Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Večeras će vjerovatno imati istu minutažu kao i sinoć koji minut gore-dole...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
imal ko link m?
http://directtv.me/stream12.html" onclick="window.open(this.href);return false;anti_zli je napisao/la:imal ko link m?
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mislim da Teletovic nije na klupi sad sam gledao par puta nigdje ga,osim ako nije pocrnio 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ponos Torina je napisao/la:Mislim da Teletovic nije na klupi sad sam gledao par puta nigdje ga,osim ako nije pocrnio
Na klupi je
http://www.nba.com/games/20121201/BKNMI ... ef:nbahpgt" onclick="window.open(this.href);return false;[0021200233]
Dobra tekma pravo brooklyn odlicno otvorio malo su stali pred kraj cetvrtine , bice ovo gusto nezz ni sam dal ce mirza dobit priliku i ako dobije 2 suta ako bude fulio sjeda na klupu mogo bi ga uvest da proba da ih malo razvuce sutevima
Inace iznenadjen sam igrom brooklyna od onog pocetka gdje su izgledali totalno rasformisano i neuigrano sad su poprilcino dobri , iako nije ova cetvrtina nikakvo mjerilo miami je poznat po tome da zna gubiti pa se onda zahuktaju azdaje i nema nista od protivnika...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Vidio sam da je tu,ali onaj peskir izgleda nabacio na glavumrjasmin je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:Mislim da Teletovic nije na klupi sad sam gledao par puta nigdje ga,osim ako nije pocrnio
Na klupi je![]()
http://www.nba.com/games/20121201/BKNMI ... ef:nbahpgt" onclick="window.open(this.href);return false;[0021200233]
Vidis sad je bio zoom na klupu a njega nigdje
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Dobar Brooklyn, Blatche i Wallace razvaljuju veceras.
Blatche je car teski samo to narod ovde ne konta on da je u glavi cist bio bi fenomenalan igracBegAx je napisao/la:Dobar Brooklyn, Blatche i Wallace razvaljuju veceras.
walllacee- u zadnje 3-4 utakmice, po meni , mozda i najjbolji. Pokazuje neku srčanost na terenu, bas izgara, daje max.
Iako Mirza vjerovatno nece uci u igru,bit ce mi drago da Miami izgubi....jer dosta su "svirali po svom".
Iako Mirza vjerovatno nece uci u igru,bit ce mi drago da Miami izgubi....jer dosta su "svirali po svom".
Kindže, kindže...
Ako ce zbog cega bruklin veceras izgubit onda je zbog ovog suta za 3 XD a tu je mirza mogao sigurno nesto uradit ali svakako i meni ce biti drago da ih dobijuAdibhf88 je napisao/la:walllacee- u zadnje 3-4 utakmice, po meni , mozda i najjbolji. Pokazuje neku srčanost na terenu, bas izgara, daje max.
Najizglednija opcija da nije igro jer su ovi imali sansu za pobjedu a na kraju nit cemo vidjet Mirzu nit ce ovi dobit.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
da su u svakoj minuti dali po 1 poen ne bi sada gubili , 7 minuta bez kosa :S I eto uso je gotovo minutu XD
samo minut igre i to bez lopeza u postavi,postaje pomalo zabrinjavajuće
- majestic24
- Kontakt:
Jeste li vi uospte normalni?? Mirza ce vjerovatno pred kraj regularnog djela sezone dobivati malo vise minuta (ako Broklyn osigura play off).
5-10 minuta je plafon sta ce on dobivati u utakmicama.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:Jeste li vi uospte normalni?? Mirza ce vjerovatno pred kraj regularnog djela sezone dobivati malo vise minuta (ako Broklyn osigura play off).
vjerovatno,ali to ako osiguraju play off,ako bude tako onda mu je najpametninje tražiti drugi tim
Trener je napravio okosnicu tima gdje u prosjeku preko 30min igra petorka, tu jos izrotira 3-4 igraca od 15 do 20min i to je to...ostali ulijecu po potrebi do 5 do 10min ili nikako. Medju tim je i Teletovic...u slucaju da se neko od prvih 10 povrijedi pod kosem, sto je trenutno takva situacija. Coek nema povjerenja u njega, jer je nekakav beskrvan, usporen, nesiguran...a kao takav zadugo nece dobijati priliku. Ovo sto sam gledao - ma cim udje na teren ''ne ostavlja utisak'' da moze izvrsiti preokret, da moze uzeti sut, odigrati agresivnije odbranu...
Iskreno gledajuci - odbrana im nije jaci segment - tako da kad bi samo malo Mirza bio agresivniji i srcaniji bio bi im starter i napadacki i defanzivno...On mora u svojoj glavi srediti samo jednu cinjenicu:
KONACNO IGRAM SA ONIM I PROTIV ONIH KOJE SAM NEKAD GLEDAO NA TV-u I SANJAO DA BUDEM NA TOM TERENU!!!!
taj segment kad u svojoj glavi slozi da to nije nista posebno i da ih prestane gledati sa strahopostovanjem...krenuce ga!!!!
Iskreno gledajuci - odbrana im nije jaci segment - tako da kad bi samo malo Mirza bio agresivniji i srcaniji bio bi im starter i napadacki i defanzivno...On mora u svojoj glavi srediti samo jednu cinjenicu:
KONACNO IGRAM SA ONIM I PROTIV ONIH KOJE SAM NEKAD GLEDAO NA TV-u I SANJAO DA BUDEM NA TOM TERENU!!!!
taj segment kad u svojoj glavi slozi da to nije nista posebno i da ih prestane gledati sa strahopostovanjem...krenuce ga!!!!
Yucca je napisao/la:lumani je napisao/la:Kuruz je napisao/la:Čuj Teletovic je najbolji krilni centar Evrope
nabroji tko je za tebe
za njega Savanovic vjerovatno![]()
![]()
![]()
Savanović bar igra više od minute.
Imaju sedmu najbolju odbranu u NBA. Tako da to sto si napisao nije tacnp.hz1987 je napisao/la:Trener je napravio okosnicu tima gdje u prosjeku preko 30min igra petorka, tu jos izrotira 3-4 igraca od 15 do 20min i to je to...ostali ulijecu po potrebi do 5 do 10min ili nikako. Medju tim je i Teletovic...u slucaju da se neko od prvih 10 povrijedi pod kosem, sto je trenutno takva situacija. Coek nema povjerenja u njega, jer je nekakav beskrvan, usporen, nesiguran...a kao takav zadugo nece dobijati priliku. Ovo sto sam gledao - ma cim udje na teren ''ne ostavlja utisak'' da moze izvrsiti preokret, da moze uzeti sut, odigrati agresivnije odbranu...
Samir Lerić ima veću minutažu od Savanovića, što automatski povlači to da je kvalitetniji igrač od Savanovića.Kuruz je napisao/la:Savanović bar igra više od minute.
Allez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.