Samo nisam dobro bio sve utanacio inace bi kucu stavio na njianonimni je napisao/la:čim je sekretar igr'o na Spartance, znalo se da je namještena utakmica![]()
čestitke Spartancima na odličnoj igri, @ Maestro, halali one pare![]()
tabela kladionice će bit' dok se dohavizam
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
jbg, pazi na detalje sljedeći put 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Joj pa likovi igraju sa dva igraca i izgubimo. Nista moramo kup osvojiti.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
heh kad gori pod nogama nema ima nema,da sam igrao sam pobjeda je imperativ,iako nisam dao ni jedan go,ja sam bio taj koji je none lomioBIHfan je napisao/la:Joj pa likovi igraju sa dva igraca i izgubimo. Nista moramo kup osvojiti.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
- Marsal
- Kontakt:
HAHAHAHA pa ja kao tek drugi najbolji strijelac svoje ekipe, postigao više golova nego bilo ko od njih.Edin TM87 je napisao/la:I ti isto bi mog'o pogledat listu strijelaca, rasni golgeterusamir_tm87 je napisao/la:opet se javljaju ovi, a nekidan ih pukli kurcem po celu cc![]()
![]()
Il to nije bitno sad?
![]()
![]()
Još nisam igrao prva 3 kola.
Eto Edine, ko nas izbaci iz kupa, nafakaši mtvi. Sad znam zasto su stari ljudi govorili "bolje se rodit bez qurca nego bez sreće"
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
@anonimni , bola pusti te pare , sad nemamo skoro nikakve sanse za prolaz
.
Btw. dobio sam na drugom listicu , tako da sam opet u plusu
.
Btw. dobio sam na drugom listicu , tako da sam opet u plusu
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- samir_tm87
- Kontakt:
Marsal je napisao/la:HAHAHAHA pa ja kao tek drugi najbolji strijelac svoje ekipe, postigao više golova nego bilo ko od njih.Edin TM87 je napisao/la:I ti isto bi mog'o pogledat listu strijelaca, rasni golgeterusamir_tm87 je napisao/la:opet se javljaju ovi, a nekidan ih pukli kurcem po celu cc![]()
![]()
Il to nije bitno sad?
![]()
![]()
![]()
Još nisam igrao prva 3 kola.![]()
Eto Edine, ko nas izbaci iz kupa, nafakaši mtvi. Sad znam zasto su stari ljudi govorili "bolje se rodit bez qurca nego bez sreće"
nea veze, neko zabija levatima, a neko levatima rivalima
al' zato je sljedeća godina naša !Maestro^^ je napisao/la:@anonimni , bola pusti te pare , sad nemamo skoro nikakve sanse za prolaz.
Btw. dobio sam na drugom listicu , tako da sam opet u plusu.
primijetio sam dok sam radio tabelu
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Eh evo i mene pa da razjasnim sad sve savezu,nesto je goalgetter sredio,nista nezakontio,nesto ja licno sa juvetom i tako to:
Uglavnom ja sam banovan na 7 dana,do dana danasnjeg na stari nick,pa sam napravio ovaj novi,da bi se javio adminu koji mi je dopusti da koristim ovaj nick i dopustio da igram ligu nakon 7 dana,to jest istekao ovog bana koji mi je dao na osnovu starog,iz cega slijedi da ja od sutra igram opet?
Jel tako?
Uglavnom ja sam banovan na 7 dana,do dana danasnjeg na stari nick,pa sam napravio ovaj novi,da bi se javio adminu koji mi je dopusti da koristim ovaj nick i dopustio da igram ligu nakon 7 dana,to jest istekao ovog bana koji mi je dao na osnovu starog,iz cega slijedi da ja od sutra igram opet?
Jel tako?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- pintol_TM87
- Kontakt:
ma neces ti dugo senaideOtelo je napisao/la:Eh evo i mene pa da razjasnim sad sve savezu,nesto je goalgetter sredio,nista nezakontio,nesto ja licno sa juvetom i tako to:
Jel tako?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- legenda reala
- Kontakt:
Šta imam gledati, mi smo ekipa postavljena na zdravim temeljima i sve radima s planom, dok vi pravite instant uspijehEdin TM87 je napisao/la: Kako, pa pogledaj listu strijelaca
Tri sezone ja po 15 golova, Edin 6,7,9 na kraju sezone, i ja ga ostavljo svake godine u ligi, žao mi ga bilo, ono jednom prešlo preko deset golova i odma se ****
I normalno da igram za ekipu, eto sad da prvi tipujem zabio bi minimalno 4 gola do kraja, ali neću, ja popunjam šta oni profule i kao zadnji opet sam zabio 9 golova
Samire razguli sa teme, ne nasjedaj na provokacije, utorak je finale, a oni samo klikću na uzvičnik
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Spartanci u zaostaloj tekmi u prvih pola sata 3 komada
p.s. u dva dana 4 gola moje malenkosti
niste normalnipintol_TM87 je napisao/la:Spartanci u zaostaloj tekmi u prvih pola sata 3 komada![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- KB-TM87
- Kontakt:
čke spartanske totalno poludele 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- pintol_TM87
- Kontakt:
alo kolegaKB-TM87 je napisao/la:čke spartanske totalno poludele
Samo mi nije jasno sto me nema vise na kladionici da cu zabiti gol, valjda sto bi bankrotirale kladze, sta li trep trep
Ispadamoooo fijuuuu..
Support Velez, It's logical! ★
Trenutna tabela 2.lige
Mislish United 33 +14
Ljuta Krajina 30 +13
SK Stolac Hercegovina 25 +7
Pivopije 25 +3
BH Fanaticos 24 -1
FK Formula 20 -8
FK Garaže 18 -8
Cekicari 17 -1 (s tim da mogu do pobjede, a 1 bod imaju siguran)
FC Grizzlies 16 -9
Jedinstvo Manchester 16 -10
Čestitam ekipi Mislish United jer su obezbjedili ulazak u prvu ligu!
Mislish United 33 +14
Ljuta Krajina 30 +13
Pivopije 25 +3
BH Fanaticos 24 -1
FK Formula 20 -8
FK Garaže 18 -8
FC Grizzlies 16 -9
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
uff bice gusto za baraz,nema druge neko sredit ovo sa adminom da igram od sutra,valjda ce biti kako smo defender i ja zamislili.Padovan je napisao/la:Trenutna tabela 2.lige
Mislish United 33 +14
Ljuta Krajina 30 +13
Pivopije 25 +3
BH Fanaticos 24 -1
FK Formula 20 -8
FK Garaže 18 -8
FC Grizzlies 16 -9
Krajina sa 1 bodom ide direktno.
nego jes ti to promijenio nick?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mislim da neće biti problema, samo da admin to aminuje, riješimo to danas... Igramo sad protiv Pivopija kući i bod nam je dovoljan.Otelo je napisao/la:uff bice gusto za baraz,nema druge neko sredit ovo sa adminom da igram od sutra,valjda ce biti kako smo defender i ja zamislili.
Imao neki problem sa logovanjem pa sam morao promjeniti, a kako očekujem mnogo od malog Padovana odlučio sam nik njemu posvetiti
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
cuj remi? na pobjedu idite.Trebate sto dominantnije uci u prvu.Padovan je napisao/la:Mislim da neće biti problema, samo da admin to aminuje, riješimo to danas... Igramo sad protiv Pivopija kući i bod nam je dovoljan.Otelo je napisao/la:uff bice gusto za baraz,nema druge neko sredit ovo sa adminom da igram od sutra,valjda ce biti kako smo defender i ja zamislili.
Imao neki problem sa logovanjem pa sam morao promjeniti, a kako očekujem mnogo od malog Padovana odlučio sam nik njemu posvetiti
I ja se nadam da nece biti problema.
Aha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.