Ruska premier liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Ruska premier liga
E napokon Adi da se u nečemu slaažemo
kakva crna makhackalla
nisam ni znao za njih unazad 3-4 godine 
ali ja se ne bojim hoće li postati ozbiljan klub

Izgleda da će se umirovit čovjek.Adi_Zepce je napisao/la:Sta ocekivati od placenika![]()
Parovi 18 Kola:Spartak moskva-Zenit
;FK Krasnodar-Kuban
krasnodarski derbi;Dinamo moskva-Rubin Kazanj
zanimljivo će biti;Alaniya Vladikavkaz-Lokomotiv Moskva
Volga-Terek Grozni
Anzhi Makhackala-CSKA
;Krliya-Rostov;i Mordovia Saransk-Amkar Perm
zanimljivo kolo kao i svako 
FK Krasnodar-Kuban 2-1 domačini u finishu preokrenuli
a sad SPARTAK-ZENIT
2-4
dobar meč bio sa 2 crvena oba za Spartak
sudio sergey karasev
Spartak
Opet tesko do LP,iako Spartak ima jako dobar sastav.
Opet tesko do LP,iako Spartak ima jako dobar sastav.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
lokosi vode - ajmooo 
pobjeda je tu
iduce kolo volga i tu se ocekuju 3 boda,a onda derbi s dinamom
iduce kolo volga i tu se ocekuju 3 boda,a onda derbi s dinamom
LOKOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
iduče kolo volga pa dinamo pa spartak ranjeni
pa rubin pa terek pa zenit 
govoriše tako za neki Manchester City, pa prvaci ljudi, Lokomotiv ako zavrsi u top half, respekt 
imate pozdrav

imate pozdrav

za ovo zadnje pravit ču se da nisam ni vidio a ni pročitao
imaš englesku ligu pa tamo komentariš manhester city ovdje je ruska liga a koliko novca ima city rezultati su im jedna velika nula 0000000

hmmm da
Anzhi 2 : 0 CSKA
Šampioni!!!
Odlično drugo poluvrijeme, nakon, recimo dosadnijeg prvog. Inace moje neko misljenje je da je prestrog onaj crveni karton za CSKA, al to je samo jedna od "sudijskih grešaka", u drugom poluvremenu cist penal za Anzhi nije sviran, al nema veza, mada je svaki pogodak protiv CSKA bitan. Bit će mi žao ako ode Hiddink, al svako ima izbor naravno, neznam zasto zeli napustiti Anzhi, koji je razlog, kad vec radi svoj posao odlicno, al kako god, nek mu je sa srećom. Naime nakon tekme je Hiddink rekao: Bila je ovo neizvjesna i teška utakmica. Obje ekipe su taktički odigrale odlično i iznimno sam zadovoljan zbog pobjede.
Traore odličan, meni licno ponajbolji, ako ne i najbolji igrač tekme. Eto'o isto odlican, sjajan, odlican prodor kod drugog gola, koji je postigao Boussoufa, dok je prvi pogodio ko drugi nego Traore
Oba sastava sada imaju po 40 bodova, CSKA vodi zbog bolje gol razlike, zato sam rekao da je bitan svaki pogodak
TRUE STORY
Sljedeća stanica Zenit, ako Anzhi izvuce ovdje povoljan rezultat, vjerujem da bi bilo rijeseno pitanje prvaka.

Anzhi 2 : 0 CSKA
Šampioni!!!
Odlično drugo poluvrijeme, nakon, recimo dosadnijeg prvog. Inace moje neko misljenje je da je prestrog onaj crveni karton za CSKA, al to je samo jedna od "sudijskih grešaka", u drugom poluvremenu cist penal za Anzhi nije sviran, al nema veza, mada je svaki pogodak protiv CSKA bitan. Bit će mi žao ako ode Hiddink, al svako ima izbor naravno, neznam zasto zeli napustiti Anzhi, koji je razlog, kad vec radi svoj posao odlicno, al kako god, nek mu je sa srećom. Naime nakon tekme je Hiddink rekao: Bila je ovo neizvjesna i teška utakmica. Obje ekipe su taktički odigrale odlično i iznimno sam zadovoljan zbog pobjede.
Traore odličan, meni licno ponajbolji, ako ne i najbolji igrač tekme. Eto'o isto odlican, sjajan, odlican prodor kod drugog gola, koji je postigao Boussoufa, dok je prvi pogodio ko drugi nego Traore
TRUE STORY
Sljedeća stanica Zenit, ako Anzhi izvuce ovdje povoljan rezultat, vjerujem da bi bilo rijeseno pitanje prvaka.

čuj ne zna zašto hidinnk odlazi pa pogledaj mu rodni list

parovi 19 kola:Lokomotiv-Volga N.Novgorod
;CSKA-Mordovia;Rubin Kazanj-Spartak M
;Amkar-Krliya;ZENIT-ANZHI
;Rostov-FK Krasnodar;Kuban-Analiya Vladikavkaz; i Terek Grozni-Dinamo Moskva
i onda slijedi pauza do marta 
Poduga pauza, ali vjerujem jedna od jačih po transferima u Evropi, barem po željama Anžija 
da najavljuju se veliki transferi vidjet čemo

ako već pratite ovu ligu, dajte i neke internije informacije, nemojte postavljat samo rezultate koje možemo nać i mi koji ne pratimo toliko ligu.
o kojim transferima je riječ? koga sve anži želi?
o kojim transferima je riječ? koga sve anži želi?
pa hajde da vidimo šta češ ti postaviti
bas me zanima
ajde opet pročitaj moj post, genijalac.
jel vidiš da sam napisao da ja ne pratim toliko ovu ligu. svaki put kad uđem na temu, nadam se da će bit neke važnije informacije od vas koji pratite. ti se prvi etiketiraš kao osoba koja prati ovu ligu, a sve što znaš je napisat parove sljedećeg kola i rezultate prošlog. to mogu nać i na rezultatima.
ako želite temu učinit zanimljivom, postavljajte stvari koje ne možemo nać na ovom sajtu. zato i pitam kakva je to priča oko transfera, da se i ostali članovi poput mene upute u to, jer očito da ne pratimo.
jel vidiš da sam napisao da ja ne pratim toliko ovu ligu. svaki put kad uđem na temu, nadam se da će bit neke važnije informacije od vas koji pratite. ti se prvi etiketiraš kao osoba koja prati ovu ligu, a sve što znaš je napisat parove sljedećeg kola i rezultate prošlog. to mogu nać i na rezultatima.
ako želite temu učinit zanimljivom, postavljajte stvari koje ne možemo nać na ovom sajtu. zato i pitam kakva je to priča oko transfera, da se i ostali članovi poput mene upute u to, jer očito da ne pratimo.
pa eto ti budi genijalac otvori google i traži što te zanima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.