Na "ulit" mi je bio, ne znam fakat šta se ovo dešava.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Ma vratili su na jučerašnje stanje. Zna im se to ponekad desiti. Evo i kod mene stoji da vodim 6:3, a u stvari je 6:2, jer sam ukradene izjednačio.Carlo je napisao/la:Koji je ovo vrag
Na "ulit" mi je bio, ne znam fakat šta se ovo dešava.
Opasan pravo, dobro pa sam ga pokupio na vrijeme. Za sad ne mislim raditi nikakve tradeove, prvi put da sam zadovoljan s cijelokupnom ekipom, Lary ima dobar postotak blokada nekad sam ga znao ostaviti i na klupi, dobro je pa sad nisam.dema je napisao/la:lary opasan triple dpuvle za malo minuta na terenu
Monolog je napisao/la:Lagana pobjeda nad desetkovanom ekipom Titansa. Trenutno je 8:1 za Newcastle United, s tim da danas obojica imamo samo po jednog igrača.
Monolog je napisao/la:Ne znam, kod mene je i dalje 8:1. Ako Meeks poludi i zabilježi više od 2 asistencije, onda će biti 7:2. U ostalim segmentima me sigurno ne možeš stići.
Fakat, ko je True Celtic (novi član umjesto Kosevsko brdo)?dema je napisao/la:ko je novi vlasnik imas ponudu
Nesto ne vjerujem. Shebat ce mi postotak slobodnjaka ko da gledam, takodjer cu sigurno imati vise turnovera. A kakvi su hadalji ovi moji presticu te samo u skokovima.Melo15 je napisao/la:ja vodim 5:4 al vjerujem da ce me dobiti veceras ima 3-4 igraca vise :\
i u poenima..tricama..ukradenim...a procenat i da ti padne nece 20%Donnie Darko je napisao/la:Nesto ne vjerujem. Shebat ce mi postotak slobodnjaka ko da gledam, takodjer cu sigurno imati vise turnovera. A kakvi su hadalji ovi moji presticu te samo u skokovima.Melo15 je napisao/la:ja vodim 5:4 al vjerujem da ce me dobiti veceras ima 3-4 igraca vise :\
u poenima sumnjam, posto ce kieff veceras garant ubaciti career high. A nemam ja trica i ukradenih da a hebes, bas ce se veceras moji razigrat xD Ostat ce 5:4 za tebe ne brini se nista.Melo15 je napisao/la:i u poenima..tricama..ukradenim...a procenat i da ti padne nece 20%Donnie Darko je napisao/la:Nesto ne vjerujem. Shebat ce mi postotak slobodnjaka ko da gledam, takodjer cu sigurno imati vise turnovera. A kakvi su hadalji ovi moji presticu te samo u skokovima.Melo15 je napisao/la:ja vodim 5:4 al vjerujem da ce me dobiti veceras ima 3-4 igraca vise :\
ja sam kieffa i uzeo juce bas radi ovog manjka utakmica danas...reko nek bar jedan igrac imaDonnie Darko je napisao/la:u poenima sumnjam, posto ce kieff veceras garant ubaciti career high. A nemam ja trica i ukradenih da a hebes, bas ce se veceras moji razigrat xD Ostat ce 5:4 za tebe ne brini se nista.Melo15 je napisao/la:i u poenima..tricama..ukradenim...a procenat i da ti padne nece 20%Donnie Darko je napisao/la: Nesto ne vjerujem. Shebat ce mi postotak slobodnjaka ko da gledam, takodjer cu sigurno imati vise turnovera. A kakvi su hadalji ovi moji presticu te samo u skokovima.
Ma sa ovakvim sistemom bodovanja, 5:4 ili 4:5 i nije neka velika razlika, vjerovatno u konačnici neće ništa značiti.Donnie Darko je napisao/la:u poenima sumnjam, posto ce kieff veceras garant ubaciti career high. A nemam ja trica i ukradenih da a hebes, bas ce se veceras moji razigrat xD Ostat ce 5:4 za tebe ne brini se nista.Melo15 je napisao/la:i u poenima..tricama..ukradenim...a procenat i da ti padne nece 20%Donnie Darko je napisao/la:
Nesto ne vjerujem. Shebat ce mi postotak slobodnjaka ko da gledam, takodjer cu sigurno imati vise turnovera. A kakvi su hadalji ovi moji presticu te samo u skokovima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.