FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la _dreamer_ » 01 dec 2012, 18:03

Elegant je napisao/la:Sve i da se desi ova fuzija nece te preko noci postati Real, sudeci po reakcijama vecine vas iz Tuzle vi vec neke titule, evropske utakmice biljezite. Mozda vam se ostvari to vase "evropsko" sto cekate dugo vremena, ali da cete sad biti neka sila cisto sumnjam.
Mozes ti sumnjati druze u sta hoces, to je tvoje pravo. Ja cu ti reci slijedece. Iza OVAKVE Slobode, koja nije bunar bez dna, ce stati i grad, a mozda i kanton, jer zele da sutra pokupe zasluge. Mi ovdje pricamo o Olimpicovom kadru koji je zavrsio polusezonu na trecem mjestu. Nije to neka lijeva ekipa, vec potentan tim koji bi ove godine sa Husrefom mogao izboriti Evropu. Kazem MOGAO, ne tvrdim da hoce.

Gracic kad se preseli u tuzlu i dobije po utakmici 5000+ navijaca, dobice sve ono sto mu je do sada falilo. Covjek je pun para i ne sumnjam da ce zajedno sa ostalima u klubu raditi na pojacanjima. Ti mozes biti sumnjicav koliko hoces, ali ako se ova ideja sprovede prije proljeca u djelo, itekako je moguce da ce Sloboda na jesen igrati kvalifikacije za europsku ligu...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 dec 2012, 18:06

Od naredne polusezone Sarajevo neće imati jednog premijerligaša. I naravno, ako odemo, sve svoje nosimo sa sobom.
Tuzlanska strana medalje: Ime i dresovi ostaju

Gracic Nijaz
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 dec 2012, 18:12

KB-TM87 je napisao/la:previše ste se digli za poziciju u kojoj se nalazite, sve i da se sve ostvari vaše nekakve prijetnje su smiješne, ne znam ja ko je bježao od koga u centru Tuzle, prema tome smirite malo doživljaje ;)
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 01 dec 2012, 18:33

KB-TM87 je napisao/la:previše ste se digli za poziciju u kojoj se nalazite, sve i da se sve ostvari vaše nekakve prijetnje su smiješne, ne znam ja ko je bježao od koga u centru Tuzle, prema tome smirite malo doživljaje ;)
Da išta znaš, znao bi ko je bježao i gdje se Fukare (stara garda) okuplja, a to sigurno nije centar Tuzle. Zato molim vas, vi željini, vi koji sve znate, vaša koja je uvijek ispravna i zadnja, vi koji mislite da je **** koje poserete strogo ultra i posrano po svim ultra kodeksima (s mentalitetom naravno), da mi odgovorite zašto vas ne boli k.u.r.a.c, za nas, koji nemamo veze sa sarajevom ? Idi piši po Leotarovoj temi, zadužili ste ih što jest jest.

Pozdravi mi Živiničane, pardon poselami ih, strogo ultra, samo po kodeksima.

PS: Volio bi da vam skinemo titulu, pa makar igrali u zadnjoj ligi narednih sto godina. Ne zato što vas ne volim, nego zato što ste nikakvi ljudi.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 01 dec 2012, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 01 dec 2012, 18:38

Probisvjet je napisao/la:Od naredne polusezone Sarajevo neće imati jednog premijerligaša. I naravno, ako odemo, sve svoje nosimo sa sobom.

Gracic Nijaz
Kako ste lose krenuli sezonu, ovo vam je jedina prilika..Ali da bi bilo 5000+ ljudi na utakmici moraju se svi slozit ( mislim na Tuzlake ), a pogotov Fukare..koje su imale danas sastanak ako se ne varam??
Koliki je grad Tuzla, vi bi trebali popunit onaj sjever (Fukare), a simpatizeri ne sumnjam da ce popunit Zapad, jer su pozelili dobar fudbal, a to vam Gracic u nudi..

Ja mislim da je to vec rijeseno, ako se ne pobune taj vas Meske i co. Gracic je zagrizao za Tuzlu, to se vidi, a ako budete igrali i Evropu ne sumnjam da ce stadion bit pun i ako se izgradi i istok i jug..Dolazit ce mnogo ljudi i sa strane, to on i racuna..Jer sa TK dugo neki ljudi uzivo nisu gledali jake timove kakve Evropa nudi..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 dec 2012, 18:49

Maniaacs je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Od naredne polusezone Sarajevo neće imati jednog premijerligaša. I naravno, ako odemo, sve svoje nosimo sa sobom.

Gracic Nijaz
Kako ste lose krenuli sezonu, ovo vam je jedina prilika..Ali da bi bilo 5000+ ljudi na utakmici moraju se svi slozit ( mislim na Tuzlake ), a pogotov Fukare..koje su imale danas sastanak ako se ne varam??
Koliki je grad Tuzla, vi bi trebali popunit onaj sjever (Fukare), a simpatizeri ne sumnjam da ce popunit Zapad, jer su pozelili dobar fudbal, a to vam Gracic u nudi..

Ja mislim da je to vec rijeseno, ako se ne pobune taj vas Meske i co. Gracic je zagrizao za Tuzlu, to se vidi, a ako budete igrali i Evropu ne sumnjam da ce stadion bit pun i ako se izgradi i istok i jug..Dolazit ce mnogo ljudi i sa strane, to on i racuna..Jer sa TK dugo neki ljudi uzivo nisu gledali jake timove kakve Evropa nudi..
Da se razumijemo, zapad nece biti simpatizeri! Zapad ce popuniti crveno-crna armija kojih je na cekanju brat bratu jedno 10.000! Tosmo mi stari koji smo nekad punili Tusanj po 15.000. Stara garda crveno-crna armija je zeljna utakmice na Tusnju, onakve kakvu oni poznaju!

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 01 dec 2012, 19:42

Svaka vam cast i volio bih da se ovo pozitivno zavrsi.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 dec 2012, 19:43

Ima li kakvih informacija,jel bilo sastanaka ? :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 01 dec 2012, 20:06

Drago mi je zbog ove nazovi fuzije, i ne bi nikog da potcjenjujem, ali moje skromno misljenje je da Sloboda i Tuzla puno vise daju Nijazu... na neki nacin se predstavlja da je Nijaz spasitelj i na neki nacin on to i jeste, ali ovo sto on dobija u Tuzli TK i Slobodi nigdje u Bosni ne bi mogo nac, a mozda ni u Evropi. Ovo je njemu sansa koja se pruza jednom u 20 godina.
Nadam se da ce cijene karata biti ok, meni ne igra ulogu, al neka popularna cijena bi bolje napunila Tusanj. Stvarno zvuci uzbudljivo 5 hiljada gledalaca, a kamoli 10.000 i 15000 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mozda se nekako i kosarka pokrene. :mrgreen:
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".

enzo
Kontakt:

Post Postao/la enzo » 01 dec 2012, 20:11

Da išta znaš, znao bi ko je bježao i gdje se Fukare (stara garda) okuplja, a to sigurno nije centar Tuzle. Zato molim vas, vi željini, vi koji sve znate, vaša koja je uvijek ispravna i zadnja, vi koji mislite da je **** koje poserete strogo ultra i posrano po svim ultra kodeksima (s mentalitetom naravno), da mi odgovorite zašto vas ne boli k.u.r.a.c, za nas, koji nemamo veze sa sarajevom ? Idi piši po Leotarovoj temi, zadužili ste ih što jest jest.

haahhaha.dobar dobar.inace sam navijac zelje.al stvarno svega kod nas:(.kao i svugdje valjda.halalite:)Da ne budem da se nesto ulizujem,nek smo vas izbacili,i vi bi nas,ko vas j...,
Ipak,kao fudbalskom fanatiku,bilo bi mi drago da Sloboda ovo uradi,cisto onako zbog fudbala.
I pitanje za ove navijace sto se "ganjaju",svih klubova,kako nikad da se sretnu prve ekipe i na sake se obracunaju?
zato sto ste P.....,Ostavite fudbal navijacima.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 dec 2012, 20:18

Sad je bilo nesto u vezi fuzije Slobode i Olimpica u sportskom dijelu dnevnika al ja prebaci kasno,vidim Suljo nesto prica al ga nisam razumio :mrgreen: haman on nije za ovo ?

dise0701
Kontakt:

Post Postao/la dise0701 » 01 dec 2012, 20:35

Nije se izjasnavao da li je ili nije za ovo nego je rekao da se ovi u ponedjeljak sastaju pa bi se u utorak vec moglo znati oce li biti sta od ovoga iline.

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 01 dec 2012, 20:41

Molite Boga da se desi ova fuzija ;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 dec 2012, 20:52

harry_90 je napisao/la:Sad je bilo nesto u vezi fuzije Slobode i Olimpica u sportskom dijelu dnevnika al ja prebaci kasno,vidim Suljo nesto prica al ga nisam razumio :mrgreen: haman on nije za ovo ?
Suljo nema nekih sedam osam miliona da pomogne Slobodu, hajde sto nema to nego nece imati besplatno mjesto u lozi iznad nas koji placamo karte.
Suljo je legenda navijacka, al' jbg njegova ne pije vode!
Moramo svi shvatiti da na qurcu meda nema!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 dec 2012, 21:10

Maniaacs je napisao/la:

Gracic Nijaz

ma nas se moze u Tuzli skupiti bruka ba da narod nije bojkotovao zbog losih uprava, bez toga jer nismo imali tribinu..samo kad bi bilo malo ambicija da se zna na cemu smo bilo bi tu Fukara..naravno nikad nismo vala tezili ka rezultatima ebes rezultate nismo ih imali nikad, ali ebiga tezimo da nam je stanje u klubu normalno .

Ocekujem ovu brojku i plus jos ovoliko brojku sa jos ovoliko ljudi kad bude doslo dobro vrijeme za nas klub

slika

slika
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 dec 2012, 21:29

Probisvjet je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sad je bilo nesto u vezi fuzije Slobode i Olimpica u sportskom dijelu dnevnika al ja prebaci kasno,vidim Suljo nesto prica al ga nisam razumio :mrgreen: haman on nije za ovo ?
Suljo nema nekih sedam osam miliona da pomogne Slobodu, hajde sto nema to nego nece imati besplatno mjesto u lozi iznad nas koji placamo karte.
Suljo je legenda navijacka, al' jbg njegova ne pije vode!
Moramo svi shvatiti da na qurcu meda nema!
ma SUljo ce uvjek imati mjesta ..nema veze neka njega u lozi ..ipak ce ostati ovih nasih ljudi u upravi Gracic ce odmah da zna da je Suljo legenda navijacka ..ali uglavnom ne znam ako ima ko da nam da ta 2 miliona da se spasimo najbolje bi bilo nego se ujediniti sa nekim i td.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 01 dec 2012, 21:51

Ova fuzija nam je jedini izlaz/riješenje da NAŠA Sloboda konačno krene naprijed u SVEMU (finansijski,rezultatima,titulama itd.itd.)

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 01 dec 2012, 22:22

Vala i vi Tuzlaci ste pasivni. Uključite se malo ;) Evo mediji nam već trpaju Zebu. Mislim da na Tušnju za njega nema mjesta.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 dec 2012, 22:27

ekran je napisao/la:Vala i vi Tuzlaci ste pasivni. Uključite se malo ;) Evo mediji nam već trpaju Zebu. Mislim da na Tušnju za njega nema mjesta.
Gdje si to procitao za Zebu ?

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 01 dec 2012, 22:29

harry_90 je napisao/la:
ekran je napisao/la:Vala i vi Tuzlaci ste pasivni. Uključite se malo ;) Evo mediji nam već trpaju Zebu. Mislim da na Tušnju za njega nema mjesta.
Gdje si to procitao za Zebu ?
Jedan konkurentski portal ovome, a vidim i da bi ga neki navijači mijenjali za Duljevića, koji je po meni jedan od najvećih bisera bh. fudbala.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.