Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Rosas možda je čovjek želio biti ironičan,ne moraš niti sve uvijek zdravo za gotovo uzimat,a skinućete vi gaće u martu bogme..... nešto se puno kod vas ta utakmica stavlja u žižu... 

" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
Dubravko je napisao/la:Rosas možda je čovjek želio biti ironičan,ne moraš niti sve uvijek zdravo za gotovo uzimat,a skinućete vi gaće u martu bogme..... nešto se puno kod vas ta utakmica stavlja u žižu...
zezam se covjece

bit ce gusto u obe utakmice,igraci ce poceti grcu,zbog svih tih stavri oko te utakmice i toge
ali manje golova uglavnom

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
- Kontakt:
ma biće to dvije velike utakmice,bez obzira na sve.... Dosadašnja dva duela su pokazala sve čari manjkavosti tog rivaliteta, dvije tekme 4 gola,dakle realno ne treba kao što Rosas reče očekivat kišu golova i što bi se žargonski reklo deranje....
Ovo se obavezno mora otici,prosle godine je bilo super zanimljivo.Narocito me interesuje ovaj bold.",
% Вас $ - у $, 05.12.2012. $, са & у 09.00 ¥, у ? 3. $ ' " $ $ $ ' " спорта. " $, " Вас $ " ? овај $, $ " " " % & нова знања " ове ?.
$ $ " $ $ ?: " ? " " $ " $ $ ? ' се $ ? ? на: [email protected] " $ &, 04. $ 2012. $, $ 17 ¥.
$ ' $ ' на $ $ $ ? 3 $ ', на $ ", у $, 05. $ 2012. $, $ 09.00 ¥.
':
09:30-09:35 $ $: / ", $ $ Цонференце Центер $.о.о.
09:35-09:40 $ најава
09:40-10:30 ": " спорта-$ " $ $ ТВ права
Спорт " $ " ":$ ", " $ & ?,
$ $ ТВ права " " $ ?:Јован ", ? & $ савеза $;
" спорта " $: $ " ", $ ? за " " $ " $.
10:30-10:35 $ најава
10:35-11:25 ": " спорта-" " " ? $
$ арена " " ": $ ", ? $ & Арене
& $ $ у $: $ ", $ УО & $
? ? & $: Јован ", $ & $
$ & ? " ?: $ $, $ ? а.$.
11:25-12:00 $ расправа & "
12:00-12:30 $ "
12:45-12:50 $ $: / ", $ $ Цонференце Центер $.о.о.
12:50-12:55 $ најава
12:55-14:25 ": " спорта-" " " $
? ": $ " & " ? $-$ ", " $ & ? $ 2006-2009.
" $ $ $ $ за ЕУРО 2016 у &: Франсоа " $, $ ? & у "
" $ ? & ": $ ?, % & $ $ $.
" у & " у "-" $ " спорта $ ? "
П& ? $ "-? ", $ $ савеза ".
& " " " " "-? ", & " $;
" спорта " $ развој: ? ", $ $ & $.
& " " " $ ": ? ?, $ " $.о.о.;
& " " " " ? $:" $, ? ? $.о.о.
14:25-14:45 Расправа & "
14:45-15:30 $ "
16:00-17:00 $ на $: $ & 100.
" % $, $ Вас $
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ovako... Beograd ima 3 velika kluba, i jedan dobar... Pa zašto npr ne napraviti jedan nacionalni veliki stadion, bez atletske staze za Zvezdu i Partizan i Srbiju, a jedan manji sa atletskom stazom do 15 000 za OFK i Rad?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Tadic na kraju polusezone moze ladno imati double-double ucinak
Vec sada ima 8. golova i 9. asistencija i najkorisniji je igrac lige... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
ne mogu vjerovat kako su vam vezni red i napad slabi.
golmanska pozicija isto slaba, ali odbrana beton. još da je nemanja tu bila bi jača duplo.
golmanska pozicija isto slaba, ali odbrana beton. još da je nemanja tu bila bi jača duplo.
Kako mislis slabi?? Napad igracki jeste slab, ali veza i nije bas... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
ti **** često na ovoj temi pokušavaš provocirati nekako.... ili ja samo nisam shvatio tu tvoju stranu.dijalog je napisao/la:ne mogu vjerovat kako su vam vezni red i napad slabi.
Vezni red nam ništa slabiji od vašeg,ok imate Luku,ali u pet deka je to... Napadači su vam bolji,naša odbrana jača,golmani mrka kapa na obe strane.....
Misliš Misimovica, Pjanica? Nema nijednog Luke....samoradnik je napisao/la:ti **** često na ovoj temi pokušavaš provocirati nekako.... ili ja samo nisam shvatio tu tvoju stranu.dijalog je napisao/la:ne mogu vjerovat kako su vam vezni red i napad slabi.
Vezni red nam ništa slabiji od vašeg,ok imate Luku,ali u pet deka je to... Napadači su vam bolji,naša odbrana jača,golmani mrka kapa na obe strane.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
i mi i hrvati imamo duplo bolje vezne igrače od vas, a bgm napadače da ne pominjem.
-
- Kontakt:
jel me pamćenje slabo služi ili se dijalog predstavljao kao navijač Hrvatske???
A što se tiče veznog reda,kada bi igrali oni najbolji Srbija nije ništa lošija od obe ekipe,u napadu je dakako lošija od obe.... što se golmana tiče kao što rekoh sve to u pet deka,odbrana zna se čija je najbolja....
A što se tiče veznog reda,kada bi igrali oni najbolji Srbija nije ništa lošija od obe ekipe,u napadu je dakako lošija od obe.... što se golmana tiče kao što rekoh sve to u pet deka,odbrana zna se čija je najbolja....
Pa i nemate baš...dijalog je napisao/la:i mi i hrvati imamo duplo bolje vezne igrače od vas, a bgm napadače da ne pominjem.
jeste kako da ne.
kuzmanović je bolji od modrića, fejsa od pjanića, tošić od rakitića itd.
Pod "vi" sam mislio na BiH, a ne kombinaciju jednih i drugih.dijalog je napisao/la:jeste kako da ne.
-
- Kontakt:
ok ajde iznervirao si me,srećan?dijalog je napisao/la:jeste kako da ne.
I opet ponavljam nijedna reprezentacija u regionu nema toliko jak vezni red,odnosno toliko dominantan u odnosu na većinu selekcija regiona,stvar je u 5 deka.... ili ćeš me ubjediti da je Misimović u ovom momentu vrstan fudbaler? ajde boga ti...
Tošić i Tadić su bolji od svih krilnih igrača sa Ex-yu....braoolyo je napisao/la:Pod "vi" sam mislio na BiH, a ne kombinaciju jednih i drugih.dijalog je napisao/la:jeste kako da ne.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A Janković je bolji od obojice.DANTES je napisao/la: Tošić i Tadić su bolji od svih krilnih igrača sa Ex-yu....

ok, kako vi kažete, samo ne znam kako ne možete nikome gola zabiti već godinama...
vjerovatno je petrović najbolji defanzivni vezni u ex-yu, a pantelić najbolji špic.
dok je kahriman za begovića i handanoviča buffon.
vjerovatno je petrović najbolji defanzivni vezni u ex-yu, a pantelić najbolji špic.
dok je kahriman za begovića i handanoviča buffon.
-
- Kontakt:
jbg jednostavno ne možemo,mi smo ti rasni samo kad su u pitanju selekcije Hrvatske,Bih i Bugarske,sa ostalima se solidarišemo.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.