Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begović
jos jedna utakmica bez primljenog gola, svaka cast
Samo City manje golova primio od Stokea,ali imaju utakmicu manje,tako da je moguce da prime koji pogodak danas.Velike zasluge za ovo idu Begovicu.Bravo majstore..Najbolji golman epl do sada.. 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- el-fighter
- Kontakt:
Begovic polako salje poruku velikim klubovima u Engleskoj da je vrijeme da ga dovedu. Vidim da se povezuje sa Unitedom i Liverpoolom, ali ja bih ga najvise volio vidjeti u Arsenalu. Njima bas treba jedan kvalitetan golman i Beg bi im legao kao kec na desetku. Takodjer i u Liverpoolu bi imao dobru minutazu, s obzirom kako Reina brani ove sezone. U Unitedu malo teze, ali nije nemoguce. De Gea jos nije dobio povjerenje Fergusona, tako da se on i Lindegaard stalno mijenjanju. Asmirovim dolaskom jedan bi morao ispasti i to ce ici vrlo tesko.
Mi moramo biti sretni sto imamo ovakvog golmana i sto nam je golmanska pozicija u reprezentaciji zauzeta sljedecih 10 godina.
Mi moramo biti sretni sto imamo ovakvog golmana i sto nam je golmanska pozicija u reprezentaciji zauzeta sljedecih 10 godina.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/begovic ... mbru/92745" onclick="window.open(this.href);return false;
Asmire kralju, ocekujemo neki jak transfer u januaru.
Asmire kralju, ocekujemo neki jak transfer u januaru.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bogami kriv za gol veceras...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- maximusdecimus
- Kontakt:
šta je uradio? prošlo kolo je isto imao jednu grešku,krenuo da ispuca loptu,promašio,prošla mu kroz nogeCartman je napisao/la:Bogami kriv za gol veceras...

i na kraju pobjedise. fino fino.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Majstor koji zaslužuje da brani u nekom top evropskom klubu, 25 mu je godina i vrijeme je za iskorak.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Eto nek daju 20 miliona Stokeu i Buffona,i Juventus ima majstora.Pogba je napisao/la:Majstor koji zaslužuje da brani u nekom top evropskom klubu, 25 mu je godina i vrijeme je za iskorak.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Neka ide bilo gdje (ako vec ide), samo da brani .. Klupe kod nas i previse. Za golmana ubitacna .. Ja Sehicima i Avdukicima bas i ne vjerujem ...
Udarac iz daleka, odbranio je, ali odbila mu se u vrlo opasnu zonu i ovaj iz Newcastlea naletio i dao gol.maximusdecimus je napisao/la:šta je uradio? prošlo kolo je isto imao jednu grešku,krenuo da ispuca loptu,promašio,prošla mu kroz nogeCartman je napisao/la:Bogami kriv za gol veceras...i išla u gol, al sva sreća odbrambeni spasi stvar
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Iako mislim da će ostati na ostrvu, ne mogu da ga ocijenim gdje bi mu bilo najbolje, L'pool teško da će Reinu dirati, Tottenham opet doveo Llorisa koj doduše malo brani, ali je mlad i kvalitetan golman.
Chelsea je takođe bio zainteresovan, ali tu je Cech, United vjerovatno računa na eksploziju De Gee, nema nekog izbora, čak i da sam bira.
Od ostalih liga, jedino mi milan pada na pamet kao veliki klub koji treba klasnog golmana, dobro, i Barca, ali znamo da se to neće desiti.
Tottenham vjerovatno, najrealnija opcija.
Ja kada bih ga nagovarao, rekao bih mu da ide u BvB.
Chelsea je takođe bio zainteresovan, ali tu je Cech, United vjerovatno računa na eksploziju De Gee, nema nekog izbora, čak i da sam bira.
Od ostalih liga, jedino mi milan pada na pamet kao veliki klub koji treba klasnog golmana, dobro, i Barca, ali znamo da se to neće desiti.
Tottenham vjerovatno, najrealnija opcija.
Ja kada bih ga nagovarao, rekao bih mu da ide u BvB.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
mitovi bh novinara sire se ko kuga,evo begovic najbolji golman lige,jest da nema hearta,i ceha,ovi novinari ssu stvorili gadjenje kod javnosti na DZeku zbog svkakakih tekstova,a polako to rade i sa pjanicem,a evo i begovicem.Asmire dobar si .al malo kake novinari
Da nasi novinari znaju pretjerati, vala znaju samo tako! Tu se upotpunosti slazem. Ali mislim da za Asmira govore sto se tice ove sad sezone jer ima dosta clean sheets a cini mi se (ne bi se smio zakleti) da ova dvojica imaju manje. Ne zbog samih njih nego vise odbrane oba tima koja je ove sezone gluho bilo i kod jednih i drugih!ciza je napisao/la:mitovi bh novinara sire se ko kuga,evo begovic najbolji golman lige,jest da nema hearta,i ceha,ovi novinari ssu stvorili gadjenje kod javnosti na DZeku zbog svkakakih tekstova,a polako to rade i sa pjanicem,a evo i begovicem.Asmire dobar si .al malo kake novinari

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:
Opet Clean Sheet, ovaj put protiv West Bromwicha 

Bravo leĐendo 

kralj king nema dalje vrh asmire majstore od januara u barcelonu
Senijade Nedimko te, voli do jaja a ko nas nevoli najeboje?i mujćina takođe.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
9. STOKE CITY 15 5 7 3 14 : 12 2 22
10. ARSENAL 15 5 6 4 24 : 16 8 21
11. LIVERPOOL 15 4 7 4 19 : 18 1 19
Drag mi je ovaj Stoke, koliko ih pljuju ali boli njih neka stvar, rade svoj posao i evo ih ispred Arsenala i Liverpoola. Jos malo pa ce i Chelsea prestici
Drag mi je ovaj Stoke, koliko ih pljuju ali boli njih neka stvar, rade svoj posao i evo ih ispred Arsenala i Liverpoola. Jos malo pa ce i Chelsea prestici

Oni bi mogli daleko bolje rezultate biljezeti da nemaju takve osilacije u igri oni su spremni odigrat tekmu sa unitedom da ih dobro namuce i onda im dodje reading i izube XD Nadam se da ce nastavit sa ovakom igrom zaista igraju odlicno oni su defanzivno u 90% utakmica odlicni ako im radi jos i napad oni uvijek mogu iscaprkat bodove od svakoga pa i od apsolutnih favoritacalcio je napisao/la:9. STOKE CITY 15 5 7 3 14 : 12 2 22
nemaju oni toliko oscilacije nego igraju mesarski fudbal koji bolje prolazi kad se brane protiv jačih nego kad igraju protiv "svoje vrste" kad trebaju i napadati