kontam da je brook, tek sad vidjeh da je robindema je napisao/la:moze li lopez 2,2 bloka
@Melo15, kakav Koufos takvih igrača možeš naći na auto pijaci
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
kontam da je brook, tek sad vidjeh da je robindema je napisao/la:moze li lopez 2,2 bloka
ovaj ima bolju frizuru heheCarlo je napisao/la:kontam da je brook, tek sad vidjeh da je robindema je napisao/la:moze li lopez 2,2 blokada vidim ostale solucije pa ćemo se dogovoriti
![]()
@Melo15, kakav Koufos takvih igrača možeš naći na auto pijaci![]()
Polish Hammer.Carlo je napisao/la:kontam da je brook, tek sad vidjeh da je robindema je napisao/la:moze li lopez 2,2 blokada vidim ostale solucije pa ćemo se dogovoriti
![]()
Za koga?Donnie Darko je napisao/la:Polish Hammer.Carlo je napisao/la:kontam da je brook, tek sad vidjeh da je robindema je napisao/la:moze li lopez 2,2 blokada vidim ostale solucije pa ćemo se dogovoriti
![]()
Znam da ne igraju, ali mislim da će Davis uzimati više šuteva i skokova, samo moje mišljenjedema je napisao/la:ne igraju istu poziciju lopez je starter i kad je davis tu,do tebe je
ma provjeri dok je Davis bio zdrav brojke LopezaCarlo je napisao/la:Znam da ne igraju, ali mislim da će Davis uzimati više šuteva i skokova, samo moje mišljenjedema je napisao/la:ne igraju istu poziciju lopez je starter i kad je davis tu,do tebe je
Brate, provjerih sad opadoše mi skoro sve statistike:dema je napisao/la:ma provjeri dok je Davis bio zdrav brojke LopezaCarlo je napisao/la:Znam da ne igraju, ali mislim da će Davis uzimati više šuteva i skokova, samo moje mišljenjedema je napisao/la:ne igraju istu poziciju lopez je starter i kad je davis tu,do tebe je

Dobio si ponudu, vidi valja lidema je napisao/la:sta ti opade samo skok
sut za 2 i za 1 ima bolji lopez
poene bolji lopez
blokovi bolji lopez
greske manje pravi lopez
trojke ne daju nijedan,asistencije isto
i ti si dobio ponuduCarlo je napisao/la:Dobio si ponudu, vidi valja lidema je napisao/la:sta ti opade samo skok
poene bolji lopez
blokovi bolji lopez
greske manje pravi lopez
Ne sviđa mi se jer ću ostati na jednom dva centra. Ipak mislim da je najrealnija opcija Lopez - Ašik mada mi je žao skokova, hajd sutra ćemo se dogovarati još. Odoh spavati pa gledati tekmu.dema je napisao/la:i ti si dobio ponuduCarlo je napisao/la:Dobio si ponudu, vidi valja lidema je napisao/la:sta ti opade samo skok
poene bolji lopez
blokovi bolji lopez
greske manje pravi lopez
Eh da si mi ponudio ovaj trade prije nekoliko dana, vjerovatno bih ga prihvatio (Jefferson - Westbrook), ali nakon sinoćnje Russelove izvedbe, sad razmišljam da ga zadržim. Pored ostalog, tim tradeom bih dobio na skokovima i blokadama, ali tu nsam već pokriven. A izgubio bih poene, asistencije i ukradene, kojih mi ionako fali. Na kraju bi jedini pravi dobitak bio u manje turnovera. Sorry.Tracy3McGrady je napisao/la:@Jose, imas ponudu za Westbrooka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.