FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: FK Crvena zvezda
34 gola u svim takmičenjima za polusezonu. alal vera majstori!
u napadu smo nešto i pokušavali, a odbrana po ko zna koji put TRUBA.
janković odlazi, zanima me šta će reći u ponedjeljak i ko će sad imati mooda da ga zamjeni.
mikić, maksimović, mladenović, bajković, dimitrijević, babalj, mirić OUT!
u napadu smo nešto i pokušavali, a odbrana po ko zna koji put TRUBA.
janković odlazi, zanima me šta će reći u ponedjeljak i ko će sad imati mooda da ga zamjeni.
mikić, maksimović, mladenović, bajković, dimitrijević, babalj, mirić OUT!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nisi ni pitao ko bi dosao kod nas,vec ko bi bio idealno resenje.Nece ni Muslin doci.
Rajevac je sigurno jedan od kandidata za trenera,tu bi negde trebao da je i Djorovic sa prvim trenerskim poslom u karijeri i videcemo ko ce tu jos biti.

Rajevac je sigurno jedan od kandidata za trenera,tu bi negde trebao da je i Djorovic sa prvim trenerskim poslom u karijeri i videcemo ko ce tu jos biti.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alan_kardec
- Kontakt:
joj debitanata mi je preko glave!
đukiću dobro ide sa valjadolidom tako da je nerealno očekivati da ga španci puste.
samo muslin ili milinković.
đukiću dobro ide sa valjadolidom tako da je nerealno očekivati da ga španci puste.
samo muslin ili milinković.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- mehmedovic
- Kontakt:
$ ? стварат ? ? " " $!
Jovanović?Devil je napisao/la: Rajevac je sigurno jedan od kandidata za trenera,tu bi negde trebao da je i Djorovic sa prvim trenerskim poslom u karijeri i videcemo ko ce tu jos biti.
Ivan ?braoolyo je napisao/la:Jovanović?Devil je napisao/la: Rajevac je sigurno jedan od kandidata za trenera,tu bi negde trebao da je i Djorovic sa prvim trenerskim poslom u karijeri i videcemo ko ce tu jos biti.
Tesko,vrlo tesko,ima siguran ugovor u APOEL-u,finansijski povoljan,navijaci ga vole,tesko da bi se odlucio na dolazak u Zvezdu u ovakvom trenutku.
A ne znam koliko bi se Grof "naigrao" sa ovakvom koncepcijom Zvezdine igre koja je previse spora.Nije da on gaji neki ultra brzi stil igre,ova njegova 4-5-1 koju forsira u Rostovu je sporija od standardne 4-5-1,ali dosta brza od nase,dobro dosta toga ima i u samoj "konfiguraciji" igraca ali opet ne znam,ne mogu trenutno da budem pametan.
Da je kvalitetan trener jeste,potvrdjuje to i otkinut bod Anzhiu pre dva kola i primljen gol u 94.minutu,realno jeste da ne znaju za pobedu u zadnjih 5-6 kola ali smatram da je izuzetno kvalitetan trener.
Da je kvalitetan trener jeste,potvrdjuje to i otkinut bod Anzhiu pre dva kola i primljen gol u 94.minutu,realno jeste da ne znaju za pobedu u zadnjih 5-6 kola ali smatram da je izuzetno kvalitetan trener.
jao šta promaši nekakav levat iz zvezde, konkuriše za promašaj sezone u svijetu
nema potpisa
Milunovic,indijanac,ocekivao sam da Jankovic kaze da smo zbog toga psihicki pali u nastavku utakmice.Admir_Sa je napisao/la:jao šta promaši nekakav levat iz zvezde, konkuriše za promašaj sezone u svijetu

Luka Milunović....Admir_Sa je napisao/la:jao šta promaši nekakav levat iz zvezde, konkuriše za promašaj sezone u svijetu
Svi hvale igru Vojvodine... Iskreno oni nisu ništa odigrali... Golove koje su dali ne bi primila gotovo nijedna odbrana u S... Ne shvatam ovaj harakiri Jankovića, ali opet ne shvatam ni igrače Zvezde... Čekajte nema para ovo ono, ali imam par pitanja:
-Navijate li vi za klub u kojem igrate, te se ponašate ko da ste u nekom Kazahstanskom timu koji vam ne da hljeba da jedete;
-Ako već ne navijate, zar vam nije cilj da se dokažete novoj upravi, treneru, ili na kraju krajeva stranom menadžeru, pa kad već ne podnosite ligu, klub, da onda bar pobjegnete odavde za dobre pare;
-Ako već ništa drugo, pa gdje vam je pobjednicki duh? Ja ni Ne ljuti se čovječe ne volim gubiti?!
Nedostatak para ne smije biti razlog. Jedna plata koju prime je viša od više plata zajedničkih plata zvezdaša na forumu. Dule Vujošević, voljeli ga ili ne, bar na taj fazon diže ekipu i motiviše je.
Meni je drago što je Zvezda izgubila, da se ne lažemo. Ali ovakvo ponašanje je simptom gadnog sindroma. Danas Zvezda sutra Partizan. Nas fudbal, društvo ima mnogo problema, ali najveći broj potiče iz nas samih i našeg mentaliteta.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Hajd' i da im uzmemo kao alibi to sto "nemaju" plate.Ali preko jedne cinjenice se ne moze preci i to traje celu sezonu,a za to je kriv trener i samo trener.
Ne mozes ti u jednoj liniji tima da drzis Dimitrijevic,Milivojevica i Milijasa.To je ubedljivo,ali ubedljivo najsporiji vezni red koji je fudbal ikada video racunajuci i prve fudbalske utakmice.To je trio kome je motorika strana rec,koji ne mogu zajedno ni pod tackom raznom.Niti jedan od njih nije klasicni zadnji vezni,niti jedan od njih nije klasicni plej,niti jedan od njih ne moze strane da otvori.Sva tri stoje tu na nekih 20 metara razmaka,sta oni rade,koga markiraju,kako se postavljaju u napadu,to u toku same utakmice niko ne zna,izuztno mi je tesko za proceniti.Mogu da igraju samo 2/3 od njih i to u super slucajevima,jer bi najbolje bilo Mijailovic/jedan od njih/Kadu po jedan klasicni na svojoj poziciji jer to daje neke naznake koncepcije igre.
Ne mozes ti u jednoj liniji tima da drzis Dimitrijevic,Milivojevica i Milijasa.To je ubedljivo,ali ubedljivo najsporiji vezni red koji je fudbal ikada video racunajuci i prve fudbalske utakmice.To je trio kome je motorika strana rec,koji ne mogu zajedno ni pod tackom raznom.Niti jedan od njih nije klasicni zadnji vezni,niti jedan od njih nije klasicni plej,niti jedan od njih ne moze strane da otvori.Sva tri stoje tu na nekih 20 metara razmaka,sta oni rade,koga markiraju,kako se postavljaju u napadu,to u toku same utakmice niko ne zna,izuztno mi je tesko za proceniti.Mogu da igraju samo 2/3 od njih i to u super slucajevima,jer bi najbolje bilo Mijailovic/jedan od njih/Kadu po jedan klasicni na svojoj poziciji jer to daje neke naznake koncepcije igre.
U taktiku se bolje razumiješ od mene... Ali i meni je to očito što pričaš... Mi svi igramo jako spor i jako dekadentan fudbal... Nije slučajno što npr naši klubovi nešto pokažu protiv italijana, a protiv ostvrvljana imaju problema.... Inače najbolju stvar je rekao Grba... Nešto u fazonu da naši treneri ne umiju da rade... Tako će jedan Nedović preko Litvanije doći do najvećih timova, kao što je jedan Nemanja Vidić preko Rusije došao do kapitena ManU.... Zašto nije direktno? Pa zato što nije naučen onome što je trebao znati ovdje, pa je naučio od Rusa....
Komplikovana teorija ali mi se čini sve više tačna....
Komplikovana teorija ali mi se čini sve više tačna....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Mrzim kad neko izgubi i onda ne može da prizna da ih je suprotna ekipa nadmašila u svim segmentima igre takoreći izlevatila.
Niste vi sebe osramotili,jer vi ne znate sta znaci rec sramota ali ste rastuzili sve navijace Crvene zvezde,koji zbog vas imbecila ostaju i nakon sto se ugase reflektori Marakane.Ako zbog njih nemate nimalo volje da trcite ne morate da igrate fudbal niti da pobedjujete onda MRS iz ZVEZDE !U srpskom fudbalu zvižduci igračima su češći nego aplauzi. Tako je već godinama, jer zbog "nepomičnih" partija pojedinaca i nastaju komentari da su ovdašnji fudbalski menadžeri zapravo trgovci nekretninama. Pa ipak, posle očajnog izdanja moguće su i ovacije. Gotovo u transu. Upravo to se desilo na Marakani nakon Zvezdinog debakla protiv Vojvodine.
Rezultat na semaforu (0:3), bledo izdanje igrača crveno-belih od kojih su samo tri kluba u Superligi primila više golova do zimske pauze, nisu smetali "delijama" da dugo, dugo posle poraza od Novosađana ostanu na stadionu i pevaju klubu od kog je ostalo samo poznato ime i - pesma o slavnim danima.
Pet godina bez titule, novi šamar u tri čina u domaćem prvenstvu baš kao u Subotici, 22 primljena gola na 15 nastupa u Superligi i propuštena prilika da se priđe vodećem Partizanu na samo tri boda zaostatka. Sve to, i mnogo toga drugog što rastužuje armiju crveno-belih pristalica, nije bilo dovoljno da se Marakana u subotu uveče utiša nakon poslednjeg sudijskog zvižduka. Naprotiv.
Više od dve hiljade "delija" rešilo je da ne napušta najveći stadion koji Srbija ima, već da ostane i peva klubu koji voli. A to je trajalo, i trajalo... čak i nakon što su reflektori ugašeni. Svetlo je davala pirotehnika, a stadionom je odjekivala pesma. Više kao vera u bolje sutra nego kao ocena trenutnog stanja u klubu. Jer da je ovo drugo u pitanju, vladao bi muk. U mraku. A ovako, u tom istom mraku, melodije vernosti dale su sve od sebe da bar na tren budu svetlo na kraju tunela.
-
- Kontakt:
+1DANTES je napisao/la:Svi hvale igru Vojvodine... Iskreno oni nisu ništa odigrali... Golove koje su dali ne bi primila gotovo nijedna odbrana u S...
Otprilike se i moje miljenje podudara sa ovim tako da ne bi ništa dodavao.
Jad i beda od fudbala...
I ja sad malo bolje videh na nekom snimku ,neverovatnoAdmir_Sa je napisao/la:jao šta promaši nekakav levat iz zvezde, konkuriše za promašaj sezone u svijetu

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
On i Nuhanovic dva fudbalska velemajstora.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- alan_kardec
- Kontakt:
reče mi drug grobar,maloprije gledao na tv-u, postoji mogućnost da Janković ostane na klupi?
presskonferenciju koju je zakazao za sutra, odgodio je.

presskonferenciju koju je zakazao za sutra, odgodio je.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.