a Osimu da nije tate ne bi ni kafanu znao voditianelpik je napisao/la:Džeko katastrofalan kao i obično, nije odigro dobru utakmicu ima pola godine, i kad odigra, odigra je slučajno, dobro je njemu osim reko, on može samo u southamptonu igrat ili u našoj ligi
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Edin igra solidno a samo slijepci ne vide da su vezni igrači MC u totalnoj krizi a od njihove igre zavisi igra napadača.
Manite se šuplje priče i kritikovanja Edina, obratite pažnju na vezne igrače a ne na njega pa se uvjerite da Nasri, Silva i Yaya nisu ni približno dobroj igri a od njih sve zavisi, još ima malo igre sa krila ali uglavnom na silu od bekova koji se ubacuju.
Manite se šuplje priče i kritikovanja Edina, obratite pažnju na vezne igrače a ne na njega pa se uvjerite da Nasri, Silva i Yaya nisu ni približno dobroj igri a od njih sve zavisi, još ima malo igre sa krila ali uglavnom na silu od bekova koji se ubacuju.
dječko i ti se mani šuplje svi nevaljaju edo valjazlatan.edvin je napisao/la:Edin igra solidno a samo slijepci ne vide da su vezni igrači MC u totalnoj krizi a od njihove igre zavisi igra napadača.
Senijade Nedimko te, voli do jaja a ko nas nevoli najeboje?i mujćina takođe.
zlatan.edvin je napisao/la:Edin igra solidno a samo slijepci ne vide da su vezni igrači MC u totalnoj krizi a od njihove igre zavisi igra napadača.
Ne seri,,, sta sada,, nemamo pravo da ga kritikujemo kada igra lose,,, fuj likova. Vratio mu Silva loptu on je ne zna ustopati vec mu pobjegla i igraci je izbili, serete, 3 utakmice zaredom(real,chealsea i danas) je bio cirkus. Ovo nije pljuvanje samo moje misljenje,,, kad igra odlicno prvi mu cestitam na ovoj temi odnosno kada postigne pogodak. Ali je los u posljednje vrijeme to su cinjenice.
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 01 dec 2012, 18:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Cilj je pogoditi, pa sa klupe ili od pocetka svejedno,u kojoj su to utakmici ova trojica sami sebi stvorili sanse i pogodili, Kun ove sezone nije ni K, Tevez manje, vise iz penala zabija, Balo nije vrijedan pomena, kako god ova trojica nisu vise od Edina postgla ove sezonesanji je napisao/la:Tacno spasavao je City ali sa klupe, i rekao sam vec jednom, da samo ovu ulogu moze igrati u City-u ( joker). Ja ne pamti utakmicu da mogu reci da je ovo onaj stari dobri Dzeko kada je bio u prvih 11. Tevez i Kun pa cak i Mario(cim je usao stvorio je sebi sansu,los sut ali sansa) za razliku od Dzeke sami sebi sve stvaraju dok Edin to ne moze.ZOI84 je napisao/la:@sanji...Nikakvi izgovori, ne kazem da je dobar bio, ali nije ni losiji toliko od drugih kako se prikazuje.Ni drugi ne igraju bolje od nega, pa niko ne kaze da su propali. Edin je svojim igrama ove sezone donjeo Cityu bodove i pokazalo se kad igraju konkretno tad i zabijaju. Ovako kad mrljave, mogu samo nekim penalom ili slucajno da pobijediti. Sto svijetska klasa Kun ne zabije sa klupe kada ude ili Balo. I ko mu se to smije?
Slazem se da je to cilj, i to ne umanjuje Edinov ucinak(golovi sa klupe), ali mi nije onaj stari iz Wolfsburga ni 15%, ko je prije pratio njega zna o cemu pricam.ZOI84 je napisao/la:Cilj je pogoditi, pa sa klupe ili od pocetka svejedno,u kojoj su to utakmici ova trojica sami sebi stvorili sanse i pogodili, Kun ove sezone nije ni K, Tevez manje, vise iz penala zabija, Balo nije vrijedan pomena, kako god ova trojica nisu vise od Edina postgla ove sezonesanji je napisao/la:Tacno spasavao je City ali sa klupe, i rekao sam vec jednom, da samo ovu ulogu moze igrati u City-u ( joker). Ja ne pamti utakmicu da mogu reci da je ovo onaj stari dobri Dzeko kada je bio u prvih 11. Tevez i Kun pa cak i Mario(cim je usao stvorio je sebi sansu,los sut ali sansa) za razliku od Dzeke sami sebi sve stvaraju dok Edin to ne moze.ZOI84 je napisao/la:@sanji...Nikakvi izgovori, ne kazem da je dobar bio, ali nije ni losiji toliko od drugih kako se prikazuje.Ni drugi ne igraju bolje od nega, pa niko ne kaze da su propali. Edin je svojim igrama ove sezone donjeo Cityu bodove i pokazalo se kad igraju konkretno tad i zabijaju. Ovako kad mrljave, mogu samo nekim penalom ili slucajno da pobijediti. Sto svijetska klasa Kun ne zabije sa klupe kada ude ili Balo. I ko mu se to smije?
- zlatan.edvin
- Kontakt:
"Dječko" znaš li ti čitati, hajde ponovo pročitaj šta sam napisao a onda vidi svoj odgovor !Ibro17 je napisao/la:dječko i ti se mani šuplje svi nevaljaju edo valjazlatan.edvin je napisao/la:Edin igra solidno a samo slijepci ne vide da su vezni igrači MC u totalnoj krizi a od njihove igre zavisi igra napadača.
Sve stručnjaci puni zavisti.
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Ti si lik koji mrzi sebe pa nije neobično da ti smetaju i ostali, kultura dijaloga ti je isto "na nivou" što te opet opisuje, a što se mišljenja tiče Jergović ima na to lijepo objašnjenje.sanji je napisao/la:zlatan.edvin je napisao/la:Edin igra solidno a samo slijepci ne vide da su vezni igrači MC u totalnoj krizi a od njihove igre zavisi igra napadača.
Ne seri,,, sta sada,, nemamo pravo da ga kritikujemo kada igra lose,,, fuj likova. Vratio mu Silva loptu on je ne zna ustopati vec mu pobjegla i igraci je izbili, serete, 3 utakmice zaredom(real,chealsea i danas) je bio cirkus. Ovo nije pljuvanje samo moje misljenje,,, kad igra odlicno prvi mu cestitam na ovoj temi odnosno kada postigne pogodak. Ali je los u posljednje vrijeme to su cinjenice.
Nema samopouzdanja i agresivnosti. Moras se brate otkrivati, moras se ti sam nuditi i boriti za loptu a ne samo cekati dugu loptu il neki odpadak od lopte. Nema se sta prigovoriti Manciniju. Dao mu je 90 min protiv Reala, 70 protiv Čelzija i 80 protiv Evertona i on nije pokazao nista.Dobro, nisu ni Aguero ni Tevez pokazali mnogo vise ali oni bar grizu na terenu i ucestvuju u igri a Edin nista... izgleda kao da igra bez motiva a upravo on treba da ima najvise motiva
http://www.gamingcounter.com/
Mi smo pametniji od arapa ( sto drze city), a ljude ne znaju sta ce od para.AjsKjub je napisao/la:City ima sve sem trenera al haj ti to arapu dokazi.
Pa nisu arapi bogati jer imaju para, nego jer exploatisu naftu koju im je Bog podario...inače nema gore čehre od arapske...fujjjjjsanji je napisao/la:Mi smo pametniji od arapa ( sto drze city), a ljude ne znaju sta ce od para.AjsKjub je napisao/la:City ima sve sem trenera al haj ti to arapu dokazi.
EDIT:
srednji red ove krkanske ekipe je na nivou termina koji raja igra u OŠ "Umihana Ćuvidina"
Semper Fidelis
To što kažete da nije ni 15% onoga što je bio u Wolfsburgu je tačno . Pa pogledaš video njegovih golova ,akcija i driblanja (e bolan , DRIBLANJA) u Wolfsburgu i skameniš se. Pa ja ga ne mogu ni prepoznat kakav je igrač bio ... Naravno Wolfsburg je gradio igru prema njemu , ali lik je bio pokretan ubacivao se okretao se , driblao , čovjek je u jednom klipu uradio stepover i dao sebi malo duži for (i time prešao igrača ispred sebe ), i onda lijevom nogom lobovao golmana.. Otkad je došao u City nisam nikad vidio da tako nešto uradi.
- Amoxicillin
- Kontakt:
drug, i momci kad traže pi*** od cure, rade nemoguće stvari, pa kad dobiju..ohlade...eto ti objasnjenje...viKK je napisao/la:To što kažete da nije ni 15% onoga što je bio u Wolfsburgu je tačno . Pa pogledaš video njegovih golova ,akcija i driblanja (e bolan , DRIBLANJA) u Wolfsburgu i skameniš se. Pa ja ga ne mogu ni prepoznat kakav je igrač bio ... Naravno Wolfsburg je gradio igru prema njemu , ali lik je bio pokretan ubacivao se okretao se , driblao , čovjek je u jednom klipu uradio stepover i dao sebi malo duži for (i time prešao igrača ispred sebe ), i onda lijevom nogom lobovao golmana.. Otkad je došao u City nisam nikad vidio da tako nešto uradi.
ZASITIO SE!
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
pa znas onda na sta bi fudbal licio da ta tvoja teza pije vode... sta bi reko za mesija,ronalda,van persija,chavija itd itd, sto se oni ne zasite? dobili su sve i jos puno vise od edinaAmoxicillin je napisao/la:drug, i momci kad traže pi*** od cure, rade nemoguće stvari, pa kad dobiju..ohlade...eto ti objasnjenje...viKK je napisao/la:To što kažete da nije ni 15% onoga što je bio u Wolfsburgu je tačno . Pa pogledaš video njegovih golova ,akcija i driblanja (e bolan , DRIBLANJA) u Wolfsburgu i skameniš se. Pa ja ga ne mogu ni prepoznat kakav je igrač bio ... Naravno Wolfsburg je gradio igru prema njemu , ali lik je bio pokretan ubacivao se okretao se , driblao , čovjek je u jednom klipu uradio stepover i dao sebi malo duži for (i time prešao igrača ispred sebe ), i onda lijevom nogom lobovao golmana.. Otkad je došao u City nisam nikad vidio da tako nešto uradi.
ZASITIO SE!
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Amoxicillin
- Kontakt:
ti su ljudi naviknuti na tonick je napisao/la:pa znas onda na sta bi fudbal licio da ta tvoja teza pije vode... sta bi reko za mesija,ronalda,van persija,chavija itd itd, sto se oni ne zasite? dobili su sve i jos puno vise od edinaAmoxicillin je napisao/la:drug, i momci kad traže pi*** od cure, rade nemoguće stvari, pa kad dobiju..ohlade...eto ti objasnjenje...viKK je napisao/la:To što kažete da nije ni 15% onoga što je bio u Wolfsburgu je tačno . Pa pogledaš video njegovih golova ,akcija i driblanja (e bolan , DRIBLANJA) u Wolfsburgu i skameniš se. Pa ja ga ne mogu ni prepoznat kakav je igrač bio ... Naravno Wolfsburg je gradio igru prema njemu , ali lik je bio pokretan ubacivao se okretao se , driblao , čovjek je u jednom klipu uradio stepover i dao sebi malo duži for (i time prešao igrača ispred sebe ), i onda lijevom nogom lobovao golmana.. Otkad je došao u City nisam nikad vidio da tako nešto uradi.
ZASITIO SE!

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
jarane ne mozes porediti njemacku i engelesku ligu. engleska liga mnogo jaca, igraci brzi jaciviKK je napisao/la:To što kažete da nije ni 15% onoga što je bio u Wolfsburgu je tačno . Pa pogledaš video njegovih golova ,akcija i driblanja (e bolan , DRIBLANJA) u Wolfsburgu i skameniš se. Pa ja ga ne mogu ni prepoznat kakav je igrač bio ... Naravno Wolfsburg je gradio igru prema njemu , ali lik je bio pokretan ubacivao se okretao se , driblao , čovjek je u jednom klipu uradio stepover i dao sebi malo duži for (i time prešao igrača ispred sebe ), i onda lijevom nogom lobovao golmana.. Otkad je došao u City nisam nikad vidio da tako nešto uradi.
Pa čekaj zašto je uopšte prešao u Englesku ako on nije klasa za njih , i ako u Engleskoj ne može izvesti ono što je radio u Njemačkoj ? Nisu oni njega doveli u City da gleda jel trava na terenu ispravna ...BH430 je napisao/la:jarane ne mozes porediti njemacku i engelesku ligu. engleska liga mnogo jaca, igraci brzi jaciviKK je napisao/la:To što kažete da nije ni 15% onoga što je bio u Wolfsburgu je tačno . Pa pogledaš video njegovih golova ,akcija i driblanja (e bolan , DRIBLANJA) u Wolfsburgu i skameniš se. Pa ja ga ne mogu ni prepoznat kakav je igrač bio ... Naravno Wolfsburg je gradio igru prema njemu , ali lik je bio pokretan ubacivao se okretao se , driblao , čovjek je u jednom klipu uradio stepover i dao sebi malo duži for (i time prešao igrača ispred sebe ), i onda lijevom nogom lobovao golmana.. Otkad je došao u City nisam nikad vidio da tako nešto uradi.
Jaca jeste ali da je mnogo nije.Svabska liga je odmah iza Engleske i Spanske tako da.......BH430 je napisao/la:jarane ne mozes porediti njemacku i engelesku ligu. engleska liga mnogo jaca, igraci brzi jaciviKK je napisao/la:To što kažete da nije ni 15% onoga što je bio u Wolfsburgu je tačno . Pa pogledaš video njegovih golova ,akcija i driblanja (e bolan , DRIBLANJA) u Wolfsburgu i skameniš se. Pa ja ga ne mogu ni prepoznat kakav je igrač bio ... Naravno Wolfsburg je gradio igru prema njemu , ali lik je bio pokretan ubacivao se okretao se , driblao , čovjek je u jednom klipu uradio stepover i dao sebi malo duži for (i time prešao igrača ispred sebe ), i onda lijevom nogom lobovao golmana.. Otkad je došao u City nisam nikad vidio da tako nešto uradi.
Sto se tice igre u Wolfsima,Dzeko je bio na svojoj poziciji a ne na krilima i qurcima palcima,Igrao svih 90 minuta i plus imao Misketa,Gertnera i co koji su ga u trepavicu gadzali.To u Manchesteru ni na vidiku nema,jos jednom prema tome.....
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Definitivno se vise nista ne moze prigovoriti Manciniju, barem ne u pogledu dobijanja prilika za igru. Ako zeli biti u prvih 11 MORAO je pokazati vise u zadnjih nekoliko utakmica. Ako se smatra igracem koji pravi razliku na terenu on takav status mora dokazati cak i kad ostatak ekipe igra lose. Ali Edin je u zadnjih nekoliko utakmica medju najgore ocjenjenim igracima svog tima. Mislim da mu forma rapidno pada i to je zabrinjavajuce. Slazem se da mu fali najmanje 30 % igre koju je pruzao dok je bio u Wolfsburgu.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.