http://www.thefirstrow.eu/watch/156270/ ... zards.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo linka ko želi gledati.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ja nešto ne volim komentatore s sport kluba, a i nemam ga tako da je sopcast dovoljanDejaNMG je napisao/la:Sad Sportklub i uzivancija.
Ja volim slušat komentatore sa MSGCarlo je napisao/la:Ja nešto ne volim komentatore s sport kluba, a i nemam ga tako da je sopcast dovoljanDejaNMG je napisao/la:Sad Sportklub i uzivancija.![]()
sop://broker.sopcast.com:3912/135605" onclick="window.open(this.href);return false;
@rio, igraće on preko 25 minuta ako budemo vodili preko 15 u prvom poluvremenu
Camby neće igrati, imam problema s lijevom nogom.
K'o onaj na BHT kad boks prenosi hahaha. Zaboravio sam mu imeCarlo je napisao/la:Walt Clyde Frazier i Mike Breen su legende, a Spero Dedes mi ne odgovara (on je vodio tekmu protiv Wizardsa). Smith spektakularno zakuca, a on ko da je dosao s dzenaze
Kemo Balukovićadriano_leite je napisao/la:K'o onaj na BHT kad boks prenosi hahaha. Zaboravio sam mu imeCarlo je napisao/la:Walt Clyde Frazier i Mike Breen su legende, a Spero Dedes mi ne odgovara (on je vodio tekmu protiv Wizardsa). Smith spektakularno zakuca, a on ko da je dosao s dzenaze.
Jes, jes... Od moje profesorice iz srednje muzrio_Ferdy88 je napisao/la:Kemo Balukovićadriano_leite je napisao/la:K'o onaj na BHT kad boks prenosi hahaha. Zaboravio sam mu imeCarlo je napisao/la:Walt Clyde Frazier i Mike Breen su legende, a Spero Dedes mi ne odgovara (on je vodio tekmu protiv Wizardsa). Smith spektakularno zakuca, a on ko da je dosao s dzenaze.
Nemoj Kemala Balukovića, čovjek je stručnjak za box kakvog rijetko gdje ima.adriano_leite je napisao/la:K'o onaj na BHT kad boks prenosi hahaha. Zaboravio sam mu imeCarlo je napisao/la:Walt Clyde Frazier i Mike Breen su legende, a Spero Dedes mi ne odgovara (on je vodio tekmu protiv Wizardsa). Smith spektakularno zakuca, a on ko da je dosao s dzenaze.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.