Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- TheVerminator
- Kontakt:
Re: Arsenal
Prvi put je da govorim protiv Wengera, teška srca, al' moraću...
Možda se i on zasitio svega ovoga. Dugo je on tu, 16 godina. Bio je na vrhuncu sa Arsenalom, postigao je ono što niko nije postigao poslije njega, osvojio je ligu nepobjeđen. Od tada ekipa i stagnira, od tada nema trofeja. Ove sezone, nema želje ni među igračima. Nema više te ljepote koju je Arsenal imao u svojoj igri. Pasovi idu u trokutu Mert-Verm-Cazorla/Arteta.
Valja nam iskeširat za nekog u Januaru. Za nekog svjetske klase, ako ima takvih koji bi došli u Arsenal. Baš zvijezdu koja će, kad ama baš ništa ne ide po planu, uzet loptu i riješit utakmicu. Kao što je bio Titi, koji je, kad svi loše igrao, zabijao golove u solo akcijama i riješavao utakmice.
4-4-2:
---------Wojo--------
Bac...Mert..Verm..Gibbo
Santi..Jack..Arteta...Ox
.......Giroud..Theo...
Najbolje što u ovom momentu možemo uradit. Vidimo mi svi da ne možemo s jednim napadačem. Mora se to mijenjati. Treba nam i destruktivac, koji će zaustavljat te protivničke napade, igrač koji će "od metatarzalne kosti napraviti poparu"
Arteta, pokušaj DMFa, ne može bit' DMF.
@Arnele

Možda se i on zasitio svega ovoga. Dugo je on tu, 16 godina. Bio je na vrhuncu sa Arsenalom, postigao je ono što niko nije postigao poslije njega, osvojio je ligu nepobjeđen. Od tada ekipa i stagnira, od tada nema trofeja. Ove sezone, nema želje ni među igračima. Nema više te ljepote koju je Arsenal imao u svojoj igri. Pasovi idu u trokutu Mert-Verm-Cazorla/Arteta.
Valja nam iskeširat za nekog u Januaru. Za nekog svjetske klase, ako ima takvih koji bi došli u Arsenal. Baš zvijezdu koja će, kad ama baš ništa ne ide po planu, uzet loptu i riješit utakmicu. Kao što je bio Titi, koji je, kad svi loše igrao, zabijao golove u solo akcijama i riješavao utakmice.
4-4-2:
---------Wojo--------
Bac...Mert..Verm..Gibbo
Santi..Jack..Arteta...Ox
.......Giroud..Theo...
Najbolje što u ovom momentu možemo uradit. Vidimo mi svi da ne možemo s jednim napadačem. Mora se to mijenjati. Treba nam i destruktivac, koji će zaustavljat te protivničke napade, igrač koji će "od metatarzalne kosti napraviti poparu"
Arteta, pokušaj DMFa, ne može bit' DMF.
@Arnele
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Chuckie je napisao/la:
Ovo je cista istina ljudi
No htio sam da kazem evo sta Wenger govori poslije meca :
"Vjerujem da imam podršku uprave da potrošim novac na transfere u januaru, ukoliko pravi igrači budu na raspolaganju".
Allahu daj da to bude istina...
Ako pod ovim "pravi igraci" misli na neke poluproizvode iz francuske i neke buduce zvijezde, bolje da ih ne kupuje nego da ostavi za ljetni period pare
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam gledao današnju utakmicu, al' s obzirom na igru koju je Arsenal pokazivao u posljednje vrijeme, nisam očekivao lagan posao kontra Swansea. Muči se Arsenal sa svakom ekipom, previše je tu igrača koji ne mogu garantovati borbu za sami vrh, i dalje se gleda da kasa bude što punija a vitrina praznija... Ne znam, al' ovo bi mogla biti presudna sezona za Arsenal, posebno ukoliko se ne izbori Liga Prvaka.
Tottenham igra sve bolje, Everton po prvi put nije u sezonu ušao sa 20 bodova zaostatka, Liverpool je nešto ozbiljniji, a dodajmo tu 2 Manchestera i Chelsea i sve je jasno.
Tottenham igra sve bolje, Everton po prvi put nije u sezonu ušao sa 20 bodova zaostatka, Liverpool je nešto ozbiljniji, a dodajmo tu 2 Manchestera i Chelsea i sve je jasno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Neutralan88
- Kontakt:
ja vama fino govorio da su prosjecni igraci kao i prosjecan klub jbg
trenutno je ovakvo stanje, treba jedan ŠEJK i eto ga idete opet u TOP 4 a ovako bgm euro liga vam gine
trenutno je ovakvo stanje, treba jedan ŠEJK i eto ga idete opet u TOP 4 a ovako bgm euro liga vam gine
stidite se!!

ma **** ga.
toliko toga napisah i kontam koji ću **** ja to pisat.
nek se J*** a pogovoto **** wenger. **** se wengeru ****

Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
hihihihihiih 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
E ako samo dva boda imate više od Liverpoola onda znate koliko je sati.
Šala, nadam se ćete se što prije izvući iz ovoga, nisam vas navikao ovako nisko na tabeli gledati.
Šala, nadam se ćete se što prije izvući iz ovoga, nisam vas navikao ovako nisko na tabeli gledati.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Šta ovo piše na transparentu ?nedim1993 je napisao/la:ma **** ga.
al stvarno ne kontam navijace koji imaju toliko toga reci protiv Arsena. Prije ere profesora, najzasluznijeg covjeka za uspjehe Arsenala u ovom stoljecu, Arsenal je igrao poput Stoke-a, mesarski nezanimljiv, totalni antifudbal. I sad se pametnjakovici nasli protivit Arsenu. Tuzno.
Jbo te, danas kasnim pet minuta na tekmu, ja k'o budala ne gledam kako idem uz stepenice, hoću noge polomit, nisam se ni raspremio, upalio kompjuter i gledaj utakmicu. Sve odložio da bih nju gled'o.
Onda...Imaš osjećaj kao da se utakmica odvija u tvoju korist...Prvo poluvrijeme govoriš sebi "ne mogu nam ništa", a drugo "pali su već, zabićemo im gol" i iskreno mene je najviše pogodila ta razlika; očekivao sam da prelomimo utakmicu, da je pobjedimo, polako sam se priprem'o na remi, al' sam u tim osamdesetim minutama vjerov'o da Arsenal može dobiti jedan nula i onda svi sretni što imamo tako dobru odbranu i onda pafff, Pikachu jedan prema nula.
Nakon utakmice sam izaš'o vani, samo malo da dodjem sebi, al' evo i sad osjećam nekakvu ljutnju, boga pitaj šta li je. Vjerujem da sam samo jednu utakmicu ovako podnio, vs Newcastle, al' u ovom trenutku ovaj osjećaj mi se nekako čini gorim. Nevjerovatan osjećaj nekakve tijesne kože, frustracije.
Na transparentu piše Let's kick greed out of football.

Onda...Imaš osjećaj kao da se utakmica odvija u tvoju korist...Prvo poluvrijeme govoriš sebi "ne mogu nam ništa", a drugo "pali su već, zabićemo im gol" i iskreno mene je najviše pogodila ta razlika; očekivao sam da prelomimo utakmicu, da je pobjedimo, polako sam se priprem'o na remi, al' sam u tim osamdesetim minutama vjerov'o da Arsenal može dobiti jedan nula i onda svi sretni što imamo tako dobru odbranu i onda pafff, Pikachu jedan prema nula.
Nakon utakmice sam izaš'o vani, samo malo da dodjem sebi, al' evo i sad osjećam nekakvu ljutnju, boga pitaj šta li je. Vjerujem da sam samo jednu utakmicu ovako podnio, vs Newcastle, al' u ovom trenutku ovaj osjećaj mi se nekako čini gorim. Nevjerovatan osjećaj nekakve tijesne kože, frustracije.
Na transparentu piše Let's kick greed out of football.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Marsal
- Kontakt:
Bolji njih qurac, oni igrica igraju.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
[youtube][/youtube]
ajd malo da vas oraspoložim. čekamo povratak legende
mamu mu tačno bi trebalo unajmit one aninomuse da im hakuju sve TV-e i računare i samo ovaj video da neprestano teče
ajd malo da vas oraspoložim. čekamo povratak legende
mamu mu tačno bi trebalo unajmit one aninomuse da im hakuju sve TV-e i računare i samo ovaj video da neprestano teče
Vođa zna.
Ma treba gledat vedrije **** ga samo nas to može održavat u životu.....
Mislim da niko ne krivi Jenkinsona zbog greške što je dao loptu protivničkom igraču barem ne ja,meni je samo ne znam zašto loptu nije nabio u 16,nego umijesto na protivnički krenuo na svoj gol,e ne znam u kakvom mu je stanju tada bio mentalni sklop,a i mnogo smo ga forsirali kod centaršuteva kad to treba vježbat još 2 godine bar da bude na nivou Sagninog centaršuta...a u odbrani je odličan bio....
Mislim da niko ne krivi Jenkinsona zbog greške što je dao loptu protivničkom igraču barem ne ja,meni je samo ne znam zašto loptu nije nabio u 16,nego umijesto na protivnički krenuo na svoj gol,e ne znam u kakvom mu je stanju tada bio mentalni sklop,a i mnogo smo ga forsirali kod centaršuteva kad to treba vježbat još 2 godine bar da bude na nivou Sagninog centaršuta...a u odbrani je odličan bio....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- vedofeelgood
- Kontakt:
Pa štaš ga krivit ionako smo izgubili vec bili, i remi je ravan porazu ukoliko bi doslo da on nije pogrijesio, a svi znamo da ne bi doslo ni do kakve ozbiljnije prijetnje po gol Swanseae.
Jenkinson je igrač koji je 1992. godiste, vjerovatno mladji od mnogih ovdje na forumu, i ne znam zbog cega ga osudjivati, kad je lik ove sezone medju nasim najboljim igracima, a i danas su on, kapiten i Wojčeh jedini zasluzili prolaznu ocjenu, i Cazorla onim sto je odigrao u drugom poluvremenu i sto se fakat trudio, a to se postuje uvijek.
Nije ni Jack bio toliko loš, ali još malo mu fali pa da se vrati na staro + tu mora biti jos kvalitetnijih igraca s kim ce covjek igrati.
Ne sumnjam da ce biti pojacanja u januaru, ali kakvih, to je pitanje
Nista idemo dalje, ja sam nesto razmisljao, i skontao ko god da dodje bice samo gori od Arsena i tek tada ce nastupiti rasulo u Arsenalu. Neka ga, vratice se profa u velikom stilu
.
Jenkinson je igrač koji je 1992. godiste, vjerovatno mladji od mnogih ovdje na forumu, i ne znam zbog cega ga osudjivati, kad je lik ove sezone medju nasim najboljim igracima, a i danas su on, kapiten i Wojčeh jedini zasluzili prolaznu ocjenu, i Cazorla onim sto je odigrao u drugom poluvremenu i sto se fakat trudio, a to se postuje uvijek.
Nije ni Jack bio toliko loš, ali još malo mu fali pa da se vrati na staro + tu mora biti jos kvalitetnijih igraca s kim ce covjek igrati.
Ne sumnjam da ce biti pojacanja u januaru, ali kakvih, to je pitanje
Nista idemo dalje, ja sam nesto razmisljao, i skontao ko god da dodje bice samo gori od Arsena i tek tada ce nastupiti rasulo u Arsenalu. Neka ga, vratice se profa u velikom stilu
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
bravo vedo i ti da razmisliš
.
Što se tiče Wilsherea taman da griješi čitavu tekmu a ne griješi on je meni najbolji iz jednostavnog razloga.
Pogledajte njegovo primanje, i prvo što uradi nakon toga je okretanje prema protivničkom golu i trk naprijed. svaki al ama baš svaki put kad je takva sitauacija. Momak igra fudbal jedini pa makar 10 ostalih na terenu stagniralo.
To fali od Cazorle i Artete čitav meč da bi ekipa funkcionisala. E u drugom poluvremenu kad je i Arteta se priključio napadu na oko 40 metara počeli smo djelovat opasno i smisleno.
Al opet to sve to nije ništa bez još jednog napadača i igrača poput Songa sa razlikom da ne ide u napad ko Song i ne zatvara sredu.
Ova utakmica kad hladne glave razmislimo i nije bila toliko loša koliko joj rezlutat to pridodaje. Primili smo 2 gola kasno iz ne nekih akcija nego kontri
Što se tiče Wilsherea taman da griješi čitavu tekmu a ne griješi on je meni najbolji iz jednostavnog razloga.
Pogledajte njegovo primanje, i prvo što uradi nakon toga je okretanje prema protivničkom golu i trk naprijed. svaki al ama baš svaki put kad je takva sitauacija. Momak igra fudbal jedini pa makar 10 ostalih na terenu stagniralo.
To fali od Cazorle i Artete čitav meč da bi ekipa funkcionisala. E u drugom poluvremenu kad je i Arteta se priključio napadu na oko 40 metara počeli smo djelovat opasno i smisleno.
Al opet to sve to nije ništa bez još jednog napadača i igrača poput Songa sa razlikom da ne ide u napad ko Song i ne zatvara sredu.
Ova utakmica kad hladne glave razmislimo i nije bila toliko loša koliko joj rezlutat to pridodaje. Primili smo 2 gola kasno iz ne nekih akcija nego kontri
Vođa zna.
Samo još promijeni potpis,bode nas u oči.....a i u srce dira...vedofeelgood je napisao/la:Pa štaš ga krivit ionako smo izgubili vec bili, i remi je ravan porazu ukoliko bi doslo da on nije pogrijesio, a svi znamo da ne bi doslo ni do kakve ozbiljnije prijetnje po gol Swanseae.
Ne sumnjam da ce biti pojacanja u januaru, ali kakvih, to je pitanje![]()
Nista idemo dalje, ja sam nesto razmisljao, i skontao ko god da dodje bice samo gori od Arsena i tek tada ce nastupiti rasulo u Arsenalu. Neka ga, vratice se profa u velikom stilu.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.