FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Šta ću te napadat', korektan si momak. Mi napadamo padobrance i one što misle da su svu pamet svijeta pokupili. Ne volimo da nam neko pametuje kako i šta, šta je za nas najbolje, mi svi navijači Slobode mislimo jedno, a dođu neki i tvrde suprotno. E to nam smeta ..takvi kao ti mogu doći i normalno diskutovati, a oni drugi mogu odj*bat' u pi*du materinu.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Pošteno. Još da sam momakJTS je napisao/la:Šta ću te napadat', korektan si momak. Mi napadamo padobrance i one što misle da su svu pamet svijeta pokupili. Ne volimo da nam neko pametuje kako i šta, šta je za nas najbolje, mi svi navijači Slobode mislimo jedno, a dođu neki i tvrde suprotno. E to nam smeta ..takvi kao ti mogu doći i normalno diskutovati, a oni drugi mogu odj*bat' u pi*du materinu.
Pa dobro, šta god da si, dobrodošao si ovdje. Trebamo ti dati muštuluk ako sve ovo dobro prođeekran je napisao/la:Pošteno. Još da sam momakJTS je napisao/la:Šta ću te napadat', korektan si momak. Mi napadamo padobrance i one što misle da su svu pamet svijeta pokupili. Ne volimo da nam neko pametuje kako i šta, šta je za nas najbolje, mi svi navijači Slobode mislimo jedno, a dođu neki i tvrde suprotno. E to nam smeta ..takvi kao ti mogu doći i normalno diskutovati, a oni drugi mogu odj*bat' u pi*du materinu.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Probisvjet
- Kontakt:
JTS je napisao/la:Pa dobro, šta god da si, dobrodošao si ovdje. Trebamo ti dati muštuluk ako sve ovo dobro prođeekran je napisao/la:Pošteno. Još da sam momakJTS je napisao/la:Šta ću te napadat', korektan si momak. Mi napadamo padobrance i one što misle da su svu pamet svijeta pokupili. Ne volimo da nam neko pametuje kako i šta, šta je za nas najbolje, mi svi navijači Slobode mislimo jedno, a dođu neki i tvrde suprotno. E to nam smeta ..takvi kao ti mogu doći i normalno diskutovati, a oni drugi mogu odj*bat' u pi*du materinu.
I mislim da treba naci nacin ugostiti,tj. pomoci svima koji bi dosli u Tz i koji su pratili Olimpic da gledaju utakmicu u TZ. Normalno svi su dobro dosli!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Evo link sa FTV.
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/51210/01122012
Suljo hvataj se tribine ponovo, to najbolje znas raditi, pusti visu politiku.
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/51210/01122012
Suljo hvataj se tribine ponovo, to najbolje znas raditi, pusti visu politiku.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SiggySinatra
- Kontakt:
Ekran koliko vas ima organizovano da prati utakmice? Jel samo onih 5-6 sa slike sto sam vidio il ima vise?
- King Kenny
- Kontakt:
Da hoce vise doci taj pon ,utor da znamo na cemu smo i hoce li biti sta od ovoga
.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- SultanSulejman
- Kontakt:
Ti pošalji pare mi ti nađemo stan striktno uz Tušanj.Volja ti sa pogledom na stadion ili na drugi dio grada,ili ako si sa kešom da ti rezervišemo stan u Avaz Robot centru odmah do Mc Donald`s-aekran je napisao/la: To haveru. Već sam se bio zabrinuo da me ovaj napada. Kontam zašto. Ipak sam od početka korektan i prvi sam vam na temu pustio ovu vijest.
- Probisvjet
- Kontakt:
Premda se u prvi mah činilo neralnim, nemogućim i neizvodivim, vijest o eventualnoj fuziji sarajevskog Olimpica i tuzlanske Slobode, čini se, ipak ima čvrste temelje. Potvrdili su to jučer iz oba kluba, pa je saradnja i zajednička budućnost ovih klubova sasvim moguća varijanta.
Sloboda ima ime i tradiciju, ima veliki potencijal da u ekspresnom roku zauzme mjesto u samom vrhu domaćeg fudbala gdje joj je objektivno i mjesto. Tuzlaci grcaju u finansijskim dugovima, svaki dan donosi im obilje neizvjesnosti, a klub po tankoj žici korača već godinama. Samo je pitanje vremena kada će i ono malo preostalih entuzijasta ''dići ruke'' i napustiti klub koji je prije samo nekoliko godina igrao finale Kupa i bio na korak od plasmana u Evropu. Finansijska stabilnost i zdrav kapital preuvjet su za uspjeh bilo koje vrste, ne treba biti posebno pronicljiv da bi pozitivna priča koju su inicirali čelni ljudi Olimpica bila svima jasna. Tuzlaci imaju nešto što Olimpic nikada neće imati, a sarajevski klub funkcioniše na ''zdravim nogama'', i posjeduje upravo ono što treba svakom klubu, a posebno Slobodi.
Navijački potencijal, infrastruktura i svijetla tradicija uz evropsku organizaciju, kvalitet ekipe i finansijsku moć mogli bi biti uvod jedne lijepe sportske priče. Tuzlanski sport zaslužuje mnogo, mnogo više od ovoga šta sada nudi. Možda je upravo inicijativa Olimpica i najavljeno pismo namjere tuzlanskim vlastima, trenutak istine sporta u ovom dijelu naše zemlje koji bi se tako, potpuno neočekivano, vratio na mjesto u vrhu koje mi po svemu pripada...
Sloboda ima ime i tradiciju, ima veliki potencijal da u ekspresnom roku zauzme mjesto u samom vrhu domaćeg fudbala gdje joj je objektivno i mjesto. Tuzlaci grcaju u finansijskim dugovima, svaki dan donosi im obilje neizvjesnosti, a klub po tankoj žici korača već godinama. Samo je pitanje vremena kada će i ono malo preostalih entuzijasta ''dići ruke'' i napustiti klub koji je prije samo nekoliko godina igrao finale Kupa i bio na korak od plasmana u Evropu. Finansijska stabilnost i zdrav kapital preuvjet su za uspjeh bilo koje vrste, ne treba biti posebno pronicljiv da bi pozitivna priča koju su inicirali čelni ljudi Olimpica bila svima jasna. Tuzlaci imaju nešto što Olimpic nikada neće imati, a sarajevski klub funkcioniše na ''zdravim nogama'', i posjeduje upravo ono što treba svakom klubu, a posebno Slobodi.
Navijački potencijal, infrastruktura i svijetla tradicija uz evropsku organizaciju, kvalitet ekipe i finansijsku moć mogli bi biti uvod jedne lijepe sportske priče. Tuzlanski sport zaslužuje mnogo, mnogo više od ovoga šta sada nudi. Možda je upravo inicijativa Olimpica i najavljeno pismo namjere tuzlanskim vlastima, trenutak istine sporta u ovom dijelu naše zemlje koji bi se tako, potpuno neočekivano, vratio na mjesto u vrhu koje mi po svemu pripada...
- Probisvjet
- Kontakt:
Evo sada sam cuo da Zeba zeli da predje u Olimpic odnosno u Slobodu XXXX!? Vec se nude! 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
kakav zeba,gluho bilo....niko,bas niko od anam onih nam ne trebaProbisvjet je napisao/la:Evo sada sam cuo da Zeba zeli da predje u Olimpic odnosno u Slobodu XXXX!? Vec se nude!
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma ja sada bi da ide negdje. No nije samo Zeba koji zeli da ide, valjda se i kod njih ispraznila kasa.staragarda je napisao/la:kakav zeba,gluho bilo....niko,bas niko od anam onih nam ne trebaProbisvjet je napisao/la:Evo sada sam cuo da Zeba zeli da predje u Olimpic odnosno u Slobodu XXXX!? Vec se nude!....za mene bi bila uvreda da ovo g.o.v.n.o obuce crveno crni dres
...nek ga onaj s.l.i.n.a.v.i brko posalje u leotar...njima ce valjat a i da se talovi ne pokvare...
Iskrenoo mislio sam da ce se prije Kosarka vratit u Tuzlu, a vidi sad preokreta
, nadam se da ce se sve rijesit u ponedjeljak eventualno u utorak pa da znamo na cemu smo, da to sve bude kako treba.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Probisvjet
- Kontakt:
Jbg u fudbalu se vrte velike pare. Mamic to fino radi, a to se u TZ isto tako moze dobro uraditi. Nece vise biti igraca bez ugovora i odlazaka bez dobrog obestecenja koje ce biti stavljeno u djepove kvazi-menadjera!fukara87 je napisao/la:Iskrenoo mislio sam da ce se prije Kosarka vratit u Tuzlu, a vidi sad preokreta, nadam se da ce se sve rijesit u ponedjeljak eventualno u utorak pa da znamo na cemu smo, da to sve bude kako treba.
Probisvjet je napisao/la:Jbg u fudbalu se vrte velike pare. Mamic to fino radi, a to se u TZ isto tako moze dobro uraditi. Nece vise biti igraca bez ugovora i odlazaka bez dobrog obestecenja koje ce biti stavljeno u djepove kvazi-menadjera!fukara87 je napisao/la:Iskrenoo mislio sam da ce se prije Kosarka vratit u Tuzlu, a vidi sad preokreta, nadam se da ce se sve rijesit u ponedjeljak eventualno u utorak pa da znamo na cemu smo, da to sve bude kako treba.
E ovo se zelio da se nekad desi
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Vasa dijagnoza i kompleks su jasno ustanovljeni, samo se vi opustite jer ste poceli kao pitari. Kad vam se ostvari ta fuzija pocet ce te umisljati da ste Real a kad vam visestruki prvak BiH, vladar Kupa BiH, Zeljeznicar uzme bodove sa Tusnja vi se samo pozovite na OsimE, savez, komitet, sudije, NLO-e, zagađenost u zraku...itd.Probisvjet je napisao/la:Ma ja kada je brkati slino izdrkao po njemu sada bi da ide negdje. No nije samo Zeba koji zeli da ide, valjda se i kod njih ispraznila kasa.staragarda je napisao/la:kakav zeba,gluho bilo....niko,bas niko od anam onih nam ne trebaProbisvjet je napisao/la:Evo sada sam cuo da Zeba zeli da predje u Olimpic odnosno u Slobodu XXXX!? Vec se nude!....za mene bi bila uvreda da ovo g.o.v.n.o obuce crveno crni dres
...nek ga onaj s.l.i.n.a.v.i brko posalje u leotar...njima ce valjat a i da se talovi ne pokvare...
Sve bi vi dali da imate jednog igraca kao sto je Zajko, svaki klub u BiH, isto kao sto bi svaki igrac PL BiH zelio da igra u strasnom Zeljeznicaru !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Probisvjet
- Kontakt:

Vasa dijagnoza i kompleks su jasno ustanovljeni, samo se vi opustite jer ste poceli kao pitari. Kad vam se ostvari ta fuzija pocet ce te umisljati da ste Real a kad vam visestruki prvak BiH, vladar Kupa BiH, Zeljeznicar uzme bodove sa Tusnja vi se samo pozovite na OsimE, savez, komitet, sudije, NLO-e, zagađenost u zraku...itd.
Sve bi vi dali da imate jednog igraca kao sto je Zajko, svaki klub u BiH, isto kao sto bi svaki igrac PL BiH zelio da igra u strasnom Zeljeznicaru !!![/quote]
hajde ba lagano usaltaj u prvu,polahko pustaj kvacilo i tanki gas, sa slobodinog portala....
ebo te Zeljo strasni do skora mu sloboda uzimala bodove na grbavici,zaoravio si to??????
a maribor cu preskocit...i to vam je sve sto mozete osvojiti kup bh,i ligu...
i izadjete iz zemlje na par minuta,nabiju vas neki ljevaci iz nekih xy liga,i onda osramotite naciju cijelu
nabijem na qurac i tebe i Zelju i osimove kompletno..
pricas o nekim konpleksima,a dosao si svoje konplexe prosipat na nas portal .....Lojo !!!!!
Sve bi vi dali da imate jednog igraca kao sto je Zajko, svaki klub u BiH, isto kao sto bi svaki igrac PL BiH zelio da igra u strasnom Zeljeznicaru !!![/quote]
hajde ba lagano usaltaj u prvu,polahko pustaj kvacilo i tanki gas, sa slobodinog portala....
ebo te Zeljo strasni do skora mu sloboda uzimala bodove na grbavici,zaoravio si to??????
a maribor cu preskocit...i to vam je sve sto mozete osvojiti kup bh,i ligu...
i izadjete iz zemlje na par minuta,nabiju vas neki ljevaci iz nekih xy liga,i onda osramotite naciju cijelu
nabijem na qurac i tebe i Zelju i osimove kompletno..
pricas o nekim konpleksima,a dosao si svoje konplexe prosipat na nas portal .....Lojo !!!!!
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz
FKR87-Tz
smješno mi je kad dođu neki navijači želje i onda namjerno se nabacuju svojim "velikim osvojenim titulama" , njima smeta što će sad imat još jednog konkurenta, pa ne luta ovaj džaba po temi.
Elegant, kad Željezničar izađe iz bosne javljaj se... Titule prvaka Bosne i kupa bih (to su one koje jedino mogu osvojiti) , ko da ikog to (van BiH) zanima ? Daj spusti se na zemlju. Praviš Barcelonu od Želje. Jednom klubu se konačno otvaraju vrata da se riješe problema i da se vrate tamo gdje pripadaju , a ti sad tu dolaziš da se praviš glup.
Elegant, kad Željezničar izađe iz bosne javljaj se... Titule prvaka Bosne i kupa bih (to su one koje jedino mogu osvojiti) , ko da ikog to (van BiH) zanima ? Daj spusti se na zemlju. Praviš Barcelonu od Želje. Jednom klubu se konačno otvaraju vrata da se riješe problema i da se vrate tamo gdje pripadaju , a ti sad tu dolaziš da se praviš glup.
-
slobodatuzla
- Kontakt:
Vasa dijagnoza i kompleks su jasno ustanovljeni, samo se vi opustite jer ste poceli kao pitari. Kad vam se ostvari ta fuzija pocet ce te umisljati da ste Real a kad vam visestruki prvak BiH, vladar Kupa BiH, Zeljeznicar uzme bodove sa Tusnja vi se samo pozovite na OsimE, savez, komitet, sudije, NLO-e, zagađenost u zraku...itd.
ja ne znam sta se vi strumfovi brinete o nama kad je vas Zeljo tako dobar i jak, imate temu svoju pa se velicajte tamo ko vas je*e -.-
vas da nije strah da vam Sloboda u izvjesno vrijeme moze pomrsit racune ne bi vi ni obracali paznju na ovo nase spajanje s Olimpicom. ali posto svi strumfovi znaju ko je gargamel(gracic) i sta sve s nasim potencijalom moze uradit malo vam se stisno sup.cic
ja ne znam sta se vi strumfovi brinete o nama kad je vas Zeljo tako dobar i jak, imate temu svoju pa se velicajte tamo ko vas je*e -.-
vas da nije strah da vam Sloboda u izvjesno vrijeme moze pomrsit racune ne bi vi ni obracali paznju na ovo nase spajanje s Olimpicom. ali posto svi strumfovi znaju ko je gargamel(gracic) i sta sve s nasim potencijalom moze uradit malo vam se stisno sup.cic
Slatina,Krojcica,Brcanska malta i Stupine
Bulevar,Batva,cijela Jala i Crvene njive,
Sloboda je ovdje sveta rijec je ime,
crveno crna je boja care zato se gine
Sloboda Tuzla 1919 <3
Bulevar,Batva,cijela Jala i Crvene njive,
Sloboda je ovdje sveta rijec je ime,
crveno crna je boja care zato se gine
Sloboda Tuzla 1919 <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.