Polako jedan po jedanbparena je napisao/la:A to![]()
Ja mislio oni se ravnaju sa Barcelonom a vidim da su se pomirili sa sudbinom i nasli sebi novog konkurenta.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
Ma ko ce vas razumjet
Do juce se nesto ravnate sa Barcelonom. Sad druga prica.
Ipak ste sad nasli dostojnog konkurenta. Blaugrana je ostala samo misaona imenica.
Ipak ste sad nasli dostojnog konkurenta. Blaugrana je ostala samo misaona imenica.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
previse dizete taj atletico u nebesa , a on je miljama iza reala i barce , veceras ih spustiti na zemlju sa 3-4 komada u mrezi
Ko se uopće ravna sa malim, siromašnim poluklubom iz Madrida?bparena je napisao/la:Ma ko ce vas razumjetDo juce se nesto ravnate sa Barcelonom. Sad druga prica.
![]()
upravo tako , nisu puno jaci nego prosle sezone , a prosle sezone smo ih dobili dvaput po 4-1 cini mi seFKKC1932 je napisao/la:Ko se uopće ravna sa malim, siromašnim poluklubom iz Madrida?bparena je napisao/la:Ma ko ce vas razumjetDo juce se nesto ravnate sa Barcelonom. Sad druga prica.
![]()
- Ronaldo2012
- Kontakt:
hehebparena je napisao/la:Ma ko ce vas razumjetDo juce se nesto ravnate sa Barcelonom. Sad druga prica.
![]()
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
A sta ako Barca ne pocne kiksati a Real nastavi sa kriminalnim rezultatima ?Ronaldo2012 je napisao/la:hehebparena je napisao/la:Ma ko ce vas razumjetDo juce se nesto ravnate sa Barcelonom. Sad druga prica.
![]()
Ipak ste sad nasli dostojnog konkurenta. Blaugrana je ostala samo misaona imenica.polako dugo je prvenstvo, nadam se da se Tito nece ufurat tako ko ti, jer bi mogo lako izgubit tu prednost...meni je najbitnije da Real dobro igra, a barca ce tad kad poceti praviti kikseve..eto zapamti sta sam ti reko kad tad cete napraviti 2-3 kiksa zaredom...morace vam jednom kriza doc...
Hocemol i to zapamtit ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
on ti je brate padobranac koji, kada barcelona loše igra ili lošije stoji na tabeli, se pravi korektan i kao objektivan, ali čim dođe do ovakve situacije taj ti je s mudima u nebesima i niko sretniji od njega jer može ovako da prosipa svoje gluposti. Sve ti je jasno kad vidiš da je blokiro ove moje postove, ne vidi šta ja pišem, koliko sve ovo shvata ličnoRonaldo2012 je napisao/la:hehebparena je napisao/la:Ma ko ce vas razumjetDo juce se nesto ravnate sa Barcelonom. Sad druga prica.
![]()
Ipak ste sad nasli dostojnog konkurenta. Blaugrana je ostala samo misaona imenica.polako dugo je prvenstvo, nadam se da se Tito nece ufurat tako ko ti, jer bi mogo lako izgubit tu prednost...meni je najbitnije da Real dobro igra, a barca ce tad kad poceti praviti kikseve..eto zapamti sta sam ti reko kad tad cete napraviti 2-3 kiksa zaredom...morace vam jednom kriza doc...
naprijed rejal
Vidim rerna i dalje ovdje dominira svojim nadasve priglupim upisima. Dok se madridiste banuju radi dva trolerska posta (i samo radi reputacije), ovom se dopusta da svaki dan uboga podjebaje druge. Nije sto on to radi jer su mu provokacije na razini balavca koji je tek zavrsio malu maturu, nego sto je dosadan.
ss.ba, where amazing happens.
Inace, veceras kao i obicno, gazimo Jorgandzije.
ss.ba, where amazing happens.
Inace, veceras kao i obicno, gazimo Jorgandzije.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Mislim da bi Real ovo trebao dobiti, ipak je ovo previše dobra ekipa za 2 kiksa za redom.
YNWA!
- legenda reala
- Kontakt:
Za njega su bparena i Ronaldo i Mesi amateriRaul_64 je napisao/la:
pogledati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Greska .geoxx je napisao/la:previse dizete taj atletico u nebesa , a on je miljama iza reala i barce , veceras ih spustiti na zemlju sa 3-4 komada u mrezi

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Pozdrav D10S
welcome back bro.
welcome back bro.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Kako je rekao..

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
citiraj se poslije utakmicejuznjak> je napisao/la:Greska .geoxx je napisao/la:previse dizete taj atletico u nebesa , a on je miljama iza reala i barce , veceras ih spustiti na zemlju sa 3-4 komada u mrezi![]()
jel ima neko link za tekmu ?
hvala
hvala
Pa opet ce Atletico biti ispred Reala ,a ne Real ispred Atletica ,i to miljama kako ti napisa
.
Inace,ne zelim se vaditi ,ali nece nam igrati Filipe . Jedan izuzetno vazan igrac,kako za odbranu tako i za neke ofanzivne zadatke . Stoga ocekujem da Di Maria i Ozil prave dar-mar po boku .
Inace,ne zelim se vaditi ,ali nece nam igrati Filipe . Jedan izuzetno vazan igrac,kako za odbranu tako i za neke ofanzivne zadatke . Stoga ocekujem da Di Maria i Ozil prave dar-mar po boku .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- Nail for Real
- Kontakt:
Dobijamo veceras, manite se lazne skromnosti.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Dobijate naravno - nego kako vam se svidza moj novi avatar ?Nail for Real je napisao/la:Dobijamo veceras, manite se lazne skromnosti.
- Nail for Real
- Kontakt:
Jebozovan je.bparena je napisao/la:Dobijate naravno - nego kako vam se svidza moj novi avatar ?Nail for Real je napisao/la:Dobijamo veceras, manite se lazne skromnosti.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.