Ball Don't Lie
P.S. Komentatori sa SK su i vise nego odlicni, sada komentarise Ilija on im je najlosiji po meni ali je korektan, ali kada rade Darko i Srdjan kao nocas Miami uzivanje.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Copeland igra ko´ velikiCarlo je napisao/la:Cope razvaljuje
Jasta, dobro mu doslo sto nema Cambyja (iako je dobijao sanse prije njega) i sto je Sheed iskljucemSheldonCooper je napisao/la:Copeland igra ko´ velikiCarlo je napisao/la:Cope razvaljuje
Uništi ih Rašid.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jel' idu ove tehničke raŠidove u bodovanje za fantasy![]()
![]()
Uništi me Rašide![]()
Kraj +7.Carlo je napisao/la:Smijesna odbrana u drugom poluvremenu, opustili se nasi totalno. Vodimo 5 razlike 44.9 sekundi do kraja, lopta kod Sunsa.
Za 3 miliona godišnje nismo mogli naći boljeg igrača u ligi. Najpodcjenjeniji igrač lige ubjedljivo.Ian Begley @IanBegley
Ray Felton going for an MRI on left hand. He's in pain, but hopes to play Weds vs. CHA. #Knicks
rio_Ferdy88 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dobro jeJared Zwerling @JaredZwerling
MRI of Raymond Felton's left hand revealed a contusion and bone bruise. He is listed as day-to-day. #Knicks
Ja se fakat ne mogu sjetiti ni jedne, možda protiv Heata da nismo dobili ni jednuMElloo je napisao/la:Sta je ovo Rašid podivljao maloNego de mi recite je'l bila ijedna utakmica a da nije svirana tehnicka Knicksima ,ja koju sam god gledao bar po jedna je bila