Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Medunjanin ima 24 godine i on je buducnost nase reprezentacije! Igra u super jakoj ligi,najjacoj na svijetu i suvisno je bilo sta reci..To sto nije u zadnje dvije utakmice ulazio u igru je procjena trenera,sto ne znaci da opet nece biti standardan u ekipi! On ima sjajne predispozicije,i Medunjanin je za Muratovica klasa,Muratovic pada u igri i zadnje utakmice reprezentacije je odigrao veoma lose,sto je potvrdio i Ivica Osim! Medunjanina sto prije pozvati,on je tip igraca koji treba ovoj reprezentaciji! Pred njim je velika karijera,ubjedjen sam uto!
- NoName
- Kontakt:
Nemoj ba Osima uzimat zaozbiljno, čovjek je imao moždani, nisu mu sve konekcije u glavi najbolje
Šalim se, naravno, ali ima on običaj lupit sad poneku, eno priča o Ronaldu kako još igra u Manchesteru
On ti je ko i ovi naši komentatori, samo što njemu nije zamjerit.
Harisa u svakom slučaju treba zvati pa ga probati nekad.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
presley_sa
- Kontakt:
jel mi se to cini ili ti prozivas zivu,hodajucu instituciju bh.fudbala???NasramotuNoName je napisao/la:Nemoj ba Osima uzimat zaozbiljno, čovjek je imao moždani, nisu mu sve konekcije u glavi najboljeŠalim se, naravno, ali ima on običaj lupit sad poneku, eno priča o Ronaldu kako još igra u Manchesteru
P.S.Dobro procitaj sta je osim izjavio za onog manekena,pa onda pisi
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!
Da vas pitam momci..
Eto recimo da Medjunanin dobije poziv i da sve bude ok, dođe on na okupljanje repke prije Portugala itd...pitanje je koliko je pametno ga staviti u prvu postavu u ovako važnim utakmicama? Nije bio s ovim momcima do sada i pitanje je kako bi se uklopio pogotovo u mečevima od ovako velikog značaja. Mene nešto strah da ga se odmah ubaci u vatru ali opet kontam mogao bi to biti i puni pogodak.
Ko će ga znat...
Eto recimo da Medjunanin dobije poziv i da sve bude ok, dođe on na okupljanje repke prije Portugala itd...pitanje je koliko je pametno ga staviti u prvu postavu u ovako važnim utakmicama? Nije bio s ovim momcima do sada i pitanje je kako bi se uklopio pogotovo u mečevima od ovako velikog značaja. Mene nešto strah da ga se odmah ubaci u vatru ali opet kontam mogao bi to biti i puni pogodak.
Ko će ga znat...
Pa naravno, to je 100% tacno i vjerovatno i zato nece Medunjanin startati nego ce Muratovic jer poznaje igrace i ima izkustva.Alucard je napisao/la:Da vas pitam momci..
Ko će ga znat...
Jedino ako se pokaze da je Medunjanin vrlo vrlo dobar i ako se nevjerovatno brzo uklopi u ekipu onda ce on mozda startati ali to se sigurno nece desiti.
Medunjanin je za posle znaci kad Muratovic se oprosti od repke a to ce se desiti posle baraza.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Zar vama nije dovoljno sto su se desavali Kerkezi pa onda vajni Jakirevic na Marakani u najbitnijim tekmama.Alucard je napisao/la:Da vas pitam momci..
Ko će ga znat...
Kad sve ovo prodje nek bude pozvan u kakvu nebitnu prijateljsku.pa ako zadovolji dobro jeste a ako ne neka ceka dok ne proradi.
I onako mu je grah pao da to radi
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa nemora igrati prije Pjanica ali prije Muratovica MORA!!!!!Alucard je napisao/la:Da vas pitam momci..
Ko će ga znat...
Muratovic je igracina i ostavlja srce na terenu ali godine su ga pregazile sto se i vidi u posljednje vrijeme.
A i sam on je to uvidio zato i zeli da se sto prije oprosti da nas nebi kostao u vaznim utakmicama...KAPA DOLE...
Medunjanine ako ovo citas samo da znas da je vecina nas uz tebe i za tebe bez obzira na sve....
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
Opet kraj Rahimica i Bajramovica nema sanse.gringo1 je napisao/la:Pa nemora igrati prije Pjanica ali prije Muratovica MORA!!!!!Alucard je napisao/la:Da vas pitam momci..
Ko će ga znat...
Muratovic je igracina i ostavlja srce na terenu ali godine su ga pregazile sto se i vidi u posljednje vrijeme.
A i sam on je to uvidio zato i zeli da se sto prije oprosti da nas nebi kostao u vaznim utakmicama...KAPA DOLE...
Medunjanine ako ovo citas samo da znas da je vecina nas uz tebe i za tebe bez obzira na sve....
A Pjanica i Stilica da ne govorim,Stila se toliko nacekao i ponekad i na tribini nasjedio i sad da dodje ovaj ,,leteci H-olandes i da Stilu opet gurnu pod tepih neka hvala ne treba.
Ako svi ovi navedeni budu povrjedjeni ili ih ,,zutica,,lapi mozda ovako NE MORA.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
kada prode baraz neka igra umjesto koga hoce...ako bude dobar naravno,,,ne sumnjam da ima kvalitete ali treba se dokazati u repki!!! ali ove dvije utakmice da on pocne umjesto MURATOVICA igracine to nece sigurno jer ja cu biti prvi koji ce ga izvizdati.. .. to bi bila sramota...ali znam da to ciro nece napraviti!!!!! njega treba pozvati jer bolje on na klupi nego da nedaj boze zovne radeljica.......
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- velez_mostar
- Kontakt:
Ako dobije poziv za utakmice baraza ,momak o kojemu je rijec ce startati u pocetnih 11 jer ce se Ciro uvjeriti da se radi o mladjem,pokretljivijem,i u svakom smislu boljem igracu od Muratovica ,a da usput moze obavljati defanzivne zadatke,i da moze sto duze kontrolirati loptu,a to je ono sto nam je jako potrebno...Jednostavno Muratovic sa svojim godinama,i u posljednje vrijeme pravom demonstracijom nemoci ne moze odgovoriti zadacima u tim utakmicama ,i vjerovatno ce ,u slucaju dobrog rezultata biti cuvan za posljednih 20 minuta.
Da se radi o igracu koji ne moze igrati kao zadnji vezni ,da moze samo igrati prema naprijed ,definitivno ne bi imao ni blizu mjesto u nasoj repci,ali ako moze raditi "prljavi" posao ,a uz to moze lijepo poslati zadnju loptu,a prednost mu je i sto je lijevak..nemamo ih bas puno u sastavu
---onda je stvarno dobrodosao...
Da se radi o igracu koji ne moze igrati kao zadnji vezni ,da moze samo igrati prema naprijed ,definitivno ne bi imao ni blizu mjesto u nasoj repci,ali ako moze raditi "prljavi" posao ,a uz to moze lijepo poslati zadnju loptu,a prednost mu je i sto je lijevak..nemamo ih bas puno u sastavu
- NoName
- Kontakt:
Nemoj se srditi, fino sam napisao da se šalimpresley_sa je napisao/la:jel mi se to cini ili ti prozivas zivu,hodajucu instituciju bh.fudbala???NasramotuNoName je napisao/la:Nemoj ba Osima uzimat zaozbiljno, čovjek je imao moždani, nisu mu sve konekcije u glavi najboljeŠalim se, naravno, ali ima on običaj lupit sad poneku, eno priča o Ronaldu kako još igra u Manchesteru
Harisa u svakom slučaju treba zvati pa ga probati nekad.![]()
P.S.Dobro procitaj sta je osim izjavio za onog manekena,pa onda pisi![]()
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Kad se Ciro vrati iz Spanije i novinari ga pitaju sta je bilo sa medjumudanjinom.
Ima da bude ha ko sta,gdje igra

Ima da bude ha ko sta,gdje igra
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja neznam kako ti mozes porediti nekakve jakirevice i kerkeze sa Medunjaninom jeli tebi dobro!harishp je napisao/la:Zar vama nije dovoljno sto su se desavali Kerkezi pa onda vajni Jakirevic na Marakani u najbitnijim tekmama.Alucard je napisao/la:Da vas pitam momci..
Ko će ga znat...![]()
Kad sve ovo prodje nek bude pozvan u kakvu nebitnu prijateljsku.pa ako zadovolji dobro jeste a ako ne neka ceka dok ne proradi.
I onako mu je grah pao da to radiTo je u Holandiji itekako naucio
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
I ne treba porediti.Ovi su makar igrali za BIHPonos Torina je napisao/la:Ja neznam kako ti mozes porediti nekakve jakirevice i kerkeze sa Medunjaninom jeli tebi dobro!harishp je napisao/la:Zar vama nije dovoljno sto su se desavali Kerkezi pa onda vajni Jakirevic na Marakani u najbitnijim tekmama.Alucard je napisao/la:Da vas pitam momci..
Ko će ga znat...![]()
I onako mu je grah pao da to radiTo je u Holandiji itekako naucio
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ko će ga znat...
[/quote]
Zar vama nije dovoljno sto su se desavali Kerkezi pa onda vajni Jakirevic na Marakani u najbitnijim tekmama.
To je u Holandiji itekako naucio
[/quote]
Ja neznam kako ti mozes porediti nekakve jakirevice i kerkeze sa Medunjaninom jeli tebi dobro![/quote]
I ne treba porediti.Ovi su makar igrali za BIH
[/quote]
Nisi bas upucen u neke stvari,ako vec pratis repku znas kako su i zasto su ti igraci igrali u tom periodu
Zar vama nije dovoljno sto su se desavali Kerkezi pa onda vajni Jakirevic na Marakani u najbitnijim tekmama.
Ja neznam kako ti mozes porediti nekakve jakirevice i kerkeze sa Medunjaninom jeli tebi dobro![/quote]
I ne treba porediti.Ovi su makar igrali za BIH
Nisi bas upucen u neke stvari,ako vec pratis repku znas kako su i zasto su ti igraci igrali u tom periodu
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Jok vrlo sam upucen,u stvari i ne treba biti bas plaho upucen zasto su oni doticni zaigrali.
A da li si ti upucen zasto je uopste ova peripetija oko Medunjanina.Umjesto da vec ima 20 nastupa za BIH.
Kontao momcina da ce imati mjesta u ,,Oranjetu i seniorima,, pa kad su mu dali sut kartu,daj sto das.
A da li si ti upucen zasto je uopste ova peripetija oko Medunjanina.Umjesto da vec ima 20 nastupa za BIH.
Kontao momcina da ce imati mjesta u ,,Oranjetu i seniorima,, pa kad su mu dali sut kartu,daj sto das.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Znam sve sta se desavalo u i oko repke od nastajanja.
jel vi stvarno mislite da je medunjanin bolji od rahimica i bajramovica i na osnovu cega donocite te glupe zakljucke,zivo me interesuje
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nadam se da se ovaj komentar neodnosi na mene,ja nisam nigdje napisao niti poredio Bajramovica i Rahimica sa Medunjaninom.neznalica je napisao/la:jel vi stvarno mislite da je medunjanin bolji od rahimica i bajramovica i na osnovu cega donocite te glupe zakljucke,zivo me interesuje
Ovo je rekao Medunjanin 29.07.2006. god. u jednom interviju:
Novinar: Dobro, ali da li se Vi osjećate Bosancem, da li biste igrali za BiH?
MEDUNJANIN: Rođen sam u Sarajevu, osjećam se Bosancem. Ali, za reprezentaciju ne igram, jer su Holanđani bili i brži i konkretniji. Imam dojam da me naši nisu htjeli, već su pod pritiskom javnosti uputili poziv. U svakom slučaju hvala Sliškoviću, ali moja budućnost je u Holandiji. Igrao sam na Evropskom prvenstvu u Portugalu, a akobogda moj cilj je A reprezentacija Holandije.
Novinar: Dobro, ali da li se Vi osjećate Bosancem, da li biste igrali za BiH?
MEDUNJANIN: Rođen sam u Sarajevu, osjećam se Bosancem. Ali, za reprezentaciju ne igram, jer su Holanđani bili i brži i konkretniji. Imam dojam da me naši nisu htjeli, već su pod pritiskom javnosti uputili poziv. U svakom slučaju hvala Sliškoviću, ali moja budućnost je u Holandiji. Igrao sam na Evropskom prvenstvu u Portugalu, a akobogda moj cilj je A reprezentacija Holandije.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, Goalgetter, L-Train, Lavcina, LondonBlues, No99, Sheyi i 71 gost.