Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
kako se neke stvari brzo zaboravljajuju. hajde što pljuju po papcu, po toj logici sledeci bi mogli biti barbarez i bolić
Kojoj logici to Barba i Bolic igraju i dan danas aktivni u Skotskojbh hrvat je napisao/la:kako se neke stvari brzo zaboravljajuju. hajde što pljuju po papcu, po toj logici sledeci bi mogli biti barbarez i bolić

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
zar se mora biti aktivan nogometaš da bi se podrzavao ili ne bh nogometni savez, nekima treba crtati. nekada su bojanke bile u modi
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
mislim da su to tvoje neke nebuloze, ako je se do prije ovog baraža ispovijedao novinarima u vezi repke onda je sasvim ok. A sad što on otkriva novinarima kako se on "šali" sa svojim kolegom na račun reprezentacije samo govori kako je se pokajao. A šta sad treba ga vratit da bi opet "onako" igrali, pa ja nisam upamtio njegov dobar nastup u repki. Samo je nešto meljo tipa Brazzo i nadao se da će mu publika slati komplimente jer on igra za repku. Smiješno da ne može biti smješnije. Nek se on više ne obraća novinarima jer će biti za nijansu pametnijibh hrvat je napisao/la:kako se neke stvari brzo zaboravljajuju. hajde što pljuju po papcu, po toj logici sledeci bi mogli biti barbarez i bolić

Dragon Town
Ja ako se ne varam savez je potpuno bio isti u Zenici protiv Makedonije kad je taj sijedio na klupi.bh hrvat je napisao/la:zar se mora biti aktivan nogometaš da bi se podrzavao ili ne bh nogometni savez, nekima treba crtati. nekada su bojanke bile u modi
Igrao nije zbog povrede ali se odazvao.Bez obzira ko je bio selektor Ako je ostao pri svom onda nebi to trebao da mijenja ko treba gace.
Providna prica,a za bojanke haman je potrebna takvima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
po meni papac i nije u nekoj formi da bi puno pomogao bh reprezentaciji, tu je on negdje sa hasanom samo sto njih dvojica imaju dva različita stila odbijanja igranja za repku, sto bi se reklo papci.
-
- Kontakt:
Čitajući postove moralnih avertikala sa foruma u vezi Saše sve više uviđam da fraza 'glupi bosanac' i nije tako daleko od istine!
de ba okanite se covjeka, ima covjek ponos. covjek je odrzo svoju rijec.
-
- Kontakt:
A mozda su price iz Rangers kabine nabijene "nacionalnim ponosom" samo medijska uvertira za ono sto dolazi, a to je podmazivanje javnosti i prikupljanje simpatija za njegov povratak. Chiro je ipak stari licac i zna gdje mu skripa u ekipiWolverine je napisao/la:de ba okanite se covjeka, ima covjek ponos. covjek je odrzo svoju rijec.

Sta ja o tome mislim je nesto drugo.
-
- Kontakt:
Nemojte tako, Saša je izdajica, ustaša, škutor! Npr. Misimović koji je igrao za mladu repku Srbije i koji se sjetio Bosne kad je igrao u drugoj njemačkoj ligi je veći patriota od Saše koji je od prvog dana izabrao BiH! Izmišljanje povreda leđa, opraštanje od repke, pa ponovno vraćanje! Ali ne... Muslimović je veći patriota jer **** on je pola svoje ušteđevine zarađene u trećoj talijanskoj dao na lobiranje kod švedskog izbornika ne bili zaigrao sa svojim imenjakom Ibrahimovićem u tandemu! Pa Ćiro je heroj, travnički vitez, a to što je sa Francekom crtao karte i **** balijsku majku našim u Bologni, a **** drugovi nitko nije savršen! Bitno je svoje frustracije iskaljivati na momku koji je veći patriota nego što će te vi ikad biti! Saša zarađuje 2 milijuna eura godišnje, živi u Glasgowu i vozi chryslera! I poručuje vam ono što je Maradona poručio novinarima! Možete mi ga i tako dalje! Glupi Bosanac nije fraza nego činjenica!
- Principatus
- Kontakt:
Hm hooligan dobro razmisljas. 
Ipak mislim da je clanak izasao prvo na engleskom a ne na nasem. Iako ne ocekujem velike promjene ni na formaciji a ni na sastavu igraca, ipak ima jos vremena, da vidimo cime ce nas (i Portugalce) Ciro iznenaditi.

Ipak mislim da je clanak izasao prvo na engleskom a ne na nasem. Iako ne ocekujem velike promjene ni na formaciji a ni na sastavu igraca, ipak ima jos vremena, da vidimo cime ce nas (i Portugalce) Ciro iznenaditi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Prosinečki je napisao/la:Nemojte tako, Saša je izdajica, ustaša, škutor! Npr. Misimović koji je igrao za mladu repku Srbije i koji se sjetio Bosne kad je igrao u drugoj njemačkoj ligi je veći patriota od Saše koji je od prvog dana izabrao BiH! Izmišljanje povreda leđa, opraštanje od repke, pa ponovno vraćanje! Ali ne... Muslimović je veći patriota jer **** on je pola svoje ušteđevine zarađene u trećoj talijanskoj dao na lobiranje kod švedskog izbornika ne bili zaigrao sa svojim imenjakom Ibrahimovićem u tandemu! Pa Ćiro je heroj, travnički vitez, a to što je sa Francekom crtao karte i **** balijsku majku našim u Bologni, a **** drugovi nitko nije savršen! Bitno je svoje frustracije iskaljivati na momku koji je veći patriota nego što će te vi ikad biti! Saša zarađuje 2 milijuna eura godišnje, živi u Glasgowu i vozi chryslera! I poručuje vam ono što je Maradona poručio novinarima! Možete mi ga i tako dalje! Glupi Bosanac nije fraza nego činjenica!
Jarane, pusti ljude nek žive u iluziji da su svi zmajevi "Pjanić".
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Patriota Prosinecki Zvezda,Dinamo Kockasta-dezela caca-mater vozi ChrysleraProsinečki je napisao/la:Nemojte tako, Saša je izdajica, ustaša, škutor! Npr. Misimović koji je igrao za mladu repku Srbije i koji se sjetio Bosne kad je igrao u drugoj njemačkoj ligi je veći patriota od Saše koji je od prvog dana izabrao BiH! Izmišljanje povreda leđa, opraštanje od repke, pa ponovno vraćanje! Ali ne... Muslimović je veći patriota jer **** on je pola svoje ušteđevine zarađene u trećoj talijanskoj dao na lobiranje kod švedskog izbornika ne bili zaigrao sa svojim imenjakom Ibrahimovićem u tandemu! Pa Ćiro je heroj, travnički vitez, a to što je sa Francekom crtao karte i **** balijsku majku našim u Bologni, a **** drugovi nitko nije savršen! Bitno je svoje frustracije iskaljivati na momku koji je veći patriota nego što će te vi ikad biti! Saša zarađuje 2 milijuna eura godišnje, živi u Glasgowu i vozi chryslera! I poručuje vam ono što je Maradona poručio novinarima! Možete mi ga i tako dalje! Glupi Bosanac nije fraza nego činjenica!

I haj sad budi pametan

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Sto se mene tice, ja ni sekunde ne sumnjam u Sasin patriotizam i karakter.
Jedina stvar koja me zabrinjava u vezi njegovog povratka je reakcija ekipe na to, jer ce poremetiti hemiju u ekipi, koja je krv prolila da bi dosla do baraza, dok on zbog nekih svojih principa i nacela, koja takodjer uglavnom smatram u redu, nije htio da se odazove, dok ga je Chiro po svojim navodima cekao po kaficima u Glasgowu.
Znate nas, .ebo ti nas...
Ali ako Miske, Dzeko, Spaha, Rahimic i ostali kazu OK, potreban nam je, nek dodje, suti, igra i izgine na terenu za svoju domovinu (ako dobije priliku da igra od pocetka)...ja cu ga licno na rukama dotegliti iz Skotske.
Ipak mislim da su sanse negdje oko 0.01 %. Ostaje da se vidi zbog cega je taj "bezazleni dogadjaj" iz svlacionice "procurio" u javnost.
Jedina stvar koja me zabrinjava u vezi njegovog povratka je reakcija ekipe na to, jer ce poremetiti hemiju u ekipi, koja je krv prolila da bi dosla do baraza, dok on zbog nekih svojih principa i nacela, koja takodjer uglavnom smatram u redu, nije htio da se odazove, dok ga je Chiro po svojim navodima cekao po kaficima u Glasgowu.
Znate nas, .ebo ti nas...
Ali ako Miske, Dzeko, Spaha, Rahimic i ostali kazu OK, potreban nam je, nek dodje, suti, igra i izgine na terenu za svoju domovinu (ako dobije priliku da igra od pocetka)...ja cu ga licno na rukama dotegliti iz Skotske.
Ipak mislim da su sanse negdje oko 0.01 %. Ostaje da se vidi zbog cega je taj "bezazleni dogadjaj" iz svlacionice "procurio" u javnost.
-
- Kontakt:
Nemoj mi ba Prosinečkog dirati! To je Bog fudbala!harishp je napisao/la:Patriota Prosinecki Zvezda,Dinamo Kockasta-dezela caca-mater vozi ChrysleraProsinečki je napisao/la:Nemojte tako, Saša je izdajica, ustaša, škutor! Npr. Misimović koji je igrao za mladu repku Srbije i koji se sjetio Bosne kad je igrao u drugoj njemačkoj ligi je veći patriota od Saše koji je od prvog dana izabrao BiH! Izmišljanje povreda leđa, opraštanje od repke, pa ponovno vraćanje! Ali ne... Muslimović je veći patriota jer **** on je pola svoje ušteđevine zarađene u trećoj talijanskoj dao na lobiranje kod švedskog izbornika ne bili zaigrao sa svojim imenjakom Ibrahimovićem u tandemu! Pa Ćiro je heroj, travnički vitez, a to što je sa Francekom crtao karte i **** balijsku majku našim u Bologni, a **** drugovi nitko nije savršen! Bitno je svoje frustracije iskaljivati na momku koji je veći patriota nego što će te vi ikad biti! Saša zarađuje 2 milijuna eura godišnje, živi u Glasgowu i vozi chryslera! I poručuje vam ono što je Maradona poručio novinarima! Možete mi ga i tako dalje! Glupi Bosanac nije fraza nego činjenica!![]()
![]()
I haj sad budi pametan

Sasa ti si castan i pametan momak dok si to sve postigao u zivotu.Odluci sam a ja te u svoje ime molim da pomognes sad kad je najpotrebnije nemoj da ti "banditi"budu kocnica da igras za svoju domovinu.Mi obicni ljudi te volimo i postujemo i postovace mo svaku tvoju odluku. 

Covjek(Saša) reko da nece vise nastupati za reprezentaciju i to je njegova stvar,isto kao i Brazzo.Sumnjam da ce ga(Sašu) Ciro zvati...svaka cast njemu al mozemo mi i bez njega!!! da nije vas ovde ja se ne bi ni sjetio njega,,,
...nisu mogli da te ugase!!!
ne kontam sto govorite nesto pocet sa jednim napadacem tj samo sa dzekom... ibisevica nece vise nikad niko poslat na klupu... to trebate skontat... nek on profula protiv estonije kod 0-0 loptu i prazan go, nek on predje ikera i opet ofula prazan go.. on ce uvijek igrat u prvih 11 jer kad spominjes repku bih ides redom dzeko, miske, ibisevic...
ser del barça es el millor que hi ha !
momak je iskoristio reprezentaciju tako sto je presao u glazgov i onda joj okrenuo ledja.sto se nije odrekao rep dok je igrao u sirokom, i austriji i tad je bila ista garnitura iz saveza ,a ovo mu je samo dobar alibi kao necu dok je ovaj savez na celu i to puse naivni bosnjaci postavite sami sebi pitanje ,dali bi ostao pri svom da igra u sirokom ili austriji ...da bi igrao igrac u glazgovu mora imati nastupe u rep a on je imao tad.
kako dni prolaze sve vise sam ubjeden da cemo proci 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.