HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Kevin
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Kevin » 23 okt 2009, 23:11

Barney Stinson je napisao/la:stvarno odlicno nisam se ovome nadao moram priznati ni najmanje... ali dobra odbrana i izrazito losi zadrani u napadu su odlucili... mason daleko najbolji, štembo i čolak su se dokazali da znaju... sve u svemu dobro... čolak me pozitivno iznenadio... i na kraju fala TORNADU na podršci i sto su dosli u dosta velikom broju, pozdrav hrvatska braćo... i ako neko zna kakvo je sranje bilo na kraju utakmice van dvorane nek napise...
rekao sam vam ja za Čolaka!

a na kraju nije bilo nikakvo sranje koliko znam...meni se čini čekali ovi njihovi navijači igrače..pjevali ondje ispred..jedino da nešto nije kasnije bilo..jer ja sam izišao poslije tekme jedno 15-20 minuta...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 23 okt 2009, 23:14

Kevin je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:stvarno odlicno nisam se ovome nadao moram priznati ni najmanje... ali dobra odbrana i izrazito losi zadrani u napadu su odlucili... mason daleko najbolji, štembo i čolak su se dokazali da znaju... sve u svemu dobro... čolak me pozitivno iznenadio... i na kraju fala TORNADU na podršci i sto su dosli u dosta velikom broju, pozdrav hrvatska braćo... i ako neko zna kakvo je sranje bilo na kraju utakmice van dvorane nek napise...
rekao sam vam ja za Čolaka!

a na kraju nije bilo nikakvo sranje koliko znam...meni se čini čekali ovi njihovi navijači igrače..pjevali ondje ispred..jedino da nešto nije kasnije bilo..jer ja sam izišao poslije tekme jedno 15-20 minuta...
e docekali su ih jer se cula galama i bacanje boca i maloprija sam prolazio nesto je razbijeno vjerojatno oni napali svoje hehe koji likovi :lol:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 okt 2009, 01:12

A dobro, Zadrani su uvijek bili slucaj za sebe. Svejedno, lijepo jedno druzenje kroz cijelu vecer, pjesma, pice, navijanje, svaka cast Zadru i Tornadu jos jednom, bit ce milina otici u novi dom Zadra.

Utakmica sama je bila odlicna, Široki stvarno odavno nije bolje izgledao, ocekivao sam da ce gusto biti s obzirom da su se nasi ohrabrili i dobili sirinu i samopouzdanje dolaskom Stembergera i Colaka, al da ce u par navrata Zadar biti na -20 mislim da ni najveci optimist ne bi mogao pretpostaviti. Na kraju su to smanjili na 13, jedan indisponiran Zadar vecears, al islo nam je sve od ruke treba reci, ali i konacno pravi pristup u momcadi, obrana na nivou, Mason stvarno, poslije McLintona, jos jedan sjajan stranac, nevjerojatno srcan, po dva-tri ofenzivna skoka u jednom napadu, a sve sto je opalio je i uslo, bravo jos jednom. Ostali na nivou, samo tako dalje, uz ovakav pristup i samopouzdanje mogu se bar dostojno nositi sa ostatkom, a to ce publika znati prepoznati i nagraditi, bas kao i veceras.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 okt 2009, 01:19

ŠB_Fidelis je napisao/la:A dobro, Zadrani su uvijek bili slucaj za sebe. Svejedno, lijepo jedno druzenje kroz cijelu vecer, pjesma, pice, navijanje, svaka cast Zadru i Tornadu jos jednom, bit ce milina otici u novi dom Zadra.

Utakmica sama je bila odlicna, Široki stvarno odavno nije bolje izgledao, ocekivao sam da ce gusto biti s obzirom da su se nasi ohrabrili i dobili sirinu i samopouzdanje dolaskom Stembergera i Colaka, al da ce u par navrata Zadar biti na -20 mislim da ni najveci optimist ne bi mogao pretpostaviti. Na kraju su to smanjili na 13, jedan indisponiran Zadar vecears, al islo nam je sve od ruke treba reci, ali i konacno pravi pristup u momcadi, obrana na nivou, Mason stvarno, poslije McLintona, jos jedan sjajan stranac, nevjerojatno srcan, po dva-tri ofenzivna skoka u jednom napadu, a sve sto je opalio je i uslo, bravo jos jednom. Ostali na nivou, samo tako dalje, uz ovakav pristup i samopouzdanje mogu se bar dostojno nositi sa ostatkom, a to ce publika znati prepoznati i nagraditi, bas kao i veceras.
i posjeta je vcras bila odlicna mozda oko 3000 ljudi s obzirom na tri poraza prije ove utakm. to je i vise nego dobro...
19 - ђ - 11

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 okt 2009, 01:22

A dobro, Zadar je uvijek mamac publike. Al ionako je kosarkaska publika u Širokom uvijek dosta redovita i sve, uvijek ce ljudi doci u ovim susretima, a i nek pokazu onakvu razinu zalaganja i borbe, zna se to prepoznati. 3000 ljudi je sasvim lijepo, a ima jos utakmica i utakmica dobrih. ;P
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 24 okt 2009, 01:27, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 24 okt 2009, 01:24

Široki je veceras demolirao Zadar svaka čast za igru i utakmicu, al navijanje opet po starom Gazi Balije zalosno, kakve veze balije imaju sa vasom vecerasnjom tekmom
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 okt 2009, 01:26

nek se momci bore na terenu kao vcrs i uvijek ce im biti minimano 1500 ljudi... zadar je vcrs bio katastrofa, boisa sut ja mislim 1:9 , onda stipcevic nije bio onaj stipcevic, jedini donekle onaj novi amer...ali mason u nas stvarno od napada do obrane pa asistencije pa i 17 koseva... skidam mu kapu
19 - ђ - 11

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 okt 2009, 01:29

Ma lose Zadar, i Stipcevic i Rancic zakazali, Boisa nista... al jebga, mora se priznati da smo i mi ih dobro stisnuli i sve, obrana je funkcionirala, izuzme li se onaj period opustanja i crne rupe nakon +20.
EnZo, kompliciras, nista sto Široki nije drugdje dozivio, a to je Tornado ustvari zapoceo i isforsirao. I meni je bilo dosta, hmm, ''lol-asto''.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 okt 2009, 01:34

dobro mora se i priznati da smo i mi imali dosta srece vcrs, stembina trica sa 7 i po metara u zadnjoj sekundi i jos 3-4 polaganja u zadnjim sekundama... ali obrana je bila na nivou, a ono opustanje onako ce nas jednom skupo kostati ja ti kazem dosli su na 10 razlike 2 min do kraja a 2 min u kosarci nije malo...
19 - ђ - 11

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 okt 2009, 01:41

A ne mozes imati +20 protiv Zadra bez da imas dobru vecer i bez malo srece. Problem je sto smo recimo mi u nasoj zadnjoj sezoni u NLB-u dosta nesrece imali i poraza u nekim infarktnim zavrsnicama, pa volio bi da se i to malo promijeni nabolje i radije cu vidjeti situaciju opustanja u ovakvoj mjeri nego da se konstantno strahuje za rezultat. Kad funkcionira obrana i kad se svi bore za loptu, mora se onda vratiti nesto na drugoj strani.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 okt 2009, 01:45

ŠB_Fidelis je napisao/la:A ne mozes imati +20 protiv Zadra bez da imas dobru vecer i bez malo srece. Problem je sto smo recimo mi u nasoj zadnjoj sezoni u NLB-u dosta nesrece imali i poraza u nekim infarktnim zavrsnicama, pa volio bi da se i to malo promijeni nabolje i radije cu vidjeti situaciju opustanja u ovakvoj mjeri nego da se konstantno strahuje za rezultat. Kad funkcionira obrana i kad se svi bore za loptu, mora se onda vratiti nesto na drugoj strani.
da da ja mislim da smo jedno 7-8 utakmica izgubili u zadnjih minutu i pol... a je i to sto kazes ali opet nije potrebno, cim im je zadar udario sa presingom nasi su se vec izgubili ali dobro je... frano me je iznenadio sa skokovima i sa solidnom igrom... sve je bilo dobro, ja mislim da je momcima sada porastao moral i da bi se mozda i bosna mogla dobiti sljedece kolo...
19 - ђ - 11

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 okt 2009, 01:57

Jebga, ima i novih lica stogod, a i pogubili su se bespotrebno na velikoj razlici. Jednostavno lopta uvijek u takvim situacijama treba na Masona, on uglavnom zna sta ce sa njom, dovoljno je iskusan i jak da se nosi s tim, to je dokazao. Problem je sto je u tim momentima npr. Ruzic poceo voditi/prevoditi loptu, Milekovic, unervozili se pojedini i dopustili da im se presijece nekoliko lopti, a to ce jednostavno morati rijesiti izmedju sebe i na treninzima, naravno.
Ne znam bas za Bosnu u Sarajevu u ovom momentu, ne ocekujem da bi mogli dobiti, al nema veze, bilo je bitno ovo dobiti, rijesiti se pritiska nakon one velike gluposti protiv Heliosa i loseg starta, lakse se ipak ovako dise. A da je i to zavrsilo kako je trebalo, bila bi to solidna situacija i dobar poticaj ka dalje. Al, polako, pomalo.
...Život za Široki...

škripar
Kontakt:

Post Postao/la škripar » 24 okt 2009, 10:20

sinoć odlicna tekma,navijanje,štemberger,čolak se dobro uklopili a kada neki igrač ostvari triple-double u europi nek se javi,to je mason uradio protiv heliosa,sinoć 9 skokova a play,pa mislim da je on najkorisniji momčad lige,igra obranu,najbolji skakač,asistent i uz to strjelac,iako ni jovanović iz bosne nije loš glupo ga je s njim uspoređivat.

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 24 okt 2009, 12:44

čestitke našima, naši odlični zadrani loši pa zato velika razlika, ali to ništa ne umanjuje našu pobjedu, sasvim zaslužena, jer smo igrali i divljačku obranu :D
idemo u sarajevo po pobijedu pa šta bude :D kao što šb_fidelis kaže pljeska neće izostati......da još upitam, gdje nam je nestao kksiroki, nema ga, nije valjda prestao pratit forum???? :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 okt 2009, 13:13

široki je sa ovakvim sastavom ekipa koja moze pobjediti bilo koga ako ih krene šut dok zadar na gostovanjima igra jako loše pa se i nisam iznenadio previse pobjedom.... šteta sto siroki ulazi bas sad u formu....
You are someone else I am still right here

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 24 okt 2009, 15:25

cestitke na pobjedi ,,,,i dobroj igri, ono kao da nije onaj Zadar ili se Siroki probudio ,sve u svemu zasluzena pobjeda .......
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 okt 2009, 15:28

Sirokog je odlicno sluzio sut,i najvise zahvaljujuci njemu su pobjeidli Zadar! Mislim da imate sasvim ok sastav i da ce u Sarajevu biti dobra utakmica i naravno da cete na kraju sezone biti zadnji u NLB ligi a mi prezadnji!..

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 26 okt 2009, 15:40

bosnas_ je napisao/la:Sirokog je odlicno sluzio sut,i najvise zahvaljujuci njemu su pobjeidli Zadar! Mislim da imate sasvim ok sastav i da ce u Sarajevu biti dobra utakmica i naravno da cete na kraju sezone biti zadnji u NLB ligi a mi prezadnji!..
bit ce uzbudljiva borba neizvjesno do samoga kraja :D :D ma nevjerujem ja da ce to tako biti da cemo biti zadnji i predzadnji...
19 - ђ - 11

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 30 okt 2009, 11:48

Što je ovo ovako mirno na vašem forumu?

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 30 okt 2009, 15:22

bice gusto veceras u zetri, sta vi mislite?? ;) 8-)
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Meshko91 i 13 gostiju.