ekran je napisao/la:Vala i vi Tuzlaci ste pasivni. Uključite se maloEvo mediji nam već trpaju Zebu. Mislim da na Tušnju za njega nema mjesta.
chachi neka ga trpaju koji ce nam q otpad od igraca, ja da obavim pripreme bio bi bolji od njega
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ekran je napisao/la:Vala i vi Tuzlaci ste pasivni. Uključite se maloEvo mediji nam već trpaju Zebu. Mislim da na Tušnju za njega nema mjesta.
Neka plati da igra u Slobodi, tako smo navikli!crvenocrnitz je napisao/la:ekran je napisao/la:Vala i vi Tuzlaci ste pasivni. Uključite se maloEvo mediji nam već trpaju Zebu. Mislim da na Tušnju za njega nema mjesta.
chachi neka ga trpaju koji ce nam q otpad od igraca, ja da obavim pripreme bio bi bolji od njega
Ja mislim ako dodje do ovog da cete vi taj sjever ispunit do posljednjeg mjesta..SaltCityAttack je napisao/la:ma nas se moze u Tuzli skupiti bruka ba da narod nije bojkotovao zbog losih uprava, bez toga jer nismo imali tribinu..samo kad bi bilo malo ambicija da se zna na cemu smo bilo bi tu Fukara..naravno nikad nismo vala tezili ka rezultatima ebes rezultate nismo ih imali nikad, ali ebiga tezimo da nam je stanje u klubu normalno .Maniaacs je napisao/la:Kako ste lose krenuli sezonu, ovo vam je jedina prilika..Ali da bi bilo 5000+ ljudi na utakmici moraju se svi slozit ( mislim na Tuzlake ), a pogotov Fukare..koje su imale danas sastanak ako se ne varam??Probisvjet je napisao/la:Od naredne polusezone Sarajevo neće imati jednog premijerligaša. I naravno, ako odemo, sve svoje nosimo sa sobom.
Tuzlanska strana medalje: Ime i dresovi ostaju
Gracic Nijaz
Koliki je grad Tuzla, vi bi trebali popunit onaj sjever (Fukare), a simpatizeri ne sumnjam da ce popunit Zapad, jer su pozelili dobar fudbal, a to vam Gracic u nudi..
Ja mislim da je to vec rijeseno, ako se ne pobune taj vas Meske i co. Gracic je zagrizao za Tuzlu, to se vidi, a ako budete igrali i Evropu ne sumnjam da ce stadion bit pun i ako se izgradi i istok i jug..Dolazit ce mnogo ljudi i sa strane, to on i racuna..Jer sa TK dugo neki ljudi uzivo nisu gledali jake timove kakve Evropa nudi..
Ocekujem ovu brojku i plus jos ovoliko brojku sa jos ovoliko ljudi kad bude doslo dobro vrijeme za nas klub
naravno brate ostat ce sve Sloboda bog i batinaslobodatuzla je napisao/la:gledam sad ove izjave za ftv sto su da li Gracic, Meske i Suljo, nema od njih niko protiv toga spajanje, samo isticu da ce se ako dodje do toga sacuvati tradicija, tj ime,dresovi i stadion SLOBODE!
Suljo reko samo da se vec u ponedeljak sve moze znat, hocel bit fuzije ili ne. nije spomeno nista da je protiv toga kako sam vidio u ovim ranijim postovima
Nekako se radujem ovome jer bi grad ozivio, ponovo bi postala ta neka fudbalska sredina i to koja igra vaznu ulogu u PL, pa pokusat napravit kakav Euro prolaz, samo da se ozbiljno radi, a u gracica ne sumnjam, covjek zna sta hoce od svojih para
Slatina, Krojcica, Brcanska Malta i Stupine.
Bulevar, Batva, cijela Jala i Crvene Njive!
Sloboda je ovdje sveta, jedno je ime.
Crveno crna je boja care, za to se gine !
da nam na ljeto pjanic u Europi s Romom aBd![]()
ahahha
Da se ne lazemo, ostat ce samo sjecanje na pravu Slobodu.SaltCityAttack je napisao/la: naravno brate ostat ce sve Sloboda bog i batina...tradicija ce ostati isto kao i kosarkaskom klubu Zvezda
zi supljeg u praznoza_zivot_cijeli je napisao/la:Da se ne lazemo, ostat ce samo sjecanje na pravu Slobodu.SaltCityAttack je napisao/la: naravno brate ostat ce sve Sloboda bog i batina...tradicija ce ostati isto kao i kosarkaskom klubu Zvezda
Ukratko, Sloboda ce otici u istoriju jer ce se ugasiti radi dugova. Nekadasnji OlimpiK, a danasnji OlimpiC ce opet promjeniti ime i postati lazna Sloboda kako bi privukao navijace, dobio stadion i naklonost tuzlaka.
Nazalost, Gracic ce vam prodati muda pod bubrege.
vrijeme ce pokazati....TzBulevar87 je napisao/la:zi supljeg u praznoza_zivot_cijeli je napisao/la:Da se ne lazemo, ostat ce samo sjecanje na pravu Slobodu.SaltCityAttack je napisao/la: naravno brate ostat ce sve Sloboda bog i batina...tradicija ce ostati isto kao i kosarkaskom klubu Zvezda
Ukratko, Sloboda ce otici u istoriju jer ce se ugasiti radi dugova. Nekadasnji OlimpiK, a danasnji OlimpiC ce opet promjeniti ime i postati lazna Sloboda kako bi privukao navijace, dobio stadion i naklonost tuzlaka.
Nazalost, Gracic ce vam prodati muda pod bubrege.nije mi jasno samo kako ljudi iz svih krajeva bih mogu shvatit poentu ovog samo ovi plavci ne, pisu jedno te isto ponavljaju ko popagaji.. nevjerovatno!
Sta je to sve svoje nosimo sa sobom? Sta to Olimpik ima sem rukovodstva i igraca?Probisvjet je napisao/la:Od naredne polusezone Sarajevo neće imati jednog premijerligaša. I naravno, ako odemo, sve svoje nosimo sa sobom.
Tuzlanska strana medalje: Ime i dresovi ostaju
Gracic Nijaz
Nisam navijač, ne mogu reći da jesam. Simpatizer sam Olimpica i to je sve.JTS je napisao/la:@ ekran
Čiji si ti navijač, mislim, ne posjećujem teme drugih klubova iz BiH, pa i ne znam.
zar ima takvih u sa?ekran je napisao/la:Nisam navijač, ne mogu reći da jesam. Simpatizer sam Olimpica i to je sve.JTS je napisao/la:@ ekran
Čiji si ti navijač, mislim, ne posjećujem teme drugih klubova iz BiH, pa i ne znam.
A sad ćeš biti simpatizer, ili možda navijač Slobode ?ekran je napisao/la:Nisam navijač, ne mogu reći da jesam. Simpatizer sam Olimpica i to je sve.JTS je napisao/la:@ ekran
nista brate nacemo ti i stan u Tuzliekran je napisao/la:Nisam navijač, ne mogu reći da jesam. Simpatizer sam Olimpica i to je sve.JTS je napisao/la:@ ekran
To haveru. Već sam se bio zabrinuo da me ovaj napada. Kontam zaštoSaltCityAttack je napisao/la:nista brate nacemo ti i stan u Tuzliekran je napisao/la:Nisam navijač, ne mogu reći da jesam. Simpatizer sam Olimpica i to je sve.JTS je napisao/la:@ ekran
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.