Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Da bi Real dominirao u Spaniji, morao bi kupiti u paketu Messija, Iniestu, Xavija, Piquea i Dani Alvesa, al jbg. sad mozete zaliti sto Franko nije zivio jos tristo godina. Druga opcija je da Perez umjesto tih zvijezda kupi jednu dobru navodeću raketu zemlja-zrak, pa da obore avion sa Barcinim igracima, al i onda bi dominirali godinu-dvije, jer bi vas i poslije Barcina djeca derala. Ovako, dzaba vam pare, da potrosite jos tristo miliona i dovedete jos 6 zvijezda, opet cete biti slabiji. Sve sto je u svijetu najbolje, vec je u Barci, Perez moze traziti bolje igrace jedino po drugim galaxijama i sazvjezdjima.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
rubin kazanRomariooo je napisao/la:Da bi Real dominirao u Spaniji, morao bi kupiti u paketu Messija, Iniestu, Xavija, Piquea i Dani Alvesa, al jbg. sad mozete zaliti sto Franko nije zivio jos tristo godina. Druga opcija je da Perez umjesto tih zvijezda kupi jednu dobru navodeću raketu zemlja-zrak, pa da obore avion sa Barcinim igracima, al i onda bi dominirali godinu-dvije, jer bi vas i poslije Barcina djeca derala. Ovako, dzaba vam pare, da potrosite jos tristo miliona i dovedete jos 6 zvijezda, opet cete biti slabiji. Sve sto je u svijetu najbolje, vec je u Barci, Perez moze traziti bolje igrace jedino po drugim galaxijama i sazvjezdjima.
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
-
LeBronJamesKing
amadeus21 je napisao/la:rubin kazanRomariooo je napisao/la:Da bi Real dominirao u Spaniji, morao bi kupiti u paketu Messija, Iniestu, Xavija, Piquea i Dani Alvesa, al jbg. sad mozete zaliti sto Franko nije zivio jos tristo godina. Druga opcija je da Perez umjesto tih zvijezda kupi jednu dobru navodeću raketu zemlja-zrak, pa da obore avion sa Barcinim igracima, al i onda bi dominirali godinu-dvije, jer bi vas i poslije Barcina djeca derala. Ovako, dzaba vam pare, da potrosite jos tristo miliona i dovedete jos 6 zvijezda, opet cete biti slabiji. Sve sto je u svijetu najbolje, vec je u Barci, Perez moze traziti bolje igrace jedino po drugim galaxijama i sazvjezdjima.
kazan rubin
U ime Gospodara...
Od oktobra prosle godine pa do sada, u svim takmicarskim utakmicama (ne racunajuci one kad je prolaz ili titula vec obezbijedjena), mi smo izgubili samo 3 utakmice, i to od Atletico Madrida, Espanjola i sad od Rubina. U to vrijeme pobjedjivali smo (a vecinom i demolirali) klubove kao sto su Sevilja (3:0 i 4:0), Viljareal (1:2), Valencija (4:0), Atletico Madrid (6:1), Lyon (5:2), Bayern (4:0), Manchester United (2:0)i naravno vas veliki Real (2:0 i 6:2).
U to vrijeme vas su pobjedjivali Valjadolid, Getafe, Sevilja, Barcelona dva puta, Juventus dva puta, Real Union Irun, Liverpool dva puta, Valencija, Viljareal, Majorka, Osasuna, te u ovoj sezoni ponovo Sevilja te Milan.
Dakle, mi smo izgubili 3 utakmice, a vi 16. Da sam navijac Reala sutio bi barem jedno 5 godina, pogotovo ne bi nista za Barcu govorio. Gledajuci vasu i nasu igru i snagu ove sezone, vrlo lako ce statistika biti slicna. Zato, manje price i pihvatite se tespiha kao onaj trener Rubina, jedino tako se mozda i vi provucete heh.
U to vrijeme vas su pobjedjivali Valjadolid, Getafe, Sevilja, Barcelona dva puta, Juventus dva puta, Real Union Irun, Liverpool dva puta, Valencija, Viljareal, Majorka, Osasuna, te u ovoj sezoni ponovo Sevilja te Milan.
Dakle, mi smo izgubili 3 utakmice, a vi 16. Da sam navijac Reala sutio bi barem jedno 5 godina, pogotovo ne bi nista za Barcu govorio. Gledajuci vasu i nasu igru i snagu ove sezone, vrlo lako ce statistika biti slicna. Zato, manje price i pihvatite se tespiha kao onaj trener Rubina, jedino tako se mozda i vi provucete heh.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
glup si ko kita 31,9 Krljevi, a JUVE 98.1-0 ono sto je bitno bitno jejasko_juve je napisao/la:joj gluposti..frajeru,zao mi je sto gubite vec 5 godina od Juventusa..kad pobijedite,onda se javljaj..a to sto ste osvajali ligu prvaka toliko puta,to ste mogli 56,57,58,59,60..kad su bile cetiri ekipe u natjecanju..znam da istina boli,i znam da se ti pojede sad sto ste izgubili sinoc,al izgubili ste od ekipe koja je u talijanskoj ligi,kontas??s takvim ekipama ne znate igrati,,jbg..stvarno mi je zao..oplakacu..don Ciro je napisao/la:pa ko te pita...navijaj za koga hoces ja za Juve nebi nikad,jer mije drazi Napoli o Firenca kad bi tako gledo u Italiji zato razguli,nemas pojma nemoze Robben vidis koliko vec u Bayernu ce igrati jer je **** kristalni igrac,a Negredo nije prodan moze da se odkupi za 15 mill eura opet,dogovr je bio buybeck klauzula...Benzema je kriv sam sve je do njega,raul trci trudi se vise od njega nece nista samo doci,zato gledaj na Juve a ne ovde neke gluposti valjas...imate jos posla sa Bordom,Bayernom...zdravooooooooooojasko_juve je napisao/la:postujem sve navijace,svakog kluba..al prije bi navijao za Sevillu ili Santander nego za REAL..taj klub je uvijek bio..ne znam pravu rijec,mozda ovo-PROPAST za igrace..pa bolan jednog Robbena il Negreda prodat,oni nisu normalni..svaka cast Raulu,za sve dosad,institucija,nema sta,al vidi se da stari,da ne moze onoliko dati klubu kao prije..i kad znaju da je tako,oni prodaju jednog Negreda..vidjeli ste sami ko je taj Negredo i sta zna u Zenici kad su nas on i Iniesta naprosto ubili..i jednog Robbena prodati,najboljeg igraca prosle godine uz naravno Ikera..odbranu imate losiju nego neki klub koji se bori za opstanak..Pepe,Metzelder,Albiol..oj boze..sredina terena odlicna ( po imenima) al vidilo se sinoc da je to daleko od uigranog..zao mi samo Kake i Benzeme..prije svega ovog drugog jer je jos mlad..al ajd..ispostavilo se sinoc da Real nikad nije niti ce znati igrati protiv talijanskih ekipa..
MOZDA i za Real dodju bolja vremena..a NOVAC nije sve u zivotu..uvidio je to Perez sinoc..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a to sto poredis Juve s Napolijem il Fiorentinom,to je vec LUPANJE..pogledaj koliko je Juventus puta osvajao seriu A..
NIKAD necete biti na nivou Barcelone..NIKAD..to je institucija u Spaniji..nikad necete igrati onakav nogomet..dzaba milioni,milijarde..spremite se u januaru pa pokupujte jos igraca..MALEHAN vam igracki kadar..
P.s. Ako je vec takva klauzula u ugovoru,ona se ne pise tako,vec BUYBACK..eh sad momak ZDRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO....![]()
![]()
![]()
Romariooo je napisao/la:Od oktobra prosle godine pa do sada, u svim takmicarskim utakmicama (ne racunajuci one kad je prolaz ili titula vec obezbijedjena), mi smo izgubili samo 3 utakmice, i to od Atletico Madrida, Espanjola i sad od Rubina. U to vrijeme pobjedjivali smo (a vecinom i demolirali) klubove kao sto su Sevilja (3:0 i 4:0), Viljareal (1:2), Valencija (4:0), Atletico Madrid (6:1), Lyon (5:2), Bayern (4:0), Manchester United (2:0)i naravno vas veliki Real (2:0 i 6:2).
Ma pusti to Ciro, nego, prica se da je Ronaldo bio u Gradačcu kod onog cuvenog hodze sto skida sihire
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
ciro nebi bilo lose da odes do psihica doce ti bolan ta barca glave
,ja mislim da je sanjas svako vece
nabrajas tu nekakve uspjehe zar ti nije dovoljna lekcija 2-6?
ja bi sutio u narednih 10 godina od sramote
spominjete non stop rubin stvarno ste dosadni pa dragi allah je spasio rubin i tu nema price zato u rusiji cista pobjeda mocne barce 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- -Barcelona-
- Kontakt:
2-0,2-6amadeus21 je napisao/la:rubin kazanRomariooo je napisao/la:Da bi Real dominirao u Spaniji, morao bi kupiti u paketu Messija, Iniestu, Xavija, Piquea i Dani Alvesa, al jbg. sad mozete zaliti sto Franko nije zivio jos tristo godina. Druga opcija je da Perez umjesto tih zvijezda kupi jednu dobru navodeću raketu zemlja-zrak, pa da obore avion sa Barcinim igracima, al i onda bi dominirali godinu-dvije, jer bi vas i poslije Barcina djeca derala. Ovako, dzaba vam pare, da potrosite jos tristo miliona i dovedete jos 6 zvijezda, opet cete biti slabiji. Sve sto je u svijetu najbolje, vec je u Barci, Perez moze traziti bolje igrace jedino po drugim galaxijama i sazvjezdjima.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Pa kako vam nije mrsko svaki put isto pisat 
Koji je cilj tog prepucavanja ako se to tako moze nazvati
Koji je cilj tog prepucavanja ako se to tako moze nazvati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
stvarno bola imate svi svoje teme svojih klubova tamo pisite sta imate....dosta vas je vise!!!!!
svi smo razliciti zato......pisite na svojim temama bez vrijedjanja i prepucavanja.....
svi smo razliciti zato......pisite na svojim temama bez vrijedjanja i prepucavanja.....
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
to su vam jedine pobijede-Barcelona- je napisao/la:2-0,2-6amadeus21 je napisao/la:rubin kazanRomariooo je napisao/la:Da bi Real dominirao u Spaniji, morao bi kupiti u paketu Messija, Iniestu, Xavija, Piquea i Dani Alvesa, al jbg. sad mozete zaliti sto Franko nije zivio jos tristo godina. Druga opcija je da Perez umjesto tih zvijezda kupi jednu dobru navodeću raketu zemlja-zrak, pa da obore avion sa Barcinim igracima, al i onda bi dominirali godinu-dvije, jer bi vas i poslije Barcina djeca derala. Ovako, dzaba vam pare, da potrosite jos tristo miliona i dovedete jos 6 zvijezda, opet cete biti slabiji. Sve sto je u svijetu najbolje, vec je u Barci, Perez moze traziti bolje igrace jedino po drugim galaxijama i sazvjezdjima.
don Ciro je napisao/la:to su vam jedine pobijede-Barcelona- je napisao/la: 2-0,2-6![]()
31-19 je uspijeh 9-3 A ne par tekmi ...pshic ti treba jer samo to spomnjes to je tekma,a ja nikad nisam spomeno kad smo vs izbacili u polofinalu LP..pa bili prvaciCRNI_SA je napisao/la:ciro nebi bilo lose da odes do psihica doce ti bolan ta barca glave,ja mislim da je sanjas svako vece
nabrajas tu nekakve uspjehe zar ti nije dovoljna lekcija 2-6?
ja bi sutio u narednih 10 godina od sramote
spominjete non stop rubin stvarno ste dosadni pa dragi allah je spasio rubin i tu nema price zato u rusiji cista pobjeda mocne barce
Benzema i Higuain odpali za utkmicu za Sporting Gijonom zbog misicni problema pa Pellegrini nezeli da rizukuje,Lass van zbog familijarni problema i otisao je francusku uz dopustenje kluba,vratio se C.Mectdleder,Guti,Gago,Arbeloa...a novo ime na Realovom spisku je igrac Castille,Acuna 21godina dosao je sa 16 godina u Spaniju iz Paragvaja,igrao u mladjim katagorijama Cadiza posle u Salamanci u segundi,da bi Real ga doveo u Castillu i bice na spisku...zbog nedostatka Higurani,Benzeme,Ruda van Gola...dali ce dobitit priliku da igra,nevijerujem..
Real bi sutra mogao igrati u formaciji:
--------------------------------Casillas------------------------------------------------
Sergio.R----------Pepe-------------------Albiol----------------------Arbeloa-------
-----------------------M.Dierra---------Xabi-------------------------------------------
-----------Van der Vart----------------------------Drenthe.................-----------
-------------------------Kaka--------------Raul--------------------------------------
Real bi sutra mogao igrati u formaciji:
--------------------------------Casillas------------------------------------------------
Sergio.R----------Pepe-------------------Albiol----------------------Arbeloa-------
-----------------------M.Dierra---------Xabi-------------------------------------------
-----------Van der Vart----------------------------Drenthe.................-----------
-------------------------Kaka--------------Raul--------------------------------------
jel ovo istina da ce se C.R vratiti do uzvratne utakmice sa Milanom ?
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
kakva je ovo igra galaktikosi
ovo je MUCENJE 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
0-0 patnja ziva
HAHAHA smijesan tim haha nista od titule bacite se na LP
0-0...realovci kakav je osjecaj gledati u ledja Barceloni 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.