NBA sezona 2012/13

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Raul_64
Kontakt:

Re: NBA sezona 2012/13

Post Postao/la Raul_64 » 30 nov 2012, 15:11

Duncanu spominje majku ( a dobro zna da je nema)
Vilaneuvi govori sta ono vec , da je obolio od raka

mislim trash talk je jedno , debilizam je drugo..

a to da maltretira igrace za glavu nize od njega je tacno(osim neki podmukli udarac iza ledja recimo)

Timski igrac , sve daje od sebe na terenu
svaka cast
al je kreten
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 30 nov 2012, 16:05

Vi ne shvatate poentu, daleko od tog da ja branim Artesta... Ima on svojih idiotskih momenata, ali to su momenti. KG vrijedja protivnicke igrace svaku utakmicu, iz sezone u sezonu...pokvareno djubre koje kinji druge a da za to nikad nije kaznjen. Rondo osim sto vrijedja on udara po rukama, pljuje, raspravlja se. Artest je prgav igrac, KG i Rondo su pokvarenjaci...

Nema to nikakve veze s tim za koga navijam. Kao primjer navodim i druge igrace koji nisu bili cvjecke kao sto su Rasheed, Rodman ili Andersen... Nisu mi sekunde antipaticni koliko KG, Bowen, J.O'neal...
SI AMO CONte!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 nov 2012, 16:19

E znao Raule sam da ćeš se ti javiti :mrgreen:

U dresu Kelta čovjek nije napravio nikad ništa što bi ukaljalo taj dres i ono što on predstavlja, a naravno da je taj trash talking samo predstava, mislim to radi većina njih, a on je baš pravi old school igrač, koji igra uvijek maximalno nabrijano i srcem, pa tako zna i nekad pretjerati u tom trash talku, kao što je bilo u tom slučaju sa Timmyem :( , iako vjerujem da se takve stvari dešavaju puno češće, globalno gledajući među igračima, nego što se misli ;)

Za te udarce, pa nema puno viših igrača na parketu od KG-a (čovjek igra cijelu karijeru po košem), tako da je logično da će i najviše njegovih tzv udaraca (iako to nije ništa drugo do obični hard foul i physical play) biti nad manjim igračima od njega, jer je takvih i najviše na terenu :mrgreen:

Ne vidim da je napravio neki skandal, pa da se njegovo ime razvlači po medijima, a npr. jedan Zizou je sa onim udaranjem u finalu, napravio veću glupost negoli KG kroz cijelu karijeru ili barem onaj dio u Keltima ;)

Jendostavno čovjek ima takav stil, oldschool tip igrača i to je to ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 nov 2012, 16:30

Ispast ce da mrzim Kelte :mrgreen:

Nije jednom izveo ala Ron Artest
ali na skoro svakoj utakmici izvede neki hinjski potez

ma vidis mu na faci da trazi batina
a njegov trash talk takodje je sto bi ti rekao :cry:
jednostavno me nervira k´o Di Maria sa svojim dajvovima eto

Paul Pierca gotivim :D
Pirsov Boston,Carterov Toronto,Iversonova Philly i T-Macov Orlanda na oronulom istoku
te ekipe(igraci) su bili gotivni za gledati u to vrijeme.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 30 nov 2012, 17:18

Mitar je napisao/la:Vi ne shvatate poentu, daleko od tog da ja branim Artesta... Ima on svojih idiotskih momenata, ali to su momenti. KG vrijedja protivnicke igrace svaku utakmicu, iz sezone u sezonu...pokvareno djubre koje kinji druge a da za to nikad nije kaznjen. Rondo osim sto vrijedja on udara po rukama, pljuje, raspravlja se. Artest je prgav igrac, KG i Rondo su pokvarenjaci...

Nema to nikakve veze s tim za koga navijam. Kao primjer navodim i druge igrace koji nisu bili cvjecke kao sto su Rasheed, Rodman ili Andersen... Nisu mi sekunde antipaticni koliko KG, Bowen, J.O'neal...
Jesu li djubrad i Bird i Reggie i Barkley? Oni su puno vise koristili trash talk nego KG. Trash talk je da se udje u psihu protivnika i da ga slomis na psihickom nivou, kako bi sto slabiju tekmu imao. Sasvim normalna pojava u NBA ranije bila. Da je vise trash talka danas, bilo bi vise i rivaliteta, kosarka bi bila zanimljivija i ne bi se ovoliko superstar timova pravilo.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 30 nov 2012, 17:22

adriano objasnio , vi ostali haman da niste normalni , cuj kg pokvarenjak haha sram da ga bude
hit you with so many rights you gonna beg for a left

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 30 nov 2012, 18:19

Jedno je bezazleni trash talk sto koristi vecina NBA zvijezda tokom utakmica, a sasvim drugo su gruba vrijedjanja, sikaniranja itd... KG-a mrzi vecina protivnickih igraca cak i sad kada ga nije toliko tesko zaustaviti kao prije, upravo zbog toga.

Da ne ispadne da mrzim Celticse ili tako nesto, Allen i Pierce su mi uvijek bili jako dragi igraci, s naglaskom na Ray Ray-a... Rondo je **** obicno...
SI AMO CONte!!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 nov 2012, 19:35

Mislim da KG nije omrazen zbog cinjenice da je trash talker, koliko zbog toga sto ga se smatra 'fake tough guyom', odnosno pizdom.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 nov 2012, 20:33

slika

8-)

slika

Pas unazad, na centar, pri kontri 1 na 0. Sto mrzim kad radi ove gluposti, sve radi hebene asistencije. I to vrlo cesto.

Sad ce ispast da mrzim Celticse :mrgreen:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 30 nov 2012, 20:57

adriano_leite je napisao/la:
Mitar je napisao/la:Vi ne shvatate poentu, daleko od tog da ja branim Artesta... Ima on svojih idiotskih momenata, ali to su momenti. KG vrijedja protivnicke igrace svaku utakmicu, iz sezone u sezonu...pokvareno djubre koje kinji druge a da za to nikad nije kaznjen. Rondo osim sto vrijedja on udara po rukama, pljuje, raspravlja se. Artest je prgav igrac, KG i Rondo su pokvarenjaci...

Jesu li djubrad i Bird i Reggie i Barkley? Oni su puno vise koristili trash talk nego KG. Trash talk je da se udje u psihu protivnika i da ga slomis na psihickom nivou, kako bi sto slabiju tekmu imao. Sasvim normalna pojava u NBA ranije bila. Da je vise trash talka danas, bilo bi vise i rivaliteta, kosarka bi bila zanimljivija i ne bi se ovoliko superstar timova pravilo.
Bird, Reggie i Barkley su bili ogromni trash talkeri, ali nikada nisu:

nagazili na povrijedjeni zglob protivnickog igraca (Bowen na Stoudemira),
" onclick="window.open(this.href);return false;

Sutnuli igraca u glavu
slika

Udarili igraca u jaja dok sutira " onclick="window.open(this.href);return false;

Udarili igraca sakom u glavou slika
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 nov 2012, 21:09

Svi su oni karnaši veliki, posebno bowen koje smeće od igrača. Što je roy keane bio u fudbalu, to je bowen u košarci.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 30 nov 2012, 21:17

Carlo je napisao/la:Svi su oni karnaši veliki, posebno bowen koje smeće od igrača. Što je roy keane bio u fudbalu, to je bowen u košarci.
da bar danas imamo par Bowena , bilo bi mnogo zanimljivije :)
Al zato imamo Sterna koji ce naredjivati petorke svim timovima u ligi , **** trenere , svakako su samo ukras.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 30 nov 2012, 21:27

Dobar marketing od strane Sunsa :mrgreen:

http://www.nba.com/suns/guaranteed" onclick="window.open(this.href);return false;

Good Times Guaranteed, or your Money Back. Come see the edge-of-your-seat action live Thursday, December 6 as your Suns battle the Dallas Mavericks and if you’re not completely satisfied with the experience, we’ll give you your money back. Please follow the instructions below to receive a refund of the purchase price of your game ticket.
Zadnja izmjena: Ronaldo2012, dana/u 30 nov 2012, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 30 nov 2012, 21:38

@Pirke, procitaj post, PISAO SAM O KEVINU GARNETTU, NE O BOWENU I J. O'NEALU. Bowen i O'Neal nisu trash talkeri, oni su samo prgavi igraci ;) . Btw. lik je rekao kako je Garnett djubre jer je trash talker, pa onda kao sikanira itd. Ako je on zbog toga djubre, onda su i Barkley i Bird i Reggie djubrad. Takodjer se i Barkley tukao, tukao se i Bird, tukao se i Miller, ali ljudi nisu djubrad zbog toga. Potpuno isti je slucaj i sa Garnettom. Znaci, iskljucivo o Garnettu govorim, ne zanimaju me Bowen i J. O'Neal.

Mes Que Un Club!

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 30 nov 2012, 21:42

Zadnjih godina od Rondija veceg papka nema ... Ova slika sa Carterom me podsjeti na O"neal-a i koliki hajvan zna biti.

KG je naveci pohebavch, al mislim da i previse energije tokom tekme trosi jezik, gestikulacije, grimase .. MWP je zivac, al nije papak. Ako treba, razbiti se i cao drugari ...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 30 nov 2012, 22:02

samson je napisao/la:Zadnjih godina od Rondija veceg papka nema ... Ova slika sa Carterom me podsjeti na O"neal-a i koliki hajvan zna biti.

KG je naveci pohebavch, al mislim da i previse energije tokom tekme trosi jezik, gestikulacije, grimase .. MWP je zivac, al nije papak. Ako treba, razbiti se i cao drugari ...
Artest je papak, jer jedino sto sam vidio je da je tukao navijace, koji su za po 3 glave manji od njega. Dosao mu Big Ben, on k'o pickica bjezi i leze na sto, a onda tuce navijace Pistonsa. Eh to je papak, njegovo ime moze biti definicija za papka. Tuci navijace koji ni blizu nisu tvojim fizickim sposobnostima, to je papanluk. Udara laktom Hardena. Em je glup, em je papak, em kreten, em je pi*kica. Big Benu ne smije pisnuti, a smije tuci navijace i on je sada neki razbijac, smijesno. Razbijac je kada treba tuci navijace, Hardena, Westbrooka itd.

Mes Que Un Club!

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 30 nov 2012, 22:24

Donnie Darko je napisao/la: slika

Pas unazad, na centar, pri kontri 1 na 0. Sto mrzim kad radi ove gluposti, sve radi hebene asistencije. I to vrlo cesto.

Sad ce ispast da mrzim Celticse :mrgreen:
I mene je ovo počelo nerivrati kod Rondare, pogotovo kad ga imam preko 13,5 na tiketu. :D

Šalu na stranu, da se nadovežem na temu. Vidim pojedinci su osuli drvlje i kamenje na Garnetta. Pretjerujete kad za takvu igračku veličinu kažete da je đubre. Trash talker jeste, i to veliki trash talker, ali ko je ranije pratio NBA zna da je u ovaj vakat malo ili nimalo takvih igrača poput Garnetta, tako da je to normalno, trash talk nikad nije bio zabranjen, čak šta više, uvijek bilo je zanimljivo gledati Redžija, Paytona, Barkleya, Sheeda itd. Bowen je druga stvar kad smo se već njega dotakli, on je mučko đubre ali sam ga uvijek gotivio radi njegove srčanosti.

Elem, Garnetta ću uvijek poštovati i jedan mi je od najdražih svih vremena(nije što je moj :D) jer radi velike stvari za ekipu, takoreći dao bi zadnje kapi krvi za ekipu, ima tu naravno i prljavih stvari ali bože moj, čovjek radi sve u cilju predavanja samog sebe ekipi. Pa samo kad pogledate kad saigrač padne na pod nakon faula, npr. u Bostonu svi lete da mu pruže ruku, pravo drugarstvo na djelu, pao na pod Krstić, Leon Powe ili Ray Allen, svi lete i daju podršku, a Garnett prednjači u tome! Toga je sve manje u NBA ligi, da se ne lažemo. Ja apsolutno opravdavam Rondov potez kad je krenuo na Kardashiana, srce mi je bilo puno kad sam vidio kako lete jedni za druge. Pobjeda ionako nije bitna, regularna je sezona. Hemija u ekipi je najbitnija i izlazi na vidjelo u ključnim trenucima. Uvijek bilo i biće.

Mada, sa druge strane, ono što ne valja i apsolutno mu ne priliči, je da maltretira nebitne igrače tipa Calderon, Vilanueva, Fryea, Pachuliu itd...
YNWA

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 nov 2012, 22:34

Treba napraviti razliku i u trash talk-u! ;) Jedno je kad jedan drugom psuju i pricaju prljavo,ali je sasvim druga stvar kad to predje u vrijedjanje,a tu je Garnett 'majstor'...Znaci ne u psovanju jedan drugom(bez spominjanja uze i sire familije) ,vec nazivanje nekog bolesnikom,psovati mu majku i sl.Sinoc je i Barkley rekao nesto vezano kad je spominjao listu 'tough' likova,pa cu parafrazirati njegovu recenicu...'Sve moze proci,dok ti neko ne spomene majku'! ;) Zato je meni Garnett hinja,jer zna da ga na terenu nece niko nokautirati,kao sto bi ga nekad neko nokautirao.Jednostavno su suspenzije danas prevelike,da bi se neko odlucio na to.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 30 nov 2012, 23:21

adriano_leite je napisao/la:@Pirke, procitaj post, PISAO SAM O KEVINU GARNETTU, NE O BOWENU I J. O'NEALU. Bowen i O'Neal nisu trash talkeri, oni su samo prgavi igraci ;) . Btw. lik je rekao kako je Garnett djubre jer je trash talker, pa onda kao sikanira itd. Ako je on zbog toga djubre, onda su i Barkley i Bird i Reggie djubrad. Takodjer se i Barkley tukao, tukao se i Bird, tukao se i Miller, ali ljudi nisu djubrad zbog toga. Potpuno isti je slucaj i sa Garnettom. Znaci, iskljucivo o Garnettu govorim, ne zanimaju me Bowen i J. O'Neal.
Znam druze, nisam pricao tebi, vec opcenito kazem da ima razlika izmedju Trash Talkera i prljavog igraca. :)
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 dec 2012, 00:09

Popovic izdominirao sinoc. Svaka mu cast. Skip Bayless je najbolje objasnio situaciju. ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.