Ajde molim te,probaj pisati malo razumljivije,jedva sam skontao sta si htio reći.Ibro17 je napisao/la:dalbi ili nebi nije bitno važno da je sponzoru i oćuhu srce na mjestu bidnula je plata mala je uzela pola i kupilasi bundu u milanu a što muse smije po evrope i kanton sarajevo njemu haman nije bitno joj dokje bidnijo slobodan ko tica jes rasturo po njemaćkoj sad ufati ga kokoš i stop taj rad nema više našega dijamantaTheVerminator je napisao/la:Da li je Ibričić igrao danas za City, pomeli bi Everton.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Keep walking.
skonto neskonto flop je danas 1 kroz 1
Senijade Nedimko te, voli do jaja a ko nas nevoli najeboje?i mujćina takođe.
bolje da nisiUnica_Liverpool_ je napisao/la:
Official fan page
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0449_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Ibro17 je napisao/la:skonto neskonto flop je danas 1 kroz 1
Jedii cirkus je ovdje Mancini. On je svojim rotacijama uspio sve svoje igrace izbaciti iz forme. Kad je Edin na pocetku bio u formi,na klupi u bio, Tevez da dva iducu na klupu, kad odigra katastrofalno pocne iducu, tako i sa Kunom. Protiv Chel. Edin bio najbolji on ga zamjeni, danas ne igra dobro ostavlja ga u igri. Edin nije nista losiji nii bolji od drugih igraca Citya. I nemoj da ti samo goal.com bude mjerilo prelistaj malo i druge portalesanji je napisao/la:Dzeko je katastrofalan,, pusti vise izgovore ,, nema lopti, utopio se u sivilo ekipe,, itd. Lik je za klupe,, nikad nece imati vecu ulogu i City-u. Evo poceo je tri utakmice,,, tri puta je flop of the match,nije to slucajno,,svi ga volimo(vecina) ali je propao ko zeton. Opasnost nulaaaaaaaaaaaaaa,,, uporedite igru Fellainija i Edina.Edine postajes sve veci cirkus.
grgr je napisao/la:http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0449_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Ibro17 je napisao/la:skonto neskonto flop je danas 1 kroz 1

Edin solidan danas.
Ne znam po čemu je to on flop of the match?
Oni aplauzi sa tribina kad je izlazio govore suprotno od toga.
ma plješćali su što izlazi jarane,mandraX je napisao/la:Edin solidan danas.
pa i nije flop of the match, pusti nedimkamandraX je napisao/la:Edin solidan danas.
mala hajde voliš ga i to je ok i ja volim ibričića al kad je najgori priznam a to je rjedko da on nije zvjier na terenu priznaj bijo je loš i to jeto šta sad biće bolje abd uduću meć dva gola
Opet izgovori, ne moze uvjek biti mancini kriv(slazem se da je los trener-meneger), pa sada kada dodje Pep, Dzeko sa ovakvom igrom nece imati ni ovu minutazu sto sada ima. Nije mi mjerilo goal.com citam forume(njemacke , engleske, nase) svi mu se smiju(samo sto se ovdje dize,sto je nas) ali kad igra lose zasluzuje i kritike , krut do bola, pa ne zna vise ni primiti loptu i sutati. Ono sto ga je nekada krasilo i to je izgubio, zbog ovakve igre je dobio nadimak kloc u zelji. Po mom misljenju 10x je bio bolji igrac u Wolfsburgu, zato ga i nema medju 15 top napadaca(izasao je spisak nominovanih igraca-napadaca). Ali ovdje na forumu je medju top 3,, veliki lollllllllllllllllZOI84 je napisao/la:Jedii cirkus je ovdje Mancini. On je svojim rotacijama uspio sve svoje igrace izbaciti iz forme. Kad je Edin na pocetku bio u formi,na klupi u bio, Tevez da dva iducu na klupu, kad odigra katastrofalno pocne iducu, tako i sa Kunom. Protiv Chel. Edin bio najbolji on ga zamjeni, danas ne igra dobro ostavlja ga u igri. Edin nije nista losiji nii bolji od drugih igraca Citya. I nemoj da ti samo goal.com bude mjerilo prelistaj malo i druge portalesanji je napisao/la:Dzeko je katastrofalan,, pusti vise izgovore ,, nema lopti, utopio se u sivilo ekipe,, itd. Lik je za klupe,, nikad nece imati vecu ulogu i City-u. Evo poceo je tri utakmice,,, tri puta je flop of the match,nije to slucajno,,svi ga volimo(vecina) ali je propao ko zeton. Opasnost nulaaaaaaaaaaaaaa,,, uporedite igru Fellainija i Edina.Edine postajes sve veci cirkus.
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 01 dec 2012, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ma vidiš kako su se vedo i ibro fino oženili fino nema problema sa ženom fino ideš radiš, zabijaju sad golove čim nemaju briga , imaš solidnu platu ,ne radiš šta oš nego ko čovjek upravljašIbro17 je napisao/la:dalbi ili nebi nije bitno važno da je sponzoru i oćuhu srce na mjestu bidnula je plata mala je uzela pola i kupilasi bundu u milanu a što muse smije po evrope i kanton sarajevo njemu haman nije bitno joj dokje bidnijo slobodan ko tica jes rasturo po njemaćkoj sad ufati ga kokoš i stop taj rad nema više našega dijamantaTheVerminator je napisao/la:Da li je Ibričić igrao danas za City, pomeli bi Everton.
šalu na stranu Džeko bježi iz ove rupe od ekipe ma što dalje možeš ako hoćeš i u MLS tamo ćeš barem bit novi Maradona
[quote="ZOI84"][quote="mandraX"]Edin solidan danas.
imaš li momka i tražiš li sličnog voliš li veze na daljinu koliko imaš godina ako ti se ja ne sviđam znaš li nekog komi se sviđa ija njojzi jesili iz sarajeva ja isto volim našu metropolu zbog tebe bi istetoviso kad bidnem imo para i džeku i amru ako treba na leđa i ruku mlogo mi se sviđaju tvoji komentari a volijo biti da bidnem momak a ko zna možda iz naše ljubavi napravimo nešto između džeke i ibričića mala moja pa to bi djete haralo kaki mesi i falkao ps. imam oba oka plava,pusa?
imaš li momka i tražiš li sličnog voliš li veze na daljinu koliko imaš godina ako ti se ja ne sviđam znaš li nekog komi se sviđa ija njojzi jesili iz sarajeva ja isto volim našu metropolu zbog tebe bi istetoviso kad bidnem imo para i džeku i amru ako treba na leđa i ruku mlogo mi se sviđaju tvoji komentari a volijo biti da bidnem momak a ko zna možda iz naše ljubavi napravimo nešto između džeke i ibričića mala moja pa to bi djete haralo kaki mesi i falkao ps. imam oba oka plava,pusa?

@sanji...Nikakvi izgovori, ne kazem da je dobar bio, ali nije ni losiji toliko od drugih kako se prikazuje.Ni drugi ne igraju bolje od nega, pa niko ne kaze da su propali. Edin je svojim igrama ove sezone donjeo Cityu bodove i pokazalo se kad igraju konkretno tad i zabijaju. Ovako kad mrljave, mogu samo nekim penalom ili slucajno da pobijediti. Sto svijetska klasa Kun ne zabije sa klupe kada ude ili Balo. I ko mu se to smije?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Edin katastrofa danas, NULA...al kad ga uporedis sa ostala 3 napadaca i veznjacima zaduzenim za kreiranje igre, medju boljim je ako ne i najbolji bio pa onda shvatis kakvi su bili Yaya, Nasri, Tevez pa i Silva i Aguero danas, a tek Maikon....najbolji po meni Leskot, Kompani, Beri i Zabaleta-ostali ne znas koji je gori
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Slazem se potpis,,,, ali ovo je tema Dzeko, i gledajuci njegovu igru,, nula.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma Edin katastrofa danas, NULA...al kad ga uporedis sa ostala 3 napadaca i veznjacima zaduzenim za kreiranje igre, medju boljim je ako ne i najbolji bio pa onda shvatis kakvi su bili Yaya, Nasri, Tevez pa i Silva i Aguero danas, a tek Maikon....najbolji po meni Leskot, Kompani, Beri i Zabaleta-ostali ne znas koji je gori
southampton - ušao sa klupe - GOL
liverpool - ušao sa klupe
qpr - prvih 11 - GOL
stoke - ušao sa klupe
real - ušao sa klupe - GOL
arsenal - prvih 11
aston villa - ušao sa klupe
fulham - ušao sa klupe - GOL
dortmund - prvih 11
sunderland - klupa cijelu utakmicu
wba - ušao sa klupe - GOL GOL
ajax - prvih 11
swansea - klupa cijelu utakmicu
west ham - prvih 11
ajax - ušao sa klupe
tottenham - ušao sa klupe - GOL
real - prvih 11
chelsea - prvih 11
wigan - klupa cijelu utakmicu
everton - prvih 11
osam utakmica u prvih 11, jedan gol.
liverpool - ušao sa klupe
qpr - prvih 11 - GOL
stoke - ušao sa klupe
real - ušao sa klupe - GOL
arsenal - prvih 11
fulham - ušao sa klupe - GOL
dortmund - prvih 11
sunderland - klupa cijelu utakmicu
wba - ušao sa klupe - GOL GOL
ajax - prvih 11
swansea - klupa cijelu utakmicu
west ham - prvih 11
ajax - ušao sa klupe
tottenham - ušao sa klupe - GOL
real - prvih 11
chelsea - prvih 11
wigan - klupa cijelu utakmicu
everton - prvih 11
osam utakmica u prvih 11, jedan gol.
Džeko katastrofalan kao i obično, nije odigro dobru utakmicu ima pola godine, i kad odigra, odigra je slučajno, dobro je njemu osim reko, on može samo u southamptonu igrat ili u našoj ligi 

Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
Jeste tema Dzeko, ali ovo su mu saigraci i normalno da njegova igra ovisi i od njih, pa ni Messi ne igra sam na terenu nego ima tamo neke veznjake koji mu pripomognusanji je napisao/la:Slazem se potpis,,,, ali ovo je tema Dzeko, i gledajuci njegovu igru,, nula.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma Edin katastrofa danas, NULA...al kad ga uporedis sa ostala 3 napadaca i veznjacima zaduzenim za kreiranje igre, medju boljim je ako ne i najbolji bio pa onda shvatis kakvi su bili Yaya, Nasri, Tevez pa i Silva i Aguero danas, a tek Maikon....najbolji po meni Leskot, Kompani, Beri i Zabaleta-ostali ne znas koji je gori
Tacno spasavao je City ali sa klupe, i rekao sam vec jednom, da samo ovu ulogu moze igrati u City-u ( joker). Ja ne pamti utakmicu da mogu reci da je ovo onaj stari dobri Dzeko kada je bio u prvih 11. Tevez i Kun pa cak i Mario(cim je usao stvorio je sebi sansu,los sut ali sansa) za razliku od Dzeke sami sebi sve stvaraju dok Edin to ne moze.ZOI84 je napisao/la:@sanji...Nikakvi izgovori, ne kazem da je dobar bio, ali nije ni losiji toliko od drugih kako se prikazuje.Ni drugi ne igraju bolje od nega, pa niko ne kaze da su propali. Edin je svojim igrama ove sezone donjeo Cityu bodove i pokazalo se kad igraju konkretno tad i zabijaju. Ovako kad mrljave, mogu samo nekim penalom ili slucajno da pobijediti. Sto svijetska klasa Kun ne zabije sa klupe kada ude ili Balo. I ko mu se to smije?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.