DANTES je napisao/la:Ova ekipa najgore igra protiv najslabijih kad je pobjeda već upisana... Hm da li iko od Zvezdaša pominje Pešića večeras?
jel zbog Nedovića? Jbg šteta!
Momak je maestralno odigrao.
čestitke na pobjedi.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
DANTES je napisao/la:Ova ekipa najgore igra protiv najslabijih kad je pobjeda već upisana... Hm da li iko od Zvezdaša pominje Pešića večeras?
Pa dobro,slažem se,više je taj tip igrača..[youtube][/youtube]DANTES je napisao/la:@alane da zbog njega...
@djole više podsjeća na Lasmea jer je Roberts imao dobar šut za tri....
" $ " потез овог ? у ?Dubravko je napisao/la:Leo i Gordon najbolji potez sinoćnje utakmice...
[youtube][/youtube]
djoleprijedor je napisao/la:Teška pobjeda,ali ipak pobjeda...Nije se ispunilo moje očekivanje da ćemo ih "razbiti",a u vezi s tim,istakao bih da je u nekoliko slučajeva bilo +10 za nas,i kada je trebalo da se dotuče protivnik i nokautira(20+ sigurno),mi smo igrali lošu odbranu,gubile su se lopte a Litvanci se vraćali i čak bili u situaciji da dobiju na kraju....Sva sreća pa nisu...Malo nas je i sreća pogledala na kraju,ali i zslužili smo...i još nešto,sudija se tiče...ne slažem se da su bile toliko loše sinoć,i u pobjedi i u porazu treba biti objektivan,pa tako treba istaći i onu situaciju kada se u 39.min čini mi se, Vesterman zabija u Nedovića,gdje se ladno mogao suditi faul u napadu,što se kaže "ja bi svom ćaći sviro",ali na naše zadovoljstvo nisu svirali,što se može uzeti i kao kompenzacija za neke odluke prijet toga u korist Lijetuvosa(nepostojeći koraci Gordona,itd...)...Po meni najbolji su bili Gordon,Bertrans i Lučić....Lea je nije bilo nigdje do 4/4 ali je na kraju odigrao dobru rolu,što se njega tiče,pod hitno da popravi igru u odbrani...Milutinov ono što je odigrao,odigrao je dobro...Sinoć smo podbacili na centrima,Ni Musli ni gagić nisu odigrali dobro,naročito ne ovaj drugi...za koga sve više imam utisak da je promašaj....možda grješim,vjerovatno se neki i neće složiti sa mnom,ali ja sa Gagićem,ne vidim napretka
...Musli je ok,može da napreduje i bude bolji,a Milutinov uz ovu minutažu i još par kilograma mišića može biti u budućnosti jedan od najboljih centara u Evropi,samo da postepeno napreduje...
Ima glavu,ima meku ruku,dobro gradi skok...još samo malo snage,a samim tim i drčnosti i biće prava petica
![]()
Iako se nije snašao u početku sezone,u uvodnim utakmicama Gordon je postaje jedan od stubova ove ekipe...možda u zadnje vrijeme najkonstantniji naš igrač...Skoro uvjek je na 10 poena,na 8-10 skokva,pokoja asistencija i blokada,te je mnogo smanjio potrošnju lopti(izgubljene)...Dobar u napadu ,a sve bolji u odbrani...Pravi fajter.Podsjeća me malo na Robertsa,samo što je onaj često znao "odapeti" i tricu
![]()
By the way...decembar je sutra,a o Novici još ništa..Zaista bi volio da taj momak odigra ostatka sezone za nas...da se vrati u formu..a tim bi profitirao i on i partizan i srpska reprezentacija..Novice,čekamo te!
Biće dobro večeras,jedva smo ja i stari kartu nabaviliDubravko je napisao/la:Danas na redu i bratska Igokea...
Derbi lige se igra u Laktašima,nadam se da će momci konačno ove godine dobiti Igokeu,da će sve proći bez povreda koje nas hoće ove godine...
Biće druže,ne briniDubravko je napisao/la:Đole hoću jedan veliki izvještaj kad se završi tekma![]()
I znaš li hoće li biti organizovanog navijanja kada su grupe iz RS u pitanju???
Znam da su Shadowsi najavili dolazak u Laktaše....
Ne kazem sad da su losa ekipa,ali ovo sto do sad dobijaju,dobijaju na iskustvo. Inace im je sreca sto igraju samo Aba ligu. A u drugom dijelu sezone ce ih lagano preci kvalitetnije ekipe,koje se takmice na dva fronta,ako se bas ne pojacaju. Samo polakoKuruz je napisao/la:Da su istrošeni ne bi trenutno bili strah i trepet ABa lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.