RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež
Sta ste se svi naložili na Velež. Imate svoje klubove.
Od svih tema klubova na ovoj temi najviše navijača drugih klubova. Drago mi je da vam svima smetamo. Toliko se brinete o nama.
Kako ste svi samo pametni. Pa to je za plakat.
A za ove manijake. Nisam gamad ko vi da vam zaželim sljedeću situaciju. Ali samo zamislite da je vojska RS-a zadržala Grbavicu i da sada tamo igra Slavija, a vi da ste protjerani na Ilidžu na teren Igmana da igrate. I da čitava gradska uprava vašeg grada radi protiv vas.
Isto kao što su oni velike U-S-*-A-S-E tako ste i vi velike B-A-*-I-J-E.
Od svih tema klubova na ovoj temi najviše navijača drugih klubova. Drago mi je da vam svima smetamo. Toliko se brinete o nama.
Kako ste svi samo pametni. Pa to je za plakat.
A za ove manijake. Nisam gamad ko vi da vam zaželim sljedeću situaciju. Ali samo zamislite da je vojska RS-a zadržala Grbavicu i da sada tamo igra Slavija, a vi da ste protjerani na Ilidžu na teren Igmana da igrate. I da čitava gradska uprava vašeg grada radi protiv vas.
Isto kao što su oni velike U-S-*-A-S-E tako ste i vi velike B-A-*-I-J-E.
I sutra ima u 19 i 55 koliko sam skonto...Jesi li iso nekom kraticom? I mozes li mi jos samo reci jeli bus kreno tacno ili je kasnio mozda 5 mins?Mont0 je napisao/la:Drug, ja sam u srijedu isao busom gore i natragr0djeni je napisao/la:Zna li neko slucajno ima li bus iz sarajeva za mostar poslije 20.00?Zadnji iz Sarajeva ti je u 19:55 (bio radni dan), tako da racunaj da sa Grbavice krenes dvadesetak minuta ranije, ne znam hoce li te htjeti pustiti milicioneri, iskreno se nadam da ces imati srece
Pozdrav ..

Hehe, slagah ti ga u startu, do mene care,..
Ja sam otisao gore nekim busom, nemam pojma, uglavnom u podne sam bio, a kada sam pitao na stanici kad je zadnji za Mostar, ljubazno su mi rekli kada i da ne kasnim slucajno ni sekunde..Eh sad, sto ti lazem
Pa na poluvremenu sam sasvim slucajno cuo kako neko ima slobodno mjesto u bibiju, te zamolio covjeka da me poveze do Mostara, sta je ljudski i uradio, i zahvalan sam do neba..Vjerujem da ces imati mjesto sutra negdje tako..Samo ne znam koliko si spreman rizikovati, meni je krivo sto ne odoh na bus, bar bih mislio da smo prosli 
Puno privatnih stvari, forumasi ne zamjerite nam, jer mi se volimo, mi se volimo, od ljubavi nase, nema nista sladje

Ja sam otisao gore nekim busom, nemam pojma, uglavnom u podne sam bio, a kada sam pitao na stanici kad je zadnji za Mostar, ljubazno su mi rekli kada i da ne kasnim slucajno ni sekunde..Eh sad, sto ti lazem

Puno privatnih stvari, forumasi ne zamjerite nam, jer mi se volimo, mi se volimo, od ljubavi nase, nema nista sladje

Support Velez, It's logical! ★
Evo kujem planove citavo vecer hahaMont0 je napisao/la:Hehe, slagah ti ga u startu, do mene care,..
Ja sam otisao gore nekim busom, nemam pojma, uglavnom u podne sam bio, a kada sam pitao na stanici kad je zadnji za Mostar, ljubazno su mi rekli kada i da ne kasnim slucajno ni sekunde..Eh sad, sto ti lazemPa na poluvremenu sam sasvim slucajno cuo kako neko ima slobodno mjesto u bibiju, te zamolio covjeka da me poveze do Mostara, sta je ljudski i uradio, i zahvalan sam do neba..Vjerujem da ces imati mjesto sutra negdje tako..Samo ne znam koliko si spreman rizikovati, meni je krivo sto ne odoh na bus, bar bih mislio da smo prosli
Puno privatnih stvari, forumasi ne zamjerite nam, jer mi se volimo, mi se volimo, od ljubavi nase, nema nista sladje![]()
![]()
Hvala

KAKO IMAŠ STIDA UZIMAT BLEIBURG U TA SVOJA BAGAVA USTA..MostaraCCC je napisao/la:Da nam fasisti koji su prezivjeli Blajburg nisu ukrali stadion i pola grada - nebi se po 100 maraka kupilo.nisko je napisao/la:bjezi sa teme smrdisantipolitika2 je napisao/la:ovi vehlezovci se sa svakim zivim svađaju preko foruma ,ovaj nesto prica za Zelju kako nema za germe,ovaj sto retardirane postove pise vfc kako se vec zove,a njegovi do juce primali donacije po 100Km i to se prikazivalo na TV-u,ima negdje snimak na youtubu samo mi se ne da trazit,zeljo je za vas institucija a vi ste plagijat prijeratnog veleza¨!
Na kraju krajeva, veca je cast kupiti casno zaradjenih 100 maraka od naroda koji nije nikoga iz kuca izbacivao i nista ukrao nego koristiti TUDJI stadion - ukraden.
Smijesno da se od svakoga skutor javi da prica o obrazu... A usha idi ukradi nesto od nekoga pa se ispovidi fratru - to ti vise prilici i tebi i roditeljima ti 100%.
PITAJ BABE JEL TI DEDO U BLEIBURGU BIO..IDIOTE
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
-
- Kontakt:
1) Smrt fasizmu uvijek i svukuda. (kao svaki navijac crvenog tima)um vuk je napisao/la: KAKO IMAŠ STIDA UZIMAT BLEIBURG U TA SVOJA BAGAVA USTA..
PITAJ BABE JEL TI DEDO U BLEIBURGU BIO..IDIOTE
2) Blajburg nije masakr nad Hrvatima - kako to danasanje Ustase pripovijedaju, nego masakr nad Ustasama i Cetnicima koji su bjezali pred pravdom. Meni je tih ljudi zao koliko bi mi bilo zao bilo kog drugog fasiste, teroriste, ekstrema - to jest nimalo. Da te podsjetim - u MOM GRADU, Mostaru, prije 2. Svjetskog je bila velika Jevrejska populacija koja je nestala izmedju 41-45 - Sta mislis ko ih je odvodio u logore? E upravu ti u Blajburgu su dobili sta su drugima radili - po meni, posteno.
3) Jeli te stid sto se osjecas prozvanim na spomen unistenja fasista? A da mi je dedo bio - to bi prvo rekao da se pohvalim. Nazalost nije.
21 je vijek sirovino jedna seljacka - nacionalizam je bolest proslosti.
Al neznam sta imam i da pricam s nekim ko ima tako primitivan potpis. Idi u tor grmalju i navijaj po nacionalnoj osnovi - to ti i prilici primitivac.
MostaraCCC: svaka ti je na mjestu, "u sridu" sto bi Sinjani rekli.
samo mostarski, samo bahato
-
- Kontakt:
halo ima jedna nova...
Hrvatima se prikazao baraz u Medjugorju!

Hrvatima se prikazao baraz u Medjugorju!

-
- Kontakt:
Previse sranja, a najmanje Veleža u ovoj temi...
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
-
- Kontakt:
Sto bi ti lago Velez pada danas, tako je kako je .anel81m je napisao/la:jeli ovo zajebancija ili stvarno?ole ZELJO ole je napisao/la:Evo sad iz kladionice sa Ibrakovicem , covjek 1keca igro za sutra?????
Ne kontam.....
Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....
Z E LJ O ! ! !
Z E LJ O ! ! !
manijak sam i necu da provociram nikog,al na ovoj temi fakat ima najmanje fudbala.citam sportski forum a isto kao da gledam vijesti,samo politika
.
koliko vas dolazi danas,nadam se da necete biti tihi kao u srijedu

koliko vas dolazi danas,nadam se da necete biti tihi kao u srijedu
Danas igramo bez 5-6 vrlo važnih igrača, skoro čitava zadnja linija nam fali.Vjerovatno ni Ibraković sam ne očekuje bodove.Plus što nam veliki dušmanin Golać sudi.ole ZELJO ole je napisao/la:Sto bi ti lago Velez pada danas, tako je kako je .anel81m je napisao/la:jeli ovo zajebancija ili stvarno?ole ZELJO ole je napisao/la:Evo sad iz kladionice sa Ibrakovicem , covjek 1keca igro za sutra?????
Ne kontam.....

Pa nek dobija, u cemu je frka, haha, ono mi nismo navikli na poraze na strani, ni najmanje, pih 
Mene raduje sto se ovako tretiraju svi igraci, znaci nema lale mile, nego sve naznake nesportskog kazni, kazni maksimalno, smatram da je to bitnije od bodova na gostovanju u ovome momentu

Mene raduje sto se ovako tretiraju svi igraci, znaci nema lale mile, nego sve naznake nesportskog kazni, kazni maksimalno, smatram da je to bitnije od bodova na gostovanju u ovome momentu

Support Velez, It's logical! ★
Ma nije frka brate, pa navikli smo na poraze svakako.Podržajem Ibrakovića 100%, samo mi žao radi ovih gluposti što su napravili i sebi i navijačima.Imamo jaku ekipu i da su se ponašali kao profesionalci daleko bi dogurali sigurno.Mont0 je napisao/la:Pa nek dobija, u cemu je frka, haha, ono mi nismo navikli na poraze na strani, ni najmanje, pih

Nadam se da se necemo raspasti nakon ovih desavanja
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
- Stone Island
- Kontakt:
Nema sekiranja.Može se dogoditi mala kriza ali stvorit će se red i disciplina koji samo dobro mogu donijeti.Ada je napisao/la:Nadam se da se necemo raspasti nakon ovih desavanja
Nećemo se mi raspasti buraz, nismo u puno težim situacijama.Već mogli smo izboriti evropu ali ovakoAda je napisao/la:Nadam se da se necemo raspasti nakon ovih desavanja

A Ibraku 100% podržajem i podržavat ću.Dosta je više klošarenja pojedinih igrača, nek se nauče pameti.
U jarane svaka ti čast. Nisam odavno ništa bolje, a kraće i jednostavnije pročitao. Sama jezgra buraz.MostaraCCC je napisao/la:Velez je plagijat prijeratnog Veleza onoliko koliko je Borac plagijat prijeratnog Borca ili Zrinjski plagijat prijeratnog (prije 2. svjetskog rata) Zrinjskog. Podsjetimo - Zrinjski je bio prvak NDH i najdrazi tim Poglavnika Pavelica.antipolitika2 je napisao/la:ovi vehlezovci se sa svakim zivim svađaju preko foruma ,ovaj nesto prica za Zelju kako nema za germe,ovaj sto retardirane postove pise vfc kako se vec zove,a njegovi do juce primali donacije po 100Km i to se prikazivalo na TV-u,ima negdje snimak na youtubu samo mi se ne da trazit,zeljo je za vas institucija a vi ste plagijat prijeratnog veleza¨!
Ja sam navijac Veleza jer sam iz one odgojne sredine potekao iz koje je i prijeratni Velez, i iz koje i mostarski tabijat, mostarske liske, mostarske kise, mostarska raja itd...
A ti si navijac Zrinjskog jer si iz one odgojne sredine potekao iz koje je i Zrinjski iz 1944te, i Hrvatske postrojbe i Hrvatski poglavnik i raja iz NDH itd...
Svaka ptica svome jatu poleti kad tad... mene moga Veleza i njegove proslosti a ni sadasnjosti nije stid.
Jeli tebe Zrinjskog?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
1) Smrt fasizmu uvijek i svukuda. (kao svaki navijac crvenog tima)
2) Blajburg nije masakr nad Hrvatima - kako to danasanje Ustase pripovijedaju, nego masakr nad Ustasama i Cetnicima koji su bjezali pred pravdom. Meni je tih ljudi zao koliko bi mi bilo zao bilo kog drugog fasiste, teroriste, ekstrema - to jest nimalo. Da te podsjetim - u MOM GRADU, Mostaru, prije 2. Svjetskog je bila velika Jevrejska populacija koja je nestala izmedju 41-45 - Sta mislis ko ih je odvodio u logore? E upravu ti u Blajburgu su dobili sta su drugima radili - po meni, posteno.
3) Jeli te stid sto se osjecas prozvanim na spomen unistenja fasista? A da mi je dedo bio - to bi prvo rekao da se pohvalim. Nazalost nije.
Al neznam sta imam i da pricam s nekim ko ima tako primitivan potpis. Idi u tor grmalju i navijaj po nacionalnoj osnovi - to ti i prilici primitivac.[/quote]
PITAJ BABE JEL TI DEDO U BLEIBURGU BIO..IDIOTE[/quote]
Al neznam sta imam i da pricam s nekim ko ima tako primitivan potpis. Idi u tor grmalju i navijaj po nacionalnoj osnovi - to ti i prilici primitivac.[/quote]
Svaka čast jarane. Znao sam da niko ne zna o fašizmu kao vi pravi mostarci. Gledate ga svaki dan jeb.iga od ovih što ga žive i šunjaju se po gradu.
Hoćemo još.
PITAJ BABE JEL TI DEDO U BLEIBURGU BIO..IDIOTE[/quote]
Svaka čast jarane. Znao sam da niko ne zna o fašizmu kao vi pravi mostarci. Gledate ga svaki dan jeb.iga od ovih što ga žive i šunjaju se po gradu.
Hoćemo još.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!