AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipe
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la IlPrincipe » 01 dec 2012, 12:54

Il Faraone po ko zna koji put igrač utakmice 8-) 8-)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 01 dec 2012, 12:56

Zaista sam pročitao ogroman broj komentara na raznim portalima nakon sinošnje utakmice .
I tri stvari sam primjetio :
1. Svi pričaju/pišu o fenomenalnom Shaarawy-u kao o novom čudesnom igraču.
2. Neki pišu o sudiji , ali o tome kako je bio čist offside , MIlan je oštećen u 2 navrata te možda i nepostojeći crveni za Boatenga te čisto isključenje za igrača Catanie . Znači Milan je puno više oštećen.
3. Samo Juventini , oni nerealni koji prate utakmice ne LIvescoreu se drže jedne situacije *ebenog offsidea a ostale greške u korist Catanie nisu vidjeli odnosno ne žele da vide .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 01 dec 2012, 13:02

francobaresi je napisao/la:Zaista sam pročitao ogroman broj komentara na raznim portalima nakon sinošnje utakmice .
I tri stvari sam primjetio :
1. Svi pričaju/pišu o fenomenalnom Shaarawy-u kao o novom čudesnom igraču.
2. Neki pišu o sudiji , ali o tome kako je bio čist offside , MIlan je oštećen u 2 navrata te možda i nepostojeći crveni za Boatenga te čisto isključenje za igrača Catanie . Znači Milan je puno više oštećen.
3. Samo Juventini , oni nerealni koji prate utakmice ne LIvescoreu se drže jedne situacije *ebenog offsidea a ostale greške u korist Catanie nisu vidjeli odnosno ne žele da vide .
tako i vi spominjete tekmu od prosle sezone,kad nije priznat gol Muntariju a tad je Juventus oštećen takodjer,Matriju cist gol ponisten..pa ove godine ste pobijedili Juventus iz nepostojeceg penala..tako da..greska je greska..najgore je sto kad se Interu pogrijesi Juventus namjesta,kad se Milanu pogrijesi opet Juventus namjestio sudjenje, a kad bude neka sudijska odluka koja pomaze Juventusu,pisete o tom 2 mjeseca..Protiv Catanije Juventusu priznat gol iz ofsajda i ponisten domacinu cist,posteno..al niko to kolo ne spominje Milan i kako pobijedi Genou kod kuce iz ofsajda il Interov gol,mislim da je dao Cambiasso takodjer iz ofsajda..NE,nego je Juventus najgori..treba bit nekad realan a ne samo napadat najjace..a svi su svjesni da je Juve najjaci u Italiji ove godine..
P.S. sudjenje je katastrofa,sudije su lose,to nije ni do Juventusa,ni do Intera ni do Milana..jednostavno tako je..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 01 dec 2012, 13:11

Ne znam, po meni je onaj crveni bio realan. Boa glupo uletio čovjeku s leđa i to s dvije noge.

A onaj prvi penal, koji se spominje nad Stefanom nije bio ... u studiju su poslije utakmice vraćali snimak, bacio se teatralno. Ali je drugi definitivno bio, cist faul.

Nije provokacija, samo neko moje vidjenje stvari.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 01 dec 2012, 13:11

Mi samo ukazujemo na ogromno licemjerje kad su sudijske greske u pitanju i ogromno pljuvanje po klubu.Al neko ko mrzi Juve to nece vidjet, neko ko je realan skonatce to odmah cim se stavi u poziciju da je njegov klub tako tretiran i odmah ce mu bit jasno.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 01 dec 2012, 13:22

Ne govorim gotovo nikad ništa protiv Juventusa , i poštujem i klub i njihove navijače ali sam protiv onih nerealnih koji recimo vide ono samo što žele vidjeti .
Ja pokušavam maksimalno biti realan , i kažem offside je sinoć bio ali to nije ni do MIlana ni do Juventusa ni glavnog sudije ni saveza ni vremenske nepogode ni Božijeg davanja :D
Jednostavno linijski sudija je kriv , ko je pogledao malo bolje mogao je primjetiti da taj sudija kasni 2-3 metra za napadačima odnosno stoperima , tako da nema šanse da je vidio tu situaciju kako treba .
Realno sudije su loše ove sezone, ali tako je u gotovo svim ligama u Evropi , jednostavno ponavljam ono što sam već pisao nema više puno kvalitetnih sudija u Evropi .
Pa recimo u Engleskoj svako kolo nekog zakinu , a United poguraju ali nije to da Uniteda već takve su sreće .
U Španiji recimo Real su zakinuli u zadnjoj utakmici protiv Betisa ali su prije toga bile presude u korist Reala , da ne govorim u prošloj sezoni . To je tako , ali niko o tome ne vodi polemiku kao mi ljubitelji " Calcia " :roll:
-Rui Costa-

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 01 dec 2012, 13:28

kako ti bolan nije ofirno pisat da je milan vise ostečen, pa do onog gola iz ofsajda se s loptom niste sastavili, niste primirisali golu, a lafo se nastojis biti objektivan, da je sudija sviro ofsajd kako je i trebo drukčija bi se pjesma pjevala u nastavku utakmice, sudija je ubio psihu u igračima katanje i ljudi nisu imali motiva vise da igraju

sudije okrenu meč u vašu korist i poslje kad vide da je sve gotovo hinjski kompeziraju da se pokušaju izvuć i popravit dojam,

vi ba isto ko da ne pratite fudbal
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 01 dec 2012, 13:33

Joj ovog klona, majkem nisi zanimljiv. Pa Catania se nije sastavila sa loptom cijelu utakmicu a dali su go :lol:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 01 dec 2012, 13:34

francobaresi je napisao/la:Ne govorim gotovo nikad ništa protiv Juventusa , i poštujem i klub i njihove navijače ali sam protiv onih nerealnih koji recimo vide ono samo što žele vidjeti .
Ja pokušavam maksimalno biti realan , i kažem offside je sinoć bio ali to nije ni do MIlana ni do Juventusa ni glavnog sudije ni saveza ni vremenske nepogode ni Božijeg davanja :D
Jednostavno linijski sudija je kriv , ko je pogledao malo bolje mogao je primjetiti da taj sudija kasni 2-3 metra za napadačima odnosno stoperima , tako da nema šanse da je vidio tu situaciju kako treba .
Realno sudije su loše ove sezone, ali tako je u gotovo svim ligama u Evropi , jednostavno ponavljam ono što sam već pisao nema više puno kvalitetnih sudija u Evropi .
Pa recimo u Engleskoj svako kolo nekog zakinu , a United poguraju ali nije to da Uniteda već takve su sreće .
U Španiji recimo Real su zakinuli u zadnjoj utakmici protiv Betisa ali su prije toga bile presude u korist Reala , da ne govorim u prošloj sezoni . To je tako , ali niko o tome ne vodi polemiku kao mi ljubitelji " Calcia " :roll:
Ovako je bilo i nama s onim golom protiv Intera ... kad je Asa bio u ofsajdu. Pomoćni zakasnio drama za našim napadačima tako da nije nikako mogao vidjeti ofsajd. Al' svejedno smo izgubili pa nije toliko uticao na rezultat :mrgreen:
★★★

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 01 dec 2012, 13:40

ahmad_tz je napisao/la:Joj ovog klona, majkem nisi zanimljiv. Pa Catania se nije sastavila sa loptom cijelu utakmicu a dali su go :lol:
pa kako ce se ljudi sastavit kad ih je sudija masakriro, zabili vam ba iz prve prilke i onda se ogranicili na kontre, klasicna talijanska posla, pa nisu juventus da napadaju svih 90 minuta

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 01 dec 2012, 13:41

L'Avvocato je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:Ne govorim gotovo nikad ništa protiv Juventusa , i poštujem i klub i njihove navijače ali sam protiv onih nerealnih koji recimo vide ono samo što žele vidjeti .
Ovako je bilo i nama s onim golom protiv Intera ... kad je Asa bio u ofsajdu. Pomoćni zakasnio drama za našim napadačima tako da nije nikako mogao vidjeti ofsajd. Al' svejedno smo izgubili pa nije toliko uticao na rezultat :mrgreen:
Nema smisla raspravljati oko toga , ove sezone svi su bili oštećeni i pogurani ali to nije do klubova , ko je kriv savezu što nema više kvalitetnih sudija .

I za ovoga gore koji kaže da bi bilo drugačije da je Milanov prvi gol poništen samo ću reći odnosno napisati -->> :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa dječače Milan bi ih pregazio k'o plitak potok , Catania je cijelu utakmicu i prije i poslije isključenja se branila i igrači su čekali samo prekid ili kontru .
-Rui Costa-

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 01 dec 2012, 13:47

kako bi ih ba pregazili? niste ba imali prilike do onog gola iz ofsajda, ocati ne ofiraj se :lol:

sinoć su vas sudije pogurale isto ko protiv juventusa, a vi zivite u iluziji kako ste popravili igru i kako ste dobri, lopovski klub

harunsmajic
Kontakt:

Post Postao/la harunsmajic » 01 dec 2012, 13:59

Ma pustite ovu djecu sto na kraju utakmice procitaju vijesti sa Sportske.net i ovdje dodju nesta balit kako je Milan lopovski klub, kako ga sudije pomazu! Jel sa Torinom igramo sljedecu?

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 01 dec 2012, 14:03

harunsmajic je napisao/la:Ma pustite ovu djecu sto na kraju utakmice procitaju vijesti sa Sportske.net i ovdje dodju nesta balit kako je Milan lopovski klub, kako ga sudije pomazu! Jel sa Torinom igramo sljedecu?

Sljedeca je sa Zenitom, pa onda Torino. Bilo bi dobro pobijedit Zenit, ali mozda i isprobat neke igrace i dati sansu onima koji ne igraju (pod isprobat mislim na Nianga i Gabriela od prve minute). Ali opet mislima da je bolje ici sa najboljim sastavom jer igramo kuci a i svaka pobjeda u LP donosi novac.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 dec 2012, 14:07

Ocjene za sinoćnju pobjedu protiv Slonića ;)

slika

Sumnjive situacije ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 01 dec 2012, 14:16

coj'k o postenju a pola uprave njegovog kluba pod suspenzijom... ironija ubi :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 01 dec 2012, 14:24

milanist je napisao/la:coj'k o postenju a pola uprave njegovog kluba pod suspenzijom... ironija ubi :D
e jbg sad :D

i poslije juventini krivi sto trolaju :mrgreen:

btw. zna li ko koju je ocjenu dobio sudija za ono sinoc?
★★★

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 01 dec 2012, 14:26

Prescritto je napisao/la:pa kako ce se ljudi sastavit kad ih je sudija masakriro, zabili vam ba iz prve prilke i onda se ogranicili na kontre, klasicna talijanska posla, pa nisu juventus da napadaju svih 90 minuta
Isto tako se nije ni Juve sastavio s loptom protiv Catanie, pričaš nešto a ljudima ukrali 3 boda protiv Juventusa ;)

" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 01 dec 2012, 14:30

IlPrincipe je napisao/la:
Prescritto je napisao/la:pa kako ce se ljudi sastavit kad ih je sudija masakriro, zabili vam ba iz prve prilke i onda se ogranicili na kontre, klasicna talijanska posla, pa nisu juventus da napadaju svih 90 minuta
Isto tako se nije ni Juve sastavio s loptom protiv Catanie, pričaš nešto a ljudima ukrali 3 boda protiv Juventusa ;)

" onclick="window.open(this.href);return false;
kakve veze ima juventus s tim sto je sinoc milan pobjedio zahvaljujuci sudijama? mosa mi to objasni et

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 01 dec 2012, 14:36

L'Avvocato je napisao/la:
milanist je napisao/la:coj'k o postenju a pola uprave njegovog kluba pod suspenzijom... ironija ubi :D
e jbg sad :D

i poslije juventini krivi sto trolaju :mrgreen:

btw. zna li ko koju je ocjenu dobio sudija za ono sinoc?

nemam pojma vjeruj. ali prolaznu sigurno nije. puno je grijesio..
a jbg on je dasao da provocira prvi. ja sam mu samo napomenuo da pogleda prvo u svoje dvoriste. pa tek onda tudje da komentarise... :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []