M4kaveli je napisao/la:Ako Guardiola dodje, moglo bi biti svega.
Prvo bi vjerovatno otjerao Nastasica, Clichy-a, Milnera, Barry-a, Balotellia i Dzeku.
Moguce i Teveza i Nasrija.
Ali mislim da bi napravio 3 puta jacu ekipu koja bi igrala fantastican fudbal.
EPL bi prekuc'o a u LP bi dogur'o do polufinala vrlo lagano ..
Boldani bi sigurno otisli,kad bi Guardiola dosao.Milner je panj,koji moze igrati samo za neki prosječan klub u EPL,Balotelli bi trebao u PSG,da ga tamo trpe,Teveza isto nece tolerirati,a Nasri nije ono sto bi trebao bit,a mogu se na njegovu poziciju dodat neki bolji vrhunski igrači.Neopisivo mi je drago zbog ovoga,nekako ce mi biti lakse i zbog Edina,jer mislim da ce ga Pep vise cijeniti,i Kolarova koji je jedan od najboljih lijevih bekova ikako.Pise da ce i dovesti neke igrace iz Barcelone,ali za to nisam bas nesto,nek je on dosao,ostalo je nevazno.Po saznanjima valjda bi trebao poceti od pocetka sljedece sezone,ali cinjenica da jos Sky Sport nije objavio je mi je malo hlapava,dali je ovo sigurno,100% informacija.Dobro nema veze,cekamo da vidimo,i veselim se valjda nekom drugacijem Citiyu.I valjda onog kojeg ce ljudi vise voliti i respectirati.Mislim da je i @tevezito primio ovu vijest pozitivno,valjda mu nece Mancini previse nedostajati.

Keep walking.