AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

senad_flamin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la senad_flamin » 30 nov 2012, 22:52

Prescritto je napisao/la:world class

slika

pohvalite novo pojacanje sta cekate :lol:
Novi davež ! Ustvari neko stari samo s novim nick-om.. Ali svejedno nije zanimljiv :lol:
-RIVALDO-

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 30 nov 2012, 23:00

@senad
Uzeo si mi rijec iz usta.. :D
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 30 nov 2012, 23:01

Pa nije sudija kriv za offside , to je linijski tako odlučio :lol: :lol: :lol:
Uostalom Milan je više oštećen nego Catania , 2 penala čista za Milan , i crveni nam dade bez razloga praktički :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 30 nov 2012, 23:04

Ma i bili su zreli za izgubit, igraju na kontre a ni jednu nisu napravili. Malo me prepo El Shaarawy u prvom poluvremenu se nije vidio ali izgleda da mu je to sad postalo obicaj da se vise aktivira u drugom sto je i logicno jer ne moze odigrat svaku utakmicu na 100%. Sudije su bile ocajne, pogotovo onaj zuti na El Shaarawya ono kao zbog simuliranja a i onaj sto je dobio crveni nije trebao dobit prvi zuti jer je ipak simulirao na centru.

Jel iko upratio ko je bio kapiten nakon sto je izaso Boa??

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 30 nov 2012, 23:07

francobaresi je napisao/la:Pa nije sudija kriv za offside , to je linijski tako odlučio :lol: :lol: :lol:
Uostalom Milan je više oštećen nego Catania , 2 penala čista za Milan , i crveni nam dade bez razloga praktički :D
Mislim da je dobro odlucio kod onog Stefanovog pada ... bacio se teatralno, mada je moguce da je bilo kontakta.

ahmad_tz je napisao/la:Ma i bili su zreli za izgubit, igraju na kontre a ni jednu nisu napravili. Malo me prepo El Shaarawy u prvom poluvremenu se nije vidio ali izgleda da mu je to sad postalo obicaj da se vise aktivira u drugom sto je i logicno jer ne moze odigrat svaku utakmicu na 100%. Sudije su bile ocajne, pogotovo onaj zuti na El Shaarawya ono kao zbog simuliranja a i onaj sto je dobio crveni nije trebao dobit prvi zuti jer je ipak simulirao na centru.

Jel iko upratio ko je bio kapiten nakon sto je izaso Boa??
Ma sretno su i gol zabili. Uvijek isti fazoni kod njih. Bunker, kontre, prekidi. Oslanjaju se na iskusnu zadnju liniju, brze krilne igrače i Lodija.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 30 nov 2012, 23:10

U toj situaciji u 16-ercu pao je Šaraf smiješno i teatralno... nije ono vidjelo penala tako da je žuti je opravdan a kontakta ako je bilo to je bilo minimalno.

Gledam tabelu šteta za poraz od Viola. Da su se tu uzela 3 boda sad bi Milan bio 4 boda od tog 3. mjesta ovako još ogromnih 7 s tim da ovi ostali imaju tekmu manje.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 nov 2012, 23:14

Kakvo kriminalno sudjenje veceras,sramota da u jednoj od najboljih liga u svijetu sude ovakve osobe,a sudac se u 2 poluvremenu totalno pogubio,onakve amaterske greske su se davno prevazisle i u nasoj ligi :roll:

Boa konacno zabio 8-) a za faraona rijeci nemam,koja je to igracina i kakvu preciznost i hladnokrvnost ima,samo mi je zao sto nije zabio het trik,malo je falilo ;)
Definitivno kupujem njegov dres,postao mi je najdrazi igrac,a ionako mi moze posluziti i za tekme celika,crno-crvena dominacija :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 30 nov 2012, 23:19

Sudija -show zivi sa njim,frajer se pogubio bio totalno nije znao sta radi :lol: :lol:
Drugi zuti za igraca Catanie sasvim opravdano,nad Sarafijem je bio prekrsaj on mu dao zuti za simuliranje,penal nad Nocerinom nije svirnuo a cist je po meni ko suza bio.Princeu crveni s ledja sa dvije noge,mada je i loptu zakacio ali hajde vise nije direktan crveni nego sto jeste ali eto hajde.
Prvi gol je ofsajd cisti pomocnik nije vidio i hvala mu :D

Sad sto se tice igre ko igre,dobili smo gol na jedini moguci nacin na koji smo mogli dobiti od ove ovakve Catanie iz prekida sto nam je rak rana ove sezone,u prvom poluvremnu losi skorz.
U drugom smo ko nesto i odigrali brzo se vratili,na kraju i promasili par mrtvih zicera sto nam se moglo obiti o glavu na kraju je Sarafi zabio za 1-3 sto smo morali ranije zabiti.

Sve u svemu nije lose povezali smo par dobrih rezultata hvatamo prikljucak za gornji dio tabele,samo da se nastavi u ovom ritmu.

FORZA MILAN!!!!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 30 nov 2012, 23:20

Stephan čudo od igrača , 14 golova i 4 asistencije ako se ne varam ove sezone samo za Milan !
To je nešto što igrači njegovoh godina naprave najčešće u 40-45 utakmica , i naravno da napomenem radi se o krilnom napadaču . Ne klasičnoj "devetki " samim tim ova statistika djeluje još zastrašujuće .
-Rui Costa-

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 30 nov 2012, 23:22

Mene on podsjeca na Šefa :)

Kako je ukrajinac trpao svojevremeno tako i ovaj sada isto to radi.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 30 nov 2012, 23:27

ma faraon je def nas novi sheva mrtav hladan je pred golom, zna i promasiti ali ne moze svaka uci...eto hajmo reci u prvoj pravoj sezoni u seria a( igra svaku utakmicu kao starter) mali trpa kao lud i sto me zadivljuje kakvom lakocom i mirnocom igra to je strasno, isto da ima na stotine utakmica iza sebe...mogao bi izrsati u veliku zvijezdu koju nadam se da cemo zadrzati kod sebe...mada mi je i to tesko za povjerovati kad pocnu stizati ponude za njega :?

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 30 nov 2012, 23:40

Šef je u svojoj prvoj ujedno i najboljoj sezoni dao 24 gola u seriji a šaraf je već na pola od te cifre :shock:
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 30 nov 2012, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 nov 2012, 23:44

slika
slika

Nasa legenda,ne mogu zamisliti ovaj milan bez njega :cry:
slika

samo steta sto dobi crveni,vec sam se bio ponadao da ce ga krenuti napokon :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 30 nov 2012, 23:56

uh majko draga dodjo kuci i reko odm,ah da vidim rezučtat. ne mogu da vjerujem da sm dobli. saraf majstor. jos kad vidje da je boa dao gol srce mi ko tava... superiska... forza milan...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 01 dec 2012, 01:01

ja ne znam da ima veci kloc u svijetu fudbala od robinja, ma treba njega protjerat u brazil pa neka se tamo zajebaje stvarno ne znam po cemu on zasluzuje da igra u Milanu

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 01 dec 2012, 01:29

slika
Ako se ne varam trenutno dijeli drugo mjesto po broju golova u Ligama "petice ".
I to mjesto dijeli sa Cristianom Ronaldom i Ibrahimovićem svi su postigli po 12 golova .
Ispred njih je samo neprikosnoveni Messi sa strašnih 19 golova u prvenstvu :shock:

slika
Evo i potpuna statistika meča kao i ocjene za nastup.
-Rui Costa-

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 01 dec 2012, 03:15

Tek je napunio 20 godina.
Prvi je strijelac u jednoj od taktički i fizički najzahtjevnijih liga na svijetu.
Nije klasični napadač i trči kao lud svih 90 minuta .
Zabio je 12 golova u 15 utakmica nijedan iz PENALA
Pritom igra trenutno u ekipi koja još nije razvila puni potencijal , ekipi koja je u fazi rekonstrikcije .
Nema iza sebe Iniestu , Xavia , Fabregasa ili Alonsa, Ozila , Di Mariu da mu serviraju lopte kao na pladnju.
Njegovo ime je STEPHAN KAREEM EL SHAARAWY i on je trenutno najbolji mladi fudbaler na svijetu.
On je Milanov ponos i Milanov još uvijek do kraja neizbrušeni dijamant.
Forza STEPHAN !! Forza MILAN!!
-Rui Costa-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 01 dec 2012, 10:03

Ne mogu da vjerujem kako hladno zabija kao da mu je 30 :shock:

Nemam riječi za tog momka samo se trebamo zahvaliti Bogu što nam ga je poslao 8-)

Drago mi je za Prince-a ... šteta što sljedeću neće moći igrati.

Juventini odje'baus ako niste gledali utakmicu i sve greške sudije ...

Idemo dalje ... FORZA MILAN FINO ALLA MORTE ! 8-)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 01 dec 2012, 12:05

Dobra utakmica sinoc,iako je bilo dosta sudijskih necu reci gresaka nego nepromisljenih odluka :mrgreen: ,

Sto se tice Boatenga odlicna tekma prolazio je igrace ,nje bio ni toliko sebican mislim da je cak samo 2-3 puta opucao i dao je prekrasan pogodak ,

A sta ste napali sinoc Acerbija ,bas nije lik toliko lose odigrao imao je onu gresku kada je petljao ali tada je dosao i Constant i on je jos gore zaribao , Acerbi je vrlodobro odigrao nekoliko puta je bacao igrace Catanie i po tome mogao bi slobodno u sredini igrat :D inace vrlo smireno sinoc su igrali i Mexes i Acerbi ,samo greska je sto nekada Acerbi puno petlja ;)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 01 dec 2012, 12:21

Nek ste pobjedili, ali sad ne mozete kukati samo na Juve, vidite ocigledno da su sudije katastrofa!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []