secer je napisao/la:da, bio je penal nad mulerom. snimite utakmicu, nadjite scenu i gledajte.
muler je bio u skoku i tacno se vidi kad smelcer napravi korak u stranu i ramenom udari muler po nogama.
ono je klasicni blok za koji se daje zuti karton, pa taman da je napravljen na sredini terena.
dalje, piscek dva puta faulom zaustavlja riberija - fauli za koje normalne sudije daju zutalje.
How yes no. I daj nauči pisati imena igrača kluba za koji navijaš.
secer je napisao/la:drugo, da bismo gledali dobru utakmicu potrebno je da na stadion izadju 2 ekipe koje zele da igraju.
ono sto je dortmund radio u prvom pv mozemo nazvati svakako, samo ne fudbalom.
cak ni celzi nije igrao onakav bunker. sramota je bilo gledati da su prolazile minute a da nijedan dortmundovac nije prelazio centar. stvarno ne znam koji se qrton zabavljao posjedom lopte moja racunica kaze da je bayern do 35. minute imao 73%
Hahahahahahaha. A Bayern je jurtao sve u 16. Tvoja računica??? Mogu se kladit da nemaš pojma kako se računa postotak.
secer je napisao/la:jah, treba spomenuti riberija sta im je radio, braco draga jos jednom je dokazao da mu ligi nema ravnog.
ustvari, ne da mu nema ravnog, nego da mu nisu ni do koljena.
Driblao je po centru i sebe i druge. Stvarno mu nema ravnog. **** Goetzea koji je samo zabio gol, a nije driblao na centru.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
mozes slobodno preuzeti ulogu utjesitelja
daj mu... utjehu
KSIVLE je napisao/la:Isaković meni nije ništa rekao, malo bolje pogledaj kome se on obraćao neprimjerenim tonom.
pa sto se ti prepozna u zemskom po
istina je da smopi il tak njest cima na ckapi.
KSIVLE je napisao/la:I daj nauči pisati imena igrača kluba za koji navijaš.
ta cu kad sam nepismen(nenam jel zajedno il odvojeno), balavce
KSIVLE je napisao/la:Mogu se kladit da nemaš pojma kako se računa postotak
pa i nejmam.
brojo sam njest tipa jen, dva, tri, kiki riki ki s tim da sam crtice udaro na ono riki ki.
bayo je do pred kraj prvog pv imo 73 crtice, domuz 38 = 73% bayinog posjeda.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
@isakovic
Slusaj ,prvo pogledas komentare svojih uvazenih kolega pa vidis ko kakve komentare daje,ko vrijedja i provocira(nemam nista protiv kulturnog provociranja)!Neke od vas izuzetno cijenim(koliko se to moze reci preko foruma),samo kaljaju obraz i ime kluba pojedini,zato i jesu jajarci,a ako se nalazis u tome tvoja stvar!I nasao se ko ce govoriti...
@secerchkapi
E jesi mangup u pm pa preko tastature nekog nazivas "chkapi",seceru,oko moje...ne treba tebi to
Zadnja izmjena: smopiBVB, dana/u 02 dec 2012, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
smopiBVB je napisao/la:E jesi mangup u pm pa preko tastature nekog nazivas "chkapi"
nisam ja reko da si ti ckapi, daleko od toga.
reko sam da mi ovo smopi lici (lici ili podsjeca) na ckapi.
nego, hoces da kazes da sam ja hrabar preko tastature a da ti ovo ckapi ne bi smio rec u lice?
ono, ti bi me istuko
ps.
de ba loma zipa na rijeci koje bacas.
znas da ce te banovat za ono ´debilcina´, a ti jope.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
KSIVLE je napisao/la:
Driblao je po centru i sebe i druge. Stvarno mu nema ravnog. **** Goetzea koji je samo zabio gol, a nije driblao na centru.
Izmedju ostalog da izdvojim ovo
Ja mislim da si i ti svjestan da ovo tvoje nema bas veze sa realnim gledanjem.
Gotze zabio gol, narvno iz prekida i jedne totalno nesmotrene greske odbrane Bavaraca ali opet respect
Ribery je bio cuvan na ovom mecu kao nijedan, ali ipak uspio propisno da osramoti par vasih igraca.
Ne sporim ja da je imao mnogo nepotrebnih poteza sinoc, ali to je igrac kojem moras dati slobodu na terenu jer nerijetko jedan njegov solo prodor zavrsi posao. Pogledaj kako ga je par puta sinoc Piszczek morao zaustaviti, OCITIM PREKRSAJEM, i pogledaj njegove odradjene poslove u defanzivi gdje se vratio po loptu i vjesto oduzeo loptu!
I sta je cudno sto dribla po sredini terena? Pa Ribery je igrac koji nerijetko igra i kombinuje sa suigracima i na desnoj strani a ne samo na lijevoj i na sredini terena?
Ne sporim ja kvalitet Gotzea daleko od toga. U neko dogledno vrijeme ce sigurno biti klasa poput njega ali nemojmo se sada lagati da su na nekoj istoj razini. Ribi je sinoc briljirao ako izuzmemo par nepotrebnih zadrzavanja lopte
smopiBVB je napisao/la:E jesi mangup u pm pa preko tastature nekog nazivas "chkapi"
nisam ja reko da si ti ckapi, daleko od toga.
reko sam da mi ovo smopi lici (lici ili podsjeca) na ckapi.
nego, hoces da kazes da sam ja hrabar preko tastature a da ti ovo ckapi ne bi smio rec u lice?
ono, ti bi me istuko
ps.
de ba loma zipa na rijeci koje bacas.
znas da ce te banovat za ono ´debilcina´, a ti jope.
"ono ti bi me istuko" ,de ba secko na sta ti to lici,samo ako nekom govoris chkapi ne govoris preko tastature nego u facu,bar ja tako radim(ako vec radim),a to da li bi mi rekao ne znam,samo ne volim mangupe preko tastature,najlakse je tako biti mangup!
E sad ako nisi mislio upotrijebiti "chkapi" kao epitet onda pada sve u vodu,pogresno sam shvatio...Tacnije receno ne svidja mi se ni u kom kontekstu da govoris vezano za mene pa ako moze bez toga(da sam te nazvao tako uredu).
Sto se tice onog "debilcina" pogledas komentar tvog kolege i shvatis da nisam izmislio toplu vodu,ali u svakom slucaju hvala za savjet
secer je napisao/la:pa sta je sad, hos se pobit il ne
smopiBVB je napisao/la:ali u svakom slucaju hvala za savjet
tamam. sad se vrni i edituj ono dok se nisu pojavili mona i gero.
Ja imam jaceg rodjaka nego ti,zvat cu ti raju...
Brisem post ali je i dalje bilde Vjeruj da ne govorim bezze,navratite malo na temu NAJBOLJEG KLUBA( )i vidite da vam kolege svasta saraju,kaljaju obraz ovim rege momcima,a ima vas(regularnih)...Onda neko nesto napise na temu yaye i upalite se ko kutnjaci,bez osnove!Nego(posto vidim da si im jedan od postovanijih) procesljaj ih malo,koju vaspitnu i bice to ok!
Sala mala,nek trabunja ko sta hoce samo prihvatite provokaciju kao normalnu pojavu,vi bi da ga stavljate a da vam ga niko ne zalila,NE MORE
p.s.Moj secko,i dalje tvrdim da ono nije ni vidilo penala
Jučer je Martinez odigrao fenomenalnu tekmu. Rekao bih da je to izdanje koje od njega očekujemo. Kada bi mogao birati da je zabio onaj gol s glavom ili skinuo udarac Gotzeu, rađe bi da mu je skinuo udarac! Nekako mi je to SEXUALNIJE djelovalo!
Sve u svemu, JUPP je jučer ovo odradio i dobro i malo loše. Protiv BvB-a niti nemreš baš stvarati prilike ko na traci, a mi smo još stvorili 3 EXTRA prilike koje nismo realizirali. Iz te perspektive, JUPP je odradio sve kako treba no igrači su ti koji su zakazali.
E sad dolazimo do onog najvećeg problema kod JUPPA - bar mi to tako gledamo, ZAMJENE! Smatram da je puno ranije trebao uvesti GOMEZA, jer kao što ste i vidli, iako su neki pretpostavljali da će biti drugačije, sa Manđom nismo bili opasTni. Čak ovdje nije niti poanta u toj opasnosti, nego manđa nije dovoljno fizički jak, za razliku od GOMEZA, da se hrva sa BvB-ovim neboderima. I Subotiću i Hummelsu njega je teže čuvati!
Sigurno je da nam je ozlijeda BadGnjilog poremetila planove, jer sam očekivao šablonsko ubacivanje, Šakirija i Gomeza. Onda je Kroos, prvi kandidat za izlazak, sjebo sam JUPPA, zabivši gol i njega se više nije "smjelo" mjenati. Tu je MOŽDA JUPP pogriješio i 10 minuta kasnije ili ti 15 minuta prije kraja trebao je uvesti GOMEZ (minimalno 15 minuta mu dati) i možda Šaqirija, radi pomutnje u BvB-ovim redovima. Onda Muller ti je uvijek kocka - idiot koji niti ne zna da će gol zabiti, bez obzira što igra katastrofalnu utakmicu - no to je naš smotani Muller, za kojeg nikad ne znaš dal ga trebaš vaditi ili pustiti da igra dok ne zabije!
Nemožemo biti bar malo nezadovoljni, pogotovo ne kada sam vidi sažetke i naše 3 prilike zaredom u završnici utakmice - BVb onda niej napravio ništa. U taboru BvB-a bi trebali biti više zadovoljni remijem nego mi jer smo mi stvarno mogli pobjediti, dok oni, ne, no s druge strane mi smo ti koji imamo BRUTALNU prednost na tablici, tako da i mi neamo razloga za nezadovoljstvo!
Slijedeći puta bit će još bolje!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
nate je napisao/la:Zasto Shaqiri tako malo igra? Mislim da je on bolji igrac od minutaze koja mu se daje.
Jer je BAyern prejak, pa mu se ne može baš davati toliko minuta A sad da bi mogo igrat više možda bi i mogo. S tim da moraš znati da je u srijedu starto protiv Freiburga i odigro jako loše...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Bilall je napisao/la:
Izmedju ostalog da izdvojim ovo
Ja mislim da si i ti svjestan da ovo tvoje nema bas veze sa realnim gledanjem.
Gotze zabio gol, narvno iz prekida i jedne totalno nesmotrene greske odbrane Bavaraca ali opet respect
Ribery je bio cuvan na ovom mecu kao nijedan, ali ipak uspio propisno da osramoti par vasih igraca.
Ne sporim ja da je imao mnogo nepotrebnih poteza sinoc, ali to je igrac kojem moras dati slobodu na terenu jer nerijetko jedan njegov solo prodor zavrsi posao. Pogledaj kako ga je par puta sinoc Piszczek morao zaustaviti, OCITIM PREKRSAJEM, i pogledaj njegove odradjene poslove u defanzivi gdje se vratio po loptu i vjesto oduzeo loptu!
I sta je cudno sto dribla po sredini terena? Pa Ribery je igrac koji nerijetko igra i kombinuje sa suigracima i na desnoj strani a ne samo na lijevoj i na sredini terena?
Ne sporim ja kvalitet Gotzea daleko od toga. U neko dogledno vrijeme ce sigurno biti klasa poput njega ali nemojmo se sada lagati da su na nekoj istoj razini. Ribi je sinoc briljirao ako izuzmemo par nepotrebnih zadrzavanja lopte
Ribery sinoć nije briljirao. Odigrao je dobru utakmicu i ništa više od toga. Meni je smješno kako ste se vi uhvatili tih njegovih driblinga i dižete ga u nebesa kao da je zabio hat trick. Mene je sinoć on neugodno iznenadio pretjeranim i nepotrebnim soliranjem, jer je on vrhunski timski igrač koji suigrače čini boljima. Sinoć to nije bio, jer je jednostavno pretjerao u samopromociji. Inače, da ne bi bilo zabune, ja Francka smatram svjetskom klasom, te upravo zato smatram da sinoć nije pružio koliko je mogao i trebao.
Što se tiče Goetzea, talentom je sigurno ispred Riberyja, a vjerujem i karakterom. Tko je trenutno bolji ne znam, ali ako se nastavi normalno razvijati Goetze će uvjerljivo nadmašit Francka.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
KSIVLE je napisao/la:
Što se tiče Goetzea, talentom je sigurno ispred Riberyja, a vjerujem i karakterom. Tko je trenutno bolji ne znam, ali ako se nastavi normalno razvijati Goetze će uvjerljivo nadmašit Francka.
Najbolje bi zato bilo da Gotze dođe u Bayern pa ćemo ih onda najbolje usporediti
KSIVLE je napisao/la:
Ribery sinoć nije briljirao. Odigrao je dobru utakmicu i ništa više od toga. Meni je smješno kako ste se vi uhvatili tih njegovih driblinga i dižete ga u nebesa kao da je zabio hat trick.
Pa i meni su smijesne iskreno neke scene, pogotovo ove sa Kubom i Reusom
Jbg vidis da se razmijemo
KSIVLE je napisao/la:Mene je sinoć on neugodno iznenadio pretjeranim i nepotrebnim soliranjem, jer je on vrhunski timski igrač koji suigrače čini boljima. Sinoć to nije bio, jer je jednostavno pretjerao u samopromociji. Inače, da ne bi bilo zabune, ja Francka smatram svjetskom klasom, te upravo zato smatram da sinoć nije pružio koliko je mogao i trebao.
Ne mozes sada stvar postaviti "on je previse solirao i nije pruzio odlicnu partiju"
Ja tebi u prdhodnom postu sam kazao, da je to taj igrac kojem moras dati vise slobode. Koliko je puta samo dosada Ribery previse solirao, varao svoje cuvare, da bi bi dosao do pogodne prilike za ubacaj u sesnaesterac. Nebrojenu puta! Sinoc nije bilo takve realizacije jer su igraci BvB-a znali odakle vreba najveca opasnost pa su ga nerijetko zatvarali i radili prekrsaje na njemu.
Evo ti jedan primjer :
[youtube][/youtube]
Jos jednom ne znam sta je cudno sto Ribery dribla po sredini?
Pa covjek nerijetko igra i na desnoj strani, kombinuje i proigrava ekipu.
Isto tako sam ti u predhodnom postu kazao da pogledas koliko puta se vracao nazad, i elegantno oduzimao loptu te pokretao napad. Kapa dole za borbenost. Po mom misljenju odigrao je odlicnu utakmicu iako je nekad, istina, mogao prije da se rjesava lopte, ali opet kazem da treba takvom majstoru dati da slobodno procijeni stvari.
KSIVLE je napisao/la:Što se tiče Goetzea, talentom je sigurno ispred Riberyja, a vjerujem i karakterom. Tko je trenutno bolji ne znam, ali ako se nastavi normalno razvijati Goetze će uvjerljivo nadmašit Francka.
Sa ovim dijelom posta,tu i tamo donekle se mogu sloziti ali trenutno ko je bolji mislim da je opce poznata stvar I Mario treba jos da uci da bi dosao na njegov nivo.
proFCB je napisao/la:@KSIVLE
daj covjece postedi me poredjenja tih... Gotze bolji karakter ima nego Ribery???
Ti ih poznajes licno obojicu?
Ma misli covjek vjerovatno na ono, nagazi igraca, napravi namjeran prekrsaj, prepire se sa igracima i sl.
Medjutim, ima to i neke svoje pozitivne stvari.
@antone što vi imate toliku želju za našim igračima? Ja recimo u Dortmundu ne bi volio vidjeti nijednu Bayernovu zvijezdu (osim možda Muellera).
@proFCB pa ne bih rekao da Ribery ima karakter pobjednika. Čovjek je izgubio sva velika finala koja je igrao, a pritom ih je još i loše odigrao. Tome nadodaj cirkus koji je radio u Trikolorima, gdje je godinama glumio primadonu i razjebavao atmosferu. Francuski mediji su čak pisali o pričama iz svlačionice kako je mrzio Gourcuffa jer je ovaj lijep i privlači masu žena. To je po meni problematičan karakter.
@Bilal očito imamo drugačije viđenje Franckova nastupa i nema smisla da i dalje uvjeravamo jedan drugoga tko je u pravu jer se nećemo puno pomaknuti. Što se tiče usporedbe Goetze-Ribery, po meni su tu negdje, ali priznajem da je Ribery konstantniji (što je i normalno jer je Mario još uvijek mlad). Samo mi kaži s čime bi se djelomično složio u mojoj izjavi - da je Goetze talentiraniji, da je karakterniji ili da će sigurno nadmašiti Francka ako se nastavi ovako razvijati?