eto vam "patriote" medunjaninaAmer_bp je napisao/la:Ovo je rekao Medunjanin 29.07.2006. god. u jednom interviju:
Novinar: Dobro, ali da li se Vi osjećate Bosancem, da li biste igrali za BiH?
MEDUNJANIN: Rođen sam u Sarajevu, osjećam se Bosancem. Ali, za reprezentaciju ne igram, jer su Holanđani bili i brži i konkretniji. Imam dojam da me naši nisu htjeli, već su pod pritiskom javnosti uputili poziv. U svakom slučaju hvala Sliškoviću, ali moja budućnost je u Holandiji. Igrao sam na Evropskom prvenstvu u Portugalu, a akobogda moj cilj je A reprezentacija Holandije.
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
kako ste dosadni sa tom patriotskom pricom......

sta biste radije, da igra 11 najvecih patriota ili 11 najboljih igraca?
Evo Ciro porucio Usanovicu da nam je potreban Medunjanin
valjda se sad sve rijesi
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
JA NISAM NEKI ZAGOVARAC DA GA TREBA POD HITNO MORAMO POZVATI, ALI U OVOM INTERVJU ON NIJE NISTA POGRESNO REKAO........ neznam sta neki podrazumjevaju pod patriotom.....
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
U tom i jeste problem sto nema mjesta ni u prvom ni u drugom navedenomcalcio je napisao/la:kako ste dosadni sa tom patriotskom pricom......![]()
Preko jednog se inekako moze progledati kroz prste ali preko obadva e ebiga onda
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 okt 2009, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
hvala bogu pa se neki '' patrioti '' odavde ne pitaju hocel igrati medunjanin
on ce igrati i ne znam vise sta se raspravljate 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Hoce ko i DamjanovicCRNI_SA je napisao/la:hvala bogu pa se neki '' patrioti '' odavde ne pitaju hocel igrati medunjaninon ce igrati i ne znam vise sta se raspravljate
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
spekulatius
- Kontakt:
hajd jos jednom pazljivo procitaj sta je osim rekao, i razmisli malo ko je kao nasi novinari..NoName je napisao/la:Nemoj ba Osima uzimat zaozbiljno, čovjek je imao moždani, nisu mu sve konekcije u glavi najboljeŠalim se, naravno, ali ima on običaj lupit sad poneku, eno priča o Ronaldu kako još igra u Manchesteru
On ti je ko i ovi naši komentatori, samo što njemu nije zamjerit.
Harisa u svakom slučaju treba zvati pa ga probati nekad.
- velez_mostar
- Kontakt:
Haris ce protiv Portugala biti jedan od zapazenijih igraca ,zapamtite!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
trenutno mozda ne ali on je igrac koji ce nam trebati u buducnosti. Muratovic se oprasta, Rahimic nemoze jos puno godina igrati... racunam da bi ih vremenom mogli zamjeniti Medunjanin i Ljevakovicharishp je napisao/la:U tom i jeste problem sto nema mjesta ni u prvom ni u drugom navedenomcalcio je napisao/la:kako ste dosadni sa tom patriotskom pricom......![]()
sta biste radije, da igra 11 najvecih patriota ili 11 najboljih igraca?![]()
Preko jednog se inekako moze progledati kroz prste ali preko obadva e ebiga onda
haj opoet procitaj pa skontaj.. covjek misli ronaldo je otisao iz manchestera i d amanchester ne igra nista slabije od kad je otisao... al ne mozes ti da to ksontas...NoName je napisao/la:Nemoj ba Osima uzimat zaozbiljno, čovjek je imao moždani, nisu mu sve konekcije u glavi najboljeŠalim se, naravno, ali ima on običaj lupit sad poneku, eno priča o Ronaldu kako još igra u Manchesteru
On ti je ko i ovi naši komentatori, samo što njemu nije zamjerit.
Harisa u svakom slučaju treba zvati pa ga probati nekad.
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Bajramovic ima pride za jos jedan ciklus mozda cak i dva.Sto znaci vjerovatno umjesto Muratovica a umjesto Rahimica Ljevakovic zasto ne.Tu je uz repku vazda a mali i jeste kvalitetan.calcio je napisao/la:trenutno mozda ne ali on je igrac koji ce nam trebati u buducnosti. Muratovic se oprasta, Rahimic nemoze jos puno godina igrati... racunam da bi ih vremenom mogli zamjeniti Medunjanin i Ljevakovicharishp je napisao/la:U tom i jeste problem sto nema mjesta ni u prvom ni u drugom navedenomcalcio je napisao/la:kako ste dosadni sa tom patriotskom pricom......![]()
sta biste radije, da igra 11 najvecih patriota ili 11 najboljih igraca?![]()
Medunjanin u slucaju povreda ili zutih.
P.S U Valadolidu vec imaju u planu par njih zajedno sa Medunjaninom da stave na transfer listu.Kako rekose nisu zadovolnjni prikazanim.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Daj Boze, ali ne vjerujem da ce onaj debil Usanovic sve sredit do 14. Dobro je ako sredi do eventualnog SP-a.velez_mostar je napisao/la:Haris ce protiv Portugala biti jedan od zapazenijih igraca ,zapamtite!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kojem interviju??Amer_bp je napisao/la:Ovo je rekao Medunjanin 29.07.2006. god. u jednom interviju:
MEDUNJANIN: Rođen sam u Sarajevu, osjećam se Bosancem. Ali, za reprezentaciju ne igram, jer su Holanđani bili i brži i konkretniji. Imam dojam da me naši nisu htjeli, već su pod pritiskom javnosti uputili poziv. U svakom slučaju hvala Sliškoviću, ali moja budućnost je u Holandiji. Igrao sam na Evropskom prvenstvu u Portugalu, a akobogda moj cilj je A reprezentacija Holandije.
Nadji pa postavi.
Isto sto kazu ljudi, zvali ga na telefon, stara mu rekla da nije tu. To su price za malu djecu.
Savez da ga je htio prije, i da sve fino funkcionise kako treba. Otisli bi da pogledaju momka davno prije i zvali ga.
A ti telefoni i gluposti.
Haris je dobar igrac, ljevak. Sto da ga ne probamo. Mozda bi mogao na lijevoj strani iza Seje.
Nek Ciro vidi, uostalom.
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Bilo bi extra kad bi kako mogo se uklopiti za baraz mislim papiri ovo ono al i u ekipu koje vec jedno vrjeme igra solidno -al eto u svakom slucaju zasto da ne 
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
- TheManiacs
- Kontakt:
Eh ovako,mislite kad haris meedunjanin dodje da ce neko ispast iz repke,zbog njeg?
nek je dobar igrac, al ciro to nece dozvolit
nek je dobar igrac, al ciro to nece dozvolit
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Vjerujem da je Pepe Brazilski patriota, ali kao što Portugalu treba Pepe, tako i nama treba Hare, a da ne Govorim o Decu i sl...steve-o je napisao/la:eto vam "patriote" medunjaninaAmer_bp je napisao/la:Ovo je rekao Medunjanin 29.07.2006. god. u jednom interviju:
Ako Hare nije bio patriota ima da od njega Ćiro napravi Barbareza...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Jarane bolja ti je ova verzija objavljeno XY godine u jednom intervijuAmer_bp je napisao/la:Ovo je rekao Medunjanin 29.07.2006. god. u jednom interviju:
MEDUNJANIN: Rođen sam u Sarajevu, osjećam se Bosancem. Ali, za reprezentaciju ne igram, jer da bi zaigrao za BiH reprezentaciju morao bih uplatiti ljudima u savezu velike novce ... Imam dojam da me naši nisu htjeli, već su pod pritiskom javnosti uputili poziv. Igrao sam na Evropskom prvenstvu u Portugalu, a akobogda moj cilj je A reprezentacija BiH.
Haris Medunjanin će dobiti poziv
san.ba
Čitav članak će biti dostupan od 24-10-2009 02:00
san.ba
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
he he za sve seronje koji su govorili da neceseha je napisao/la:Haris Medunjanin će dobiti poziv
san.ba
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, L-Train, Proximic i 54 gosta.