Imate li koga da jeftino izdaje apartmane na nekoj od planina?
Prosle godine sam bio na Bjelasnici.600KM tri noci,cetiri dana,trosoban apartman.Sad bi ganj'o nesta jeftinije.
A svidja mi se jako Vlasic.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zasto ne mozes ?Cautinho je napisao/la:Ja obicno kod kuce ostanem,tuzan,jer nemogu u klub sa drugarima.Uvijek je ussrano docekam.
ti k'o i prošlih godinalegenda reala je napisao/la:na forumu
+1samocelik je napisao/la:Djevojka i raja,kucni ambijent muzika alkohol i ne treba nista vise
Odakle mi tobagrcavi je napisao/la:zar nećeš sa djevojkom ?legenda reala je napisao/la:na forumu
pa tek sam na forumu dvije godineanonimni je napisao/la:ti k'o i prošlih godinalegenda reala je napisao/la:na forumu
da nisi bio u extremu u Tuzli za taj BajramDonnie Darko je napisao/la:Sa društvom, negdje. Postoji milion opcija, od kojih nece niti jedna ostati do 31., pa cemo do zadnjeg trena traziti gdje cemo i sta cemo. Uglavnom, carsija i klubovi ne dolaze u obzir poslije incidenta u kojem se nasao jedan od nas prilikom zadnjeg bajrama.
Nova godina mi u inostranstvu ne pricinjava zadovoljstvo,nije to to,bio sam kod sestre pre par godina,ma **** ti Novu godinu gde nema tvoje raje iako ti je sestra tu i gde Novu docekujes na plazi u sorcu i bez majice.Slatinash_7 je napisao/la:da nisi bio u extremu u Tuzli za taj BajramDonnie Darko je napisao/la:Sa društvom, negdje. Postoji milion opcija, od kojih nece niti jedna ostati do 31., pa cemo do zadnjeg trena traziti gdje cemo i sta cemo. Uglavnom, carsija i klubovi ne dolaze u obzir poslije incidenta u kojem se nasao jedan od nas prilikom zadnjeg bajrama.![]()
Nova godina za mene jos jedan dan u godini,jos jedna subota gdje valja slusat Sinana i ostatak ekipe,pit pive dok se ne izvrne stomak itd itd da mi je sta novo,mozda u Budimpestu se ode,70 KM povratna,ide se 30. a vraca 1. nije losa opcija,jos samo da nagovorim jarane ili curu i odo ja
legenda reala je napisao/la:Odakle mi tobagrcavi je napisao/la:zar nećeš sa djevojkom ?legenda reala je napisao/la:na forumu![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.