Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Ronaldo2012
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Ronaldo2012 » 01 dec 2012, 16:56

bparena je napisao/la:A to :D
Ja mislio oni se ravnaju sa Barcelonom a vidim da su se pomirili sa sudbinom i nasli sebi novog konkurenta. :D
Polako jedan po jedan
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 dec 2012, 17:18

Ma ko ce vas razumjet :P Do juce se nesto ravnate sa Barcelonom. Sad druga prica. :)
Ipak ste sad nasli dostojnog konkurenta. Blaugrana je ostala samo misaona imenica. :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 01 dec 2012, 17:23

previse dizete taj atletico u nebesa , a on je miljama iza reala i barce , veceras ih spustiti na zemlju sa 3-4 komada u mrezi

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 01 dec 2012, 17:29

bparena je napisao/la:Ma ko ce vas razumjet :P Do juce se nesto ravnate sa Barcelonom. Sad druga prica. :)
Ipak ste sad nasli dostojnog konkurenta. Blaugrana je ostala samo misaona imenica. :mrgreen:
Ko se uopće ravna sa malim, siromašnim poluklubom iz Madrida?

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 01 dec 2012, 17:30

FKKC1932 je napisao/la:
bparena je napisao/la:Ma ko ce vas razumjet :P Do juce se nesto ravnate sa Barcelonom. Sad druga prica. :)
Ko se uopće ravna sa malim, siromašnim poluklubom iz Madrida?
upravo tako , nisu puno jaci nego prosle sezone , a prosle sezone smo ih dobili dvaput po 4-1 cini mi se :)

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 01 dec 2012, 18:04

hehe :D polako dugo je prvenstvo, nadam se da se Tito nece ufurat tako ko ti, jer bi mogo lako izgubit tu prednost...meni je najbitnije da Real dobro igra, a barca ce tad kad poceti praviti kikseve..eto zapamti sta sam ti reko kad tad cete napraviti 2-3 kiksa zaredom...morace vam jednom kriza doc...
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 dec 2012, 19:11

Ronaldo2012 je napisao/la:
hehe :D polako dugo je prvenstvo, nadam se da se Tito nece ufurat tako ko ti, jer bi mogo lako izgubit tu prednost...meni je najbitnije da Real dobro igra, a barca ce tad kad poceti praviti kikseve..eto zapamti sta sam ti reko kad tad cete napraviti 2-3 kiksa zaredom...morace vam jednom kriza doc...
A sta ako Barca ne pocne kiksati a Real nastavi sa kriminalnim rezultatima ?
Hocemol i to zapamtit ? :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 01 dec 2012, 19:49

Ronaldo2012 je napisao/la:
on ti je brate padobranac koji, kada barcelona loše igra ili lošije stoji na tabeli, se pravi korektan i kao objektivan, ali čim dođe do ovakve situacije taj ti je s mudima u nebesima i niko sretniji od njega jer može ovako da prosipa svoje gluposti. Sve ti je jasno kad vidiš da je blokiro ove moje postove, ne vidi šta ja pišem, koliko sve ovo shvata lično :lol: . Klinjo obični a prodaje lafinu da ima 40 i kusur godina :lol:
naprijed rejal

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 01 dec 2012, 20:06

Vidim rerna i dalje ovdje dominira svojim nadasve priglupim upisima. Dok se madridiste banuju radi dva trolerska posta (i samo radi reputacije), ovom se dopusta da svaki dan uboga podjebaje druge. Nije sto on to radi jer su mu provokacije na razini balavca koji je tek zavrsio malu maturu, nego sto je dosadan.
ss.ba, where amazing happens.

Inace, veceras kao i obicno, gazimo Jorgandzije.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 01 dec 2012, 20:50

Mislim da bi Real ovo trebao dobiti, ipak je ovo previše dobra ekipa za 2 kiksa za redom.
YNWA!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 dec 2012, 21:04

Raul_64 je napisao/la:

pogledati
Za njega su bparena i Ronaldo i Mesi amateri :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 dec 2012, 21:08

geoxx je napisao/la:previse dizete taj atletico u nebesa , a on je miljama iza reala i barce , veceras ih spustiti na zemlju sa 3-4 komada u mrezi
Greska . 8-)
slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 01 dec 2012, 21:24

Pozdrav D10S
welcome back bro.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 01 dec 2012, 21:37

Kako je rekao..

slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 01 dec 2012, 21:39

juznjak> je napisao/la:
geoxx je napisao/la:previse dizete taj atletico u nebesa , a on je miljama iza reala i barce , veceras ih spustiti na zemlju sa 3-4 komada u mrezi
Greska . 8-)
slika
citiraj se poslije utakmice

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 01 dec 2012, 21:47

jel ima neko link za tekmu ?

hvala

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 dec 2012, 21:47

Pa opet ce Atletico biti ispred Reala ,a ne Real ispred Atletica ,i to miljama kako ti napisa :lol: 8-) .
Inace,ne zelim se vaditi ,ali nece nam igrati Filipe . Jedan izuzetno vazan igrac,kako za odbranu tako i za neke ofanzivne zadatke . Stoga ocekujem da Di Maria i Ozil prave dar-mar po boku .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 01 dec 2012, 21:48

Dobijamo veceras, manite se lazne skromnosti.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 dec 2012, 21:55

Nail for Real je napisao/la:Dobijamo veceras, manite se lazne skromnosti.
Dobijate naravno - nego kako vam se svidza moj novi avatar ? :)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 01 dec 2012, 21:56

bparena je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Dobijamo veceras, manite se lazne skromnosti.
Dobijate naravno - nego kako vam se svidza moj novi avatar ? :)
Jebozovan je.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.