NK Zvijezda Gradačac

Bosanski zmaj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Bosanski zmaj » 01 dec 2012, 17:12

Sve su to prosjecni igraci,mi sa njima ne bi nesto dobili na kvaliteti.Mozda jesu medju boljim u prvoj ligi, ali je PL dosta kvalitetnija.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 01 dec 2012, 20:19

AMAR OSIM O ZVIJEZDI! negdje oko 13 minute razgovora
http://sportsport.ba/bh_fudbal/osim-odl ... aske/93013" onclick="window.open(this.href);return false;

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 dec 2012, 21:44

Kapetan je napisao/la:
Nah1d je napisao/la:Ko je onaj Mađar u Zvjezdi (20 broj bio dns) dobar momak! :D

Tamaš Takač http://www.transfermarkt.co.uk/en/tamas ... 69515.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Otkud on kod vas,od kada to ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 dec 2012, 21:49

Devil je napisao/la:
Kapetan je napisao/la:
Nah1d je napisao/la:Ko je onaj Mađar u Zvjezdi (20 broj bio dns) dobar momak! :D

Tamaš Takač http://www.transfermarkt.co.uk/en/tamas ... 69515.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Otkud on kod vas,od kada to ?
sto devil@ jel promasaj ili je imalo dobar
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 dec 2012, 21:52

Kad mu se spusti lopta na zemlju goli k***c od igraca,kada idu visoke lopte na njega odlican.Sve u svemu prosek.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 dec 2012, 21:59

Devil je napisao/la:Kad mu se spusti lopta na zemlju goli k***c od igraca,kada idu visoke lopte na njega odlican.Sve u svemu prosek.
mozes li nesto malo vise reci o njemu gdje je igrao jeli davao golova.po videnom ima transfermarkt cijenu od 225000e znaci morao je odigrati neke dobre utakmice.danas je kod nas imao dvije dobre sanse glavom a dao je gol nogom nakon sto je zagradio igraca i rutinski je pospremio u mrezu.dosta se nudio ima osjecaj za prostor.po meni ovoj ekipi zvijezde bi mogao valjati ali bi se slozio da je prosjecan igrac

Nova sezona nova nafaka

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 dec 2012, 23:43

astra1922 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Kad mu se spusti lopta na zemlju goli k***c od igraca,kada idu visoke lopte na njega odlican.Sve u svemu prosek.
mozes li nesto malo vise reci o njemu gdje je igrao jeli davao golova.po videnom ima transfermarkt cijenu od 225000e znaci morao je odigrati neke dobre utakmice.danas je kod nas imao dvije dobre sanse glavom a dao je gol nogom nakon sto je zagradio igraca i rutinski je pospremio u mrezu.dosta se nudio ima osjecaj za prostor.po meni ovoj ekipi zvijezde bi mogao valjati ali bi se slozio da je prosjecan igrac
Ove sezone nije igrao puno,secam se da je usao protiv Jagodine u drugom kolu i to bi bilo to,kasnije su ga poslali na pozajmicu u AIK iz Backe Topole gde ide vecina mladih igraca OFK BEograda .Prosle sezone je dosta vise igrao ali prvenstveno u prvom delu sezone.Na otvaranju sezone u jednom sjajnom mecu protiv Hajduka postigao gol,ali u tome mecu i masio 3 situacije 1 na 1 sa golmanom.Postigao kasnije jos jedan gol,cini mi se da je to bio mec protiv Radnickog na Karaburmi,kada je OFK izgubio 1:3,tu je takodje masio jedan zicer.Protiv nas takodje masio zicer,Bajkovic mu odbranio...Dosta zicera promasuje po utakmici,to mu je glavna boljka,mogla je iz onakve visine da se stvori jedna mnogo lepsa fudbalska prica,jer ima lepe predispozicije,lepo si primetio da ima osecaj za prostor jer to se videlo i u OFK,ima lepu kretnju,ali jednostavno nema dovoljno znanja u radu sa loptom,ne znam da li je radio na tome,nisam ga uzivo gledao u zadnjih godinu dana ali sumnjam da to moze da se popravi.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 01 dec 2012, 23:56

astra1922 je napisao/la:
Da NISI U TALU,,,,,sa nekim ko dovodi ovog nogometaša,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 02 dec 2012, 07:03

Šta ljudi bi za Doru, ne vidih ga nigdje. Bilo je najavljeno da mu je ovo oproštajna utakmica.
Dragon Town

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 02 dec 2012, 07:48

zmaj_Bosne je napisao/la:Šta ljudi bi za Doru, ne vidih ga nigdje. Bilo je najavljeno da mu je ovo oproštajna utakmica.
Moguće je kakav privatni razlog........mislim da znam sta je,al ako je to onda nema smisla da igra.Biće prilika za oprostaj.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 dec 2012, 11:03

vatreni je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Šta ljudi bi za Doru, ne vidih ga nigdje. Bilo je najavljeno da mu je ovo oproštajna utakmica.
Moguće je kakav privatni razlog........mislim da znam sta je,al ako je to onda nema smisla da igra.Biće prilika za oprostaj.
ma ja ima 100 godina pa oprastat cemo se tada :mrgreen:

devil@ hvala na info.neznam .po meni momak je igrao jelen superligu i samim tim znaci nebi trebao biti promasaj.jer zvijezda je zadnje vrijeme dovodila igrace iz drugih trecih liga.mislim da bi se on uklopio i nasu koncepciju.jer zvijezda kada je podigla forma sredinom ove polusezone stvarno je stvarala dosta prilika tako da mislim da bi on mogao dosta vise prilika zavrsavati od dzafica i vehabovica..taj transfer jos nije zavrsen vidjecemo u narednim danima sta ce biti.mene licno raduje da su se nasi vec dali na poso za dovodenje igraca sto prije nije bio slucaj.prije se oberu igraci i onda mi hamelj dovedemo ili dovedemo igraca sredinom polusezone(matko,dzafic,gavaric)ili pred kraj priprema (edin husic kojic )
igraca ima dosta ,vecinom se igracima duguju pare tako da gotov svaki igrac moze raskinuti ugovor kada hoce bitno je samo da nasi dovede ciljano pojacanja i provjerena premijerligaska i niposto nizeligaska imena

Nova sezona nova nafaka

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 02 dec 2012, 12:01

@devil ono sto je igrao kod nas,vidi se da je opasan u skok igri i kosto kazes da ima taj osjecaj za prostor.Za pas igru mu nece trebat jer pitanje je ko kod nas i zna pas odigrat osim savica :D Mozda ce on bas bit taj pogodat na proljece kad ce nas glavom vadit,jer imamo dobra krila (bar po meni) :D I u prijateljskoj utakmici je bio prijetnja mozda ce se doboro slagat sa pandzom :D Uglavnom po meni solidno pojacanje :D
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 02 dec 2012, 12:09

Covjek je juce stvarno dobro igro al nece da mu dodaju loptu, boje se da ce izgubit mjesto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 dec 2012, 12:11

pabizo je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Da NISI U TALU,,,,,sa nekim ko dovodi ovog nogometaša,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ja pabizo prijatelju nista ne radim a da nemam korist ;) hocel doci gospodin cvitkusic :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 02 dec 2012, 12:35

NEMA TU PUNO FILOZOFIJE, TREBA DOVESTI ZAJKA ZEBU I OTJERATI 7-8 IGRACA.

bomba
Kontakt:

Post Postao/la bomba » 02 dec 2012, 14:10

naravno da treba nekoliko igraca a napusti zvijezdu i treba doveti jedno-dva "zvucna pojacanja" kako bi malo poslozili neke stvari.......
p.s zeba izjavi da za njega postoji jedan klub u bih i da ne zeli igrati za drugi....
a bilo bi dobro da dodje,, sama njegova pojava bi dosta znacila..

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 02 dec 2012, 16:24

mozel neko napisat kraci izvjestaj u zadnja tri dana jel se sta radilo na stadionu,jesul ubacili jos gdje stolariju sem onog glavnog ulaza????
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 dec 2012, 16:38

Bosanski zmaj je napisao/la:NEMA TU PUNO FILOZOFIJE, TREBA DOVESTI ZAJKA ZEBU I OTJERATI 7-8 IGRACA.
mislim da je obestecenje za zebu minimum 200 000 eura ;) .toliko o zebinom prelasku u neki klub premijer lige :D

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 02 dec 2012, 17:42

Ima li kakvih slika sa crveno bijele noći, gdje je bilo to, koliko ljudi ? :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 02 dec 2012, 17:47

Benjo_AFC86 je napisao/la:Ima li kakvih slika sa crveno bijele noći, gdje je bilo to, koliko ljudi ? :D
jos nema sl a sve se to desavalo u sali euro profija i onako lijepa cifra gostiju...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.