ех, & $ " " тог ? $ &, ? $ " то направе...Borac_U_Srcu je napisao/la:novi stadion kad se napravi u BL cee biti extra.........valjda ce i vise privlaciti ljude da idu na utakmice......
'...% се ? " % " "MUSA je napisao/la:cao svma ! **** star ti si vjerovatno nesto dobro napisao ,ja bi rado volio znati sta tu pise ali ja to nisam ucio u skoli . de bogati napisi da te citav svijet razumije (nije podjebavanje **** nacionalizam)!
mislis ovako?valdo079 je napisao/la:netreba zaboraviti bodljikave zice izmedju gostiju i domacih postaviti,za goste potpuni kafez,za gustom zicom da nebi veliki predmeti prolijetali.okolo mrezu ko u hokej da nebi ko fudbalere gadjo a za zastiti gostujucih navijaca uzeti one transportere iz proslog rata a ima ih na izvoz,da se nebi razbijali autobusi.
ljudi imaju pravo da pisu na cirilici i to im niko ne moze zabranit..Carlo je napisao/la:De ba nemojte mi pisat na čirilici. Pišite na latinici ili nemojte nikako
daj ba ni u srbiji ne pisu cirilicom , mozda u rusijiavenija je napisao/la:ljudi imaju pravo da pisu na cirilici i to im niko ne moze zabranit..Carlo je napisao/la:De ba nemojte mi pisat na čirilici. Pišite na latinici ili nemojte nikako
Sad sto mi neznamo citat druga je stvar..
Nevidim sta je tu lose ako neko pise na cirilici..Odmah na nacionalizam vuce daj ba ljudi sta vam je
pa evo dobro ti dodje da se podsjetis maloseha je napisao/la:Ma znamo citat al je malo otezano posto se ne susrecemo cesto...
" " ?, $ ? " знате о својој $ " " " " $ " ? $ $ $ свог прста $ ', не " & ?.CRNI_SA je napisao/la:daj ba ni u srbiji ne pisu cirilicom , mozda u rusijiavenija je napisao/la:ljudi imaju pravo da pisu na cirilici i to im niko ne moze zabranit..Carlo je napisao/la:De ba nemojte mi pisat na čirilici. Pišite na latinici ili nemojte nikako
Nevidim sta je tu lose ako neko pise na cirilici..Odmah na nacionalizam vuce daj ba ljudi sta vam jecjeli svijet pise latinicom ovaj samo se pravi velik srbin i tu je da provocira raju
aj kaveza u p.m. , sigurno ih helikopterom spuste u isticalcio je napisao/la:mislis ovako?valdo079 je napisao/la:netreba zaboraviti bodljikave zice izmedju gostiju i domacih postaviti,za goste potpuni kafez,za gustom zicom da nebi veliki predmeti prolijetali.okolo mrezu ko u hokej da nebi ko fudbalere gadjo a za zastiti gostujucih navijaca uzeti one transportere iz proslog rata a ima ih na izvoz,da se nebi razbijali autobusi.
ovo je negdje u Poljskoj, bas je haos
ja znam citat cirilicu. samo nisam bas u kontaktu cesto... pa mi ubije zelju za citanjem (ne na nacionalnom osnovu), tako da uglavnom preskacem duze komentare na cirilici. a uostalom moze svako pisat kako hoce.avenija je napisao/la:ljudi imaju pravo da pisu na cirilici i to im niko ne moze zabranit..Carlo je napisao/la:De ba nemojte mi pisat na čirilici. Pišite na latinici ili nemojte nikako
Nevidim sta je tu lose ako neko pise na cirilici..Odmah na nacionalizam vuce daj ba ljudi sta vam je
no rules je napisao/la:aj kaveza u p.m. , sigurno ih helikopterom spuste u isticalcio je napisao/la:mislis ovako?valdo079 je napisao/la:netreba zaboraviti bodljikave zice izmedju gostiju i domacih postaviti,za goste potpuni kafez,za gustom zicom da nebi veliki predmeti prolijetali.okolo mrezu ko u hokej da nebi ko fudbalere gadjo a za zastiti gostujucih navijaca uzeti one transportere iz proslog rata a ima ih na izvoz,da se nebi razbijali autobusi.
ovo je negdje u Poljskoj, bas je haos, nebi me čudilo da je negdje u BiH , al u Poljskoj ...
Vutra85 je napisao/la:@"
Svaka cast,nek si im napisao,dosta mi je ovih vise klinaca fasisticki nastrojenih,ne znam kuda vodi ovo,samim ovim pokazuju da su isuvise mladi (od 96 se u skolama u federaciji ne uci čirilica,ne znam zasto,iako je to staro Bosansko pismo),pametnije bi vam bilo da procitate koju knjigu na cirilici,nego sto ovdje podjebajete covjeka,koji vas nicim nije uvrijedio
svaka cast za nick ali nisi u pravu... cirilica se ucila i poslije 96. godine... cak su i knjige koliko se ja sjecam dok sam bio srednja imale po jedan dio na cirilici...Vutra85 je napisao/la:@"
Svaka cast,nek si im napisao,dosta mi je ovih vise klinaca fasisticki nastrojenih,ne znam kuda vodi ovo,samim ovim pokazuju da su isuvise mladi (od 96 se u skolama u federaciji ne uci čirilica,ne znam zasto,iako je to staro Bosansko pismo),pametnije bi vam bilo da procitate koju knjigu na cirilici,nego sto ovdje podjebajete covjeka,koji vas nicim nije uvrijedio
i dan danas u skolama federacije se uci cirilica ..Vutra85 je napisao/la:@"
е то " " " јасно, " ? је у " по & равноправно " & " ?. Зато се " " " у ? у $, ? " " јасно & је $ & не зна "? $ је $ ју отежано ", ? $ & не зна " $ ју " то " - " ?.avenija je napisao/la:i dan danas u skolama federacije se uci cirilica ..Vutra85 je napisao/la:@"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.