pa kako ce ga tada dati kad ce se pojedinci igrati i dodavati izmeduse, pa malo sami sa sobom, njegova jedina sensa je ako zagustiBaDa12 je napisao/la:Ibizevic je napisao/la:Što ga je krenulo, nikad redovniji nije bio
A golova ni u priči.![]()
Samo smireno danas, vjerujem da je vrijeme za gol u mirnoj fazi utakmice, tj kad se ne ganja rezultat.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
problem i jest sto ga u toj "mirnoj" fazi nece ni dat! u mirnoj fazi nema lopta nikako! tad svi nesto cuvaju loptu i imaju po 100 dodira prije nego sto je dodaju saigracu! pred kraj utakmice kad je vec kasno i gol se mora dat onda i dobija lopte pa stim i daje golove! a vecinom tad udje s klupe! jer ako pocne od pocetka onda ga u tom periodu zamjeni! mancini je smijesan da smijesniji nemoze bit, svaki mec 3 iste izmjene, dva napadaca za dva druga napadaca i jos jednog nadoda! nema sta, takticki podkovan do bola, nije nimalo predvidljiv!BaDa12 je napisao/la:Ibizevic je napisao/la:Što ga je krenulo, nikad redovniji nije bio
A golova ni u priči.![]()
Samo smireno danas, vjerujem da je vrijeme za gol u mirnoj fazi utakmice, tj kad se ne ganja rezultat.

Sto manje daje golova, vise igra 

ZOI84 je napisao/la: pa kako ce ga tada dati kad ce se pojedinci igrati i dodavati izmeduse, pa malo sami sa sobom, njegova jedina sensa je ako zagusti
Bravo! Moja konstatacija se upravo odnosila na to sve što ste vi napisali. Da je vrijeme da zabije gol kad je mirno i da napokon ima upotrebljive lopte od svojih suigrača, ne samo da se igraju na sredini terena njih par, te da skloni sa sebe taj bedž igrača koji mu je dodjeljen!mikki21 je napisao/la: problem i jest sto ga u toj "mirnoj" fazi nece ni dat! u mirnoj fazi nema lopta nikako! tad svi nesto cuvaju loptu i imaju po 100 dodira prije nego sto je dodaju saigracu! pred kraj utakmice kad je vec kasno i gol se mora dat onda i dobija lopte pa stim i daje golove! a vecinom tad udje s klupe! jer ako pocne od pocetka onda ga u tom periodu zamjeni! mancini je smijesan da smijesniji nemoze bit, svaki mec 3 iste izmjene, dva napadaca za dva druga napadaca i jos jednog nadoda! nema sta, takticki podkovan do bola, nije nimalo predvidljiv!
Hajde Edo!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
- Kontakt:
pa jos niste primjetili da u Mancinija igraju samo oni igraci koji nedaju golredarmy0 je napisao/la:Sto manje daje golova, vise igra

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Jel mene ovo moje oci varaju il Dzeko igra u prvoj ?! 

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- BenjooJutub
- Kontakt:
Džeko i Tevez u napadu! Ubojita kombinacija 

-
- Kontakt:
Izgleda Mancini se odlucio za tandeme Dzeko - Tevez, Aguero - Balotelli , pa ce svaku tekmu druga dvojica zapocet
, to je najbolje za sve i nema niko da se ljuti..Everton ebena ekipa dabogda da danas dobiju, nek se Dzeko i Jelavic raspucavaju a Dzeko naravno da pobjedi 

Danas su u sastavu kolarov i Maicon sto znaci da bi trebalo biti dobrih ubacaja, drago mi sto nema mrtvog Zabalete 

Što manje zabijaš , više igraš
Tako to ide kod gospodina Roberta Mancinija

U kolko nam igra nas obraz i dika.
igro juče i zabio galatasaraju a edin igra u šesnestsedra je napisao/la:U kolko nam igra nas obraz i dika.
Senijade Nedimko te, voli do jaja a ko nas nevoli najeboje?i mujćina takođe.
Za pola sata igra Edin.
Uh vidim ovaj sto me gore citiro je moj Krajisnik,ok hvala za odgovor obojici.
Nas napadac je u velikoj formi,nikako ne zabija kad pocne utakmicu i Mancini bi bio glup da to ne iskoristi. Samo da ne zabrlja pa zabije..
- legenda reala
- Kontakt:
Edin od prve minute, BHT prenosi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
da mancini nije nagazio dje, sta mu se ovo desava 

Gledo bi na bht da je bolja slika,na sport klubu je puno bolja...
A loše slike u pm.
C'mon Edin!

C'mon Edin!

- maximusdecimus
- Kontakt:
BoBo89 je napisao/la:Danas su u sastavu kolarov i Maicon sto znaci da bi trebalo biti dobrih ubacaja, drago mi sto nema mrtvog Zabalete