili protivnici...![]()
Tad su ti klubovi bili jaki, u nogometnom smislu.
Zasto niko te godine nije sprašio recimo Zvezdu, a eng. prvak City je prava moc modernog nogometa, Celzi takodjer. Arsenal svake godine igra CL i pravi je konkurent za naslov i zato je Zvezda Zvezda a Arsenal mali klub![]()
.
Cini mi se da je Barsa sa Realom igrala 1/2 1960čudno dva tima iz iste lige.
Nego sta reci za EP i SP repki ako se pozivamo na logiku bilo je manje lakse je.
Zadnja izmjena: zlatan1982, dana/u 30 nov 2012, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
al brate čuj ovog rerne, kao MI smetali u španiji a sad govoriTE nemojte ićiCentre forward je napisao/la:Čuj ovog gore sindikat,pa nismo potonuli k'o Krivaja Zavidovići valjda pa da se spašavamo.Ako će bit od pomoći koleZi ustupicemo mu svoje profile,a ima nas koje @Monolog ne smije banovat.Hijerarhijski gledano on je za nas mala maca
hahahhahahahaha yebo te
naprijed rejal
- Centre forward
- Kontakt:
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Biti prvi od 4 tima nije bio fazon.... 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Barcelona 79 trofeja Real Madrid 76 pogledaj te na Wikipediji bez nevaznih trofeja hvala lijepo... 
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Jos da si NAM sta opsovo vako s nogu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ooooooo ne sad ce opet belajMile87 je napisao/la:Barcelona 79 trofeja Real Madrid 76 pogledaj te na Wikipediji bez nevaznih trofeja hvala lijepo...
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Za tipa koji se sjeca Gerd Mulera koristit izraz Matuzalem je autodestruktivno.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.